We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (266)

Review by confirmed purchaser

Fin service - aldrig haft nogen problemer

Har benyttet cpsms i 4-5 år nu og aldrig haft nogen problemer. Ingen fancy lækkerhedsdetaljer, men heller ingen ubehagelige overraskelse. Kan anbefales

Hej Jess

Tusind tak for anmeldelsen og vi håber I fortsætter hos os 5 år til.

Kan ikke blive nemmere

Fantastisk nem løsning at arbejde med. Giver godt overblik, nemt at købe flere sms-ere, og en ny smart mulighed for at lægge en tilmeldingsformular på sin egen hjemmeside.
Nu mangler jeg bare, at man også kan modtage sms direkte via Cpsms

Hej Søren

Tusind tak for anmeldelsen.

Super værktøj

Vi i MC-Herning.dk bruger CPSMS som en fast del af vores kommunikation med medlemmerne. Det virker bare super :-)

Reply from www.cpsms.dk

Tusind tak for anmeldelsen.

Review by confirmed purchaser

Enkelt og nemt at gå til

Fin hjemmeside. Gode anvisninger. Glæder mig til at komme i gang med det.

Udemærket til prisen

Er lige startet, og er rigtigt godt tilfreds med CPSMS indtil videre.

Super

Er lige start ved jer , og det køre bare .
men alt kan jo blive beder ,skal jo hele tide forny sig .

VH. Keld

Rigtig god SMS-husker

Frederikssund Filmklub for Børn og Unge har oprettet en "SMS-husker", som medlemmerne i klubben gratis kan tilmelde sig via vores hjemmeside.
De får så besked et par dage før, de skal i biografen!
Der var mange forældre og børn, som glemte, hvornår der var film i klubben/biografen.
Rigtig mange er rigtig glade for denne ordning!
God og billig ordning og rigtig god hjælp fra CPSMS!!!!
Jørgen Wagner
Frederikssund Filmklub for Børn og Unge

Det spiller hver gang

Vi bruger systemet i foreningen FDF til at sende SMS'ere til vore ledere og medlemmer.
Systemet er integreret i vores egen løsning, og det spiller hver gang.
Har også fået god support ifm. integrering af CPsms i vores løsning til at sende mails og SMS'ere.

Super service.

Syns det fedt med sådanner en service .
Jeg havde et spørgsmål som jeg hurtigt fik respons på.

Hej Fouad

Du ringer bare hvis det skulle være en anden gang :-)

www.cpsms.dk

Det ultimative - findes ikke bedre

Der er alle muligheder i dette SMS system.
Findes bare ikke bedre.

Hej Kenneth

Tusind tak for anmeldelsen og det er vi super glade for du synes :-)

www.cpsms.dk

Gennemskuelig service og lynende hurtig support

Manglede en SMS Gateway til et projekt, hvor CPSMS passede perfekt ind i min kravspecifikation. Efter at have afklaret nogle spørgsmål med deres lynhurtige support, tog det mig ikke engang 20 min at have den første SSL beskyttede API forbindelse fra mit projekt. API dokumentationen er yderst forståelig. Indtil videre er jeg kun positivt overrasket over produkt og service.

Hej Nikolaj

Tusind tak for anmeldelsen!

www.cpsms.dk

Bare der var flere af jer!

Imponerende at de svare selv uden for normal arbejdstid, det giver mig et indtryk af en virksomhed som lever i den digitale verden hvor folk altid arbejder!

Super hjælpsom pr mail og super løsninger de tilbyder!

Hej Lasse

Tusind tak for din anmeldelse! Du skriver/ringer bare en anden gang :-)

Review by confirmed purchaser

Cpsms - Sørme Meget Servicemindet ...

Jeg er forholdsvis ny bruger af Cpsms, men min erfaring er allerede, at det bare virker og er nemt at finde ud af, når der skal sendes en gruppe-sms eller ændres i modtagere i eksisterende grupper. Jeg fandt hurtigt tråden efter en kort introduktion fra den kollega, jeg overtog det fra.

Også ved det seneste køb af flere point fik jeg en god og hurtig service, da jeg kom til at glemme at ændre mailadressen fra tidl. kollega til mig selv - I var hurtige til at kontakte mig, da jeg havde skrevet om min "brøler" i en mail, selvom det var fredag eftermiddag og "almindelige" mennesker (både jer og mig) burde have holdt weekend på det tidspunkt.

Hej Henrik.

Mange tak for den fine anmeldelse. Du ringer eller skriver bare hvis du har brug for support en anden gang :-)

Martin
www.cpsms.dk

support er slet ikke nødvendigt

Jeg har aldrig haft glæden af at skulle have fat i CPSMS's supportfunktion, for deres systemer virker bare, og er nemmere at bruge end noget andet jeg har arbejdet med. Tak for det!

