[REPLY]
Jeg går i Changes i storcenteret i Ålborg for ja at købe undertøj. Jeg har min datter med som er en 21 årige pige med en stor barm og efter stort vægttab har brug får en ny måling. Der vi træder ind i butikken. Ænser ekspedient os ikke engang. Hun forsætter med at flytte rundt på nogle vare. Efter vi har gået rundt der inde i ca15 min er vi stadig ikke blevet kontaktet. og pludselig vælger ekspedienten at tale i telefon og der er nu 7 kunder i butikken. og de bliver alle overset. Jeg er medlem af change, men efter denne behandling. Ja så er det sidste gang jeg har handlet ved dem .
Første gang jeg handlede i Change (Butikken i Slagelse) fik jeg en helt fantastisk service, og gik derfra med 4 sæt lækkert undertøj.
Desværre kan jeg ikke sige det samme, da jeg var der nede i dag.
Det var en anden ekspedient, og det startede med at gå helt fint. Da jeg for et lille år siden har født en søn, har jeg naturligt nok ændret mig lidt, så det var tid til en ny størrelse. Førhen har jeg brugt str 70 i omkreds, men i dag blev jeg målt til at jeg skulle bruge 60, hvilket et helt hen i skoven. Men fint nok, jeg tog imod bh'erne og gik ind i prøverummet. Jeg kunne langt fra lukke den, ikke engang i den yderste, og ikke engang tæt på. Jeg havde lidt håbet på at ekspedienten kom hen til prøverummet for at høre om de passede, så jeg ikke skulle vade ud i butikken uden tøj på. Men hun kom ikke. Så på med tøjet og så ud af butikken for at fortælle hende at jeg ikke kunne lukke den, og gerne ville se på en str 70, som jeg plejer at bruge (hun stod og snakkede med en kollega i kassen). Hun sagde så til mig, at jeg ikke skulle prøve en større størrelse, fordi jeg var målt til de 60, og hun ikke ville være ansvarlig for at sælge mig en forkert størrelse. Prøvede at forklare hende, at denne jo var en forkert størrelse siden jeg ikke kunne lukke den. Og så blev hun stædig, og hev mig ind i prøverummet, og prøvede at lukke den på mig, hvilket hun fik gjort efter lidt asen og masen (hun kunne dig ikke få den op over brystet på mig, da skålen var for lille). Hun sagde at den ville give sig et par cm efter en måneds tid, og at den bare skulle gåes til :O
Jeg var helt chokeret. Jeg fik ganske enkelt ikke lov til at prøve en større størrelse, fordi hun ikke ville have at jeg kom tilbage for at klage til butikken over, at jeg havde fået en forkert størrelse.
Så kunne det da også bare være ligemeget. Da jeg så gik hjem og målte mig efter jeres måleskema i har på nettet, så var jeg jo selvfølgelig uden tvivl en str 70... Ærgerligt, at i skulle miste en kunde på det :(
Har for første gang forsøgt mig med webshoppen og jeg må sige jeg er positivt overrasket. Det var hurtigt og nemt og den størrelse og type, jeg fortvivlet har været i flere butikker for at få, var på lager.
Min ordre kom ganske hurtigt efter jeg havde bestilt og havde ikke lidt overlast.
Grunden til jeg ikke giver 5 stjerner er grundet indpakning. Min bløde pakke var stoppet ned i min postkasse og det er da et under, bh'erne ikke tog skade. :)
Overordnet kan jeg sagtens finde på at handle i webshoppen igen, og change er stadig stedet hvor jeg køber alt undertøj. I har det største udvalg, store størrelser uden at bh'erne bliver for "voksne og mormoragtige" samt yderst rimelige priser.
Jeg har en del gange købt undertøj til min kæreste i jeres butikker og på hjemmesiden, hver gang er det gået helt problemfrit, og hvis man har spørgsmål er medarbejderne i butikken gode til at svare og hjælpe.
Det er omkring 14 dage siden jeg sidst bestilte over nettet og pakken kom i hel stand.
Generelt er mit indtryk ok.
