We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (211)

Review by confirmed purchaser

Hurtig betjening og høj service

Jeg er fra første henvendelse blevet taget professionelt imod. Enhver henvendelse besvares omgående, en aftale er en aftale og samarbejdet omkring opbygningen af hjemmesiden gik hurtigt og helt gnidningsløst. Alle ønsker blev hørt og gode råd medfulgte. Tak for godt samarbejde! Jeg medgiver DanaWeb mine varmeste anbefalinger

Kære Tina

Tusind tak for anmeldelsen og anbefalingen.

Rigtig god weekend.

Seriøs og top service.

Jeg har haft Danaweb til at håndterer min hjemmeside siden 2007 og kan kun rose deres indsats.. Forleden dag ringede der en mand fra Danaweb som lige ville hører om det hele var som det skulle være da han kunne se i sit system at jeg ikke havde opdateret min hjemmeside siden 2010... Vi blev enig om nogle ænderinger til hjemmesiden og disse bliver lagt på siden, top proff efter min mening kan varmt anbefale dem til andre, mvh. Allan Bjerregaard, Maskinflex.dk

Kære Allan

Glad for at høre, at du er tilfreds med din løsning hos DanaWeb.

Rigtig god weekend til dig.

Review by confirmed purchaser

Professionelt og troværdigt godt web bureau.

Vi har nu igennem mange år brugt Danaweb som vores samarbejdspartner inden
for design af hjemmesider, service af samme, søgeord. Det gør vi trods utallige henvendelser fra andre spillere på markedet som" kan det hele" til den halve pris.
Der er god service og opgaver bliver løst, om ikke første gang, så bliver man ved til vi er tilfredse. Danaweb er en stor spiller på markedet hvilket også gør at vi ikke behøver at bekymre os om firmaet nu ikke lukker by night.
Der er mange forhold man skal tage til vurdering når man skal vælge samarbejdspartner til en vital del af ens firma, også derfor har vi valgt Danaweb.

Med venlig hilsen Brett Smith.
Brett´s Diner-Transportable.

Hej Brett

Tusind tak for anmeldelsen. Dejligt at høre, at du sætter pris på DanaWeb og vores servicekoncept. Og som du rigtigt nok skriver, så er vi her både i morgen og mange år frem til at give dig kundeservice i særklasse.

Review by confirmed purchaser

Danaweb - en positiv oplevelse...

Vi har fået fornyet vores hjemmeside, indgået aftale med Danamedier og er igang med søgemaskineoptimering - en helt igennem positiv oplevelse, hvor der løbende bliver fulgt op på alt... super service.

Brugervenlig

Vi er meget tilfreds med Danaweb. Vi har en webshop og den er meget brugervenlig for folk som måske ikke er så skarpe til IT, hvilket er et stort + for os. Vi kan altid ringe til supporten og få hjælp hvis vi har brug for det.

Hej Marie

Tak for anmeldelsen - den sætter vi stor pris på. Godt at høre, at I er tilfredse med jeres løsning. Vores kundeservice sidder som altid klar til at hjælpe jer.

Friske - med gode ideer - rigtig god service

Mailer du til Danaweb, få du hurtig svare. Inden for få dage, er din hjemmeside rettet til, som du gerne vil have den skal være. De følger altid op og afslutter ikke sagen før du er tilfreds. Super god service.

Review by confirmed purchaser

Ualmindelig god service og et produkt vi er blevet meget glade for

Vi har fået en hjemmeside løsning - som er utrolig nem at arbejde med fra vores side, vi har oplevet en flot og hurtig løsning på alle de problemstillinger vi har givet dem!

Kære Lars

Mange tak for anmeldelsen. Vi glæder os til at hjælpe dig med nye problemstillinger i 2013. Hav en rigtig god jul!

Fin Service, OK priser.

Fin programmering, rimelig hurtig respons.
Dog mange forskellige programmører til samme hjemmeside.

