[REPLY]
Ringede til cm carparts og talte vist nok med en Steffen, da jeg skulle bruge nogle forskellige dele til Audien. Jeg fik en virkelig god rådgivning i et sprog jeg kunne forstå og fik et par gode fifs med til monteringen. Jeg blev sågar tilbudt en billigere reservedel selvom jeg selv havde valgt en dyrere i shoppen - DET sgu god service!
Jeg har sparet MANGE penge her og delene passer perfekt og selv den originale grill jeg også købte var billigere end hos min lokale audipusher. Det er ikke sidste gang jeg handler hos cm carparts.
Eneste lille men er at I ligger på djævleøen - havde været fint hvis jeg lige kunne køre forbi og handle ;) men ok levering var hurtig nok så det helt fint. 5 stjerner.
Tingene spiller bare. Jeg er 100% tilfreds som altid. Suveræn kundeservice. Igen en fornøjelse.
Jeg har haft en træls oplevelse med dette firma, jeg købte en hella xenon lygte til min bil, efter at have tastet nummerpladen ind var det den ENESTE type xenon lygte der var muligt at vælge til min bil.
Desværre havde jeg ikke tid til at se på den før efter et par dage efter retur retten udløb.
Jeg bad høfligt og indtrængende om at få den byttet, men de nægtede at gøre noget som helst i form af ombytning/ retur og en meget arrogant sælger skriver til mig "det var ærgeligt!"
Jeg forelagde sagen for forbrugerrådet der fortalte at virksomheden har ydet rådgivning ift. man kan tastenummerplade og deres egne ord er "for at finde netop den del der passer til din bil"
Det betyder ifølge forbrugerrådet den 2års reklamationsret gælder. Jeg forlagde dette før jeg anmeldte dem, men igen blankt afvist af en arrogant sælger der i øvrigt var umulig at træffe på telefon.
Utrolig dårlig service man ikke tilbyder en ombytning til 20% gebyr eller hjælper på en anden måde.
Jeg have bestilt noge håndbremse kabler til min bil den 30/4-2013.
jeg synes der var gået ret lang tid hvor jeg ikke hvede hørt andet end min ordrebekræftelse. Da jeg så ringede der ind i dag den 13/05-2013 for jeg så af vide at der vil gå yderligere 30 dage før jeg kan få mine bremsekabler. Der bliver fint forklaret at det er deres leverandør der ikke har nogen, før om et stykke tid.
Der var en god service da jeg ringede ind og en fin forståelse overfor at jeg synes det er for lang tid at vente.
Det viser sig så at de har haft problemer med deres mail system så den mail jeg ellers skulle havde modtaget om at min vare var noget forsinket aldrig er kommet frem til mig.
Dette indlæg er en ny da den forrige var skrevet i et GROFT sprog og åbenbart også havde personfølsomme oplysninger, hvilket jeg beklager overfor trustpilot og dets brugere ,men jeg var i det DÅRLIGSTE humør længe pga min oplevelse fra Carparts
Sagen starter da jeg stod og manglede 2 stk motorophæng til min mercedes, og jeg surfede lidt på nettet, hvor jeg faldt over Carparts hjemmeside der både havde dem samt lovede en besparelse på 40 procent så det var der værd at høre om.
Jeg kontaktede dem man d. 29 april da jeg ville SIKKER på jeg havde dem SENEST fre.d 3 maj, da jeg havde en aftale med et værksted der skulle motere dem d 4 maj.
Ilg sælger var dette IKKE et problem selvom der stod 3 til 5 hverdage for levering.
Jeg bestilte dem derfor og fik efter 5 min en ordrebekræftigelse.
Dagen efter d 30 april havde jeg STADIG ikke modtaget track and trace og ringede derfor for at høre nærmere, dette gentog sig d 1 maj og igen d 2 maj men HVERGANG blev jeg beroliget med at de var afsendt.
Jeg gjoirde firmaet opmærksom på hvor VIGTIGT der var jeg havde dem dagen efter d3 maj. og det var min SIDSTE chance for at bestille dem andetsteds hvis jeg skulle have dem d. 3 maj, men IGEN skulle jeg tage det roligt de skulle nok komme.
