We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (222)

spild af min tid

Skulle købe et samsung S wiev flipcover. Ringer derfor til kundeservice og får lagt et til side jeg gør det tydeligt at der findes 2 slags og hvilken type jeg skulle bruge. Det havde sælger fuldstædig styr på. Jeg kører 35 km og finder ud af at sælger har lagt det forkerte til side samt at de ikke fører s wiev modellen? Jeg kontakter kundeservice igen og bliver mødt at en sælger der er totalt ligeglad. Aldrig mere computercity . En ting er at lave en fejl. Men mage til arrogance fra den sidste medsrbejder har jeg sjældent mødt.

Computercity

Computercity er rigiig god for mig!!!

Selv de højtalere jeg købte sidste år., fik jeg pengene tilbage for. Betjeningen er tiptop.Hilsen Glad ung mand!!!! Har efterhånden købt flere ting....

Blev brændt af

Efter at have bestilt en Kurio Tablet 7 med ekstra SD kort gik der 9 dage uden at have hørt fra dem, da jeg ringer dem op og giver dem ordrenummer får jeg af vide at SD kort er i restordre, jeg spørger om ikke de bare kan sende tabletten og så eftersende SDkort, men det gjorde de ikke, jeg spurgte så om ikke de ville være venlige at gøre det, da min datter fyldte år 3 dage senere, og vi jo gerne skulle have den..Men det kunne ikke lade sig gøre, fint så skal i bare anullere min ordre..

Computercity

Virkelig god service, 5 stjerner!

Jeg ville sige at efterhånden som jeg har købt mange (dyre) produkter hos jer (Macbook pro retina, iPad 4...), har i altid haft de bedste priser. Jeg handler i den på Østerbro, og lige så snart at man kommer ind i butikken er der altid en medarbejder der kommer hen til mig og spørger om jeg har brug for hjælp til et produkt. Er der noget galt med produktet, bytter i det bare (mod bon). Har du et spørgsmål, kan du livechatte med dem, og hvis medarbejderne ikke ved besked om et produkt vender de tilbage til dig per sms, den samme dag (for det meste). Der er simpelt intet dårligt og sige om Computercity, jeg vil anbefale det til alle.

Tina Linda Larsen found this review useful

Verdens værste kundeservice

Købte i januar 2013 en Ipad 2 3G. Efter ca. 1 måned kunne den ikke finde simkortet og ville gendannes via Itune. Jeg prøvede at gendanne den, det løste problemet en dags tid, så dukkede det op igen. Talte med Apple Support, de mente, jeg skulle prøve at gendanne den igen uden at genindlæse sikkerhedskopien. Prøvede atter at gendanne den, men det ville den ikke. Indleverede den til Computercity i Næstved, som heller ikke kunne gendanne den og derfor sendte den til reparation. Efter en uge rykkede jeg for nyt og fik at vide, at de havde sendt mig et tilbud, som de ventede svar på, men at de kunne få teknikeren til at ringe til mig, da jeg ikke havde modtaget noget tilbud (og var uforstående overfor, at jeg skulle betale for rep.). Dagen efter modtog jeg tilbuddet med alm.post, men ingen teknikeropkald. De ville have kr. 900,. for gendannelse pga. af en softwarefejl. Dagen efter igen lykkedes det mig at få kontakt med en tekniker, som sagde at det var en fejl fra værkstedet og at jeg kun skulle betale kr. 349,-, men at de pga. den lange reparationstid ville de udføre det gratis som goodwill?? (softwarefejl er også dækket af garantien iflg. købeloven). Der gik endnu en uge, ialt 16 dage, før jeg fik besked om at jeg kunne hente min ipad. Hentede den og efter 3 timer opstod samme problem ØV!
Dagen efter, en fredag, indleverede jeg den hos Humac til reparation, mandag fik jeg sms om at reparationen var overstået og jeg hentede en NY ipad uden beregning. Og det selvom jeg jo ikke havde købt Ipaden hos Humac men hos Computercity.
JEG HANDLER ALDRIG MERE HOS COMPUTERCITY og vil bestemt ikke anbefale det til nogen.

