We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (223)
Computercity

Bærbar til reperation......virker stadig ikke! :(

Glæden var stor da jeg modtog min flotte nye sony bærbare computer, fra deres webshop.
Desværre gik skærmen i sort efter kort tid, så den blev sendt ind til reparation, hvilket tog LANG tid (ca 3 uger). Da det er en computer jeg er meget afhængig af til studiebrug (netbaseret uddannelse), er det vigtigt at den bare virker HVER gang. Min skuffelse blev ENORM stor da jeg efter at have modtaget den fra reperation finder ud af at lortet STADIG ikke virker......så Computercuty handler jeg ALDRIG hos igen. De kunne vel lige tjekke om den virkede da de havde "repereret" den. Nu skal jeg vente flere uger IGEN!!......neej hvor er jeg sur og skuffet!

Henrik Schack found this review useful

Demo solgt som nyt

Jeg har bestilt via nettet og modtaget et kamera der er købt som nyt, men æsken er uden cellofan og har tydeligvis været åbnet. Jeg kan kun formode der er tale om en demo model eller returvare. Det er for dårligt! Jeg kan selvfølgelig returnere varen men det er købt som gave og jeg når ikke at anskaffe et nyt.

Henrik Schack found this review useful

Uacceptabel og yderst kritisabel

Hold JER langt væk fra computercity, hvis man ikke vil have en ubehagelig oplevelse.

Deres priser er alt for dyre i forhold til konturrenterne, samt er deres produkter outdated i forhold til hardwaren.

Men det værste er ikke priserne, men derimod deres ekstreme dårlige service, de er direkte truende, hvis man kommer med en rma/service sag til dem.

Deres byttegaranti/Service er ikke eksisterende, og deres venlighed stopper med det samme, man har en klage over et defekt produkt eller lignende, og de overholder på ingen måde købeloven!

Dorte Langberg found this review useful

Fantastik sevice

Ja hvad kan man sige, butikken i Næstved er super gode de sælger en løsning og ikke bare et produkt.

• Danmark, DK
  • 13 Reviews

Dårlig oplevelse blev til en god oplevelse

Jeg havde et iPad cover, der skulle ombyttes, grundet det knækkede, og butikken og jeg var lidt uenige om, hvorvidt dette var min egen skyld.

Jeg fik med samme fornemmelsen af, at butikschefen postod, at jeg løj - i flere omgange af samtalen - hvilket jeg tog som en krænkelse.

Jeg har efterfølgende klaget over oplevelsen til Computer Citys kundeservice, og under 2 døgn efter får jeg kompetent svar fra deres regionschef.

Lidt voldsomt for et cover til 249 kr., vil nogen mene, men det er mere princippet i, at jeg som kunde blev talt ned til.

Muligvis har denne sag opstået på en misforståelse, og coveret bliver nu ombyttet.

Til det kan jeg kun give maks antal stjerner, da det om noget er en service, som man kan bruge til noget.

Handel blot trygt hos dem!

Ligegyldige og utroværdige

Browser i Odense fra tid til anden.
Husk at checke du får de rigtige priser og rabatter da jeg flere gange har taget dem i at fejlmærke og "glemme" rabatterne. De retter heller ikke skilte med forkerte priser selv om man gør opmærksom på det.
Personalet virker ligegyldige og utroværdige, men nogen tilbud er værd at gå efter.

Peter Boesen found this review useful

Fungerer

Fandt en Logitech M 235 mus, prisen var den afgørende faktor, og Computercity. var de billigste inkl. fragt.
Kunne følge pakken med track&trace, 2 dage senere modtog jeg varen med Post DK., godt og forsvarligt indpakket. Det fungerer !

Godt tilfreds...

Handler jævnligt ved CC - har aldrig oplevet problemer - hurtig service via nettet ... hurtig levering via netbestilling. Vel - ikke altid de billigste - men - ok niveau på det meste...

Computercity

Udgåede demoprodukter til over nypris...

I Computercity's butik kunne man finde et "tilbud" på en Canon printer - en udgået model. Der var tale om en demo-model med mange ridser og skrammer og brugte farvepatroner. Prisen var alligevel sat til 1700kr. - modellen handledes samtidig på nettet andre steder til priser fra 1500kr. inkl. fragt fra danske netbutikker - for et fabriksnyt eksemplar.

