We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (80)

Trejde cykel - super

Har efterhånden købt tre cykler ved Cykelexperten.dk - Super service inden købet - superservice efter købet. Kvalificerede medarbejdere der yder en stor indsats med kunden i centrum. Nogle super gutter. :-)

www.cykelexperten.dk A/S

Jeg var inde og kigge, for at finde 2 cykler til børnene. Fandt 2 super fede MB cykler og efter få minutter var de klargjorte og velsmurte. Samtidig var der en super service og en god stemning fra de ansatte i butikken, så det var en fornøjelse at se dem arbejde med cyklerne.

Mine børn bruger dem dagligt og er vildt glade for cyklerne. Cyklerne bliver kastet rundt og hårdt behandlet som børn nu engang gør ved deres ting, men ingen problemer der. Cyklerne er i topkvalitet.

Børnene er glade og jeg er glad.
Kan kun anbefale Cykelexperten.dk som det foretrukne valg af cykelforhandler.

Alt gik som smurt...

Jeg har sidste år været i Cykelexperten.dk i deres afdeling i Glostrup, for at købe en principia C24 racercykel, da de syntes at have den bedste pris i landet. Servicen var i top, og deres energiske sælger kunne svare på alle spørgsmål jeg lå inde med. Cyklen blev leveret på aftalt tidspunkt, og da der efter et par uger var lidt småproblemer med gearne tog jeg straks ud med cyklen som blev efterset og udbedret omgående.
Ud fra egne erfaringer kan jeg absolut kun sige at service og kvalitet er helt i top ! Min sidste handel med cykelexperten.dk er ikke gjort endnu :D

God sælger e-l-e-n-d-i-g service

Skulle jeg have vurderet Cykelexperten for 1-2 år siden, havde de fået top score. Salget gik smertefrit, og problemerne, som opstod med cyklen, blev løst hurtigt og omkostningsfrit. Jeg bider mærke i, at de fleste personer, som har ratet herinde, har gjort det lige efter et cykelkøb. Jeg gad godt vide, hvordan deres efterfølgende oplevelser har været - måske har de, ligesom jeg, oplevet at god kundeservice ikke varer ved hos Cykelexperten.

Jeg købte i november 2008 en Viva Juliett cykel fra Cykelexperten i Glostrup, da min ellers trofaste Batavus var blevet stjålet. Jeg gjorde sælgeren opmærksom på, at jeg søgte en cykel, som kunne tåle det danske vintervejr, som kørte stabilt, og som kunne klare at blive brugt hver dag. Han anbefalede Viva cyklen, og jeg hoppede på limpinden. Jeg spurgte flere gange til cyklens kvalitet, da jeg havde hørt om nogle, der havde haft problemer med netop denne cykel, men han fejede mig af og holdt fast i, at cyklen opfyldte mine krav. Med sadel, håndtag, kurv, lygter, lås og cykel lagde jeg omkring 7.000 kr i deres butik. Men så får man jo også seks års garanti med i købet.. Siger de.

Der gik omkring tre uger, før den første rust blomstrede lystigt på cyklen. Samtlige skruer, kæde, skærm, styr og ringeklokke farvedes brunligt rødt, men hva'.. Cyklen virkede jo upåklageligt. Bortset fra den intense skramlen fra kædekasse og frakkeskåner naturligvis. Og så en dag - på vej ned ad Valby Bakke satte den ene bagbremse ud. Det er problematisk, når man kører på en cykel uden fodbremse, at 50 % af bremsekapaciteten sætter ud. Jeg ringede fluks til Cykelexperten og klagede min nød. Intet problem - jeg skulle bare komme forbi, så ville de fixe den. Og som sagt så gjort. 5 stjerner for lynhurtig service. 1 stjerne for salg af elendig cykel.

Henover vinteren blev det til to skift/rens/whatever af bremser, som pludselig satte ud og i det hele taget bare ikke virkede i frostvejr(!) samt utallige eftersyn pga. ulidelig skramlen. Det er en træls tur at køre hele vejen til Glostrup, fordi ens nye cykel er i udu hveranden uge, men thumbs up til Cykelexperten for at ordne problemerne hver gang.

