[REPLY]
Min kæreste og jeg tog ud for at spise igår - valget var HÖST som ligger inde i Nørre Farimagsgade 41 1364 Kbh.K - vi havde ikke bestilt bord så det var en chance at tag.
Da vi kom fik vi god og behalig betjening. Og fik anvist et bord - der gik et øjeblik - så fik vi en dejligt nemt og overskueligt menu kort - god betjening. Vi valgte deres 3 retters menu.
Kammuslinger
jordskokker – hø – solbær – muslingefond
~
Stegt svinebryst
rødbede kompot med senneps korn – syltet dehydreret rødbede – ryge ost
~
Kold øllebrød
mættet med mælkechokolade, lun hvid chokoladeskum med rå lakrids og ymer is
Da vi gav vores bestilling fik vi en lille overraskelse - der var indsat 2 appetitvækker oveni vores 3 retters. Og et UTROLIGT LÆKKERT Brød serveret med en olie af Persille, gran og enebær - MUUUUUMS!
Den første lille ret var en kalvetatar - det var meget lækkert.
Forret: Utrolig cremet og lækkert!!!!
Anden mellem ret: Havergrød kogt på svampe bouillon - Anderledes - men velsmagende.
Hovedret: Kan ikke ige andet end at det smagte himmelsk.
Dessert: Dejligt med noget anderledes - smagte ubskriveligt godt.
Prisen: 850 med drikkevare - det var fundet for de penge.
Personalet: tilstæde uden at man følte de sad i nakken.
Kan kun sige bestil et bord, tag kæresten under armen og kom afsted :)
Jeg havde i weekenden fornøjelsen af at benytte Cofoco til at levere julefrokostbuffen for mig selv og 9 andre ..... Det var VERDENSKLASSE fra ende til anden.
Specielt de varme retter var ekstremt godt lavet og med den medfølgende vejledning og emballage der kunne gå direkte i ovnen, var det meget svært ikke at få det til at sidde i skabet.
Kan klart anbefales.
Spiste med min kæreste på Cofoco restauranten "Public House" i København. Stedet er super hyggeligt.
Vi fik en rigtig fin menu, som prismæssigt og mængdemæssig stemte rigtig godt overens med vores behov. Tjeneren Kristian betjente os i de 2-3 timer vi var der. Han var hyggelig, nede på jorden og havde styr på menu etc. Dejlig rolig musik og indretning kanon, især med mange forskellige rustikke stole. Maden var lige som den skulle være, gennemstegt som forventet og ingen problemer. Det fede var også, at vi selv skulle skære vores Wellington som kom ind på et spækbræt. Fed lille detalje.
Skulle noget forbedres skulle der være flere grøntsager og muligheden for måske lidt frugt. Vandet burde ikke koste 20 kroner flasken.... men ja, det gør det jo nok alle steder. Det er her ikke muligt at bestille to forskellige hovedretter og derfor måtte vi blive enige før bestilling.
Ellers en rigtig god oplevelse.
Bestilte julefrokost catering fra Cofoco.dk og det var en virkelig positiv oplevelse. Maden var lækker og af god kvalitet, nemt at varme/tilberede ud fra deres guide og tingene blev leveret på det tidspunkt som jeg havde bedt om.
Oveni hatten havde de en god lille detalje med mandelgave inkluderet :-)
Jeg har spist på Le Trois Cochons og det har været en fornøjelse alle tre gange med rigeligt med veltilberedt mad i uformelle omgivelser til en rigtig god pris.
Jeg har også spist på Cofoco, hvilket også var ganske godt men ikke helt i samme kategori.