Dog har jeg haft nogle halvkedelige oplevelser. Bl.a da jeg henstillede til at deres emballage ikke var ok, = at de fx burde sætte et "Må ikke bøjes" på de bløde hvide kuverter. da posten havde mast min pakke og dermed potentielt havde skadet indholdet, fik jeg et svar tilbage, der efterlod mig med følelsen af bare at skulle tie stille og acceptere det. Eller også måtte jeg jo returnere. De forstod vist ikke hvor jeg ville hen med min henvendelse ;)
Jeg har oplevet bøjler gå igennem stoffet, og ingen ved rigtig hvad der skal ske, og svar udebliver, når man prøver at finde ud af det.
Den ene gang gik jeg ned med i butikken i Odense centrum, og de var rigtig søde og sende den til skrædder. Desværre skete det igen, og jeg mailer igen. Og får bare svaret at det er normalt ikke noget de (webshoppen) tager sig af. (?)
Nu har jeg så en bh liggende i skuffen hvor bøjlen er brudt igennem.
Det var en kort fornøjelse.
For et par uger siden var jeg i Change for at købe noget undertøj. Fik et gavekort af min mor i julegave 2010, men fordi jeg ikke bor i nærheden af en change-butik har jeg simpelthen ikke fået det brugt. Man har 3 år til at bruge det, så jeg var jo egentlig "i god nok tid". Men da jeg kommer derned, får jeg at vide at gavekortet allerede er indløst. Ekspedienten ringer ind til hovedkontoret, der kan tjekke lidt mere, men her siger de også at det er brugt. Men jeg er 100 - nej 1000% - sikker på at jeg aldrig har brugt det. Det ved jeg mest af alt, fordi jeg ikke har et eneste stykke change-undertøj i min undertøjsskuffe. Jeg bor alene, så jeg ved også at ingen andre i min husstand har brugt det. Desuden ser gavekortet ud ligesom da jeg fik det - og som ekspedienten selv sagde, så ville de have taget i mod det, og lavet en streg hen over det, når det var brugt.
I butikken gav de mig 35% rabat på hvad jeg har købt, og selvom det var meget sødt af dem, kom jeg stadig ud af butikken og havde brugt 250 kr på undertøj frem for at have brugt mit gavekort, der havde en værdi på 500 kr. Jeg burde selvfølgelig bare have sagt at jeg ikke ville have noget af det, så jeg ikke skulle af med pengene, men helt overrumplet af hele episoden og af at jeg jo havde brugt rigtig lang tid inde i den butik for at få det rigtige med hjem, gjorde jeg det. Så de 250 kr står jeg selv for. Men de 500kr på gavekortet er jeg i virkeligheden rigtig vred over at have mistet.
I har mange fine BH'er, bare ikke i min størrelse. Jeg er en 75H, og jeg kan ikke finde noget pænt lingeri, bikini-bh'er, eller bare en plan t-shirt-bh, så folk ikke kan se blonderne gennem mine hvide t-shirts. Det er lidt irriterende. Hvis bare der var lidt mere for os med lidt større fortrin, så kunne jeg leve med jeres fantastisk korte bytteregler... :/
det er dejligt at komme ind et sted hvor man kan få god service og vejledning. har købt meget til min kæreste og mig selv der inde. så det er bare dejligt. hol det kørende med de skrigende farver især Pink.
Stort udvalg, også til mig der skal have en speciel størrelse bh. Ydermere kan du med club change købe 2 sæt til 1 sæts pris. Jeg har sparet mange penge på dette fantastiske tilbud.
Gode veluddannede ekspedienter der har forstand på, at vejlede dig til den helt rigtige bh størrelse. Lingeriet er i super kvalitet der holder i flere år.
Min ynglings butik ligger i Bruuns Galleri i Århus. Ingen stress på trods af mange kunder.
Hjemmesiden er nem og hurtig at finde rundt i - bredt udvalg af deres vare vises.
Pas på...man kan komme til at bruge en del penge her ;-)
Changebutikkerne i Helsingør og Hørsholm udviser god service og har et bredt udvalg af lingeri og undetøj til både det bløde og frække look.
Gode muligheder for at bytte og bestille vare uden større problemer.
Damerne/pigerne som byder en velkommen i butikkerne er altid så søde og glade.
Man nyder at tilbringe flere timer og bruge penge på at forkæle sig selv i disse miljøer.
Deres sports bh kan anbefales...den er superb til fitness!
Jeg syntes at changes BH'er er rigtig pæne.
Det er dog ærgeligt at jeg ikke kan passe dem.