I sommeren 2010 tog jeg den tunge vej til Cykelexperten endnu engang, da cyklen var så gennemtæret af rust, at jeg frygtede, det ville rasle fra hinanden. For 7.000 kr forventer jeg en anelse mere. Hos Cykelexperten var man enig, og gik med til at udskifte alle rustne dele (skærmsæt, styr, kæde, frakkeskåner, ringeklokke). Jeg var lidt klemt på tiden, da jeg stod foran et længere ophold i Australien. Cyklen blev færdig halvanden uge senere end først antaget, så jeg måtte arrangere med min far, at han hentede den for mig. Cykel blev sat i lukket skur og stod ellers og ventede på, at jeg kom hjem 9 måneder senere. Det gjorde jeg så i maj.. Her gik det hurtigt op for mig, at cyklen godt nok så flottere ud end nogensinde, men at bremseproblemet stadig spøgte - ingen af bremserne virkede, selvom Cykelexperten havde sagt, de ville ordne det 9 måneder forinden.

Jeg tog derude med forventning om, at de ville ordne problemet. 6 års garanti på fabriksfejl lover de jo.. Og da bremserne har været i stykker, siden jeg købte cyklen, må der være tale om en fabriksfejl. Her fortalte fyren i butikken mig, at Viva er gået konkurs, og at de derfor ikke kan få reservedele længere. Men han skulle nok se på bremserne. Jeg spurgte i øvrigt ind til, hvordan jeg er stillet, når cykelfirmaet er konkurs, hvortil hans svar bare var: "ikke så godt..". Det lod ikke til at genere ham, at han rent faktisk 2,5 år forinden havde prakket mig netop denne cykel på med lovning om høj kvalitet.

Da jeg henter cyklen et par dage efter, ligger der også en regning og venter. "600 kr for rens af bremsekabler". Jeg får en belærende lektion i at bremserne ikke kan tåle vand(!?), og at de skal smøres oftere. Jeg forklarer, at cyklen har stået i tørvejr i næsten et år, og at de jo selv (Cykelexperten) havde repareret bremserne, inden cyklen blev stillet i skuret. Der er dog intet at hente, og jeg må betale regningen på 600 kr for reparation af bremse (ja, de havde kun fixet den ene..) som har været i stykker siden køb.

Jeg går derfra en en følelse af at være blevet taget for vildt i røven. Ikke nok med, at de har solgt mig en elendig cykel i første omgang, nu løber de også fra ansvaret. Det lugter langt væk af, at Cykelexperten nu ikke længere har Viva at sende regningen til for deres elendige cykler - derfor tørrer man regningen af på kunderne. Og dét.. Det er definitionen på dårlig kundeservice, hvis du spørger mig. 6 års garanti.. Det holder lige så meget, som cyklen, Cykelexperten solgte mig.

Reply from www.cykelexperten.dk A/S

Hej Ditte Halling. Tak for din anmeldelse. Nu er det heldigvis mig selv der har udleveret cyklen til dig, og vi har jo, som du også selv skriver, skiftet alt det der var rustet og vi har skiftet dine rullebremser (på garantien) og ikke bremsekablerne. Som jeg viste dig, da jeg udleverede cyklen til dig, sidder der en lille skrue på bremsegrebet, og der er højst sandsynligt kommet vand i, og det kan medføre at kablet kører stramt og ikke kan bremse optimalt, så det er ikke helt det samme problem, som da dine bremser ikke virkede.
Det er selvfølgelig dårligt, at en så dyr cykel ruster, hvilket vi også har givet dig ret i hver gang og har lavet for dig.
Viva-cyklerne var lige komme frem i 2008 og var Danmarks nye smarte cykelmærke, vi fik at vide, at cyklen var helt på højde med Batavus, hvilket så viste sig ikke at være helt rigtig mht. nogle af cykeldelene, og det beklager vi selvfølgelig meget. Vi løber bestemt ikke fra noget ansvar, og vi har 6 års garanti på vores cykler. Som der står på vores faktura, gælder det ikke sliddele. Og et 3 år gammelt bremsekabel, som ikke har været skiftet, er selvfølgelig ikke på garantien. Der er ikke noget problem for vores kunder som har købt Viva, at Viva er gået konkurs, vi betaler med glæde, de ting der skal laves, som gælder garantien. Som et eksempel kan nævnes, at Viva har haft rigtig mange problemer med at stellene knækkede (Viva Brava) og dem har vi selvfølgelig erstattet uden problemer, udenom Viva, således det ikke belastede vores kunder, at Viva er lukket.
Ang. den bremser der ikke virker, den vil jeg selvfølgelig meget gerne lave for dig uden beregning. Så hvis du har lyst, kan du komme ud i vores nye store butik i Vanløse.
Håber det er svar nok, og vi håber på at se dig i vores butik i Vanløse, så du kan blive bare nogenlunde tilfreds med din cykel og vores service.