Review by confirmed purchaser

Professionelt og til tiden!

Opgaven, til www.safeswitch.dk, blev udført professionelt og til tiden hvor deres evne til at benytte egne kreationer og idéer kom til nytte og stor hjælp.

Der er ingen tvivl om at Danaweb A/S har udført et stykke arbejde der giver min fulde tilfredshed. Deres design trumfede og kan anbefales til alle, nye og eksisterende virksomheder

SUPER SUPER SERVICE...:-D

DANAWEB er et kanon hjemmeside firma, med service i top.
Jeg har fået en kanon hjælp af de rigtig flinke, hjælpsomme på kundeservice HVERGANG, når hjemmesiden driller.

Jeg sender de bedste hilser til jer alle for jeres super service.

Mange glade hilsner
Karina

Kære Karina

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Jeg sender dine rosende ord videre til vores dygtige medarbejdere i kundeservice. Det vil de helt sikkert sætte stor pris på.

Godt

God behandling og god kontakt

Review by confirmed purchaser

Fantastisk personlig vejledning samt hurtig korrigering af vores hjemmeside

Det er helt vildt betryggende at når man sidder og arbejder med sin hjemmeside og støder på et problem eller tvivl, så er hjælpen blot et opkald væk. Det er yderst kompetente og meget behagelige medarbejdere der guider en igennem de problemer man måtte have.
Er der tale om opdateringer som kun DanaWeb kan udføre, er disse hurtigt udført, og yderligere holder de et professionelt øje med at hjemmesiden generelt ser præsentabelt ud både hvad angår grafik og billeder.
I forhold til mange andre udbydere af hjemmesider, er det nemt selv at korrigere sin hjemmeside.

Jeg kan klart anbefale andre firmaer at benytte Danaweb til at udfærdige deres hjemmeside.

Review by confirmed purchaser

Super service, flot resultat, meget hurtigt.

Som nystartet har man meget at se til, så hjemmeside er en tidsrøver, jeg kom så i kontakt med Danaweb som hurtigt kom forbi, hun kunne straks se hvad jeg søgte, og det færdige resultat, var langt bedre end jeg havde forventet.
De er utroligt servicemeinded og følger op på tingende.
Jeg kan varmt anbefale dem.

TAK-)

Dejligt nu med ny updateret hjemmeside-)

Review by confirmed purchaser

Super fed service, punktlig og professionel.

Jeg skulle have nogen til at lave min hjemme side, da jeg ikke selv kan eller har tid til at sætte mig ind i hvordan det skulle gøre. Jeg fik kontakt til Dana Web og derfra gik det hele ret stærkt. De er bund professionelle, punktlige og meget nemme at få hjælp fra i tilfælde af de mange begynder spørgsmål.
Jeg er meget tilfreds og kan kun varmt anbefale dem.

super service...

Nu har vi samarbejdet med DANAWEB igennem mange år og forsat i gode hænder med hensyn til service og andet godt i forbindelse med vores IT og mail systemer.Så vi kan kun anbefale dem til andre der står for at starte eller udskifte deres leverandør inden DANAWEB`områder.

Review by confirmed purchaser

God Service, forstående og søde mennesker.

Jeg er yderst tilfreds med Danaweb som udbyder. De er gode til at få mine tanker til virkelighed. Under specialprojekt har jeg fået god vejledning, og super god feedback, og ELSKER det arbejde der er blevet lavet....så jeg er MEGET MEGET tilfreds. De er sgu altid så søde at tale med....:-)

Review by confirmed purchaser

Imponerende resultat og kompetent rådgivning!

Jeg er 110% tilfreds med det arbejde Danaweb har udført. De har været gode til at lytte til mine behov, og rådgive mig omkring de ting, som jeg selv var lidt uafklaret med. Sammen fandt vi en løsning, som er lige i øjet, og præcis det jeg havde tænkt mig uden, at jeg kunne sætte præcise ord på. Er imponeret over den grafiske designers evne til at fange den stil og det look jeg gerne ville have frem. Og så blev det tilmed leveret hurtigt. Servicen var også til UG, meget kompetent, imødekommende og opfølgende. Så Danaweb kan bestemt anbefales herfra!