Computercity

Advarsel om tilkøbt forsikring ...

Vil bare advare alle kunder .. Når man køber en elektronik forsikring fra SOLID til sit produkt til 1629 kr for tre år... Skal man være opmærksom på at hvis man for en skade og man for et nyt produkt ophører forsikringen og derved har du en selvrisiko på forsikringens pris 1629 + 390 og skal tegne en ny forsikring til 1629 på det nye produkt ...

Dårlig email......

For en mail vedr. et DVI kabel som jeg har bestilt søndag.....de siger at de ikke har flere på lager og ikke for det igen.
Der står ikke om man får pengende tilbage....som forvirrer mig en del.
Forstår det ikke helt hvis jeg har spildt 279,-
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
For en mail senere hvor de svarer at varer der ikke "findes" vil der ikke blive trukket penge for, som du kunne have skrevet i første mail....

Fantastisk service

Jeg oplevede i weekenden en fantastisk kvalificeret og engageret hjælp i butikken på Østerbro. Min tre år gamle bærbare computer fra Computercity var brudt sammen. Serviceteknikeren var imødekommende, venlig og besvarede kompetent alle mine spørgsmål. Samtidig gjorde han sit yderste for at løse problemet for mig. Og det lykkedes! Næste gang jeg har brug for at handle elektronik, er der ingen tvivl om, at jeg vil gå i Computercity.

dårlig webløsning

jeg var inde for at købe en tablet i butikken i Aalborg i fredags omkring middagstid. for det første ventede jeg længe for betjening da sælgeren stod og snakkede privat.
da det så endelig blev min tur, havde de desværre ikke tabletten på lager, og det var imod deres politik at købe udstillingsmodellen, men fik at vide den kunne købes på deres hjemmeside (sælger var så flink at tjekke). skyndte mig hjem, og havde bestilt den inden 30 min.
alt gik igennem, betaling og det hele. fik en mail mandag morgen at den desværre var udsolgt og den kom ikke igen, ergo var mit køb annulleret.

det er under al kritik at man kan bestille og den viser den er på lager på deres hjemmeside, og man så først får svar så længe efter.

kan klart ikke anbefale at shoppe på deres hjemmeside, prøv andre steder hvor både pris og levering er bedre.

Computercity

Sådan mister man trofaste kunder

Købte i november en touch pen til min iPad (også købt hos Computercity) til næsten 300 kr. - en af markedets dyreste.Efter 2 måneders brug gik "tippen", der er lavet af gummi, i stykker. Tog det som en selvfølge, at den bare ville blive udskiftet. Men NEJ - fik at vide at "det var en slitage-del iflg. producenten", så det var mit problem. Dette blev bekræftet af Computercitys varehuschef. Skrev til producenten, der bekræftede dette. Ringede i dag til Forbrugerstyrelsen og fik at vide, at ved så kort tids brug er det forretningen, der har bevisbyrden for, at ting går i stykker. Jeg kan desværre ikke gå til et ankenævn, da købsprisen er for lille. Har de sidste 4-5 år købt for mellem 5.000 og 10.000 kr. pr. år hos Computercity, men det er slut nu - jeg handler ikke steder, hvor man fra ledelsens side hopper og og falder ned på forbrugeren.

Computercity

Super flink og proff. hjælp ifm. fejldiagnose-søgning på PC.

Jeg havde et barnebarn, hvis PC ikke længere virkede.
Kontaktede "service-disken", der uden beregning, flinkt og professionelt løste opgaven - uden at forsøge at "prakke mig en ny PC på!"
( Er tidligere hjulpet med egen PC - stort set omkostningsfrit. ! )
Tak - og med venlig hilsen: Valde

ER OK

hej. i forbindelse med, computercitys salg af "sandisk extreme ssd", bør de informerer købere om at. ssd haddisken, hurtigt vil blive langsom, og kunne miste data hvis ikke, der installeres den manglende software, nemlig denne, se sandisk gratis download link.!-

venligst.! fra.- kaleb larsen.!