Super god service

Har nu hentet min 3. cykel hos CykelXperten og jeg må sige de drenge kan deres sager. Fagligt ligger de en del over hvad jeg ellers har mødt når jeg har været ude og snuse andre steder. Meget hjælpsomme med at finde netop mit behov for en fed racer. Stemningen i butikken er altid frisk og man bliver altid mødt med et smil også selvom der er stopfyldt i butikken med kunder og det er der tit. Selv da cyklen var klargjort, havde de lige tid til at se efter om cyklen var indstillet rigtig til mig.
Butikken er altid rydelig, den er nem at overskue (Ikke overfyldt og rodet som man ser MANGE andre steder) og så giver de 6 års garanti!!!
I forhold til mit behov er de også rigtig gode på tilbehør og også her ved de en masse der gør det meget nemmere at vælge det rigtige tilbehør.
Jeg kan kun sige at de lever op til deres navn: cykelXperten !!!

Sure miner igen

Kan kun sige det samme som Henrik:
Sur sælger, gad dårligt nok forklare/undersøge
experter - tvivler - gik andet sted og brugte mine 6000,-

Super personale i Glostrup

Købte en Principia racercykel i Glostrup, og blev rigtig godt vejledt. Personalet er super flinke, og småjusteringer er blevet rettet uden beregning, hvergang. Desværre er Vanløse afdelingen ikke på samme niveau, lidt ala Heino cykler, se anmeldelser på TP.

billig kvalitetscykel

købte en raleigh cykel billigt i butikken, service er hurtig og overfladisk og har ikke været i butikken siden. Men cyklen er rigtig god og der er 6 års garanti på fabriksfejl.

God service - God pris

Jeg bestilte min cykel på deres webshop (prisen var den laveste jeg kunne finde) og blev kort efter kontaktet via mail om at jeg kunne hente cyklen dagen efter. Jeg var lidt skeptisk fordi det var min første cykel jeg skulle købe på nettet. De anbefalede at jeg også købte noget tilbehør – hvilket var god service, for jeg manglede lidt forskelligt som jeg ikke selv havde tænkt over. Jeg købte en Giant Defy 2 med Scott sko, cykelcomputer, hjelm og nogle andre ting.

Jeg vil helt klart anbefale Cykelexperten.dk til andre. Tak for handlen.

Hurtig levering - god service

Stort sortiment og brugervenligt website.
Jeg fik cyklen leveret ca. 8 dage efter bestillingen hvilket var præcist hvad de havde lovet. Man havde gjort sig umage med at emballere cyklen forsvarligt og alt var da også samlet, justeret og efterspændt på eksemplarisk vis. Da mit låsecertifikat manglede eller var røget ud med emballagen sendte de mig et nyt få dage efter min henvendelse - uden videre diskussion.
Kan varmt anbefales - jeg vil gerne handle med dem igen.

Kan foreløbig anbefales

Har netop købt en ny cykel til min søn, og der var god service omkring købet og de kunne svare på alle spørgsmål. Dog var der et problem omkring indstilling af saddel, hvor de ramte forbi. Nu må vi se om det gode holder hvis der bliver problemer med cyklen (hvis man læser andre anmeldelser kunne noget tyde på at det ikke er så godt) - men jeg er tilfreds lige nu.

www.cykelexperten.dk A/S

Rigtig god service og hyggelig atmosfære

Jeg har lige købt min nye cykel i cykelexperten.dk i Vanløse. Jeg fik rigtig god service og der er en dejlig atmosfære i butikken. Det er besøget værd.

;) Lige i øjet

Jeg har fornylig købt en cykel i cykelexperten
Fik en fanktastisk betjening trods deres travlhed.
Kæmpe udvalg!
Og så har de en fed humor. Lige hvad man har brug for :)
5 stjerner til Cykelexperten og deres ansatte.

www.cykelexperten.dk A/S

Jeg købte mig en Giant XTC Advanced 1 til 32.000 kr for ca. en måned siden, jeg fandt dog ud af der var en klikke lyde omkring krank boxen, så jeg henvendte mig derefter til Cykelexperten.dk. De sagde jeg skulle komme ind til reparation med cykelen. De ringede til mig dagen efter, og fortalte mig jeg skulle have et nyt stel da der var en fabrikations fejl på stellet, og de ville skaffe mig et hurtigst muligt. Efter kun 3 dage havde de allerede modtaget stellet og samlet min cykel så jeg var køre klar igen.