Review by confirmed purchaser

Den bedste samarbejds partner i mange år.

Jeg kan kun anbefalde andre at benytte sig af Danawebs ekspertise.. De har mere end levet op til vores forventninger omkring samarbejdet i alle dets fasætter.

Review by confirmed purchaser

Jeg har være kunde hos DanaWeb i mange år og har stort set altid været tilfreds. Når jeg ringer, selvom det er småting, bliver jeg altid hjulpet på en god og en tålmodig måde. Jeg har lige fået nyt design på min side og denne gang tog det desværre lidt for lang tid. Havde det ikke været for Anders Henricson´s dejlige humør og hjælpsomhed, havde jeg nok været mindre tolerant. Stor tak til dig. Jeg fortsætter som tilfreds kunde fremover.
Lizette Ottzen
Corners of Wisdom

Review by confirmed purchaser

Proffessionel og hurtig service, de ved hvad de laver

Det er kun af økonimsike årsager jeg stopper samarbejdet med danaweb!

Review by confirmed purchaser

Et utroligt serviceminded team...

Jeg har i forbindelse med opbygning af ny hjemmeside uldfisken.dk benyttet Danaweb.
Det er en større proces og i den tid det forløbig har taget, har jeg hver gang fået al den hjælp jeg har ønsket mig, og hver gang er jeg blevet mødt af et imødekommende personale.
Kort opsummeret: Høflige, imødekommende, dygtige, konstruktive i hjælpen, køligt overblik, hurtig sagsgang og ikke mindst god humor!

Review by confirmed purchaser

Super skarpe og super service

Jeg fortalte ganske kort hvordan jeg kunne tænke mig min hjemmeside/webshop, og i løbet af ganske kort tid fik jeg et udkast til siden/shoppen. Super flot, og lige som jeg havde håbet på. Knivskarpt og virkelig god service.

DanaWeb

dana web server problemmer ja det er jo så det der er det store problem

nu har min edb mand 2 gange haft fat i danaweb ja siger de vi har det svære fejl på vores server så vi beklager dette er nu sket 2 gange indefor meget kort tid men det værste er de ikke selv kan se det før folk begynder og ringe ind og klage.
jeg er psisse træt af deres måde at behandle deres kunder på de lover de har redunte server vil sige efter hvad jeg har hørt at hvis en af server går ned så er der andre der tager over så dette ikke påvirker ens hjemme side men ak det er der i hver tilfælde ikke noget der duer ved danaweb.
dertil siges der at de er koblet op til jay net også hvordan det så hænger sammne må guder vidre men får kunder noget info nej det gør vi ikke vi må selv holde øje med fejl og så ringe og fortælle når deres lorte server ikke køre igen og efterfølge ringer en af deres søde kunde support og siger nu har vi genstarte server og det skulle være oppe igen.
jeg kan fortælle at jeg helt sikker er færdig med dana web hvis de ikke får deres lort til og vfirke så må de vel betale mini penge retur så jeg kan finde en anden sted hvor tinge er i orden.
jeg vil advare jer andre lad være med og tage danaweb de lover mere ind de holder vi blev lovet at det bare kørte og hvis der var en server der ikke kunne klare det så vil det helt automatisk blive overtaget af en anden det kan vi så se det duer dqa overhovdet ikke.
dertil skal det også siges de har problemmer med deres mail nogle gange virker det ikke og dertil igen en flink kunde support jo vi har lidt problemmer med vores mail sewrver mne fejl er på vej på plads ok : så spørger jeg hvad så med de mail der er sent men mail server ikke har virket er de gået tabt ude i den blå luft og dertil svares der nej nej de ligger i en eller anden kø hvordan så det kan lad sig gøre det er så spærgsmålet !!!.
jeg vil fandem gerne have en løsning på dette snarts da jeg er så træt af deres undskylder fordi deres lort ikke køre optimalt der er sgu ingen problemmer når vi skal betale for vare forud så har vi vel også ret til at få vare leveret som lovet.

