We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (1,589)

Betryggende

Jeg fik et rigtig godt glattejern, af Ed Hardy til 400 kroner. Det er RIGTIG godt, og der var gratis fragt. Pakken var rigtig godt beskyttet, så kun godt herfra!

super hurtig levering - BILLIGB

Lækker web - stort varer Udvalg - hurtig levering

Super!

Min pakke blev sendt mandag og var fremme onsdag.
Rigtig dejligt at det går så hurtigt!
Vil helt klart handle her igen en dag.
Og kan klart anbefales til andre :)

Pengene værd!

Jeg synes virkelig at det kan betale sig at bestille over Cocopanda!
Jeg synes det var en smule forvirrende med hvornår jeg egentlig fik det jeg havde bestilt. Jeg bestilte noget på Cocopanda torsdag d. 2 maj, og har været nede og hente pakken i dag, onsdag d. 8 maj, hvilket jeg synes er en smule lang tid, men pakken var helt perfekt uden skader/buler på. Jeg kunne helt klart finde på at bestille over Cocopanda igen!

Hej Mia.
Nu har jeg ikke mulighed for at se dit tracking nr. men jeg er næsten 99,9% sikker på at din pakke blev sendt fra os den 3. maj. Men hvis du ikke har modtaget en hente lap, kan det være svært at se at din pakke er klar til afhentning.
Vi beklager meget fejlen :-)

Super :)

Rigtig fin service!
Jeg modtog ikke pakken da postvæsnet havde levet en fejl, så jeg skrev til Cocopanda, og fik hurtig info, om at pakken var klar til afhentning.

det fungerer bare!

Jeg gik bare ind på nettet. bestilte betalte og næste dag var det kommet.
det er optimal betjening

god service og lav pris

Jeg kan klart anbefale at handle her

Gratis levering super

Review by confirmed purchaser

Hurtig og nem hjemmeside, der er dejlig overskuelig.

Det var vildt fedt at handle på hjemmesiden. Jeg er rigtig glad for de lave priser og den fragtfrie levering! Til gengæld var der løbet lidt stylingsprodukt ud i kassen, så de øvrige produkter var klistret godt til og sammen.

Hvor bliver pakken af ?

Det er nu mange dage siden vi bestilte hos jer - er der gået noget galt?

Hej Dorthe
Det kunne godt tyde på at din pakke ligger på Posthuset, og at du ikke har modtaget en hente lap fra Post Danmark. Dit sporingsnummer finder du på din profil, du trykker på ordre nr, så kommer du ind til Fakturadetaljer.
Hvis du ikke kan finde det, vil jeg gerne hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at sende en mail, også skal vi nok finde ud af det :-)

Review by confirmed purchaser

Som altid super service og levering

Altid hurtig og ment hos Cocopanda

Alt er perfekt :-)

Dejlig kort leveringstid og skønne produkter :-)

Jeanett

Review by confirmed purchaser

Nemt hurtigt og lækkert :-)

Som overskriften siger er det nemt, pakken kommer hurtigt har ikke haft noget bøvl, og det jeg har bestilt lever op til mine forventninger, kan vist ikke siges anderledes :-)

Hurtig levering:-)

Cocopanda - super levering

Overskuelig hjemmeside, gode priser og super hurtig levering

Review by confirmed purchaser

Hurtig og gratis levering!

Dejligt med en så hurtig og gratis levering! Produktet lever op til forventningerne.

Review by confirmed purchaser

1. gang og ABSOLUT ikke sidste.....

Det var 1. gang og som du jo nok ved så kan den 1. gang være lidt svær......Men heldigvis blev det en 1. gang som var en meget god oplevelse og jeg vil gøre det igen.....altså handle på Cocopanda.dk :-)

Super hurtig...

Dejlig hurtig levering ... Og produkterne lever fuldt op til mine forventninger ... Så ikke noget og sætte en finger på herfra...:-) et sted jeg helt sikkert handler igen.

Hurtig levering!

Fik mine varer få dage efter jeg havde bestilt dem. Der vil jeg gerne handle igen.

Hurtig levering, supert.

De har alt hvad du har brug for, og så er det hurtigere end at finde den frisør der evt forhandler det produkt du bruger.

Super hurtig levering

Når jeg bestiller mine varer er de hurtig fremme, jeg vælger at få dem leveret på posthuset og spare fragten. Jeg kan følge pakken på nettet, rigtig fint .
Jeg får en sms fra Post Danmark når pakken er fremme på posthuset til afhentning, Rigtig fin service.
Lydia Stanek-Pedersen

Levering?

I siger i har dag til dag levering, men jeg måtte vente 3 dage før jeg fik min pakke sendt. Det synes jeg er lidt for dårligt. Men priserne er kanon :)

Hej Maria.
Vi er selvfølgelig ked af din oplevelse.
Vi bestræber os på at levere den efterfølgende hverdag. Men nu er jeg ikke klar over hvilken dag det drejer som om. Hvis der kommer en hellig dag imellem, kommer der desværre til at går nogle flere dage.
Eks. den 1. maj eller nu her på Torsdag, der arbejder vores lager folk nemlig ikke:-)
Du er velkommen til at skrive til os på mail, hvis du skulle opleve samme problem igen :-)

Lækre ting

Gode tilbud og nem at bruge

Hurtig og perfekt!

Varen kom dagen efter

Kanon firma

Et utroligt godt firma, som levere meget hurtig og som har nogen gode produkter. Bestilte den ene dag og leveret den næste. Det kan bare ikke være bedre. Vil anbefale til alle jeg kender

Review by confirmed purchaser

Fik hurtigt og problemfrit mine varer!

Du skal helt klart tjekke hjemmesiden cocopanda.dk, de har mange lækre og billige varer!!

Alt var perfekt

Der var ikke lang tid fra bestilling til modtagelse 😊.

fantastisk

Enormt go service! Bestilte mandag, og tirsdag lå sedlen til posthuset i postkassen og onsdag hentede jeg det! FANTASTISK!

Hurtig levering som altid

Som sædvanlig skuffer Cocopanda ikke og min vare leveret dagen efter bestilling

Review by confirmed purchaser

Bestilte varer og 2 dage senere havde jeg varerne i hus. De svarede til mine forventninger. Og det betyder også en del, at der er fri fragt. Ikke sidste gang jeg handler her....

hurtig ekspedition

Dejlig med gratis fragt og hurtig levering

Det duer..

Super hurtig og professionel levering...

Super :)

Fri fragt, god pris og hurtig levering. Kommer helt sikker til at handle her igen, kan kun anbefales.

Super hurtig levering - Alt i TOP

Rigtig hurtig levering og alt var bare i TOP, klart et sted jeg vil handle igen

Nemt og hurtigt !

Perfekt

Deres service er helt i top og så får man sine varer på 2 dage.

nemt og hurtigt

let at navigere på hjemmesiden og hurtig levering. Tak

super hurtig betjening

Super tjekket shop
kort efter bestilling, fik jeg mail om at varerne var på , dagen efter modtog jeg de bestilte varer, de bedste anbefalinger herfra.
Fragten er gratis, hvilket også gør at jeg handler der igen.
Nemt at gennemskue hvad man skal betale.

Review by confirmed purchaser

Hurtigt og problemfrit - gratis levering!

Fik mine varer hurtigt, alt var i fineste orden og ikke mindst var fragten gratis.

Review by confirmed purchaser

Hurtig og fin levering og varerne stemmer overens med det bestilte.