Jeg vil klart anbefale Cykelexperten.dk til en vær. God og hurtig betjening, mere kan man ikke bede om!

Super Service

Købte tilbage i maj en "MBK DNA 5.5 27-sp XT '08" til en meget god pris, hos cykelexperten og fik den leveret med Danske Fragtmænd efter en lille uges tid, eftersom jeg er bosat i Ikast.. Cyklen var pakket godt og forsvarligt pakket ind, så den ikke ville få "knobs" under transporten.. Jeg fik pakket cykel ud og fik cyklet mig et par ture på den, og kan ret hurtig konstatere at der må et eller andet galt med mine bremser, da de skriger/hyler helt forfærdeligt ligeså snart jeg nærmest tænke på at bremse og nærmest ikke kunne bremse...
Beslutter mig for at få kontaktet Cykelexperten for at høre hvad problemet kan være... Men pga. arbejde og en masse ferie får jeg først taget kontakt til dem ca. 2,5 måned efter købet...
Gennem en mail-korrespendance, får vi aftalt at de skal sende en fragtmand ud og hente cyklen så de kan få den over på deres værksted og kigge på den...
Der bliver konstateret at bremserne lække olie, hvilket skaber den tidligere omtalt lyd.. Bremserne bliver skiftet og cyklen bliver sendt tilbage til mig..
I dag, 11 dage efter jeg sendte cyklen ind, har jeg fået den tilbage efter reperation, hvor der er monteret nye bremser på, og nu bremser den perfekt og lydløs ikke mindst...

Hele vejen igennem forløbet har der været rigtig god kontakt med dem, hvor man ikke følte man manglede informationer undervejs...
Ville ikke tøve med at anbelfale dem til andre...

www.cykelexperten.dk A/S

Prøvede at sælge en demo model som en ny cykel.

købte en lørdag en Winther kangaroo cykel fik en god rabat, og var rigtig glad, fik af vide at den ville blive leveret næst kommende onsdag. og så ville de ringe til mig når jeg kunne hente den. PERFEKT god pris og hurtig levering, det kunne ikke blive bedre. Det blev onsdag og op af dagen kunne jeg ikke vente mere, så jeg ringede til dem, for at høre den ikke var blevet leveret til dem, men de regnede med at den kom dagen efter. Så blev det torsdag og op dagen igen kunne jeg ikke vente mere, og ringede for at høre om den var klar. Det var den ikke, da den ikke var blevet leveret. Jeg bad sælgeren om at undersøge hvornår den ville komme, og han ringede hurtigt tilbage. Og kunne fortælle mig pga. ferie og fejl ved Winther ville der gå ca 10 dage. Det var egentlig også ok men havde betalt 17500.- om lørdagen. Så sagde at jeg ville komme og hente mine penge, og ville så betale igen når cyklen var kommet hjem. Det måtte jeg også gerne mod at betale et depositum. Så gik der ikke mere en 4 minutter så ringede sælgeren til mig igen og fortalte at de havde en cykel stående i vanløse hvor den kunde som skulle have den var taget på ferie, så istedet for at hente mine penge kunne jeg vente en dag mere og så kunne jeg få den cykel. PERFEKT tænkte jeg og så blev vi enige om at det var det vi gjorde....

Men jeg syntes han var lidt for smart i en fart, den pågældende sælger for han fortalte også den dag jeg bestilte cyklen, at jeg måtte køre til vanløse hvis jeg skulle prøve den inden jeg købte den, for der havde de en demo model... Så jeg kørte en tur til deres afd i vanløse med det samme for at se den demo model de havde der, da jeg havde på fornemelsen at det var den de ville give mig. Så blev det Fredag og sælgeren ringede til mig og fortalte at cyklen var kommet, FEDT jeg spurgte en den klar til afhentning, sælgeren siger Nej den skal lige samles, om en time er den klar... cool Jeg tager min bil køre til vanløse for at konstatere at de sørme ikke har nogen demo model mere. øvøv nå men køre til glostrup for at se hvad de siger. da den cykel som jeg skulle have bliver hentet, kan jeg så konstatere at min nye cykel sjovt nok har de samme ridser som deres demo model havde dagen før... fortæller dem at jeg mente det var en demo model de ville sælge mig, og jeg ville have yderlig rabat hvis jeg skulle tage den. Det ville de ikke give men blev også ved med afvise at det var en demo model, og kom med flere modsigelser af dem selv... Jeg fik mine penge tilbage, men kan godt nok ikke råde andre til at købe noget i deres forretninger, eller net butik.