mvh
wandmose.dk
support

Kære Jan Wandmose

Jeg har undersøgt sagen og skal med det samme beklage, at der har været en fejl på din hjemmeside, som nu er rettet. Sammen med nogle få andre kunder oplevede du desværre en applikationsfejl på vores server, som også påvirkede vores backup-servere. Jeg vil gerne forsikre om, at en sådan fejl ikke kan resultere i datatab, men udelukkende – og desværre – betyder, at hjemmesiden ikke fungerer.

I forhold til dine problemer med mail kan jeg se i din sag, at du har haft ringet herind. Fejlen angående din mail skyldtes dengang, at du ikke havde sat mailprogrammet på din egen computer til at arbejde online. Derfor kan den fejl naturligvis ikke tilskrives os. Men skulle du opleve andre problemer med din mail, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Review by confirmed purchaser

Helt igennem PERFEKT fra start til færdig resultat...

Helt igennem Perfekt fra start til det færdige resultat, fra første møde med Danaweb har jeg mødt meget kvalificeret medarbejder, venlig smilende og meget imødekommende. De har været gode til også at lytte til mine ideer med min webside, sidst men bestemt ikke mindst så holder de deres tidsfrister og levererer en webside som er i super kvalitet og til en pris hvor selv vi mindste virksomheder kan være med...

Review by confirmed purchaser

Helt fantastisk service og super flot resultat

Jeg kontaktede DanaWeb i forbindelse med en opdatering af vores hjemmeside. Jeg blev mødt med god og hurtig service. Resultatet af René Koulys arbejde er helt FANTASTISK. Jeg vil anbefale DanaWeb til andre.

DanaWeb

Endnu et firma der har det hele i munden, bare ikke kvalitet og service!!

Det er skræmmende at man i dagens Danmark kan yde så dårlig service og ringe kvalitet inden for sit fag.
Jeg er de sidste 5 år blevet ringet op mellem 5-10 gange om året af Danaweb om god og billig hjemmeside og der var simpelhen ikke det de ikke kunne lave.
Vi valgte at give 5 hjemmesidefirmaer lov til at lave en side der skulle skabe resultater med hits/trafik og selvfølgelig nye kunder.
Der er ét firma ud af de fem der har kunne skabe resultater og det er IKKE Danaweb. Siden med gode resultater er den billigste og grimmeste, men det er så den kunder kan lide og laver deres kontakt igennem.
Danawebs hjemmesider er en standart hjemmeside med en hulens masse reklamelinks, total kopi af tekst fra vores egen hjemme side. Bag om hjemmesiden er grundarbejdet lavet så afsindigt ringe og der ikke kan være nogen effekt via Google.
Hvis man bare har den mindste kendskab til Google, så ved man at man aldrig skal lave kopi af tekst på flere hjemmesider. Men det valgt Danaweb så at gøre og de skulle så være eksperter på området. YES....
Da vi så skriver til Danaweb for at opsige samarbejdet, går der ikke længe før vi bliver ringet op af en af cheferne/partnerne (Kenneth/Christian) hos Danaweb. Flink fætter men som simpelhen ikke kunne forstå at Danaweb ikke havde skabt resultater. Men med det lille bitte kendskab jeg har til Google så burde det ikke være så ufatteligt for en partner fra Danaweb at kunne se hvor dårlig en side man har lavet og så endda med kopi af tekst fra anden side.
Desværre er vi nu blevet bekræftet i hvor mange gode salgstalende sælgere der er, men som desværre ikke kan lave ord om til handling. Sørgeligt sørgeligt sørgeligt. Hvis det var mig der var leder af denne virksomhed, så ville jeg ikke bare flov men mega kæmpe kanon flov. Av for den at skulle lægge navn til så ringe et produkt.
Ét lille plus, bekræftelsen på opsigelse af samarbejde kom rimelig hurtigt. Men igen, hvis jeg var lederen, så ville jeg nok sende pengene retur. Det er lidt som hvis jeg lovede at sætte et lavenergi vindue eller dør i hos en kunde, men ikke satte glas i rammerne!!
Halvt arbejde uden effekt.....
HOV, der lavede jeg lige noget som Google godt kan lide.
Jeg satte lavenergi, vindue og dør i forbindelse med vores firma. BUM, et Google-like.
Kontakt mig hvis I vil have flere råd.

