[REPLY]
Godt sted at købe sine varer , kan få det meste af det jeg skal bruge, samme sted fra, dog kunne jeg godt ønske lidt mere specialiseret udvalg også.. Men til gengæld, er de hurtige, har som regel mine varer dagen efter bestillingen er afgivet, pakket godt og sikkert ind..
Vil helt klart anbefale Cykeldillen til alle..
Jeg plejer at handle i udlandet når jeg køber nye cykeldele, men da jeg ikke fik bestilt alt det nødvendige fra udlandet, ledte jeg efter en dansk forhandler, hvilket ledte mig til Cykeldillen.dk. Gode priser, service og hurtig levering. For fremtiden vil jeg overveje om jeg gider at vente på udenlandske forsendelser...
Jeg fik de forkerte stumper og sendte dem derfor tilbage og skrev at jeg gerne ville have det jeg rent faktisk havde bestilt. Jeg har ikke hørt fra dem i to uger nu.
Orderen kom meget hurtigt og det var næsten perfekt. Det var et lille misforståelse med den men i var meget hurtige at sørge for et løsning.
Jeg har forgæves søgt at komme i kontakt med Cykeldillen, både pr. mail og telefonisk. Trods hjemmesidens lovning om svar inden for 24 timer er alle henvendelser ubesvaret.
Jeg har måtte returnere en vare og ville gerne have været i dialog om størrelsen. Den første var ALT for stor og er nu endt med en der præcis passer! men jeg kan bestemt ikke have noget i lommerne og heller ikke en trøje indenunder!
Orker bare ikke at bytte igen.
Hjemmesiden giver informativ indtryk af de varer, som jeg ikke kendte i forvejen. Jeg var ikke i tvivl i bestillingsfasen. Da varerne blev leveret med Post Danmar, var alt som forventet. Helt sikkert en forretning jeg vil anbefale og også selv bruge igen.
Jeg bestilte et barnesæde og en cykelhjelm. Jeg havde mine varer dagen efter. Det er simpelt perfekt. Hurtig levering ud over det sædvanlige. Tak.
Flot vare, leveret 2 dage efter aftenbestilling. Jeg havde desværre bestilt forkert str. og sendte den retur torsdag, men modtog allerede den rigtige str. mandag. Det er flot og hurtig service.
Hurtig levering og et fint produkt. God opdatering af forsendelsen.
De havde lige den type reflekser jeg skulle bruge, og jeg fik dem hurtigt leveret. Win :)
Jeg har godt nok kun bestilt en gang, men der var ikke noget af noget. Og det er det er billigere end at handle i en bytik. Så gå ned til cykelhandleren og få hjælp, hvis du ikke helt ved havd du skal have. Uden at købe noget, så gå hjem og bstil det hos dillen, det er meget billigere.
god og hurtig Levering
Jeg har handlet med Cykeldillen en del gange efterhånden, og altid været tilfreds med de varer jeg har bestilt og ekspeditionen i det hele taget!
Senest har jeg købt 2 sæt bremseklodser til skivebremser. Prisen var 158 kr +fragt 42 kr. (iflg. De oplyste Post Danmark priser) ialt 200 kr
Da jeg modtog pakken i en kuvert kunne jeg se, at den var frankeret med Porto for 16 kr, dvs. 26 kr mindre end det Cykeldillen har opkrævet af mig. Det er selvfølgelig ikke et kæmpe beløb, men at score en ekstra fortjeneste på 26 kr på en ordre til 158 kr er trods alt en del!!
Når man ser hos jeres andet selskab, Cykelpartner ( som også er under Ón Gear, som jeg har forstået det) , refereres der også til Post Danmarks fragtpriser. Her er prisen underligt nok kun 16 kr for en forsendelse i den vægtkategori, som jeg modtog og pudsigt nok svarer det til det som pakken rent faktisk var frankeret for.
Som sagt har jeg intet at indvende mod de varer jeg har modtaget, men dette " fikumdik " med fragtpriserne er simpelthen ikke iorden!
