We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (3,641)

Review by confirmed purchaser

prima bedrijf bestel er regelmatig iets en als je het halverwrge de dag besteld heb ik het altijd nog de volgende dag binnen gehad

Dit is echt een prima site, alles komt optijd binnen en ze hebben een uitgebreid assortiment. Iknwoon nog thuis en t word in een witte enveloppe gestuurd, zodat niemand wet waar t vandaan komt!

wel ok

paste mooi in de brievenbus

Review by confirmed purchaser

Snelle en verzorge levering van een kwalitatief goed aanbod van producten

De site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Dat komt de snelheid waarmee je een bestelling kan plaatsen ten goede.
Daarnaast heeft de site altijd aantrekkelijke acties.
Mijn bestelling is keurig en anoniem in pakketvorm geleverd.
Echter als ik slechts condooms zou bestellen, dan wordt dit via een gewone envelop geleverd. Dat vind ik wel jammer, aangezien dit ten koste gaat van de anonimiteit van de bestelling en wellicht de veiligheid. Het gaat wel over voorbehoedsmiddelen.
Persoonlijk zou ik het niet erg vinden als er extra kosten over de bestelling heen komen wanneer deze in pakketvorm wordt verzonden.

Makkelijk

Ik heb wat besteld bij jullie maar nog niet alles binnen gekregen ik heb het besteld op 15-5-2013 en weet niet of ik de andere helft nog binnen zal krijgen. Ik vind het wel land duren vooral omdat het een cadeau was en heb nu dus niet alles kunnen geven. Kunnen jullie hier op reageren ?

Beste Daan,

Vervelend om te vernemen dat de bestelling niet in goede orde ontvangen is.
Ik heb begrepen dat u inmiddels contact heeft gehad met onze klantenservice en dat zij dit voor u hebben opgelost?

Onze excuses voor het ongemak.

simpel en snel.

Het is heel simpel en snel om met de condoomfabriek te werken.
ik zag meteen waar ik moest zijn en hoe ik moest bestellen.
ik was binnen 10 min klaar en de volgende dag was het al binnen.
ik vind het iedieaal.

Snel, gemakkelijk en anoniem

Ik heb een aantal bestellingen gedaan via Condoomfabriek.nl
Omdat ik niet wil dat mijn ouders weten dat ik condooms bestel, vond ik het de eerste keer spannend en wilde thuis zijn voor de post kwam.

De bestelling kwam twee dagen er na, super service!
Op de enveloppe stond alleen mijn naam en niets wat met Condoomfabriek te maken heeft. Ook op de afschrijving van de bank (waar mijn ouders bij kunnen) staat gewoon een nummer, zonder de naam er bij.

Mijn ervaring met Condoomfabriek.nl is snel, gemakkelijk en anoniem!

heerlijk

simpel, overzichtelijk, niet te duur, snel, betrouwbaar, ruime keuze en acties

Snel en gemakkelijk

De bestellingen worden snel en goed af gelevert.

Veilig

hehehehehehehehe

uitstekende webshop

Ik heb het een en ander bestelt ,alles was op voorraad en de volgende dag werd het nog bezorgd en discreet geen grote stickers of derg. erop erg tevreden tot nu toe.

Beste Marnix,

Fijn dat u erg tervreden bent.

De condoomfabriek.nl

Review by confirmed purchaser

Supper winkel discreet en beloofend!

Als je problemen hebt staan ze je zeer goed te woord! En wordt er egt naar goeie oplossingen gekeken. 2 keer foutjes gehad met de post maar hebben ze keurig opgelost. Dit is zekker een aanrader ( en ze versturen anoniem )

10 als eindcijfer

Alhoewel de cadauxbonnen van gratis producten mogen voor het mooie vaker aangepast worden. Heb namelijk al zoveel de zelfde

Review by confirmed purchaser

super handig en perfecte levering

Hey,echt de perfecte site om je condooms te bestellen ! geen rooie kop meer bij dat 16 jarige meisje bij de drogist op de hoek! bestellen en de volgende dag alles in huis.... gewoon doen dus!

Vlotte afhandeling!

Ik ben dik tevreden over de afhandeling van de bestelling. Ik had het dan alleen s avonds besteld na 16.00 uur. Dus had het nier de volgende dag maar een dag later binnen. Maar dat was niet erg.
Ik zou het iedereen aanraden!

Review by confirmed purchaser

Condoomfabriek maakt waar wat ze zeggen.

Superservices, voor je spannende spullen is het echt een aanrader. En discreet, geen bruine dozen.

Snelle en discrete levering

Snelle en discrete levering

Review by confirmed purchaser

Simpel bestellen en snelle levering

Geen klagen simpel en makkelijk overzicht op de website en de levering is inderdaad snel en discreet.