Venlig hilsen Snedkerfirmaet GoodmanService, Amager

Update 28.08.12

Jeg er d.d. blevet kontaktet af endnu en partner, Kenneth Stampe. Ham kan man også kun sige er en flink fætter.
Men det ændre stadigvæk ikke min holdning og erfaring fra første kontakt fra Danawebs side til i dag.
Dog er der en 1/2 stjerne for at ledelsen kontakter mig pr. telefon efter en anmeldelse på Trustpilot.
Under samtalen har jeg understreget at telefonsælgeren grundlag for at sælge en hjemmeside er ikke den samme står i kontrakten. Desværre har hverken Danaweb eller jeg båndet samtalerne, så det er påstand mod påstand.
Men det rykker ikke på at hjemmesiden ikke er effektiv i forhold til telefonsamtale.
Inspirationsmodulet skriver du godt nok er gratis, men hvad har det med sagen at gøre?? Har det givet en god hjemmeside eller flere kunder fra jeres hjemmeside, nej.
Som udgangspunkt må man gå ud fra at det man bliver lovet er det man får. Altså en hjemmeside med tekst som man ikke selv skal skrive. Tømreren kan lave tømrerarbejde og hjemmesidemanden burde kunne lave tekster og hjemmesider der funker. Man skal da gøre det man er bedst til og det er ikke lige frem at lave hjemmesidetekster. Men det var jo heller ikke nødvendigt når man bliver lovet noget andet pr. telefon.
At vi får lavet 5 hjemmesider for at finde de bedste, bør Danaweb nødvendigvis ikke forholde sig til. Dog at forholde sig til at holde hvad man lover er en god start. Før var der 5 nu er der 4 tilbage.
Hvis man begår en fejl, så burde man nok rette op på fejlen for at få en tilfreds kunde. Men jeg synes da det er flot at I har 10.000 kunder og 150 medarbejdere, men det skal da ikke være med til at ændre mit holdnings punkt overfor min oplevelse af Danaweb.
Men jeg håber da på at mit indlæg og vores gode dialog kan ændre processen fra første telefonopkald til udførsel af en god hjemmeside for jeres kommende kunder.

Kære Jens Wiinblad Goodman Pihl

Tak for din feedback samt efterfølgende telefonsamtale.

Vi er naturligvis kede af, at vi ikke har fået en tilfreds kunde ud af dig. Der er dog en del elementer i dit indlæg, som skal nuanceres fra vores side.

At få succes og gode resultater på søgemaskinerne, kræver et godt samarbejde mellem kunde og leverandør – og i den grad gode tekster på hjemmesiden. I dit tilfælde har du valgt at oprette fem forskellige hjemmesider, og du har aldrig leveret de tekster til din hjemmeside, som vi har efterspurgt både telefonisk og skriftligt. (se mail til dig af 31. maj 2012)

Vi skriver gerne unikke tekster til vores kunder, men det produkt har du ikke bestilt. Du kunne også have valgt at bestille vores populære søgemaskine-produkt, hvor der månedligt bliver fulgt op på dine resultater. Det har du heller ikke gjort, på trods af dine intentioner.