Hej Mads

Tusind tak for anmeldelsen. Du ringer bare hvis du en dag for brug for os :-)

www.cpsms.dk

Sådan... gør man en nørd glad

I.f.m. mit arbejde faldt jeg over deres hjemmeside.
Jeg havde nogle supplerende tekniske spørgsmål, og ringede til dem. Ja faktisk ringede jeg to gange. Begge gange blev jeg taget godt i mod, og fik nogle gode og i mødekommende svar.

Da jeg i.f.m. at jeg udvikler gerne skulle bruger lidt flere SMSér end dem man gratis får til test, gav de mig straks flere uden beregning.
Så jeg følte mig velkommen som professionel udvikler.

Jeg har nu udviklet min SMS service, via deres webservice, og det virker bare. Rigtigt flexibelt, og super nemt at håndtere.

Jeg giver kun 5 stjerne for dem der giver lidt ekstra. Så derfor 5 stjerner til CPSMS.

Hej Michael

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for vi kunne hjælpe og håber du ringer hvis du har brug for lidt support igen.

www.cpsms.dk

Det starter rigtig lovende.,..

Lige startet hos cpsms, umiddelbart virker alt perfekt og siden er overskuelig.,,

Hej Ann

Tak for det!

Som altid kan du ringe på 88 38 90 00 hvis du skulle have nogle spørgsmål

Ligetil og enkelt

Har brugt CPSMS på flere hjemmesider, hvor man kan tilmelde sig sms-tjenester. Det er rart, at det kan integereres i en iframe på webside. Desuden at der er flere der kan lave beskederne til udsending via deres egen mobiltelefon.
Der har endnu ikke være brug for support, så hvordan den fungerer, ved jeg ikke. Men hvis den er ligeså god som produktet, så kan det da ikke være helt skidt... )

www.cpsms.dk

Helt naturligt ringer vi til CPSMS!

Service og produkt er for een gangs skyld problemfri og helt i top - intet at betænke sig på og det var helt naturligt for os at udvide brugen af CPSMS´s SMS/Gateway-service da vi udvidede den del af virksomheden der skulle bruge bookinger via SMS.... Varmeste anbefalinger !

Super

Jeg har brugt CPSMS i flere år, og har KUN gode erfaringer med dem.
Samtidig yder de en fantastisk service både hvad funktionalitet og stabilitet angår.

Tavolo har valgt CPSMS

Da vi skulle udvikle vores SMS-modul, så de restauranter der bruger Tavolo Online Booking automatisk får sendt en SMS-reminder til deres gæster, undersøgte vi markedet og forhørte os i vores netværk og alt pegede på CPSMS som vi derefter valgte. CPSMS har levet 100% op til vores forventninger og vi er glade for at kunne tilbyde SMS-service til vores kunder.

Utrolig enkelt og billigt

Vi har benyttet cmsms' API i flere år, og det er virkelig enkelt og billigt at bruge. Samtidig er det utrolig driftsikkert, og jeg tror faktisk aldrig vi har oplevet at det ikke har virket!

Rigtig godt produkt

Nemt og enkelt

Super godt koncept. Nemt, hurtigt og enkelt at bruge. Meget nemmere at implementer end andre løsninger vi tidligere har benyttet. Simpel prisstruktur. Kan helt klart anbefales!

Super enkel

Enkelt, smart og stabilt på samme tid. Meget klar prisstruktur uden "tomgangs" udgift - det kan anbefales.

www.cpsms.dk

cpsms.dk er virkelig fremme i skoene mht. service - lynhurtig kvittering og lynhurtig serviceopkald! Jeg kan kun anbefale dem.
Klaus Leonhardt, Leonhardt Fundraising

Godt indtil videre

Indtil videre fungerer det super godt!

Det eneste dårlige jeg kan sige om dem er at de ikke understøtter USA åbenbart, men jeg får nok snart svar på min support email :)

www.cpsms.dk

Super godt, nemt at bruge

Cpsms, super nemt og simpelt system at bruge, fungerer perfekt.

Nærmest mistænkelig godt!