Da jeg sad på nettet d. 3 maj fik jeg en mail kl 23. 06. fra Carparts hvori der stod at sælgeren ,som jeg havde talt med ALLE de forgående dage ikke vidste hvad der var sket da han FØRST nu iflg hans mail var kommet ind over ordren. og kunne se de ikke kunne nå det hvorfor min ordre var ANNULERET.
Der blev jeg godt nok TOSSET ,hvordan kan manden sidde og berolige mig når han åbentbart førsf er kommet ind over nu blot for at undskylde og annulere ordren.
Jeg havde IKKE en chance for at bestille andetsteds om natten, og måtte derfor aflyse samt betale for udeblivelse fra værkstedet så det var penge lige ned i kloakken.TAK for det Carparts.
Jeg sendte en IKKE pæn mail til sælgeren og troede derfor sagen var ude af verden.
Fredag d 3. maj ringede sælgeren så og INDRØMMET inden han fik sagt meget smed jeg røret på da jeg IKKE ville have mere med dem at gøre, men ok de giver ikke op så let, havde de bare brugt lige så meget energi på at få min pakken frem, så var alt nok gået anderledes, så om aftenen modtager jeg så en mail fra sælgeren hvori der bla står de ikke er enige i min mail til dem.
Deres begrundelse for pakken IKKE er kommet frem er IKKE dem men UPS og de har track and trace til at bevise det.
HVORFOR sendte de så IKKE den tilmig så jeg SELV kunne se hvor pakken var, men nu havde ALLIGEVEL sendt pakken d 3 maj og var villig til at give mig yderligere 50 procent som en kompensation for alt det bøvl.
Ret skal være ret og jeg syntes det var et flot tilbud, men jeg havde ALLEREDE bestilt dem andested til en BETYDERLIGE dyrer pris da Carparts d 2 maj SELV havde annulleret ordren pr mail, så det stod mig uforstående at de så ALLIGEVEL sender ordren.
Der stod også i mailen at hvis jeg ikke ønskede den skulle jeg bare NÆGTE modtagelse, hvilket jeg gjorde da pakken kom D 6.MAJ med posten og derfor nu lægger på posthuset, så de udgifter Carparts måtte have med dette er IKKE mit problem.
Jeg står ALTID ved mit ord og derfor ville jeg IKKE annullere den ordre jeg havde givet andesteds, og jeg fik dem da også d 7. maj så nu skal jeg blot have en ny tid på værkstedet til montering
Mailen fra Carparts indeholdt også en skjult opfordring til evt at revidere min opfattelse af dem og mener selv de har gjort hvad de kunne, men det må stå for jeres egen regning min oplevelse med jer er ikke POSSITIVT men og noget godt er der da kommet ud af det fra jeres side i kan være SIKKER på jeg handler IKKE hos jer igen.
Jeg er sikker på i har mange tilfredse kunder men laver man fejl skal man LÆRE af dem og uanset hvad jeres svar på denne anmeldelse bliver så er jeg HELT ÆRLIGT ligeglad da jeg ikke GIDER spilde mere energi på dette firma, jeg er kommet videre .
Jeg håber denne anmeldelse er skrevet i et.anstændigt sprog og uden nogen form for oplysninger der måtte støde nogen men blot en guide til at man ALTID skal tænke sig om og evt undersøge hvor man handler , da der er MANGE seriøse forhandlere ude i det ganske land ,og på nettet som vil gøre ALT for at sørge for du for en GOD OPLEVELSE Carparts er iflg mig IKKE en af dem,
MVH
Peter
Bestilte en Hella starter til Beach buggy'en & modtog en bosch starter i stedet for til samme pris.. Det må vel være det samme som at købe guld for prisen på sølv :) levering til tiden.. Fuldtilfredshed herfra.. Handler gerne der igen.. Godt gået.. Mvh Anders
Var i tvivl om jeg kunne bruge produktet. Jeg mailede derfor og fik hurtigt et pænt svar tilbage. Levering til tiden
Det kan ikke gøres bedre.Vil ikke betænke mig på at handle igen.