Udgangspunktet svarer til, at jeg bestilte dig til at opføre en carport, men nægtede at fortælle dig, hvordan den skal se ud – for efterfølgende at kritisere dig for resultatet og bede dig om at være flov. Jeg vil anbefale, at du lægger flere kræfter i dit samarbejde med din fremtidige leverandør på området, og nøjes med at skulle overskue en enkelt hjemmeside ad gangen.

I dit indlæg skriver du om ”reklamelinks” og ”kopi af tekst”. Jeg skal påpege, at Inspirationsmodulet, som kunden selv kan vælge fra eller til, er god inspiration til dine kunder. Materialet er hentet ved diverse leverandører i din branche, og du bestemmer selv, hvilke leverandører der skal optræde på din hjemmeside. DanaWeb har taget et initiativ i din branche, så din hjemmeside er mere informativ – og Inspirationsmodulet er helt gratis. Teksten i Inspirationsmodulet er i øvrigt blokeret, så disse sider ikke indekseres på Google.

Du skriver, at DanaWeb de seneste år har ringet til dig mellem 5 og 10 gange om året. Vi holder skarpt øje med, at vi ikke ringer for ofte til potentielle kunder. Siden 6. november 2007 og frem til 26. september 2011 har du modtaget seks opkald fra os. Det vil sige godt ét opkald om året. Jeg fremsender gerne vores statistik, hvis du ønsker den.

Jeg erkender gerne, at DanaWeb til tider begår fejl og kommer til at skuffe en kunde. Men som landets største leverandør af hjemmesider med flere end 10.000 kunder, er vi næppe så ringe, som du giver udtryk for.

Du begår som tømrer/snedker sikkert også fejl i ny og næ, men det gør dig forhåbentligvis ikke ”mega kæmpe kanon flov” over dig selv og din virksomhed. Vi er stolte af vores virksomheds udvikling og tusindvis af tilfredse kunder – men vi arbejder hver dag på at blive bedre.

Kenneth Stampe
Partner

Hjemmeside til UG

Danaweb har været med til at vi har fået en bedre hjemmeside, samtidig har der altid været hjælp at hente, både med hjemmesiden eller hvis andre firmaer ringer og vil sælge produkter.
Kan varmt anbefale danaweb til jer alle.

Review by confirmed purchaser

Danaweb følger op - også efter sitet er kommet på nettet!

Jeg fandt Danaweb via en anden hjemmeside, de havde lavet.
Jeg havde brug for at komme igang med min hjemmeside og brug for den assistance, som Danaweb kunne give, da jeg ikke selv kunne lave hjemmesider. Der er mange ansat i virksomheden, så man kommer altid frem til en, der kan hjælpe én.
Jeg er glad for min hjemmeside og tryg ved, at jeg altid kan ringe efter assistance hos dem - til både små og store problemer.

Marie Østergaard Knudsen - skrivditliv.nu

DanaWeb

Fantastisk god service hele vejen igennem.

DanaWeb har været vores redning mht. en god hjemmeside m.m.
Den er blevet rost af mange.
Vi har fra dag 1 fået en fantastisk god vejledning og masser af gode råd fra sælger Casper Kaisen.
Herefter tog webdesignerne over og efter 5. forslag/forsøg på et design til vores hjemmeside - fik vi den hjemmeside vi søgte/havde i tankerne, og vi er yderst tilfredse med resultatet - www.dahl-pr.dk
- der var aldrig nogen, der viste tegn på irritation over at vi ikke var tilfredse med de første forslag, og kundeservice yder en tip top service og altid med et smil.
DanaWeb har været reelle hele vejen igennem, og det bedste ved det hele var, at vi skulle ikke betale vores regning, før vi var tilfredse med vores nye hjemmeside - og der gik adskillige uger. Men kun fordi vi ikke synes, det var vores stil. og nu kan vi hvert andet år få designet en ny side u/b.
De er lynhurtige med vores rettelser - der sker nemlig meget hos os - fra uge til uge - og vi når ikke selv at lægge det på eller fjerne "gamle" ting.
Vi er nok mega krævende - men der er aldrig noget negativt at høre for det.
Vi skriver, hvad der skal rettes og indenfor 2 dage, er det altid rettet, og hvis vi skriver, at det er en haster - sker det samme dag.
Så det er en kæmpehjælp/service fra DanaWeb, vi får :-)
Vi har også flyttet vores mailsystem til DanaWeb, og også her er alt ok - KÆMPE tak for hjælpen og tålmodigheden til Tim og Kasper.
Ja vi kan kun anbefale DanaWeb på det varmeste.
De har gjort vores arbejdsdage så meget nemmere.
Vi forbliver kunder der i mange år frem.
Mange hilsner fra DAHL PR

