[REPLY]
Jeg vil klart anbefale dig at handle hos cykelshoppen, gode cykler til billige penge. Så kan man da ikke forlange mere!. Cyklen bliver leveret for kun 200 kr. 100% samlet OG den har været igennem sit første tjek hos en autoriseret cykelhandler.
Man får nøgle, papirer på cykel og alt den information man skal bruge til forsikringsselskabet.
Hjemmesiden er enkelt opbygget og let at finde rundt i.
Skriver man mails til cykelshoppen svarer de indenfor relativt kort tid og de er meget samarbejdsvillige med hensyn til levering. Jeg har kun positive ting at sige om dem!
Jeg er yderst tilfreds med Cykelshoppens måde at sælge cykler på over nettet. Det foregår på en meget professionel måde, og man føler sig rigtig godt orienteret om handlen hele vejen igennem til cyklen står på hjemadressen.
Så 5 stjerne fra mig.
Bestilt cykel på onsdag og fik den på fridag selvom thorsdag var dansk hellidag.
Jeg har købt Everton Sport Herre Nexus 7 Gear 2012, den er billigere end de andre sælgere. Jeg kan godt anbefaler Cykelshoppen.
Super service, hurtig levering. Alt kørte bare, den eneste grund til at de lander på 4 stjerne istedet for 5 er at der var sådan nogle grimme Cykelshoppen.com eller dk, det var lidt irriterende, sådan er det bortset fra de var sat på de originale Everton, de sidder godt fast og tør ikke pille dem af pga. er bange for at ridste cyklen og sådan, men alt i alt, godt!
Det er en god shop hvor det er muligt at få en god cykel til langt mindre end hvad en alm. cykelhandler kan tilbyde + at man får den leveret til døren i helt samlet version :)
Købet var helt perfekt!
Jeg fik SMS dagen før og lige inden levering!
Super!! Kan varmt anbefales!
Jeg vil helt klart anbefale Cykelshoppen, da der er god vejledning og god service hele vejen igennem!
Hele vejen igennem en perfekt handel, fik cyklen leveret af deres chauffør til den tid der var aftalt, så alt i alt meget tilfreds :-)
Cykelshoppen.dk har et stort udvalg, en overskuelig hjemmeside og leverer varerne hurtigt. Alt i alt en god oplevelse.
Jeg har to gange købt brugte cykler hos cykelshoppen. De har begge gange været i en rigtig god stand og kører perfekt. Jeg bestilte levering og fik en mail og en sms om tidspunktet de ville komme.
Det er bestemt et sted jeg vil anbefale til andre og selv bruge
Hjælpsomhed og hurtig levering.
Dog blev den leveret på hjemme adressen og ikke på leveringstid adressen.
Men alt i alt kan det anbefales at handle i cykelshoppen. :)
Jeg skulle købe en cykelvogn, og mens jeg sidder og shopper, bliver varen udsolgt. Jeg sendte en mail til cykelshoppen, og fik besked tilbage, at der var én vogn tilbage, som nu var lagt i shoppen og som jeg kunne købe. Som sagt så gjort... Og virkelig service!
Jeg synes det er virkelig super service, at man kan få samlet sin vare for bare 100,00 kr. Det benyttede jeg mig af; cykelshoppen har nok mere fingersnilde til det, end jeg har.
Cykelvognen blev leveret hos os på en helligdag. Også super service. Jeg fik en SMS dagen før, blev ringet op en halv time før. Skønt at være ajour, så man ikke misser sin levering.
Det eneste jeg har at påpege er, at vognen må have stået ude i regnvejr. Vel at mærke uden at regnslaget har været lagt på. Da jeg modtog vognen, var den våd indeni, regnslaget var rullet op og der var vand imellem 'lagene'. At dømme på folder i regnslaget og på elastikkernes stand, så har den stået sådant noget tid. Jeg tænker udstillingsmodel. Dette er også eneste grund til, at cykelshoppen ikke får fuld antal stjerner.
Hurtig leveret på adressen, allerede dagen efter var cykeltraileren leveret.
Manualen til samlingen af traileren var uhyggelig ringe, men det er jo ikke forhandlerens skyld.
Fik 3 vare heraf en cykelhjelm i en forkert æske med et helt andet produktlogo på - rigtigt uprofessionelt, specielt når det skal bruges til gave.