Bestilte et forhjul tirsdag aften - havde det ikke været for en post, der ikke synes han ville ringe på døren, ville jeg have haft hjulet i hånden torsdag kl. 12.
Det er fanme hurtig levering - endnu en gang godt gået venner !
Ønskede pakken afleveret ved bagdøren, men den besked var åbenbart ikke nået til postbudet, som tog den med tilbage til posthuset.
Ellers hurtig ekspedition. En del var i restordre, men kom efter 1 uge.
Jeg fik en hurtig betjening og der var et godt udvalg på hjemmesiden.
Den hurtige leveringstid gør at man lige så godt kan anvende Cykeldillen som gå i en butik.
Jeg fik nogle ventilhætter der ikke passer til min cykel - de blev bare modregnet uden problemer, da jeg efterfølgende henvendte mig til Cykeldillen.
Den reelle leveringstid stemmer ikke overens med den oplyste. Jeg købte den fordi der var hurtig leveringstid, alligevel måtte jeg vente 2 uger længere end først oplyst
Jeg skulle bruge nogle lidt specielle dele til endnu en anderledes cykel jeg havde lyst til at lave, og fandt heldigvis Cykeldillen's hjemmeside. Som eksempel, har jeg tidligere set "fixie kæde" til næsten 350,- Men hos Cykeldillen koster de kun 119,- Så fremover skal alle de special/custom cykler jeg laver, have "fixie kæde" på.
Og under styrfittings, er det lækkert at der er dimensioner på delene, så jeg kan tjekke om delene passer til forgaflen inden jeg bestiller.
Kunne dog godt bruge lidt flere specielle dele til custom cykler, men efterspørgsel har jo noget at sige, og vi er ikke så mange ;)
Kan varmt anbefale Cykeldillen!!
Fantastisk super service fra start til slut.
Dejligt med status opfølgning, vejledning og indblik i hvor din vare er henne af i verdenen.
Er MEGET tilfreds med både vare og ordre ekspeditionen, samt de hurtige tilbagemeldinger ved evt. spørgsmål.
Super fin vare til prisen.
Vil helt sikkert handle hos cykeldillen en anden gang, hvis sortimentet udbyder noget jeg står og mangler.
På "Dillens" hjemmeside så jeg lige hvad jeg stod og manglede. Fotoet var ikke
helt fyldestgørende, hvorfor jeg tog "knoglen". Fik straks kontakt og mine spørgsmål
blev besvaret til UG.
Bestilling foretaget fredag, og varen leveret mandag. Sådan.
Bestilt den ene dag, med posten den anden dag og afhentet i døgnposten den tredje.
Det er super nice det går så hurtigt.
Og varen i god stand og godt pakket ind.
Kan kun anbefales, da varen ikke var på lager, blev der hurtig ringet til mig og fik besked. Varen kom hurtigere end den nye levering, så meget positivt.
Jeg ringede til cykeldillen og fik en super god betjening. Efterfølgende bestilte jeg varerne på hjemmesiden. To dage efter kom de med pakkeposten. Helt sikkert et sted jeg vil handle igen.
Let at finde rundt på e-shop og mine varer blev leveret dagen efter. God oplevelse og vil afgjort bruge Cykeldillen igen.
Jeg bestilte et baghjul hos Cykeldillen da fælgen var røget på mit gamle hjul. Da jeg ikke havde nok erfaring til at se jeg ikke havde alle dele til montering påpegede jeg over for Cykeldillen at de gerne måtte skrive at man skulle købe den ekstra del til montering da den ikke fulgte med (spændebånd til en bremsearm). Cykeldillen tilbød at sende mig den ekstra del uden beregning, hvilket jo bare er super service.
De har også siden opdateret produktet så delen nu kan ses ved siden af hjulet.
Vi købte fodtøj, lygter og et par andre småting i wepshoppen. Alt leveret på min arbejdsplads 2 dage senere. Veltilfreds.