Jeg bruger en H-skål i andre mærker , men selv changes største BH kan jeg ikke passe. Syntes i skal gøre opmærksom på at jeres BH'er er små i størrelserne
Har handlet en del i Change og køber alt mit lingeri der og KUN der.
Man får altid en rigtig god kundeservice (Især i Hørsholm) og det er rigtig gode vare der holder sig pæne længe. Der er ofte rigtig gode tilbud.
Har også handlet badedragt på deres website - også super service der.
Kan virkelig anbefale denne butik.
Hilsen en meget tilfreds kunde
Rigtig nem webshop med kæmpe udvalg og gode priser. Lynhurtig levering og gode produkter. Kan kun anbefales.
Bestilte og betalte trusser i Change, Randers i December.
Her i bunden af Marts er de stadig ikke kommet.
Har aldrig hørt fra dem om hvorfor det tager så lang tid.
De ca. 5 gange hvor jeg har været inde i butikken, har jeg fået at vide at "de kommer og vi ringer når de er der".
Det er ikke godt nok, når der er gået 3-4 måneder.
Havde en fin handel på Change.com.
Varerne kom hurtigt efter bestilling, siden var dog ikke den mest overskuelige.
Super service og at det er muligt at bytte (men IKKE returnere) i de fysiske butikker - en nem måde fx at få en anden størrelse.
Da jeg ofte har svært ved at købe undertøj var min lykke gjort,da jeg begyndte at kunne hande oneline hos change !
Handler altid hos Change når det gælder Lingerie og undertøj,
Både på nettet i webShhoppen, og i selve butikken.
Det er Altid en fornøjelse.
Altid Fantastisk Lækker kvalitet, og Altid en Fantastisk service!
Det er ALTID en fornøjelse at handle Hos/i Change <3<3<3<3
Endelig et produkt der er god i komfort og pasform.
Lidt pebret priser for en studerende, men klart noget man vil spare op til.
kommer ind og stiller sig i kø ved kassen der står 3 med arbejdere to er ved at ekspedere kunder den sidste står og bøjler varer op.
da jeg får hjælp beder jeg om at blive målt dette er dog ikke særlig præcist jeg beder om at prøve nogen på udsalg vi finder nogen bh er og jeg prøver og konstatere selv at de er for store i omkreds hun kommer hen og spørger men vil ikke se bh en på kommer med en ny og derefter ser vi ikke mere til hende. der kommer en anden ekspedient og hører hvordan det går hun finder 1 bh mere jeg kan prøve så nu har jeg to der passer ud af 6-8 jeg først har med ind og jeg er ikke blevet vejledt yderligere i str.
så vil min søster også gerne prøve og måles så hun stiller sig ved kassen hvor førnævnte stadig bøjler varer op og en anden ekspedere, jeg går så ud og finder en i butikken som kan hjælpe, hun beder også om udsalg kommer ind med to hun kan prøve, imens går jeg ud og kigger efter lidt til hende men finder ikke noget hun finder så 1 hun kan passe igen uden hjælp fra ekspedienten vi startede med at spørge.
vi står så og regner på det de tre bh er og en trusse er 625kr da vi så skal til at betale ved en tredje ekspedient skal vi af med 1000kr hvilket vi siger hvad til da vi har bedt om udsalgsvarer så regner selvfølgelig med det er det vi er præsenteret for, ja men de havde nok ikke noget i størrelsen i udsalgsvarer så derfor og ekspedientenb der bøjler op stod flabet og sagde det er jo kun ved skilting, nu ved jeg jo ikke hvor skiltene er da det er en tidligere ekspedient der har fundet de ting vi ville købe, så skal vi jo selvfølgelig ikke have det hele.
og jeg står og siger det er jo heller ikke nemt med to ekspedienter i prøverummet og en tredje ved kassen så føler man ikke at kunden er interessant vi skal bare klare os selv.
jeg var så skuffet over behandlingen og at de ikke gør en kunde færdig eller ihvertfald lige vender tilbage, har selv stået i tøjbutik og ved godt at man godt kan ekspedere næste kunde mens der er en i prøverummet men man vender altså tilbage igen!!
jeg gider ikke handle derinde mere jeg kører til kolding næste gang og håber de er bedre.
