We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (144)

Ingen overraskelser

Første gang jeg handler her. Hurtigt levering. ingen problemer.

Alt i orden

Bestilte, kom 1 dag før lovet, prisen iorden

Præcis levering til tiden

Præcis levering til tiden

Perfekt

Den korrekte varer ankom mindre end 24 timer efter bestilling - det kan ikke gøres bedre.

God information

Forudbestilte en Panasonic DMR-BCT820 Recorder til levering i maj. Da CRTV vidste den ikke kom i maj måned som de troede, informerede de fint om forsinkelsen. Besluttede mig så til at købe 720-modellen som de havde på lager. Bestilte lørdag og tirsdag kom den, endda vedlagt en pose slik :-)
Giver ikke topkarakter kun pga god info og hurtig levering, derfor kun 4 stjerner.

Review by confirmed purchaser

Super fin service og hurtig levering

Købte et sæt BOSE sei2i hovedtelefoner og dagen efter kom posten med dem... Der var tilmed en pose super piratos med i pakken .... Kan kun varmt anbefale CRTV

Perfekt

Jeg bestilte et wifi-sæt til mit Panasonic tv, bestilte selvom der stod at den ikke var på lager, med en god fornemmelse i maven fra trustpilot's anmeldelser. Får så et opkald dagen efter om hvornår han får varen hjem, og med lidt forsinkelse fra Post Danmark, så fik jeg den hjem, med en pose lakrids oven i købet. :-)
Fik desuden mail fra Post Danmark om min bestilling, og kunne følge pakken på Track and Trace. Og fik endnu en mail, da den var afleveret på min adresse.
Er fulgt ud tilfreds med denne virksomhed, kun +++ herfra :-)

Lynhurtig levering

Bestilte en harddiskoptager 29. apr. 2013 kl. 1556, Modtag varen den 30. apr. kl. 0953.
Det vil være svært at overgå.

Review by confirmed purchaser

Helt igennem en god oplevelse

Mit køb af Bose højtalere forløb 100% som forventet, endda med hurtigere leveringstid end der blev lovet.

Service som forventet...

God service og intet at udsætte på forløbet af handelen, ganske som forventet når et firma har god omtale på TrustPilot. Firmaet kan kun anbefales...

Nemt og hurtigt

En god oplevelse. bestilte varen om aftenen, fik dagen efter besked på den var på vej samt et følgenummer så jeg kunne trace pakken. Fik leveret dagen efter og mit headset er helt i top. og intet forsendelsesgebyr. Vil klart handle der igen.

Kanon god oplevelse

Jeg bestilte en HD/DVD optager søndag aften - efterfølgende tirsdag formiddag havde jeg den i hånden. Jeg modtog kort efter ordreafgivelse e-amil information, således at jeg kunne følge forsendelsen. Det er sådan det skal gøres! Kan bestemt anbefale firmaet.

Center Radio TV

Ikke første klasse - nej det var luxusklasse

Hurtigt effektivt og med suveræn service. Dette er det bedste jeg har været udsat for på nettet. jeg kommer igen og anbefaler af hele mit hjerte. Jeg kommer tilbage som kunde. Helt sikkert.
Venlig Hilsen Peter Lund Madsen

PS Se venligst bort fra facebok linket. Det er en teknisk fejl fra min side som jeg ikke kan korrigere. :)

Center Radio TV

Faglig rådgivning - lynhurtig ekspedition – og samtidig bedst til prisen.

Det er suverænt den bedste internet købsoplevelse - jeg har haft til dato.
God engageret faglig rådgivning og lynhurtig ekspedition – og samtidig bedst til prisen.
Mixet af servicemindet rådgivning og stærk pris er super.
De kan noget særligt i Farsø åbenbart.

• Næstved, DK
  • 8 Reviews

Hurtigt og nemt

fra bestilling til modtagelse af vare gik der 3 dage. Det er udemærket!

Center Radio TV

Service ud over alle grænser!

Helt igennem fantastisk kundeoplevelse! Fantastisk service - ekstremt hurtige svartider i support og ekstremt hjælpsomme og meget kompetente medarbejdere. Mit BOSE MIE2i var desværre defekt og skulle derfor byttes hos BOSE. crtv.dk tog sig af det hele, og da jeg ytrede ønske om at få en anden BOSE-model i tilfælde af ombytning fra BOSE - var det absolut ingen problem. Kan kun give virksomheden mine absolut bedste anbefalinger - jeg er dybt imponeret over den måde min reperations-sag er blevet håndteret på.

