We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (1,390)

Forbilledlig kundeservice!

Altid hurtige svar også om aftenen og i weekenden.
Sendte en 10 mdr. gammel lygte, der havde en defekt, retur med GLS onsdag eftermiddag og havde en ny igen fredag formiddag.
Altid gode priser, stort udbud og hurtig levering.
Også hurtig og kompetent service ved handel i den fysiske butik.

Hurtig afsendelse og levering

Bestilte varen onsdag formiddag og modtog den torsdag. Hurtigt og enkelt, kan sgu ikke gøres meget bedre end det.

Hurtig levering uden problemer

Bestilte varer onsdag morgen og torsdag middag var de leveret. Perfekt!

Cykelgear.dk

Fantastisk service og stort udvalg

Har flere gange købt varer online hos CykelGear og der leveres altid god service og varerne har været klar til afhentning i butikken få minutter efter ordren er lagt. Ombytning af varer er altid foregået helt smertefrit.
Sådan skal det gøres!

Sådan skal det gøres

Bestilte Shimano Krank,, pedalarm, dobbelt krans og købte en noname kæde og noname pedaler, kom af med ca 300,- det kan ikke gøres billigere. Jeg bestilte dage før nytår og kunne hente tingene i den nærmeste pakkeshop allerede 4.jan.

Cykelgear.dk

Super service og behandling af reklamation

Bestilte et Pedros rengøringssæt.
Spanden var desværre gået i stykker ved levering. Reklamerede overfor cykelgear, som fremsende en ny få dage efter.

Kan kun anbefale cykelgear.dk, som leverer hurtigt, og behandler reklamationerne uden at stille tvivl.

nemt,hurtig,super service

kan kun anbefale dem,ingen problemer,hurtig levering, alt var super i orden.

Cykelgear.dk

super service og hurtig tilbage melding

Fik en mail fra butikken om at der ville gå et stykke tid før jeg fik mine vare pga lang leveringstid. Skrev til dem annullering, kort efter fik jeg svar om at orderen var annulleret. Super hurtigt service. Har tidligere købt gennem siden og kan kun anbefale den

Helt perfekt!!

Har fået utrolig god vejledning af Erik på mail og varen passer helt perfekt, tak. Lynende hurtig levering og vil varmt anbefale shoppen til andre :-)

Cykelgear.dk

Fin pris og hurtig levering

Første gangs handel - alt som ønsket og fint pakket. Alt som det skal være

Cykelgear.dk

En af de der netbutikken, man bare har lyst til at handle hos.

Kan varmt anbefale cykelgear. Jeg har handlet fra siden flere gange, og hver gang er pakkerne blevet afsendt max en time senere (jf tidspunktet på e-mail bekræftelsen) og dagen efter har jeg kunne hente pakkerne hos min lokale GLS pakkeshop. Bredt udvalg, gode varer beskrivelser og god service.

Fin og upåklagelig handel

Nem og overskuelig hjemmeside. Gode priser og hurtig levering. Tak.

Perfekt

Hurtig, pålidelig og superservice

Helt som lovet

Den bestilte vare blev leveret 2 dage efter bestillingen, og i den ønskede kvalitet.super

Cykelgear.dk

god kvalitet og hurtig levering

jeg har købt flere stumper hos cykelgear,og jeg gør det gerne igen.jegkan kun anbefale at købe hos cykelgear. Hilsen Benny

Alt i orden

Fri levering til GLS pakkehop ved køb for blot 199 kr og levering af aftalte varer dagen efter afgivelse af ordren. Jeg kan ikke forlange mere.

Ingen problemer her...

Har handlet i denne webbutik adskillige gange. Dette uden nogen form for problemer. Deres lagerstatus virker nøjagtig, og levering sker hurtigt og uden problemer. Kan kun anbefales.

En sand fornøjelse

Nem hjemmeside med masser af gode varer til endnu bedre priser.
Jeg modtog min vare forsvarligt indpakket allerede dagen efter min bestilling og er derfor svært tilfreds.

Vi ses til næste handel :)

Marc Østergaard found this review useful

Let, hurtigt og smertefrit

Det er så nemt og hurtigt, lidt lige som at handle med Lemvigh-Müller :-)

Perfekt service

Hurtig levering og opfølgning på reklamation. Kan stærkt anbefales.

Cykelgear.dk

Super service og gode priser

Har købt hos Cykelgear 2 gange nu, og har begge gange fået mine varer dagen efter. Hvis man skriver en mail til dem, bliver den typisk besvaret inden for nogle få minutter.