Morten Richardt found this review useful

Manglede tid.

Jeg købte en Raleigh Contour Max 7 gear 2009 årgang til 4299,- og er ok tilfreds. De havde dog ikke tid til at indstille sadel og styr ordentlig. Jeg fik indtryk af, at det bare galdt om for dem om at sælge hurtigtst muligt, og at de ikke havde tid til service og vejledning.

www.cykelexperten.dk A/S

Gode priser og god hjemmeside

Har købt en Avenue damecykel til "fruen". Sparede en del penge i.f.t. andre cykelhandlere, men servicen i butikken i Vanløse virkede dog lidt kaotisk ved afhentning og det havde været klædeligt at de monterede skærme også var spændt ordentlig fast, så de ikke hang og raslede, og der ikke var sorte fingrer på sadel og styr ved afhentning, men alt i alt var det en god oplevelse at handle hos dem.

Kanon service

Cykelexperten følger det til dørs. Føler absolut jeg har fået en god behandling og en rigtig god service.

Kan varmt anbefale Cykelexperten!

Super service.

Jeg har købt børnecykler 3 gange i Cykelexperten, og hver gang har jeg fået en super service.
Meget friske og fagligt dygtige medarbejdere.

Jeg kan klart anbefale andre af hande i Cykelexperten.

Mvh,
Martin Andersen

www.cykelexperten.dk A/S

Har købt en Viva Bellissimo hos cykelexperten.dk fik en god behandling i butikken da jeg købte cyklen. og da jeg skulle til service var min skærm knækket, men der fik jeg bare en ny U/B... Super Service.

www.cykelexperten.dk A/S

Gode priser på kvalitetscykler og fin service

Har købt 2 cykler hos Cykelexperten og har været meget tilfreds med dem begge. Fik en god vejledning bl.a. omkring fordele og ulemper ved forskellige gear- og bremsetyper og der var mulighed for at prøve mange modeller. Seneste køb var en Raleigh Contour Max, som de havde til en rigtig god pris og den kører perfekt. Tager klart i Cykelexperten næste gang der skal handles cykel.

SUPER BUTIK.

Har nu købt en Raleigh Contour Max, en Principia C16T og en Giant XTC1 hos Cykelexperten.dk og alle cyklerne er bare top fede. Jeg syntes betjeningen er total i top ( selvom de har travlt ) og efterfølgende har deres service af mine cykler også været i top. Kan varmt anbefale cykelexperten.dk

Gode tilbud, men pas på - ELENDIG SERVICE ved problemer

Har købt en Viva cykel hos cykel "Experten". De var total flinke og på bølgelængde da jeg købte cyklen og de fik mine penge. Smil og glade dage. Da det efterfølgende viste sig, at der var PROBLEMER med cyklen var de hverken EKSPERTER eller SERVICEMINDEDE - der gik 3 måneder før jeg fik min cykel retur. Hvis du køber her, skal du selv vide en masse om cykler og være indstillet på, at med de billige priser er der sparet på servicen.

Morten Richardt, Ditte Hallig and Michael Zacho Parker found this review useful

Fem stjener.

Jeg har nu gennem 4 år både købt alm. cykler til daglig brug og cykler til min sport. Racercykle og mountainbike er begge i absolut topklasse og flere som jeg cykler sammen med har også været super tilfredse. Min Principia C16T kører som en drøm og sælgeren havde selv en og kunne da også fortælle ALT om racercykler og det er dejligt at handle med folk der har stor knowhow. De gutter kan kan virkelig deres kram.

Et stort 5-tal

Jeg har købt en super lækker Trek 6300 Disc 2010 mountainbike (http://www.cykelexperten.dk/trek-6300-disc-p-2028.html) for lidt under en halv måned siden hos Cykelexperten.