PS.-i øvrigt, har jeg ikke noget at udsætte på computercity i næstved, venlig betjening, og en vis viden om varene der sælges.!

Simon Vang Larsen found this review useful

Computercity

Stort udvalg og god service

De har mange produkter, men de er langt fra altid de billigste. De har dog af og til nogle gode priser der kun gælder på deres hjemmeside, og de kan være fordelagtige at få del i. Tilmed kører de af og til med fri fragt på alle deres varer på hjemmesiden, hvilket også må siges at være et stort plus.
Desuden svarer de forholdsvis hurtigt på mail og har desuden en live chat som også reagerer promte og hurtigt giver svar på de spørgsmål man måtte have.

Da jeg handlede på deres hjemmeside, en torsdag eftermiddag, regnede jeg med, at de ville afsende ordren fredag, sådan at jeg havde den mandag. Da status ikke havde ændret sig på hjemmesiden langt op af fredagen, kontaktede jeg dem på chatten for at høre, om jeg kunne forvente at ordren ville blive afsendt den fredag. De kunne oplyse, at den netop var ved at blive pakket i dette øjeblik og at den gerne skulle komme af sted om eftermiddagen.
Da jeg fredag aften stadig ikke havde fået nogen mail om, at den var afsendt, gik jeg ind og undersøgte status på ordren på hjemmesiden, og der stod stadig at ordren blev behandlet (hvilket der faktisk havde stået lige siden det tidspunkt, hvor jeg lagde ordren). Jeg sendte dem en mail for at høre, hvad jeg kunne regne med. De kunne så oplyse, at de normalt sender ordrer samme eftermiddag eller dagen efter de er lagt, men at de om fredagen desværre havde problemer med at få ordrer afsted som planlagt. Det var så årsagen til, at min ordre ikke var sendt fredag som lovet.

Mandag kom der dog en automatiseret leveringsbekræftelse som sagde, at ordren ville blive afsendt inden for kort tid og at den kunne spores hos Post Danmark.
Pakken ankom tirsdag, så de overholdte deres leveringstid (1-3 hverdage). Ordren var pakket fint ind og der var lagt noget absorberende materiale i kassen så varen ikke skulle blive stødt. Super godt!

Jeg kan sagtens anbefale computercity.dk og deres medarbejdere er desuden venlige og imødekommende og yder en udmærket service.

Computercity

Arrogant og ikke eksisterende service

Jeg havde 2 gavekort begge på 300 kr, dette stod også på etuiet de var kommet i. Da jeg skulle betale fik jeg at vide at der var 300 på det ene og 199 på det andet?? Da jeg så sagde at jeg jo havde købt 2 på 300 kr fik jeg at vide at så måtte jeg jo ringe til kundeservice og finde ud af det. Hun sagde at det også kunne være hendes computer der registrerede forkert men havde da for øvrigt ikke tænkt sig at gøre noget ved det.
Jeg spurgte desuden om man kunne få en tv-modtager til computeren som kunne tage tv-signal, dette fandtes slet ikke fik jeg at vide. Da jeg sagde at jeg havde set dem flere steder sagde hun at de jo ikke var en tv-butik. Øøøøh nej men i sælger tv og tilbehør!!? Og de 2 tunere jeg spurgte til kan købes på computercitys hjemmeside!!

Aldrig mere !

Jeg fik d. 5 januar en PS3 i gave.
Efter max 5-7 timers brug går den ene pind i stykker på joypad´et. Og det skal siges at det ikke har været udsat for volk eller noget som helst.
Regner naturligvis med at kunne få byttet sådan en vare som koster 449,- når sådan noget sker, for der må selvfølgelig have været en fejl i den. Men nej -- de vil sende den over og have det vurderet osv - så jeg vil stå uden noget joypad i sikker et par uger.
At de ikke blot siger "ups det beklager vi" og giver mig en ny, fatter jeg ikke.
De har aldrig set sådan en fejl som denne før siger de ---- nej og det fortæller jo også lidt om at der må være en fejl på varen.
Jeg tog mit joypad og gik igen og regner med at jeg afleverer hele lortet tilbage, da det kun er 14 dage gammelt.
Dette var computercity i Esbjerg.