Der manglede noget i min sidste forsendelse, det blev klaret med en mail, og det bliver nu eftersendt uden problemer.

Kan kun anbefale dem til alle andre.

Cykelgear.dk

Gode priser og hurtig levering

Super webshop med lave priser og hurtig levering. Her skal handles igen :-)

Perfekt

Gode priser, hurtig levering og frem for alt de vare man kan se i shoppen er også i den kvalitet som man kan se ud fra deres billeder - har handler der mange gange & vil fortsætte med at gøre det i fremtiden

Sådan

Bestilte to barnesæder til billig pris. Da den ene ikke passede til min cykelstel sendte jeg den retur. Jeg fik dagen efter pengene retur. God service!

Udemærket!

Hurtig og fejlfri levering. Var lidt nervøs da GLS-manden smed min pakke fra 30 cm højde, men mine nye super flash cykellygter overlevede heldigvis.

Ingen problem

Det hele var bare i orden. Hurtig respons fra servicemindet kundeservice. Hurtig og billig levering, nem hjemmeside, dog hoppede jeg mange gange mellem "Tilbehør"- og "Reservedele"-menuerne da opdelingen af varer i disse kategorier ikke giver meget mening for mig

Super

Dejlig nem hjemmeside at finde rundt på. Godt bygget op og god søgefunktion. Rigtig mange gode og billige varer, så det var bare om at få bestilt. Bestilte en fredag eftermiddag, og varerne var allerede pakket og afsendt om eftermiddagen. Modtog pakken mandag, så det var ekspedit. Og varerne svarede fuldt ud til det der stod på hjemmesiden. Vil helt sikkert handle i shoppen igen.

Cykelgear.dk

Billige og gode cykeldele, dog plads til forbedring!

Har efterhånden købt en del ved cykelgear.dk - og ALT er kommet dagen efter bestillingen. Super lækkert.
Kan kun anbefale siden til andre!

Dog blev jeg faktisk lidt skuffet. Fandt en lygte (Inton Pro 1000) på nettet, og via google og en annonce fra cykelgear.dk til 599.- men da jeg kommer ind på siden koster den pludseligt 699.-? Forstår ikke den kan have kostet 599.- i august.- og så i september/oktober være på tilbud til 699.- fra normalpris 1040.-? Det er da lidt misvisende at normalprisen tydeligt ikke er rigtig, og at det fremstår som et tilbud, når det faktisk ikke er det!

Cykelgear.dk

Sådan skal det være, der er nogen der kan lære noget...

Bestilte vare, med en lille fejl fra Cykelgear, skrev til cykelgear, modtog en ny pakke dagen efter med ny vare til min fordel.
Super hurtigt levering, her handler jeg !

Kan ikke gøres bedre!

Har handlet hos CykelGear et par gange. Priserner er i bund og kvaliten er super god. Varene bliver leveret overraskende hurtigt!

Cykelgear.dk

Low prices, great communications and perfect service.

By far the lowest prices anywhere. Perfect communications. Free, very fast delivery with tracking. Well packed. Exactly as promised.

****** Cykelgear.dk is worth at least SIX stars! ******

Ikke mindre end SUPER

Betjening, levering, bruger venlig hjemmeside og produkt. - Kan kun anbefales!

Cykelgear.dk

alt til dig og din cykel.

Cykel Gear, har alt hvad hjertet begære til dig og din cykel. Jeg har handlet der flere gange og der er hurtig levering, Jeg har et par gange været utilfreds med mine være og har retuleret dem uden problemer.

Cykelgear.dk

Stort udvalg og god service

Har handlet hos cykelgear et par gange og de leverer en rigtig god kundeservice! Dertil har de lave priser, stort udvalg og ofte gode tilbud.

Cykelgear.dk

Tingene kommer, men .................

Havde bestilt en masse forskellige ting til både min racercykel og min hverdagscykel.
Cykelgear mangler i den grad at få en ordenlig og løbende info om bestillingen på plads.
Den cykelkurv jeg havde bestilt var ved ankomst bulet og grim, som om den var blevet kastet rundt. Alle 13 ting lå i en kasse uden nogen for for beskyttelse eller lignende. Normalt lægger man et eller andet, ( måske bare nogle krøllede aviser? ) i kassen så tingene ikke kan vælte rundt.
Gider ikke besværes med at skulle sende den tilbage, det er min fritid for værdifuld til ( meget mere end en cykelkurv ).
De må sgu lige tage sig sammen og gøre tingene ordenligt!!!!