Hjemmesiden er let at finde rundt i. Der var god beskrivelse at de forskellige vare. Jeg bestilte søndag aften og allerede tirsdag blev det leveret... Dejlig hurtig.
Super god service og hurtig levering
Jeg har bestilt cykel lygter og varen er leveret hurtigt og smertefrit. Anbefales.
Er ovenud tilfreds med den servicen og produktet jeg købte. Cykelshoppens koncept fungere rigtig godt.
Her fandt jeg lige de slanger, jeg stod og skulle bruge, og til en billig pris, og der var nok at vælge imellem, her vil jeg helt sikkert handle igen. +++++
Bestilte en tirsdag og modtog cyklen torsdag, dog skal de nævnes at der manglede et par handsker, men disse blev efter send nærmest pr omgående...... alt i alt, en fornøjelse
Bedste pris online, og en rigtig fin cykel!
Eneste minus var at forskærmen sad skævt, dette kunne jeg dog selv nemt fixe ;)
Den cykel jeg bestilte, var først og fremmest omkring 500 kr billigere hos cykelshoppen end alle andre, dernæst var indehaveren Jakob rigtig hjælpsom over tlf mht alle mine spørgsmål. Der gik ikke mere end 2 dage, fra jeg bestilte cyklen, til deres chauffør leverede den hjemme hos mig samlet og klar til brug. Chaufføren var sød og hjælpsom med at bruge tid på at forklare nogle ting og indstille styret for mig og den slags. Og et ekstra plus ved det hele var at cyklen var endnu flottere i virkeligheden end på billedet :)))
Modtog vores nye croozer cykeltrailer til aftalt tid ingen problemer der, men den medfølgende garage var forkert. Ventede en lille uge på en ny som passede lidt trælst når den skal stå udenfor i alt slags vejt!!. Generalt super service hele vejen igennem men lidt for langsom levering af ny garage.
Men handler gerne med cykelshoppen igen, og kan kun anbefale deres services og produkter.
Camilla Lilleris Andersen found this review useful
jeg bestilte nogle smådele tirsdag eftermiddag og onsdag lå de i postkassen.
Har nu handlet 2 gange på shoppen.
Hurtig levering, gode priser og cykler i høj kvalitet.
Jeg kommer helt sikkert igen.
Vi har nu med stor succes og gentagne gange købt cykler hos Cykelshoppen.
Det har været super præcist og hurtigt og leveringen foregår perfekt og nøjagtigt.
Vi kan varmt anbefale at købe cykler hos Cykelshoppen.
Havde forhørt mig om de kunne levere bestemt produkt. Og endte med at levere det forkerte produkt alligevel
Fantastisk leverings service - Hurtigt og informativt.
Særdeles tryg ved handel :)
Godt overblik over websiden, varen perfekt og hurtigt modtaget, super!
Alt i hele forløbet foregik perfekt og hurtigt. Levering til tiden.
Har kun positivt at sige om cykelshoppen. Vi har købt en Christianiacykel, og havde inden vores køb mange spørgsmål. Der blev hurtigt svaret på mail, og de var også nemme at få fat i pr. telefon. Efter at bestillingen var afgivet, modtog vi hurtigt efter mails om hvor vores cykel var i forløbet, samt sms og opkald vdr. levering. Der var hurtig levering. Vi valgte cykelshoppen pga den gode service, en god pris og at de kommer hjem til en privat og laver servicetjek/reparationer på cyklen. Som kunde følte man sig tryg. Kan varmt anbefales :-)
Shiba A found this review useful
Pga problemer med GLS kom fødselsdagsgaven til min far ikke frem i tide, men i stedet blev pakken leveret personligt samme aften kun 4 timer efter jeg ringede. Og det selv om jeg bor i Birkerød og butikken ligger i Faxe! Handler helt sikkert her næste gang.
Fik cyklen til tiden i den lovede stand. Eneste minus var en forkert manual, der blev eftersendt. Handler her gerne igen.
Klart billigst på mange forskellige hjemmesider, samt hurtig levering og lever 100% op til det købte!
Jeg bestilte min Avenue Broadway hos cykelshoppen tirsdag, og modtog den allerede torsdag. Super betjening og service pr. telefon, og senere nem bestilling over deres brugervenlige hjemmeside. Helt sikkert et sted, som jeg vil handle igen.