Der kunne ikke være tale om at rykke prisen - så jeg handlede et andet sted - og ægrede mig over, at andre sandsynligvis vil blive prakket en brugt og ridset printer på til en pris, der ligger over nyprisen.

Erik Hjetting found this review useful

Computercity

Rigtig god oplevelse, fin kundebetjening, hurtig levering

Bestilte varer mandag aften, leveringsbekræftelse tirsdag formiddag, et problem med betalingskort via Forbrugsforeningen men løst med en enkelt telefonsamtale, varer leveret onsdag middag.
Det kan vist ikke gøres bedre!!!!!!!

Knap så god leveringstid

Jeg bestilte mandag kl 15, og fik først en mail om at varen var klar til at blive sendt onsdag, og så går der jo yderlige 1-3 hverdage før jeg modtager varen...

Super

Købte en NAS harddisk på nettet søndag modtog tirsdag alt perfekt.

Nem og overskuelig hjemmeside

Computercity

Køb på computercity.dk - hvad sker der ???

Bestilte en harddisk fra computercity.dk d. 12.04.2012 via deres hjemmeside. Leveringsbetingelser siger 1-3 dage, ellers kontakt fra computercity.
Torsdag d. 19.04 kontaktede jeg så kundeservice da jeg ingenting havde modtaget, og de kunne ikke se min bestilling på trods af at pengene var trukket d. 12.04. Men blev bedt om at skrive en mail til dem.
Jeg sendte derefter en mail, og fik hurtigt en mail om at sagen ville blive undersøgt og jeg ville få svar INDEN kl. 16 d. 19.04
Kl. 16.15 kontaktede jeg igen computercity men ingen kendte til sagen.
Fredag d. 20.04 kl. 11.00 kontaktede jeg igen computercity de kendte nu til sagen men jeg ville få svar inden for et par timer.
Kl. 14.00 kontaktet jeg selv computercity igen igen og der sagde medarbejderen at der havde været tale om en it fejl men de havde fundet min bestilling nu !!! Mega dårlig kundeservice ikke styr på deres forretning og kan derfor IKKE anbefale at købe hos firmaet.
Jeg har nu bedt om at komme til at snakke med chefen mandag, MEN kunne ikke forstille mig at der kommer en kontakt.....

ComputerCity slettede min Harddisk

Service-nr 125847-06
Teksten på tastaturet på min ½ år gamle HP Pavilion dv6 forsvandt lidt efter lidt. Jeg skulle på ferie i 14 dage og 10 dage efter indleveringen blev PC`en meldt klar til afhentning. (med en SMS)
Stor var forventningen - og skuffelsen. Tastaturet var IKKE skiftet, men harddisken var slettet. Det er åbenbart alm. praksis hos Computer City Beskeden var at jeg kunne jo bare installerer alle mine programmer igen. Det er en hån mod PC brugere og i høj grad uprofessionelt.
Er harddisk sletning nødvendig giver man kunden besked inden det udføres. mvh Jan Henningsen

Tilføjelse pr. 4 maj 2012
COMPUTER CITY slettede min harddisk da de skulle skifte tastatur på min nye ½ år gamle Hewlet Packard PC.

D. 14 april skrev jeg et indlæg via trustpitot til Computer City fordi min bærbare PC fik slettet harddisken efter en garanti reparation.
Jeg angav reparations nummer, mit navn og email adresse samt et kort beskrivelse af reparations forløbet.
Jeg havde forventet en saglig dialog med Computer City og min hensigt var at få dem til at ændre adfærd m.h.t respekten for data på deres kunders PC.
Dialog med Computer Citys ansatte var ikke mulig. De fastholdt deres ret til slette kundernes data på en PC indleveret til reparation.
Jeg valgte TRUSTPILOT.DK da de i deres formåls paragraf skriver:
Trustpilot business giver dig mulighed for at besvare anmeldelser og komme i dialog med dine kunder. Kundens ordrenummer er kodet sammen med anmeldelsen, så du kan gå i konstruktiv dialog med kunden.
Tja – denne her beskrivelse troede jeg på. Og hvad er sket ? Jeg har fået talrige emails hvor jeg bliver svinet til som værende en taber og èn der ikke har forstand på brug af en PC. Alle emails er anonyme og skrevet i et sprog af personer der ikke tilhører ånds eliten. Alt tyder på at disse personer er på Computer Citys lønningsliste. Hvem skulle ellers være interesseret i at kritisere en kunde der føler sig dårligt behandlet ?
Vores firma har i mange år været kunde hos Computer City og her købt rigtig mange stationære og bærbare PC`er, harddiske, printere, monitorer og projektorer. Den service vi har fået har været OK ellers havde vi jo valgt en anden leverandør.
Den behandling jeg nu har fået er utilgivelig og hvis Computer City ikke ændre adfærd skal jeg sørge for at mit budskab bliver spredt ud til alle der gider høre det. Det vil være guf for jeres konkurrenter der opfører sig professionelt ansvarligt og så kan vi jo se hvem der bliver taber i denne sag.
Jeg samler alle de emails jeg får og vi skal nok finde ud af hvem der sender dem. Når vi mødes i Kontant i DR1 kan i jo imellemtiden finde en repræsentant for Computer City der kan forsvare jeres forretningsgang.

