[REPLY]
Jeg bestilte først en slags metronom, en elektrisk én. Det fortrød jeg. Jeg ville hellere have en mekanisk hvor armen svinger frem og tilbage.
Jeg kontakte DG som sagde, at jeg sagtens kunne returnere varen. No problem. Pengene kom hurtigt retur for den returnerede vare.
Jeg bestilte den nye og den kom hurtigt også.
Jeg har haft en del mailkorrespondance med DG og hele vejen igennem er jeg blevet mødt med venlighed og stor professionalisme.
Hvis jeg holdt kurser i kundeservice, ville jeg hyre dem til at komme og fortælle om hvad det er de gør og hvorfor.
Jeg købte en helt ny guitar fra Danguitar det var min første rigtige guitar til en fornuftig pris og med en rigtig god lyd. Så kom dagen hvor guitaren kom, pakkede den ud og blev lidt skuffet da jeg fandt mærker 3 steder på guitaren, men der blev skuffelsen lidt størrer da jeg så fandt ud af at guitaren ikke var stemt som lovet ifølge hvad de skriver på deres hjemmeside. Der efter tænker jeg ikke yderligere over det, men så går der et par dage vælger så at skrive en anmeldelse af hvad jeg syntes om hjemmesiden altså danguitar.dk hvor jeg skriver om hvad der er sket og hvordan min oplevelse har været som kunde på danguitar. Der går så yderligere nogen dage efter jeg har indsendt anmeldsen om danguitar på trustpilot, får så en op ringning fra danguitar hvor de forklarer at de er kede af hvad der er sket manden jeg snakker med forklarer mig at pakken med sandsyndlighed har taget skade under fragten og det måske kan være grunden til at der var 3 mærker på guitaren, mærkerne er ikke store men det man ved at de er der er jo træls når guitaren er splinter ny, han er forstående overfor hvad der er sket og undskylder så igen. Han forklarer derefter så hvad grunden kan være til at guitaren ikke stemmer mere, kan være sket under fragten han giver mig så en hurtig guide i hvordan jeg bruger stemmeren som følger med til den.
Så alt i alt har jeg skiftet min mening fra noget negativt til noget rigtig positivt jeg syntes at danguitar var rigtig fornuftig at snakke med og meget, meget hjælpsomme og engageret i hvad de lever, og fortalte da også hvis jeg fik problemer igen måtte jeg endelig ringe. Vi fandt også ud af at en måde at kompensere for at gøre det godt igen, og det blev det jeg er glad for ikke kun det men også det at de ringede de viser bare at de vil deres kunder det bedste klart et sted jeg vil handle igen!
Super service. Hjælpsomme når man ringer ind. Hurtig levering. Desværre fik jeg en guitar kasse i den forkerte størelse. (Helt min egen fejl! bestilte den forkerte til en gave) Jeg retunerede den og fik dagen efter en mail om at pengene vil blive refunderet til min konto. Vil helt sikkert bruge dem igen. Og næste gang forhåbentligt få bestilt det rigtige ;-)
Leveringstid overholdt - varerne i orden - alt i alt et troværdigt firma. Ikke sidste gang jeg handler med Danguitar.
Har yderligere købt 2 guitarer samt forstærker og div. tilbehør. Leveringstid overholdt til
punkt og prikke.
Kvaliteten overstiger langt prisen som er yderst rimelig.
Vil med god samvittighed kunne anbefale Danguitar.
Jeg købte en Wolf guitar fra Danguitar og en Nux PG-1, og er meget tilfreds med begge varer. Man får virkeligt meget for de billige priser. Derudover er der personlig service, som er helt i top.
Ringe og snakkede med dem, fik præcis den service jeg hade brug for. Bestilte mine vare og vupti mine vare var med poste 2 dage efter....
Kan kun anbefales. Dejlig tone. Kanon service. Hurtig levering...
Jeg bestilte nogle udsalgsvarer, og blev hurtigt ringet op da en af varerne var udsolgt!
Jeg fik tilbudt en tilsvarende vare ( som ikke var nedsat) til samme lave pris, hvilket jeg accepterede! Derefter modtog jeg mine varer superhurtigt! Altså igen en superhandel hos Danguitar!
Kan kun anbefale firmaet på det varmeste!
Kort tid efter bestilling ringes jeg op for at blive orienteret om varer der i min bestilling er udsolgt.