Det tog lige et par dage men ellers ingen klager. Nå, Postdanmark havde lagt pakken i vores drivhus uden at give besked.
God og hurtig service .dejligt at man kan
Hente vare når det passer en.
Alt gik som smurt i olie.
Bestilte et par baglygter til min bil - og var en af de besværlige kunder der lige skal ringe en gang for meget med et hav af spørgsmål.
Men man bliver bare mødt med en kundeservice ud over det normale - som gør at hele min kundeoplevelse hos CM har været intet mindre end fantastisk. Det er sjældent at man føler, at man som kunde virkelig er værdsat¨på den måde. Tak for MEGET proffessionel behandling. I har bestemt fået en kunde der skal handle meget mere hos jer.
Mvh J
Varen er monteret, og virker perfekt.
Hilsen Henning.
God service og ser frem til videre samarbejde.
helt fint .tak!
Hurtigt service, alt var som de lovede :)
Perfekt....
Alt i orden er helt tilfreds
Jeg bestilte reservedele til "hverdagsbilen" hos CM Carparts.
Delene kom til aftalt tid, og man skulle tro de kendte Post Danmark - pakken var endog MEGET forsvarligt emballeret. Pakken blev åbnet og stumperne blev taget i åsyn (luft / oliefilter og 2 konsoller til en ældre Mercedes-Benz). Kvaliteten på delene var nydelig, webshoppen er enkel og effektiv, der er ærlig snak mht. levering og fragt, og priserne for de dele jeg købte, finder jeg rimelige.
Bestemt en forhandler, jeg ser frem til at konsultere igen når "dén med sigtekornet" ønsker pleje...
God service og hjælpsomme
Fin gennemskuelig hjemmeside. Supporten via mail kunne godt svare lidt hurtigere, men til gengæld får man også de svar man har brug for. De ved hvad de sælger. :)
Hej cm carparts
super god hjemmeside nem og overskuelig, ingen fejl og god levering ,glæder mig til at jeg skal handle hos jer igen
mvh ivan mysander
gode priser nem afhentning af vare også uden for åbningstid, der handler jeg gerne igen
Har flere gange handlet hos CM Carparts. Aldrig oplevet problemer med varerne, der kommer frem hurtigt.
Varen kom 4 dage efter købet. På hjemmesiden stod der 3-5 dages leveringstid, så det kunne ikke være bedre. Fint med informationer under hele forløbet.
God service og fint prisniveau.
Ingen problemer, hurtig levering og en god pris.
Hurtig svare på evt spørgsmål. Hurtig til at sende varen. Super kvalitet af varer
Alt klappede. Jeg vil vide, hvilken leverandøer jeg skal bruge næste gang.
Bare super bare sikkert bare gode priser
Jeg købte to dele som ikke var på lager. Der gik ca. 8 dage fra jeg bestilte, til jeg havde varene som kom fra Tyskland, og det er vel OK. Jeg vil i hvertfald helt sikkert handle med dem igen, da pris og kvalitet er OK
God service og meget hurtig levering, til trods for at varen skulle bestilles i Tyskland og derudover var varen 300 kr billigere end andre steder
Jeg vil anbefale CM carparts til alle, de yder en super service, og følger op på evt komplikationer i leveringen til topkarakter.
Varerne man får lever fuldt op til hvad de lover, og der er rådgivning i tvivlsspørgsmål.
Bestemt et firma jeg varmt kan anbefale til alle.
tip top..
Niels
Var i tvivl om mit køb ville være det rigtige til netop min bil , ringede derfor til CM og fik en god snak og vedkommende jeg talte med checkede i det orginale reservedelskatalog og bekræftede at delen var den rigtige , god og venlig hjælp
Fik en god pris. God service. Alt lige efter aftale
Fik min (originale) vare til langt under halv pris af hvad Thansen ville have. Hurtig levering oveni hatten.
Kun positiv erfaring herfra.
Det var lige så godt som man kan forvente.
Varen kom inden for den varslede leveringstidfrist som beskrevet.
Super fin service.