[REPLY]
Jeg skulle bruge 4 Dezent V Silver alufælge med 4 sommerdæk - 195/65 R15. Prisen var god, godt 4.600 plus montering i Danmark. Værkstedet lå dog ikke i Svendborg som oplyst, men i nærheden af Ørbæk. Man kunne ikke søge på registreringsnummer, så jeg forsøgte efter bedste evne at finde min Octavia Combi Tour 1.9 TDI med 101 hk fra 2006. Den var ikke i deres system, så jeg valgte det, der var tættest på, en Octavia 1.9 TDI Combi i den serie, der udløb i 2006. Da hjulene kom, var krydsmålet 5x112 (inde i fælgen står der dog 110?), og jeg skulle bruge 5x100, sagde mekanikeren. Nå, opkald til et dansk nummer, der viderestiller en til Hannover. Ingen dansktalende support til stede. Og supporteren ville ikke i telefonen sige, det kostede 900 kr. at returnere dem. Det stod i en mail, han sendte bagefter samtalen.
Så nu skal de enten sælges eller der skal ofres 900 kr. inden 30 dage.
Der er plads til forbedring!
Jeg bestilte fire Michelin Supersaver+ dæk og fik dem leveret hurtigt og smertefrit.
Alt i alt en god oplevelse hvis man ser bort fra, at kundeservice ikke kunne svare på et simpelt spørgsmål. Det medførte en dobbeltlevering og en del bøvl med at få sendt sæt nummer to tilbage til leverandøren. Misforståelsen var delvist min egen skyld, så derfor 4 stjerner.
Har købt to gange - begge gange fuldt tilfreds. Fik leveret til montør - begge gange var dække fremme et par dage før det forventede leveringstidspunkt.
Eneste ufede er, at man tydeligvis handler i Tyskland og dele af email-informationen derfor også kommer på tysk.
Går momsen mon til den danske statskasse?
perfekt service
I have ordered 4 new sommer tires. Expected delievery date was 23/4, but tires were at the door on 19/4. Fast delievery and super service!!
Ingen problemer - bestilte dækkene og fik dem leveret som aftalt.
Hjemmesiden er også nem at finde rundt på :-)
Kun haft gode oplevelser med Daekonline , hjemmesiden er nem og overskuelig , servicen intet at klage over , samt priserne er i bund med udmærkede produkter
Dæk ankommet til tiden og er nu monteret indtil videre ingen anmærkninger.
Helt som aftalt
Da jeg ringede til kundeservice, var det på engelsk det sku foregå. Derfor ikke fuld hus. :)
En fantastisk service, god og nem internetside, levering før tid.
Kan kun anbefale dem til alle, der vil gøre en god handel..
Har efterhånden købt en del gange på deakonline og der har aldrig været problemer. Eneste er at deres hjemmeside godt kunne trænge til en opdatering. Den ligner noget fra 80'erne. Ellers er alt fint.
Det er helt perfekt at købe dæk til både min bil og MC via dækonline - Det er billigt, præcist og gode produkter. Og man bliver flot vejledt i købsprocessen
Jeg har købt dæk på Dækonline flere gange, og er godt tilfreds.
Skal du have mest dæk for pengene er daekonline stedet!
Det er især prisen de slår på, men jeg så gerne de gjorde det endnu nemmere at vælge dæk.
Billige og kvalitet dæk, let og hurtig shopping. kun ros
Jeg har købt flere gange hos dem, altid gode priser og hurtig levering. Køber hos dem næste gang igen.
Det eneste kritikpunkt jeg har er at der ingen steder er en beskrivelse af forsendelses processen, så man bliver lidt i tvivl omkring det logistiske. Men dækkene kom til mit firmaadresse før tid og uden bøvl.
Jeg er meget tilfreds med pris, kontakt og leveringstid. Handler der gerne igen.
Som sædvanlig alt ok
Har for et par dage siden bestilt 2 forskellige MC fordæk og prisen var den bedste jeg kunne finde på nettet. Dækkene blev leveret 1 dage tidligere end lovet. Super god service og vil klart anbefale andre at bruge Dækonline.dk
Har aldrig haft problemer de 5-6 gange jeg har bestilt fra dem, alt passer og kommer til tiden, lige til døren, perfekt!
God service, kan kun anbefales..
Bestilte to nye sommerdæk, forventet leveret d.10.4 - kom dog allerede i dag d.8.4 - så jeg er godt tilfreds.
Fra jeg bestilte min dæk til de landede gik der 4 dage. godkendt! :-)
Super service og priser.
Nu har jeg bestilt flere gange fra dækonline, og det var, som altid uden problemer nemt og hurtig.
Det er nemt at lede i det store udvalg på hjemmesiden. Betaling foregår på sædvanlig vis og levering følger som aftalt.
Alt i orden: Hjemmesiden, vareudbuddet, prisen, leveringstid og kurer.
Oven i købet links til dæktest direkte fra hver dækmodel.
Daekonline har stort udvalg til rimelige priser med imødekommende og hurtig service og levering.
Ingen andre kunne finde den samme pris og leveret til min dør, uanset at de kom fra Tyskland
Købte BF Godrich til vores datter. 4 stk 195/65x15 H91 til 1743,- alt incl. Koster mig 150 at få dem pålagt og afbalanceret, samt monteret på bilen hos www.bmgb.dk
smart måde at handle på , gå ind og find dit dæk blandt mange mange forskellige fabrikater -kvaliteter , det er nemt , og man har tid til at læse de forskellige dæks anbefalinger m.m. man behøver ikke tage stilling her og nu ,
køb og følg med på track and trace og få dem leveret direkte ved døren , jeg har sparet mange tusinde kroner . mine bedste anbefalinger
jeg har ikke haft problemer med jer, og i har nogle gode priser.
Det har været let og dejligt at handle dæk hos daekonline, handler gerne igen her..
Varene bliver leveret til tiden og til aftalte pris.
Kan klart anbefales.
Michael -Z
Der har aldrig været noget bøvl når jeg har bestilt dæk, super nemt, bekvemt og hurtigt. Kan anbefales!
Handler altid dæk hos Daekonline pga det store udvalg, de lave priser og de hurtige leveringstider.
Stort udvalg, fornuftige priser og levering lige til døren på 2 dage. Nemmere og enklere kan det ikke være.
Alt ok - savner dog lidt bedre kommunikation efterhånden som ordren køre igennem systemet.