Ombytning

Jeg var i weekenden i Computer City i Århus for at ombytte en Child Pad som jeg havde købt til min søn (online) til jul.
Childpadden (ARNOVA) holdte ikke strøm mere end 2 timer (mod lovet op til 18 timer) og genstartede så alle applikation skulle downloades forfra.
Jeg fik afvide af ekspedienten at han skulle tale med sin overordnede og at de ville kontakte mig mandag. Havde i øvrigt kun kvittering med på mail på min iPhone, men det godtog de mod forventet!
Han ringede som lovet idag mandag, og sagde at jeg kunne få ombyttet min Childpad uden beregning. Det er er en glædelig overraskelse - frygtede lange reparationstider, m.v.

Computercity

Hørte ikke fra dem, da jeg havde min computer til reparation

Jeg havde min computer til reparation første gang i August måned. Imens jeg havde min computer til reparation, var der ingen mulighed for at få en låne-computer idet de kun havde 5 liggende, og de alle var udlånt !
Der gik MEGET langtid før jeg fik min computer tilbage, men jeg fik den dog efter godt over 1 måned... der gik dog ikke mere end 2 uger, så skulle min computer ENDNU engang til reparation... også denne gang, var der ingen mulighed for at få en låner-computer, og det var under eksamenstiden.
Der gik endnu engang over 1 måned, og jeg havde ikke hørt fra dem. Jeg valgte derfor selv at gå hen til butikken, og de havde åbenbart haft min computer stående i butikken i 2 uger, men havde bare lige glemt at informere mig om at den var klar til afhentning.
Det er VIRKELIG dårlig service man får hos computercity. Aldrig igen, skal jeg købe noget derfra.

Computercity

Tog 3 uger at skifte harddisk.

Da min nye ASUS bærbar pludselig ikke kunne tænde, ringede jeg til ComputerCity. Først fik jeg fat på en der fortalte et jeg SELV skulle pille harddisken ud, tage backup af mine filer, og geninstallere mit styresystem. Lidt senere fik jeg fat i en anden (kan ikke huske hvorfor). Jeg fortalte ham, hvad jeg havde fået fortalt, og så tog de en god snak med ham. De bad mig sende den ind, og jeg spurgte, om de kunne lade være med at slette noget på den. Han var ikke sikker på om det var muligt, men jeg håbede på det bedste og sendte den ind. Efter 1 uge, tror jeg, fik jeg besked fra ComputerCity. De sagde, de skulle sende den ind til ASUS i Tjekket! Ca. 2 uger senere fik jeg den så tilbage, hvor det eneste de havde gjort var at sætte en ny harddisk i (en størrere en - tak for det Asus!), og installere Windows igen.
Meget dårlig service at de først siger jeg skal bryde garantien, ved selv at åbne den. Også dårligt at de ikke bare selv skiftede harddisken, så det skulle tage 3 uger.

Computercity

Lagerstatus, butiksnak og telefonsupport kunne være bedre...

Tog ned i butikken nytårsdag for at købe 2 bærbare. Butikken havde ingen af varerne på lager (!), men henviste til at de kunne købes i en anden butik 100km borte eller på nettet.
Kører hjem og bestiller begge på nettet, hvor begge står noteret som værende på lager.

Får mail 2. januar om eftermiddagen at den ene er udsolgt og den anden i restordre. På nettet står begge som værende på lager!!