Snel, correct en betrouwbaar

Ik ben erg tevreden over de leveringen, snel en correct alleen de grote bestellingen (tubes) niet in de envelop versturen, deze komt gescheurd aan!

Review by confirmed purchaser

goed, alleen verzending wat minder

Ik zou het 5 geven maar helaas kwam mijn pakket al geopend binnen in een matige envelop. Was daar eigenlijk alleen niet tevreden over.

Snelheid

Super snel! en gewoon helemaal top!

Gewoon super!

Optijd gelevert, en producten zijn precies als de beschrijving! Ga binnekort nog keer bestellen samen met me meisje!

geweldig

snel en betrouwbaar

Goede en snelle service!

Een sneller levering, duidelijke mailtjes en makkelijk betalen.
Vooral leuk zijn de acties met gratis artikelen!

blij met zo'n site

makkelijk en snel een bestelling plaatsen, discreet bezorgd. Ideaal voor mensen die liever niet intieme dingen in de winkel kopen.

Goede kwaliteit/prijsverhouding

Snelle leveringen, goede producten en een fijne prijs.

Review by confirmed purchaser

Bestellingen zijn gratis, snel bezorgd en je krijgt goede producten! Wat wil je nogmeer?

Heee,

Ik heb hier een goeie site gevonden voor alles wat je maar nodig zou kunnen hebben. En daarbij is de verzending ook nog gratis. Dus waar wacht je op?

snelle verzending

De bestelling was snel en zat in een pakketje die niet bedrukt was, zoals aangegeven op de site. Helaas wel het verkeerde product gekregen maar het verschil meer het bestelde product vond ik te klein om er meer moeite voor te gaan doen.

Beste Laurens,

Vervelend om te vernemen dat u een verkeerd product heeft ontvangen.
Onze klantenservice zal contact met u opnemen om dit verder in orde te maken.

Review by confirmed purchaser

snel geleverd en voor een goedeprijs

goed overzichtenlijke site en een goede beschrijving bij de producten en een snellen levering ik ga vaaker bestellen op deze site

zeer goede website!

Heb al meerdere keren iets besteld en iedere keer was de site goed beschikbaar en gingen betalingen in een keer goed !(in tegendeel tot vele andere sites met iDEAL!) Ook vind ik het arrangement dat de site biedt groot en ik heb alles wat ik wil ! Kortom een zeer goede site ! Ik blijf er voorlopig nog wel me dingen bestellen ! :)

Review by confirmed purchaser

snel ontvangen, goed verpakt en alles aanwezig

Ze verzenden heel snel
Het word in een grote envelop verzonden
Dat scheelt verzendkosten en er staat niet op waar het vandaan komt.
En in grootverpakking zijn ze vele malen goedkoper als in de winkels.
Ze hebben ook altijd leuke aanbiedingen.

Review by confirmed purchaser

Toppie, goed en betrouwbaar en anoniem

Dit is helemaal goed voor elkaar we genieten met de spullen die we hebben gekocht en het is 100% anoniem afgeleverd dus zonder schamen veel plezier

makkelijk en snel

De website is heel overzichtlijk. Makkelijk kan je alles vinden.
Snel levering en netjes verpakt.

Review by confirmed purchaser

Zonder hoesje gaat mijn jongeman niet in een poesje

Geweldige snelle en bovenal anonieme service.

Review by confirmed purchaser

tot nu toe nog geen klachten met het bestellen van condooms

Alles word je goed en duidelijk vermeld op de website. De afhandeling met ideal is goed en overzichtelijk. Ik heb gelukkig nog nooit iets hoeven retourneren dus daar kan ik geen oordeel over geven. Ook de klachten afhandeling kan ik niet beoordelen omdat ik tot nu toe geen klachten heb gehad over de bezorging of producten. Het is ook fijn dat je e-mails krijgt als bevestiging van je bestelling als hij word aangeleverd aan de post met de track and trace. Dit is heel erg fijn.

Review by confirmed purchaser

goede producten en snelle levering en service

Goede producten en zeee te vreden meestal bestel je zo iets als je het wil gebruiken daarom is de snelle levering fantastische.

Goed!

Goede kwaliteit, snelle levering, makkelijk te bestellen

Review by confirmed purchaser

Goede producten en snelle levering. Ik ben te vrede.

Review by confirmed purchaser

Levering snel en goed en niet duur

Goede zaak met goede prijzen en snelle levering

Review by confirmed purchaser

Perfecte, snel en discreet. En natuurlijk ruime keuze.

Ik bestel al geruime tijd bij de condoom fabriek. Dit is zeer goed aan te bevelen.