Susanne Yndgaard found this review useful
Et af de få steder du kan få kvalitets undertøj til ok priser og i "normale" str ;)
Altid god og personlig behandling og ikke mindst en eminent service... Og et af de få steder hvor kvinder med lidt mere end bare en D skål kan få flot og velsiddende undertøj - og ovenikøbet få hjælp af de søde piger til at finde det der sidder helt rigtigt
Jeg har handlet både i butikken og på deres hjemmeside og alt har fungeret godt! I butikken er der dejlig service med en masse hjælp og råd. De er altid glade og hjælpsomme. Deres returpolitik holder virkelig og da jeg modtog en vare, der led af en mangel, sendte jeg varen tilbage og modtog en ny ikke mere end 2 dage senere! Flot!
Jeg har flere gange handlet over change.com og har aldrig haft nogle ploblemer. Jeg har engang skulle bytte en en vare men det var der ikke nogle ben i. Jeg sendte varen ind og efter et par dage havde jeg den ønskede vare i den str. jeg nu havde ønsket.
Så jeg kan kun anbefale denne hjemmeside:-)
Hurtig levering og gode produkter til rimelige priser
Absolut ros for hurtige og fyldestgørende svar på spørgsmål.Da jeg måtte bytte til en lidt større skål, var leveringen også lynhurtig.
Jeg handler gerne hos jer igen :)
Hej, varene er gode, og de passer perfekt, der er kun en ting som er træls, og det er, at de hvide bhèr burde have en anden baggrundsfarve, hvid er svær at se på hvidt
Min mor og jeg var i dag inde i Change på Boulevarden i Aalborg, og deres kundeservice var FANTASTISK! Den søde og rare ekspedient tog sig rigtig god tid til at måle os og finde de størrelser og BH-modeller, der passede os hver især perfekt. Vi følte os rigtig velkomne og vil helt sikkert handle i Change igen snarest! :-)
Under udsalg bestiller jeg 3 stk BH, kommer 1 dag for sent, det er ok med med mig, kan jo godt regne ud de har travlt - men de lover at lægge en gave ved - og det var der ikke. Derfor kun 3 stjerner - for - jeg elsker Change :-)
Godt udvalg, nem bestilling, hurtig levering og nemt at bytte.
Gode kvalitetsprodukter uden at det koster en halv månedsløn. Rigtig god vejledning, specielt til os, som aldrig har fået den fornødne hjælp med den slags hjemmefra.:-)
Det er nemt og enkelt at finde rundt i, og når jeg kan, kan stort set alle.
De har også en rigtig nem urenginig skala, så i løbet af 10 sek, så har man det rigtig mål til BH og trusser. :-)
Jeg bestilte nogle forskellige trusser på tilbud. Jeg kunne putte en masse i kurven men da jeg så kom til betalingen smed systemet pludselig en masse af det ud og sagde, det var udsolgt. Det var lidt ærgerligt for så måtte jeg bruge tid på at finde noget andet at bestille, da jeg ikke gad betale porto for så få varer.
Da jeg så modtog mine varer var der kun en enkelt 3-pak trusser i, for resten var åbenbart udsolgt alligevel, selvom jeg godt havde kunnet betale det ved kassen.
Jeg ville rigtig gerne have modtaget en forespørgsel på om dette var i orden for mig, for må indrømme jeg blev ret irriteret over at betale 39 kr i porto for 1 stk 3-pak trusser. Havde jeg modtaget en forespørgsel havde jeg annulleret ordren.
At handle i Change' webshop er så behageligt og nemt.
Skal det byttes, sker det uden problemer, vil du hellere have pengene retur, er det heller ikke noget problem. Jeg har overhovedet ingen betænkeligheder ved at handle på Change' web-shop.
Kan kun anbefale Change har selv prøvet med gode erfaringer
der var nogen flotte billeder, som viste de fleste produkter. dog var der ikke billeder af alle produkterne vist på en model, så hvis man klikkede på et produkt og kiggede på billederne, var det eneste modelbillede, (som er rart at have, for at se hvordan tøjet kan sidde på en person) et billede af et andet produkt, men i samme serie. ville gerne at der var modelbilleder af alle produkterne, i stedet for kun kun et produktbillede.
Desuden skulle man næsten starte forfra, hver gang man havde været inde og kigge på et produkt, man kunne ikke bare gå tilbage til den side man var på, og det betød jo så at man skulle indtaste farve, størrelse osv hver gang.
Selvom dette, har man et ok overblik på siden og den er let at finde rundt i!