Review by confirmed purchaser

DanaWeb en god virksomhed at samarbejde med.

DanaWeb holder hvad de lover.
DanaWeb og samarbejdet med Kammeratstøtteordningen er en fantastisk oplevelse. DanaWeb består kun af søde og meget hjælpsomme personer.
DanaWeb kan varmt anbefales som en virksomhed der yder en fantastisk service.

Top professionelt ....

Vores oplevelse fra første møde, til det færdige produkt, har været 100% reelt og ærligt. Dygtige grafikker og mediedesigner,- har været imødekommen og kreativ for vores behov og ønsker.
Vi er meget stolte af den flotte hjemmeside vi har fået..
TAK!!

Holder hvad de lover

Jeg har kun haft positive oplevelser.

Der bliver altid fulgt op på aftaler. Der bliver ringet og såfremt der er noget man selv skal gøre, så bliver der sendt vejledning pr. mail, så det er nemt at gå til. Der er altid en positiv dialog.

Review by confirmed purchaser

DanaWeb et firma man kan stole på.

DanaWeb gør et fantastisk stykke arbejde, er altid behjælpelig med det samme, når man her brug for det. Når man køber en vare, er man sikker på, at tingene er iorden.
Hjemme sider-kommunikation"perfekt" også har de altid et smil på læben.

Review by confirmed purchaser

De ved hvad de snakker om!

Da jeg skulle starte virksomhed op, og skulle i gang med hjemmeside, gav jeg hurtigt op, men DanaWeb hjalp mig hurtigt i gang, og jeg kan kun anbefale dem som det bedste, hurtig Kundeservice, og søde mennesker.

Review by confirmed purchaser

Har kun positivt at sige + anbefaler altid videre...

perfekt samarbejdspartner

Vi har i vores virksomhed brugt Danaweb som leverandør af hjemmeside, og opbygning af siden. Vi er på alle måder tilfreds med Danawebs håndtering af vores hjemmeside og især opbygningen hvor Danaweb lyttede til vores ideer og visioner, fandt løsninger og vi endte med et resultat der har givet vores virksomhed et kæmpe kundetilgang. 5 stjerner fra os.

Hanne Strandberg Dahl found this review useful

Review by confirmed purchaser

Danaweb yder en god og flot service, uden lang ventetid.

Jeg har været kunde hos Danaweb, gennem flere år og med stor stilfredshed.
Man får med stor stil, det man betaler for!!

DanaWeb

Skæve vinkler ender som vinkelrette løsninger

DanaWeb har ved flere lejligheder til undertegnede leveret hjemmesideløsninger til privat og firmabrug (samlet 5 stk.). Dialog og behovsafklaring gør, at den præsenterede løsning altid har været brugbar. Ofte ses skæve vinkler, der ved første øjekast virker... ja skæve, men ved ibrugtagningen af portalen ses det hurtigt, at de skæve vinkler giver en hjemmesideløsning der både er vinkelret og i vatter.

Anbefalingen er hermed givet videre!