Ringer 3. januar hvor den udsolgte nu er fjernet fra nettet, men maskinen i restordre fortsat kan købes og er på lager. I telefonen får jeg besked på at sådan er livet, og at computercity ikke kan sende varer fra varehuse, hvorved lagerstatus skal tages med et gran salt, at den udsolgte vare var meldt udsolgt fra lager nytårsdag, hvorved min bestilling hele tiden havde været en "uheldig og ærgerlig oplevelse" !! - Den bærbare i restordre kan sandsynligvis forventes i næste uge.

Da jeg nytårsdag gik ned i butikken havde jeg tillid til og respekt for virksomheden, jeg troede var professionel og seriøs. Det er desværre nok noget jeg må revidere oven på den oplevelse...
Det positive må være, at det kun kan blive bedre herfra...

nåååå!!!!!

som man nu gør til jul så havde jeg ønsket mig et headset af min kæreste. da hun så kommer indtil computercity i ESBJERG! så har de ikke headsettet på lager, men det siger så at de mener at den kan når at komme før jul ellers ville den være der lige efter jul. fint nok siger min kærste og bestiller og betaler! de kom så ikke inden jul så den 28/12 tager jeg indtil Esbjerg for at hente mit headset tror jeg!! da jeg kommer der ind har ikke ikke fået den på lager men han siger at den vil komme senere på dagen, men da jeg bor i bramming og er nød til at tage hjem igen så måtte jeg jo hente dem en anden dag. jeg siger sammetidig inde i butikken at jeg syntes det er lidt for dårligt, og han vælger så at svare provokerende at jeg bare kunne få pengende tilbage, men jeg bagerover med den dårlige service og håber så på at jeg kunne hente mit headset i dag fordi nu måtte den jo være kommet hjem, men nej nu stod der en kvindelig ekspetient bag kassen og sagde til mig at dem fik de da ikke hjem før her efter nytår!!! det kalder jeg mega dårlig service og vil aldrig nogensinde handle ved COMPUTERCITY I ESBJERG!

Computercity

Lagerstatus på hjemmeside passede ikke, da der var endagstilbud. Vil ikke tilbyde en løsning.

Lørdag før jul havde CC 20% på alle bærbar med windows7, kørte derfor fredag ud i butikken for at se om der var en ultrabook, som kunne være interessan til køb lørdag. Dem havde de ingen af. Kigge på deres hjemmeside lørdag og der var der en acer s3 på lager med 4399,- med rabat, den var forøvrigt også på lager i butikken i Esbjerg, men den var bare ikke udstillet og ekspedienten sagde de ingen ultrabooks havde på lager? Købte derfor acer på hjemmesiden og fik en ordrebekræftelse på det. Mandag fik jeg at vide pr. Mail at de ikke havde flere og min ordre var annulleret. Jeg skrev og spurgte om jeg så kunne købe en anden bærbar med windows 7 med 20% rabat. Fik svar retur, at det var kun lørdag tilbudet gjaldt, så det var desværre synd for mig. Sikke en service.
Ekspedient ved ikke hvad de har på lager. (Ikke første gang jeg beder dem hente noget fra deres lager, de ikke vidste de havde)
Hjemmeside oversælger i forhold til lager antal
Kundeservice vil ikke tilbyde at afhjælpe fejlen i form af 20% rabat som om lørdagen.

Dårlig service ved reperation

Købte ny pc i juni måned - den kostede knap 10.000 kr. efter 2 mdr. skratter den i højtaleren og jeg kontakter ComputerCity - den skal sendes til reperation i Sverige og vil være væk højst 3 uger - den er så væk i knap 6 uger og da den kommer retur - har den stadig samme fejl + 1 mere fejl.
Vi kontakter ComputerCity igen og den skal så repareres igen - men vi kan få en låne pc - et gammelt hakkebræt, som ikke kan en brødkdel af hvad den vi har købt kan.
Syntes det er vildt ringe service - at en så ny og dyr pc ikke bliver ombyttet - når den skal repareres for 2. gang inden for så kort tid.
CpomputerCity kan ikke bestemt ikke anbefales!!!!!!

Computercity

Fusk med lagerstatus på hjemmesiden.