Rigtig god service - hurtig svar - hurtig transport - kan varmt anbefales

Jeg kan varmt anbefale at gøre brug af center Radio/TV-crtv.dk

Super service - god pris - hurtig ekspedition - samt hurtig levering

Review by confirmed purchaser

Fantastisk god og hurtig service

Bestilte "pakken" søndag og tirsdag blev den leveret, så en god oplevelse.

Super handel!

Hurtig levering og billig pris

alt var bare i orden

kan varmt anbefale det ril andre

Review by confirmed purchaser

Kan kun anbefale at handle her

Super sted at handle og levering dagen efter bestilling

SUPER sted at handle!

Nem website.
Hurtig levering.
SUPER personlig telefonservice.
Da varen kom havde de bogstaveligste forstand været helt oppe på lakridserne :-).
Anbefaler og handler der gerne igen.

fænomenalt

Det er uden sammenligning den bedste service jeg har fået meget længe. en kort, men præcis samtale. udfyld bestilling og vupti modtog mine QC15 + en pose lakridser dagen efter.

Mine bedste anbefalinger

Dag til dag levering

Dag til dag levering

Hurtig service

Modtog produktet dagen efter jeg havde bestilt det, i fuld funktions duelig stand.

Hurig og effektiv.

Ingen problemer. Fejlfri handel og levering.

Review by confirmed purchaser

Hurtig, tryg betjening. Kvalitet billigt.

Jeg har været kunde i flere år. Og jeg har kun haft gode oplevelser. Selv hvor jeg havde et produkt problem, var servicen virkelig god. Derfor er jeg stadig kunde og kan kun anbefale Center Radio/TV til alle som ønsker at støtte et god virksomhed.

Hurtig og effektiv

Alt var som det skulle være - hurtig og effektiv handel... :)

Review by confirmed purchaser

Crtv.dk virker ved første klik!

Det er første gang jeg har bestilt hos dem; "Bose qc15" fredag formidag og mandag var den leveret. Det virker bare. For mig er det vigtigt at det er lagervare hos forhandeleren, da han derved har et bedre kendskab til produktet.

Marek.

Det fungerer bare!

4 klik med musen - og mine varer var bestilt og betalt - kan ikke være nemmere.

Perfekt

Hurtigt, billigt, hvad kan man ønske mere? :)

SUPER !!!

SUPER ! Varen kom på anden dagen. Alt bare helt i top. Skønt !! Vil helt sikkert vende tilbage.
Ulla

alt efter bogen

ingen yderligere bemærkninger - fuld tilfredshed :-)

Hurtig og effektiv

Bestilling og levering var perfekt

Review by confirmed purchaser

De er seriøse, hurtige og billige

Fandt dem via EDBpriser. De havde den bedste pris, pakkede og afsendte samme dag, som jeg bestilte. Modtog min ordre med posten den følgende morgen.

Man modtager ordrebekræftelse på email. Når ordren er afsendt endnu en mail med Postdk track&trace, navn og tlf til den person man blev betjent af.

Det er første gang jeg bruger dem. Bruger dem meget gerne en anden gang :-)

Imponerende hurtig service

Jeg bestilte kort efter frokost og fik en email 1 times tid efter med besked om, at min pakke var afsendt. Dagen efter blev den leveret. Det er super service!

Review by confirmed purchaser

Ualmindelig enkel og hurtig levering !

Kan ikke på nogen måde forestille mig, det kan gøres enklere og hurtigere at handle på nettet !

Hurtig betjening

super godt sted. min vare blev afsendt samme dag som jeg bestilte og jeg modtog den allerede dagen efter.. Julebonus var at firmaet havde vedlagt en chokoladebar:)

Superprofessionelt

Varen ankom allerede 1 døgn efter bestillingen. Fin service. Det giver ro her op til jul, at gaven er 'i hus' uden problemer.

Super service:-)

CRV var en positiv oplevelse at handle med. God pris, hurtig levering og en ekstra overraskelse i pakken var prikken over i'et. CRV får mine varmeste anbefalinger.