We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (3)

Aldrig mere Creative!!!

Jeg har købt CREATIVE HS-930I stereo headset til 749 kr.
Et fantastisk headset, men jeg mister silikonestykket (den yderste prop).
Jeg bruger lang tid på, at se om jeg kan finde nogle nye på nettet, til sidst giver jeg op og skriver så til CREATIVE om, hvor jeg kan købe nogle nye silikonestykker.
Der får jeg dette svar:
Dem kan du ikke købe, dem har vi ikke. Så du må se om du kan købe dem brugt!!!!!
Øh nej, jeg skal bestemt ikke købe dem brugt, det er da for ulækkert.
Men det vil så sige, at jeg kan smide et dyrere velfungerende headset ud, fordi CREATIVE ikke har reservedele til deres egne produkter.
Kan slet ikke forstå sådan en udmelding.
Men så må konklusionen være, at jeg ikke længere køber CREATIVE produkter, for det kan da absolut ikke betale sig!!!!!!!!!!

Its Alright

Acceptable service. Although I bought the creative zen player from a UK website, the product came from Hong Kong. I guess it can be said that, they are not your next day delivery sites but I could tell that they gave good effort judging by the fact that it arrived 2 days before the expected delivery date.

Creative

Download af Software er spild af penge !

Efter køb af et USB lydkort (jeg har flere modeller af dette mærke) og installation af medfølgende drivere havde jeg lyst til downloade den udvidede softwarepakken.
To dage og 88 USdollar var spildt. Herefter købte jeg på nettet en tilsvarende softwarepakke af et andet fabrikat og alt gik helt efter bogen.
Jeg har brugt Creative lydkort siden i midten af 1990'erne.

Is Creative your company?