Brugsvejledninger og upersonlig raadgivning

Jeg har vaeret kunde i en anden Web virksomhed i 8 aar, - hvor jeg har vaeret tilfreds med behandling. Saa moeder jeg en web-designer som er ansat i Dana Web, og han faar mig overbevist om, at de er verdens dygtigste. Han forsikrer mig om, at de er super personlige og hjaelpsomme, fordi jeg fortaeller at jeg har hotel paa Philippinerne, og ikke er specielt god til IT, samt at vores netvaerk tit er for langsomt til at kunne gaa paa en web site.
Min aftale med firmaet er 8 mdr. gammel!!
Jeg har vaeret paa Philippinerne siden Okt. 2011.
Jeg havde problemer med en af mine mail konti. Faar kort svar retur: laes vejledning, du har ikke sat den korrekt op, hvorefter jeg faar en ny mail kode, for den aabenbart ikke virkede. Jeg forsoegte i utallige mails at fortaelle, at den VAR sat rigtig op.
Naeste gang, samme procedure, jeg faar en mail om at jeg kan laese brugsvejledningen og denne gang ogsaa efter utallige mails, - og for mit vedkommende dage (tidsforskel), damen har fuldstaendig glemt at 3 uger foer, havde vi samme problem, hvor jeg faktisk havde sat alt op korrekt men hvor man saa finder ud af, at afdelingen for mails, har problemer, men de arbejder paa fejlen.de taler heller ikke sammen i det firma!
SAA, kommer der lige den sidste: Da vi var til moede, for at faa lavet design m.m. talte vi med SEO afdelingen. De fortalte hvad det kostede, og i samraad med designerne, blev vi enige om at saette SEO paa senere. -Senere var saa for 14 dage siden. jeg fik IGEN en vejledning, hvor jeg saa kunne hakke mig igennem og prove at lave soege optimering selv. De laver simpelthen ikke SEO for udlandske firmaer??? - Men hvorfor fik jeg ikke den oplysning da jeg skulle lave siden og spurgte??Jeg mener jo at man burde have tilbudt en anden loesning for mig (og formodentlig andre). Jeg er god til min virksomhed, og skal bruge mit krudt der, Derfor har jeg et hosting firma til at hjaelpe mig, saa jeg ikke skal bruge tid paa den slags.
Nu har jeg IGEN mail problemer, - jeg har faktisk ikke rigtig raad til at vente paa alle de mails frem og tilbage, imens mine kunder soeger andre steder hen, fordi Danaweb kun kan svare med brugsvejledninger. Jeg flytter nu, selvom jeg har 16 maaneder tilbage af det jeg betalte.

Dan Bashie Larsen, Helene Lindeberg, Daniel Bang and Stine Lytzen found this review useful

Kære Monica Winther

DanaWeb lever af tilfredse kunder, og vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedste service. Derfor er det meget trist, at du ikke ønsker at være kunde hos os længere.

Ved at kigge din sag igennem kan jeg se, at der har været nogle mailproblemer. Jeg ser også, at vores kundeservice har tilbudt dig fjernsupport, hvor vi kan se dit skærmbillede og tjekke indstillingerne på din computer. Det er et redskab, som er utroligt effektivt og ofte giver hurtige løsninger på selv komplicerede problemer.

Dette tilbud har du dog afslået, hvorfor vi er nødsaget til at henvise dig til vores udførlige vejledninger, som kan findes på vores hjemmeside.

Angående SEO til engelsksprogede hjemmesider, er ingen af vores kunder på noget tidspunkt blevet tilbudt dette. Vi ønsker – og har altid ønsket – at holde fokus på vores faglige spidskompetencer, hvilket udelukkende omfatter dansksprogede hjemmesider.

Din aftale er stadig gældende og vi vil meget gerne sørge for, at du har en velfungerende mail og en flot hjemmeside. Du er derfor meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller opdateringer til din hjemmeside.