Jan H.

Meget tilfreds.

Rigtig kundeservice, og de ved hvad de har og hvad det kan.

rigtigt god butik :)

Har mange gange købt ting på nettet og i deres butikker og har aldrig oplevet noget dårligt

Mangelfulde vare

Købt ny kort modtager med harddisk, ved udpakning er el stik istykker, tilbage til butikken efter ny, så kan modtageren ikke fastholde kanalerne, harddisken optage kun nogle gange, afspilningen hopper, tilbage til butikken, efter meget moje og besvær giver de en anden boks, tage væk i 6 uger, kommer hjem og samme problemmer med den nye, vil ikke ombygge, skal til repration 2-3 uger??, men vil ikke låne en anden boks ud, så man kan se alle de programer man har bestilt samtidigt med den første boks.
HANDLER ALDRIG MERE I COMPUTERcITY A/S

Absolut ringe service

Det er sidste gang jeg bestiller noget ved Computerservice. Bestilte en vare en fredag. Jeg holder øje med varen og efterfølgende tirsdag er den stadig på lager, dog er varen stadig ikke sendt? Jeg ringer ind torsdag, da varen ikke er leveret indenfor 3 dage som lovet - Varen var pludselig udsolgt, men de havde bare lige glemt at give besked om dette? Det er bare super ringe service! Hvis man kunne give 0 stjerner fik de dette af mig! Kan ikke anbefales!

Dårlig/ubehøvlet kundeservice, dårlig vejledning/rådgivning

Jeg er flyttet fra Horsens fra Aalborg, og det har langt fra været en ligeså tilfredsstillende oplevelse i Horsens som i Aalborg.
Min klage går i sin enkelthed ud på, at jeg føler mig meget dårlig behandlet. Jeg henvendte mig med en bærbar PC(HP pavillon) som havde et problem med at den blev overophedet. Ekspedientens reaktion var langt fra i orden, han var nedladende og bedre vidende, ikke fordi jeg har noget imod at han er klogere på sit fagområde, men det forekommer mig at det stadig er dårlig kundeservice at tale ned til kunden.

Ud over dette påpegede han min bærbares udsendende(ridser og støv) som en faktor i overvejelsen om at problemet var selvforskyldt.

Vi taler om en bærbar der på daværende tidspunkt var næsten 2 år gammel, og har fulgt mig på rejser til og fra arbejde i lige så lang tid. Derfor finder jeg det fornærmende at han mente at jeg havde misligholdt den. Samt at en knap var røget af, hvilket skyldes den havde hængt fast i et armbåndsur.

Resultatet var at han lovede mig, at sende den til HP.

Da jeg så skulle hente den igen, fik jeg at vide at han selv havde lokaliseret problemet som støv. Jeg indvilligede og betalte 300kr,- for den service der var ydet, og igangsatte så en regelmæssig rengøring(som anbefalet) så problemet ikke skulle gentage sig(fjernede støv osv.) .

Nu efter garantiens ophør, oplevet det samme problem, den overopheder og skærmen vil nu heller ikke tænde.
Normalt vil jeg acceptere at det efter den to års periode er overstået, er mit problem, men efter som at jeg gjorde opmærksom på pågældende problem inden ophøret af perioden på 2år, og at samme problem igen er opstået, så mener jeg der er handlet forkert.