Fra start til slut var kundeservicen i en klasse for sig. De personer som betjenede og rådgav mig tog sig tid til at sikre, at jeg gjorde den rette handel i henhold til de krav jeg havde på forhånd. Selvom der var tryk på i forretningen følte jeg, at der blevet hånd om mig hvilket for mig gør, at jeg uden tvivl vil anbefale Cykelexperten til andre i fremtiden.

Godt humør og humor hos de ansatte, stor viden om hvad de snakker om og lækker kvalitet gør, at jeg giver dem et stort 5-tal.

Fortsæt det gode arbejde og på gensyn til synet ;)

Meget tæt på de 5 stjerner

Jeg havde købt en cykel forrige år. Jeg fik dog en del problemer med den og var derfor ude med den hos Cykeleksperten i Glostrup flere gange. Alle gange, på nær en enkelt svupser, fik jeg super god service.

Jeg fik de to første gange en lånecykel indtil de var færdige med at reparere min cykel. Da jeg havde være derude 4-5 gange med maskinelle problemer, valgte ejeren, at jeg ikke længere skulle have så mange problemer med den cykel. Jeg fik derfor kvit og frit en spinter ny cykel og endda leveret til min hoveddør. Selvfølgelig var det irriterende, at jeg havde så mange maskinelle problemer, men taget i betragtning, at det kan ske for enhver forhandler, så synes jeg at Cykeleksperten har en høj service samt lytter og behandler deres kunder med fornuft og respekt. Tak for det.

www.cykelexperten.dk A/S

Super service og fremragende rådgivning!

Jeg har nu handlet tre cykler hos Cykelexperten.dk og i alle tilfælde har jeg været mere end meget tilfreds. Rådgivningen er i særklasse og de ansatte tager sig tid til at fortælle om de mange muligheder, der ligger gemt i forretningens store udvalg. Serviceniveauet hører til i den absolute top og fra du træder ind af døren til du forlader forretningen med din nye cykel føler du dig godt behandlet. De udvalgte cykler er af fornem kvalitet og en fornøjelse at cykle på efterfølgende.

Jeg kan kun give min varmeste anbefaling af Cykelexperten.dk!

Hilsen
Thomas

Super services

Købte en cykel til dkk. 7.000. Efter to ture viste det sig at der var noget galt med stellet - fik en ny med det samme.
God services - flinke folk

Cykelexperten.dk A/S

Fed butik.
Fedt at de giver procenter på deres allerede super billige vare.
Fremragende service.
:D

www.cykelexperten.dk A/S

købt ny cykel onsdag den 29.07.09 CYKELEKSPERTEN I GLOSTRUP.

det er for ringe at man ikke kan se at de har " FORBRUGSFORENINGEN" JEG KØBTE EN CYKEL TIL 7000 KR. MEN FOR NU IKKE DE PROCENTER SOM FORBRUGSFORENINGEN KORT GIVER. KJELD BECK. SMØRUM

FEDE CYKLER, SVEDNE PRISER OG EN SERVICE MAN IKKE FÅR ANDRE STEDER

De ved hvad de snakker, har stort udvalg, gode priser og var enormt gode til at følge op på salget, da cyklen skulle bestilles ved leverandøren. De ringede tilbage som aftalt og leverede cyklen på aftalt tidspunkt. Har også været til service efter et par måneder og også her er service og kvalitet i top. Kan kun anbefale denne butik. :-)

Fantastisk!!!!

Jeg købte for at par måneder siden en Giant XTC Alliance og har været meget tilfreds med mit køb. En rigtig god pris som ingen andre kunne matche og den blev samlet mens jeg ventede. Efter et par måneders kørsel i skoven trængte den til at blive efterspændt. Jeg kørte forbi og det blev ordnet med det samme på trods af travlhed i butikken. SÅDAN godt gået og på snarligt gensyn

Hilsen
Jakob Mikkelsen

www.cykelexperten.dk A/S

Kvalitet men dårlig service ved problemer

Jeg har købt en Avenu cykel, som jeg på alle mulige måder er glad for. Jeg har altid haft stor interesse i cykler og gik denne gang efter det bedste. Jeg snakkede frem og tilbage med sælgeren, der var overbevist om at cyklen var monteret med en fuldgalvaniseret kæde og derfor rustfri. Resten af cyklen er i alu og carbon. Jeg skulle altså ikke koncentrere mig om rust.