Kom glad og bestil en tablet til din unge. Reklamerne fra CC er væltet ind de sidste par uger og vi fandt en tablet til vores ældste. På hjemmesiden viser CC at de har varen på lager og forventer at kunne levere indenfor 1-3 hverdage.

Men men men, når så du har bestilt varen får du en mail hvori der står at varen desværre ikke er på lager, men forventes på lager ved udgangen af ugen eller i starten af næste uge. Der er vi så nu og ikke en lyd har man hørt.

Det viser sig så at de har sendt den fredag uden at give besked som aftalt. Men altså ikke helt uden irritationsmoment.

Arrogant og nedværdigende

- Ved du noget om PC-skærme?
- Jae, siger en ekspedient modvilligt, hvad vil du vide?
- Jeg har kig på Philips 23" og deres 27", hvad er forskellen?
- 4 "!!!
- Ja, men jeg mente hvad er forskellen i kvalitet?
- Den ene kører med QZY og den anden bruger HQW.
- Hvad er bedst?
- Det kommer an på hvad du skal bruge den til!
- Jeg spiller ikke, men laver almindelige administrative opgaver
- Kig på en med CFG!

GOD SERVICE OG MANGE GODE VARER

Jeg kan klart andbefale dem til enhver som eks. er "GAMER" for der ude kan man få en computer som kan hamle op med ALIENWARE til en fornuftig pris og jeg har selv en ASUS bærbar til 7000 og den er der ingen problemer med og den kan trække en masse spil med høj grafik uden problemer mens en af mine venner har en ALIENWARE til og min er langt bedre til spil end han's så du for hvad du betaler for der ude hos dem og ikke nok med det så havde jeg også min stationær der ude efter den bliv andgrebbet af en VIRUS fra facebook for godt og vel 1 år siden som fik den til af gå helt i L*R7 og efter 1 time hos dem virkede den igen som ny og det kostede kun 150kr. så dem går jeg gerne til næste gang der det ene eller det andet jeg skal havet fikset ^_^

Hurtig levering fint produkt

Hurtig levering produktet levede op til mine forventninger

Kunde i Computer City – altså en rigtig fysisk butik ikke webhandel

Jeg handler gerne med Computer City. Når vi (min mand og jeg) skal købe TV, notebook, pc, netværksgear m.v. handler vi hos Computer City i Næstved. Der er altid hjælp at få. Kort efter jeg er trådt ind i forretningen står der en ekspedient og spørger ”Er der noget jeg kan hjælpe med?” Og de kan deres job; de har altid svar på tekniske spørgsmål og rådgivning om produkter. Det er den samme ekspedient, der følger mig til kassen hvor jeg foretager betalingen. Fantastisk! Ved reklamationssager (produkter der ikke levede op til vores forventninger eller havde en fejl) er vi altid gået tilfredse derfra igen.
Jeg har netop byttet en wifi-router, som svigtede efter 13 måneders drift – kvit og frit – ikke noget besvær.
Nogen vil sige at Computer City er dyrere end konkurrenterne, det er de så nok ikke i det lange løb.

Computer city Horsens

Nu har jeg udtalt mig negativt omkring Computer City omkring et køb af en Samsung tablet for nogen tid siden, som løb helt af sporet, og jeg har godt set at der er en klog Åge som er inde på om jeg gør tingene rigtigt, hvor svært er det lige at sætte en tablet til opladning !!! Men forleden fredag blev jeg ringet op af Michael fra butikken og han havde til opgave at løse vores fælles problem hvilket han gjorde i dag til UG, ny tablet og reparation penge retur,,fyren har styr på tingene og med ham ved roret skal de nok få rettet butikken op igen godt gået, og skal de have ris når de laver lort, skal de også havde ros når de har fortjent det som nu