Jeg kan ikke udtale mig om den pågældende baggrund, kun opførsel, men mig forstået, er han ikke ekspert i at reparer bærbare computere. Jeg stiller mig uforstående overfor at han dermed kunne tage beslutningen om at han ikke ville sende den til HP. Jeg stiller mig ligeledes uforstående overfor den attitude han fremlagde. Sidst føler jeg at der lagde en hvis ansvars fraskrivelse sted, ift. Påstået manglende vedligeholdelse, hvilket jeg fandt dybt krænkende.

Dårlig Service

Jeg har handlet i Computercity mange gange og lagt en del penge der,men det er SLUT nu.Magen til flabet medarbejder, hvist nok Chefen i afdelingen,En meget arrogant person.Jeg købte en bærbar pc for ca 1 og en halv måned siden,der var problemer med at låget ikke kunne lukke da et beslag i de ene side var gået løs.Den første medarbejder jeg snakkede med var enig med mig om at det var en fejl som var dækket af garantien.Han mente dog at det var Lenovo de skulle afgøre det, hvad jeg iøvrigt ikke var enig med ham i ifølge Købeloven.Han henviste til Chefen som så lige pludselig mente at pcen havde været tapt Selvom der ikke var nogle synlige tegn på dette.Som jeg ser det har Computercity deres egne Garanti regler.SÅ JEG VIL IKKE ANBEFALE DENNE BUTIK I AALBORG.

god service

jeg har lagt jeg ved ikke hvormange penge i computercity i lyngby, og jeg har aldrig mødt andet end god service og imødekommende medarbejder.
god service
kan kun anbefales.

Computercity

dårlig service i Lyngby....

Magen til arrogant service i forbindelse med forsøg på at få repareret et sæt hovedtelefoner til 1500 kr, har jeg dog aldrig oplevet :(
Blev beskyldt for at have mishandlet sættet, hvilket jeg ikke har !!!
[navn fjernet] som ekspederede mig begge gange jeg forsøgte en reklamation må være specielt uddannet til at svine kunderne til og afvise overhovedet at ville have noget med varen at gøre. Jeg og min familie har ellers gennem tiden købt for mange tusind kroner derinde, men er definetivt slut nu. Kort før min kedelige oplevelse i Lyngby havde jeg købt en bærbar computer derinde og det viser sig at der er fejl på den - jeg har haft den i en måned men ikke på vikår om jeg går derind igen. Jeg har derfor henvendt mig direkte til HP`s service og support for de kan umuligt byde mig en ringere service end Computercity.
De er storsmilende når de skal sælge derinde ja ja, men så stopper al service derefter. Kunne man give minus stjerner herinde havde de fået 5 af dem herfra. De har mistet 5 gode kunder bare i denne familie og vi vil IKKE anbefale nogen at handle med Computercity ever :((

Flot Butik

Har været inde i deres butik i Horsens og hold k*** den er flot og kundeservicen er også meget god ligesom priserne der også er godkendt.

Esbjerg (Super service)

Tja jeg klager nu ikke over computer city

vi har købt en Roccat Kone(+) Mus i fødselsdags gave..

den gik desværre i stykker og vi havde smidt kvitteringen væk..

henvender mig i butikken og medarbejderen er hurtig fremme og hjælper os med at finde kvitteringen i computeren..
det tog ham 15 min ca at finde den og vi fik ombyttet musen på stedet..

super god service og han tog det med et smil :)

Gør dit hjemmearbejde

Computercity har mange vare til gode priser har handlet der mange gange men gør dit hjemme arbejde og hav tjek på hvad du vil have for det er ikke sikker at medarbejderen ved hvad han snakker om.

Engagerede medarbejdere!

Det er altid en fornøjelse at blive betjent af folk som ved hvad de snakker om - og som er interesserede i at yde en ordentlig service.

Jeg spurgte (i filialen i Horsens) til hvorvidt en bluetooth højttaler, som jeg overvejede at købe, var kompatibel med iPhone 4S (det havde jeg nemlig læst på Nettet, at den ikke skulle være) - der gik ikke mange sekunder før en medarbejder havde fundet den pågældende højttaler frem - og fik den synkroniseret med hans egen 4S, så jeg ved selvsyn kunne konstatere at de var kompatible.
En service som burde være banal - men som man desværre ikke kan forvente alle steder.