Mit firma tilbyder i teorien SMS-service som en del af vores markedsføringsydelser. Men vi "glemmer" ofte at fortælle om det, og ingen har nogensinde spurgt. Indtil i går hvor en kunde ikke alene spurgte, men insisterede.
Jeg brugte derfor en god del af denne formiddag på at søge på "bulk sms" og lignende på Google og fandt alle mulige firmaer i hele verden - men ingen af dem havde noget der bare lignede hoved og hale på leveringsbetingelser, brugervenlighed eller andet.
Da jeg fandt CPSMS så det lovende ud til at starte med, men jeg blev hurtig mistænksom - det lød simpelthen for let!
Efter en opringning til deres support måtte jeg dog kaste alle forbehold overbord, for nogle gange ER tingene faktisk hvad de ser ud til at være. Jeg fik en suveræn service af K.A.M. Christian Nielsen, som ydede kundeservice helt efter den udvidede lærebog, hvor kunden ikke blot får svar på sine spørgsmål men lidt til.
Jeg tror vi begynder at gøre lidt mere ud af ikke alene SMS, men mobilmarkedsføring generelt og CPSMS/Compaya står helt i top som muligt partner!

www.cpsms.dk

Imødekommende og funktion i top!

Man bliver ringet op og hørt om alt er ok, Tjek!
Alt fungere på siden, jeg har aldrig oplevet nede-tid eller problemer, Tjek!
Super nemt og overskueligt, Tjek!
Priserne er nemme at gennemskue og du betaler kun for det du bruger, Tjek!
Anbefales selvfølgeligt, Tjek!

• Ruds Vedby, DK
  • 1 Review

Perfekt

Helt igennem overensstemmelse mellem det lovede og det faktiske. Nemt at bruge og professionelt.

Nemt og super service

CPSMS har et koncept som virker. Det var nemt at blive oprettet, og allerede indenfor få timer blev jeg kontaktet, og spurgt om jeg havde spørgsmål.
Nemt at bestille sms, og det virker fra samme øjeblik...
Kan bestemt anbefales.
Jeg bruger det ifm. min virksomhed, hvor jeg ofte har brug for at sende samme besked til mine medarbejdere.

MH Karin Nielsen,
Teamplayer.dk

www.cpsms.dk

Supergodt produkt, der virker hver gang.

Vi er en klub for motorcyklister i Herning området, som har anvendt CPSMS i et par år.

Det er et stærkt vanedannende produkt, som jeg ikke tror vi slipper af med igen.

Alle har en mobiltelefon og ELSKER når der dumper en besked ind om at vi igen snart skal ud at køre. Eller at vi ikke skal ud at køre f.eks. på grund af dårligt vejr.

Jeg kan varmt anbefale CPSMS.

MC-Herning
Per Nielsen (sekretær)

Det fungerer fint

Det fungerer fint og passer godt til vores behov

www.cpsms.dk

Tak for hurtig og super god servive

Som ikke særlig kyndig i brugen af diverse medier og med tanke på at skulle oprette en sms kæde til en specifikt opgave må jeg sige at det var så let og jeg fik super service fra først sælger senere da jeg havde brug for at komme lidt videre support afdelingen at jeg i løbet af næsten ingen tid var oppe og køre med et fuldstændigt fungerende system
Tusind tak til jer alle
Karsten

www.cpsms.dk

CPSMS er no nonsense - det virker bare

har brugt CPSMS i 3 år uden problemer. Meget simpelt API, der kan det som det skal.

Kanon produkt

Jeg bruger mest kun deres service mail --> SMS og det må siges at det virker rigtig godt. Der går sjældent over 20 sek. efter at mailen er sendt til der kommer en SMS. Jeg bruger servicen til overvågning af mit hus, så hvis der skulle komme en alarm så advare den mig samt venner og naboer

Super system

Både til hurtig 1 shot upload og send til 3000 modtagere men også enkelt at integrere med.

Vh jesper

Glimrende SMS tjeneste

Vi bruger CPSMS i vores sportsklub til at udsende info om ændringer i træningstider ol. Grundet til at valget faldt på CPSMS var at de ikke har et månedsligt fee og at de tilbyder API så vi let kunne integrere med vores øvrige systemer.

Indtil videre fungerer det glimrende.

Deres demo-tilmelding fungerede ikke i første omgang og deres support svar, og løsning af dette problem var lidt langsomt. Ellers havde det været 5 stjerner herfra.

Vh
Stephan Thierry - Horsens Jiu Jitsu Klub

Peter Harboe (SSJF)

Jeg synes det er et super godt produkt med mange funktioner.
Det er rigtig godt at man ikke er bundet af noget abb. eller et bestemt forbrug. Til vores lille forening er det bare smart når man lige skal sende en reminder til medlemmerne.
Tak for et super produkt.

Peter Harboe

www.cpsms.dk

Godt produkt - der også kan anvendes af foreninger.

Enkelt og overskueligt produkt, der kan tilpasse efter behov. Jeg finder det anvendelig til at forud informere vore medlemmer af DcH's Eftersøgningstjeneste om en kommende kundekontakt, samt oprettelse af en sagsrapport der efterfølgende blot skal afsluttes.
Venlig Hilsen Peder Søndergaard
Ansvarlig for Eftersøgningstjenesten i Danmarks civile Hundeførerforening