Anders Helbo Sørensen found this review useful

Rigtig god købs oplevelse

Bestilte d. 11-10-12 en Nexus 7 Tablet som stod som værende på lager, fik senere samme dag at vide at de ikke kunne leve da varen var udsolgt. Jeg spurgte så hvornår de forventede at kunne levere og skrev at de burde ændre lager info, det gjorde de samme dag. Næste dag fik jeg besked om at vi var heldige og at varen var plukket og afsendt. Jeg har så man. d. 15 modtaget varen.
Flot respons fra Computer city og en rigtig god handel :-)

Computercity

Kunden er en bedrager til andet er bevist

Jeg købte for 18 måneder siden en MacBook Pro hos Computercity i Horsens - for 6 uger siden gik den helt død og ville ikke starte - jeg indleverer den til service- og får standard svaret at jeg skal regne med at der går en måneds tid før jeg hører noget - efter en måned rykker jeg og får at vide at de kan konstaterer at den har fået fugt - og det er jo mit eget problem - reparation vil koste 12.000 - og der tages forbehold for at selv efter den omfattende reparation ikke er nogen garanti for at der ikke er problemer - det giver sig selv at en reparation i den størrelse orden derfor ikke giver mening. Min forsikring om at MacBooken har levet et fredeligt liv på mit skrive og sofabord - ændrer ikke noget - det vil alle jo sige - og værkstedet kan se den har fået fugt - billederne der viser den har fået fugt må jeg godt se i butikken, men jeg må under ingen omstændigheder få dem udleveret - så meget for troværdighed. Jeg blev venligt behandlet i Computercity - men helt klart med en undertone at jeg løj når jeg hævdede at jeg ikke havde hældt et glas Cola ud over min Mac - en meget ubehagelig oplevelse - og en understregning af at kunden har uret indtil andet er bevist - Computercity har mistet en kunde - og jeg kan ikke anbefale dem til andre

Henrik Schack and Grisen giver prisen. found this review useful

Computercity

Super service til kunder der har købt

Det er bare super dejligt!!
For 3 år siden købte vi en computer fra Computercity, i sidste uge havde vi problemer med den så jeg skrev en email til Computercity hvor jeg spurgte om jeg måtte få en cd gratis
(Recovery cd) sjovt nok i dag ringede de til min far og han fik cd'en vi har også købt et tv for 2 år siden som virker upåklageligt!
En god butik som kan anbefales!
Hilsen Daniel

Lagerstatus holder ikke

Gik efter en NEXUS 7 som iflg. nettet var på lager.... Da jeg kom til butikken var den dog ikke på lager og havde en lev. tid på +15 dage

Tjekkede derfor Ipad udbudet - her var lagerstatus = udsolgt, men et besøg i butikken kunne afsløre at der var massere på lager....

Ronni Abergel found this review useful

Arrogante Computercity Østerbro

Jeg købte for to måneder siden en Asus tablet (Transformer Pad) hos Computercity på Østerbro. I går aftes er der pludselig en stor revne på skærmen, og tabletten er ubrugelig. Vi har på intet tidspunkt tabt den, stødt den mod noget, tabt noget på den eller på anden måde behandlet den hårdhændet (jeg sværger!).
Jeg går så ned i butikken, og får at vide, at det eneste, de kan gøre for mig er at sende den ind til Asus, og hvis Asus bedømmer, at vi hæfter for det, vil vi blive afkrævet 400 kr. (for intet), men ellers er deres erfaring, at kunden ikke får ret i 99 procent af tilfældene med den slags skader, og at de har solgt så og så mange Asus pads, uden at deres kunder oplevede problemer. Mao. var de bedøvende ligeglade med, at jeg har købt et produkt af dem, som ikke på nogen måde kan garantere, at det kan holde til almindelig brug; to måneder i vores tilfælde.
Det mest groteske er, at vi købte for over 15.000 kroner den dag, vi købte tabletten, uden så meget som at få en computertaske oveni, så nu føler vi os SÅ meget til grin.
Næste gang går vi bare i [External links removed]; der ville de bare have givet os en ny tablet uden diskussion.
Aldrig mere Computercity og aldrig mere Asus!