Poul Rasmussen found this review useful

Computercity

Godt udvalg, engagerede medarbejdere og god service i Roskilde

Har benyttet Computercity adskillige gange når maskinparken har skullet opdateres. Hvis man gerne vil købe sin computer et fysisk sted og samtidig få en nogenlunde ny version til et rimeligt beløb - så er Computercity et godt sted at arbejde - til forskel fra andre Gigantiske konkurrenter så bliver servicen nemlig fulgt til dørs.

En af vores Acer maskiner gik nemlig hen og fik brug for et nyt bundkort. Computeren blev sendt til service uden problemer og kom retur indenfor den oplyste tidsfrist - der blev ovenikøbet ringet for at fortælle den kom hjem og fortalt hvad der var lavet.

Så alt i alt mine varmeste anbefalinger!

Computercity

Bestilte nyt 3d tv lørdag, mandag ringer de pænt og hører om jeg er klar til at modtage det. Det kalder jeg service. De havde fået sidste stjerne hvis jeg selv kunne have afhentet produktet men det kunne desværre ikke lade sig gøre.

Netbutik OK butik lala.

Jeg har handlet et par gange på netbutikken og købt et par 24" Samsungskærme til spotpris. Fik varerene selv om det egentlig må have været fejl i annonceringen.
Handlet i butik. Sløve ekspedienter, Jeg havde gjort mit hjemmearbejde så ekspedienten skulle bare hente mine varer og aflevere dem ved kassen. Det rakte evnerne lige til.

jaaaa

altså de har vare på hylderne
og ekspedienter i butikken
men ekspedienterne ved hat og briller om hvad
de snakker om de kunne lige så godt sælge hundefodder

God oplevelse!

God service og et stort udvalg af produkter!

Nem og overskuelig

Har handlet ved dem 1 gang indtil videre, men der var intet at ligge en finger på. Deres side var nem at finde ud af og efter bestillingen kom varen lynhurtigt.

simpelthen dårlig

Jeg købte højtaler til min ipod , da jeg pakkede det hele ud kunne jeg se det hele var brugt. Jeg skyndte mig ned til computercity i esbjerg og forlangte en forklaring , det eneste svar jeg fik var at dette kunne jo sagtens være mig selv som havde pakket det ud. Jeg vil aldrig sætte min fod inden for dette bedrageriske firma igen.

God oplevelse

Det var nemt at bestille og varen kom som lovet i løbet af 1-3 hverdage. Dog lidt dyr fragt. Ellers god oplevelse!

Computercity

Meget ringe service og rådgivning

Jeg går ofte ind i ComputerCity og kikker, da de trods alt har nogle rigtig fornuftige priser fra tid til anden.

Nu arbejder jeg professionelt med IT, så det skær mig derfor rigtigt meget i ørerne når jeg hører nogle af deres sælger stå og sælge et givent produkt med piv-forkerte og direkte usande informationer!
Oplever alt for tit at en sælger "gætter" på funktionaliteten af et produkt i stedet for at tjekke det op.
Noget som konsekvent får mig til at gå til anden forhandler, hvor deres sælgere er ærlige nok til at sige "Det ved jeg ikke, men jeg kan finde ud af det".

Jeg oplever også at deres reklamations system er lidt er spil lotto. Men det tror jeg nu mere er afhængige af deres sammenarbejdes partnere (sikkert infocare eller Atea). Så den skal de ikke straffes for.

Super lerveringstid

Tilbage i december-måned købte jeg en stationær HP computer via deres webshop og allerede dagen efter modtog jeg den med posten. Det er hvad jeg kalder super leveringstid. For inden da havde jeg også forhørt mig omkring nogle ting vedrørende computeren, hvor jeg pr. mail fik svar ganske hurtigt!

Kasper Snæver Andersen found this review useful

Lidt skidt og lidt godt

Vi fik bytte en åbnet Asus Pad, da den ikke rigtig virkede ordentlig. Muligvis ikke i stykker, men alligvel. Den blev forholdsvist let byttet uden fradrag. Dog skal siges at vi modtog den i en åbnet kasse, hvilket de havde advaret os om inden afsendelse.

Skidt service!..

Jeg skal hermed aldrig nogensinde! handle i computercity, af følgende grunde:
Dårlig service!
Medarbejderne aner ikke hvad de taler om!
Medarbejderne kan finde på at lyve!
Og igen, ekstrem dårlig service, aldrig oplevet noget lign.

Is Computercity your company?