Da jeg havde haft cyklen i to måneder var kæden ikke bare rusten. Den var rustet sammen i leddene. Fandme ikke i orden af en cykel i den prisklasse. Da jeg henvendte mig til butikken efter kun to måneder efter købet mente sælgeren, at det var min fejl at jeg ikke havde smurt kæden og at den derfor var rustet.?? ikke så smart når den samme mand mente at den var galvaniseret og derudover burde en ny cykel da være gennemchecket og smurt inden den ryger over disken.

Til sammenligning har min kæreste en centurion, der efter to år ikke har haft problemer med rust en eneste gang.

Jeg ham så fik overbevist om at det var hans ansvar at ordne kæden og jeg havde en klar forventning om at de ville bruge de 200,00 det koster for en ny kæde, men det eneste de havde gjort var at smøre den og rense den. Det bliver den fandme ikke mindre rusten af.

Jeg gider ikke diskutere priser når jeg går efter kvalitet, men hvis servicen eller produktet så ikke er i orden, så brokker jeg mig ikke. De ser mig bare aldrig igen....

Morten Richardt found this review useful

Dk´s bedste service....

Køb jeres cykel i cykelexperten.dk, for deres service niveau er landets bedste. Jeg havde en del overvejelser omkring hvilken cykel der var den rigtige for mig. Men efter den professionelle og behagelige vejledning, var der ingen tvivl. Så tror man at det slutter der, men nu efter 6 mdr. er det stadig en fornøjelse.
Tak til personalet i cykelexperten.dk

mvh

Tim

Anbefalelsesværdig Cykelbutik i Glostrup

Jeg købte en VIVA Juliett, til min kone hos Cykelexperten.dk
Efter lidt research, fandt jeg ud af at Cykelexperten.dk i Glostrup, er uafhængige og ikke del af en kæde.
Besynderligt at kæden har taget samme navn, men lad nu det ligge.
Under alle omstændigheder, var jeg nødsaget til at tage til Glostrup, da de havde det bedste tilbud.
-Det var turen værd!
Jeg fik en rigtig god behandling i butikken, hvor man formåede at holde et højt service-niveau, på trods af travlheden i butikken, som var fyldt til randen, en situation hvor fokus på mit behov, let kunne have svigtet.
-Kort og godt, kan jeg roligt anbefale at handle hos Cykelexperten.dk i Glostrup.
-Tak for god service :-)
Mvh Jørgen Mortensen.

www.cykelexperten.dk A/S

Gode ekspedienter, god service og god pris

Jeg har netop købt en ny Principia cykel hos cykelexperten.dk
Nu har jeg ledt i en del cykelbutikker, og der er IKKE tvivl om hvor servicen var bedst! Ikke nok med det, er udvalget stort - i alle cykelkategorier.

Det hænder at, der kommer nogle gode tilbud på cykler, og der kan cykelexperten bestemt være med.

Jeg nåede at tale med 3 forskellige på de 2 gange jeg har været der - og alle var dygtige og oprigtige.

www.cykelexperten.dk A/S

Meget dårlig service efter salget..

I min verden holder man de aftaler, der er indgået...skriftligt som mundligt...det samme gør sig, så ikke gældene for cykelexperten...der bliver ikke ringet tilbage, selvom det er blevet lovet af flere medarbejdere...selvom, det er en fejl firmaet, skal rette op på...men pengene, er jo blevet betalt for cyklen...uden bolte, møtrikker til skærme og uden en sadel, der duer !
Derfor kan jeg bestemt ikke anbefale andre, at handle her !

Ventede 5 måneder på cykel

Efter køb af en Viva Brava cykel, opdager jeg en fejl i stellet, på stedet hvor gearkablet går ind i cyklen, det gør at stellet ruster og bliver 'gennemskåret', og på et tidspunk uundgåeligt vil knække. Da jeg henvender mig til Cykelexperten, får jeg at vide at de udmærket kender problematikken og der er omkring 16 andre der har henvendt sig med samme problem. Så jeg spørger, hvorfor i alverden de ikke tager kontakt til de kunder der har købt en Viva cykel, da de risikerer at komme rigtig galt afsted, men får sldrig svar. I første omgang tager de i mod cyklen og fortæller jeg inden for kort tid vil modtage en ny. Det venter jeg så 5 måneder på, selvom jeg gentagende gange kontakter dem. Kan absolut ikke anbefale at købe her, selvom de har knaldtilbud. Servicen er simpelthen ikke på et niveau, som er tilfredsstillende.