HC found this review useful

Computercity

Øv i forhold til lovet levering

Bestilte et tv hos ComputerCity med store forventninger til at alt skulle forløbe efter planen. Desværre havde den der modtog ordre ikke skrevet den rigtige leveringsadresse på sedlen, så pakken kom efter noget besvær frem til den rigtige adresse. Men det krævede at jeg ringede flere gange til kundeservice for at få rettet fejlen og genleveret min bestilling.
Bestillingen var til vores børn i fødselsdagsgave, så skuffelsen var STOR da de ikke modtog gaven som forventet!!!
Aftalen blev, at der skulle komme en eller anden kompensation til børnene, men der er ALDRIG dukket noget op!
Opdateret 26/10-12 Så dukkede der en fin pakke op til vores børn. Det bliver dejligt at gå hjem og overraske dem. Tak for hjælpen til Johan i Kundeservice :o) Som forstår hvad god kundeservice er!

Super service!

Ingen problemer herfra, de havde som den eneste butik det produkt jeg ledte efter og der var super service. 5 stjerner herfra :D

glimrende købsoplevelse

jeg købte en macbook air hos computercity. alt forløb som det skulle - alt i alt en glimrende købsoplevelse

Faglige og serviceminded

Computercity har fagkompetente ansatte med flair for service. Min familie og jeg har før været nede og købe produkter i computercity, og da jeg havde haft problemer med Proshop i længere tid, skyndte jeg mig igen ned til computercity der guidede mig igennem processen fagligt og venlige. Jeg har til dags dato ikke været i nogen anden elektronikbutik med bedre service!

Computercity

Bredt sortiment og god service - hvis du handler i de mindre afdelinger

Jeg har været kunde hos Computercity i det meste af et årti, og har stort set kun haft gode oplevelser. Uddybning:

De har altid byttet eller taget varer retur, som jeg har haft en anke på. Ingen problemer der, og et stort plus ift. visse netbutikker der enten sylter sager eller slå hælene i.

Service og rådgivning er middelmådig i kædens super-varehus i Glostrup, hvor man nemt, som andre beskriver, kan stå i kø md 5 andre mennesker for at få muligheden for at komme i kontakt med en sælger eller servicemedarbejder. Derfor besøger jeg sjældent den filial mere.

Det er langt nemmere at komme i tale med medarbejderne i Lyngby eller Nørrebro-afdelingerne, og de er nede på jorden og meget servicemindede.

Mht. priserne - ja, de er højere end netbutikkerne. Det er den pris man betaler for fysisk at kunne bese og afprøve de varer man har interesse i, i en "gammeldags" butik, fremfor at skulle se nogle photoshoppede billeder + opgejlede produktbeskrivelser på en webside.

Service fremfor salg

Jeg har aldrig oplevet problemer med Computercity. Stort udvalg og ok priser. I går ville jeg købe en MS Office-pakke, men sælgeren anbefalede mig i stedet at gå hjem og se på et præinstalleret alternativ og hvis jeg ikke var tilfreds købe den fulde version. Ligeglad med salget her og nu. Godt salg kommer af god service. Tak for den!

Peter P. found this review useful

Computercity

Bærbar til reperation......virker stadig ikke! :(

Glæden var stor da jeg modtog min flotte nye sony bærbare computer, fra deres webshop.
Desværre gik skærmen i sort efter kort tid, så den blev sendt ind til reparation, hvilket tog LANG tid (ca 3 uger). Da det er en computer jeg er meget afhængig af til studiebrug (netbaseret uddannelse), er det vigtigt at den bare virker HVER gang. Min skuffelse blev ENORM stor da jeg efter at have modtaget den fra reperation finder ud af at lortet STADIG ikke virker......så Computercuty handler jeg ALDRIG hos igen. De kunne vel lige tjekke om den virkede da de havde "repereret" den. Nu skal jeg vente flere uger IGEN!!......neej hvor er jeg sur og skuffet!

Henrik Schack found this review useful

Is Computercity your company?