Jeg tilbydes andre varer der ikkke var i udsalgs tilbud men til samme pris som jeg oprindelig havde bestilt. Ikke et pres men desideret et tilbud. På trods af samtalen var ved 17- 17.30 tiden afsendes ordren samme dag og modtages efterfølgende formiddag.
Det synes jeg er god service og en god anbefaling for firmaet.
Bestilte nogle strenge til min spanske guitar. Hurtig levering. God kvalitet. Kan kun anbefales herfra.
Bestilte en båndoptager onsdag formiddag, og modtog samme eftermiddag en mail om at den var sendt. Pakken ankom forsvarligt pakket ind næste formiddag. Handler gerne samme sted igen.
Jeg har personligt afhentet 4-5 ordre fra Danguitar.dk, jeg bor meget tæt på, så foretrækker at hente det selv.
Jeg er igang med opbygningen af et amatør/hobby studie og derfor skal jeg bruge en del udstyr og kun i studie kvalitet.
Det har været en uvurderlig hjælp, at tale med dem ovre i deres lille butik, dog skal det siges, at de har et tilhørende KÆMPE lager FYLDT. De tager sig god tid til, at hjælpe og finder tingende lynhurtigt, samtidig kan man ofte få tilbudt nogle stærkt nedsatte demovare, hvilket jeg benyttede mig af sidste gang og sparede derfor 25% på en mixer, hvilket jeg syntes var en høj besparelse, i forhold til mange andre steder, hvor man kan købe div. demovare.
Min bror har flere gange fået sendt sine ordre og det er gået nemt og smertefrit, men jeg er sikker på, at hvis en fejl skulle opstå i den ene eller anden ende, ja så er de MEGET fornuftige og venlige, at tale med (som altid)
Et fantastisk sted, at smide sine hårdt tjente penge og følelsen af, at være 100% sikker på, at man kan få hurtig og kompetent support, hvis uheldet skulle være ude. Det er uvurderligt!
Danguitar fik min bestilling retur, da vores udlejer kun har skrevet Fam. Andreasen på vores postkasse, selvom jeg så normalt identificerer mig ved mit mellemnavn og ordren derfor blev returneret..
Derefter blev jeg kontaktet af Danguitar, som UDEN BEREGNING gensendte min bestilling :-)
Kun +++++++er herfra
Brian Yb Kjær found this review useful
Jeg har nu købt fra Danguitar 4 gange, og alle gangene har jeg været meget tilfreds med varerne. Første gang købte jeg en lille øve-forstærker og lidt udstyr til at bruge med en lånt el-guitar, men valgte på efter at have bestilt til afhentning i Grenå at tage en El-Guitar med så jeg havde min egen. Der var intet problem med at få guitaren oveni ordren, så det var jeg meget glad for. Senere købte jeg lidt mere udstyr, inklusive reserve-strenge, og nu har jeg for nylig købt et kabel og en lille ting til at forbinde to effektpedaler med, og alle gange har jeg modtaget varerne i fremragende stand. Jeg har ingen kritik, og selvom min guitar har taget nogle små slag, virker den stadig uden at kvaliteten er dalet (selvom der er kommet et hul i lakken på størrelse med min lillefingernegl...)
Handler helt klart her igen!
Jeg bestilte en akustisk guitar til min kæreste før jul. Godt nok var det en meget billig model, men jeg følte at jeg ville få en guitar der var til at spille på i et års tid indtil man fik lært at arbejde med den.
Der var megen glæde da pakken blev åbnet ved juletræet, men glæden varede ikke længe. Guitaren var så dårligt indstillet at den var umulig at spille på. Strenghøjden var så stor at man kunne få en finger under tolvte bånd og guitaren var meget svær at få stemt op. Ligesom guitaren var ved at være stemt knækkede sadlen. Jeg ringede til Danguitar og klagede min nød og en meget imødekommende mand lovede mig at sende en ny saddel. Den nye sadel blev sat i og guitaren stemt op.
Derefter blev jeg mere og mere frustreret over strenghøjden og det skæve gribebræt, og læste derfor på nettet hvordan man kunne slibe sadlen ned og Da jeg forsøger mig med den operation finder jeg ud af at der ligger et 3 mm tykt stykke finér under sadlen. Sadlen får jeg sænket og ved samme lejlighed vil jeg lige tjekke den aksel der løber gennem gribebrættet og se om jeg kan rette det ud ved samme lejlighed. Det viser sig at akslen slet ikke er spændt op... Efter en masse indstillinger frem og tilbage finder jeg den indstilling hvor gribebrættet er mindst krumt.
Nu sidder jeg tilbage med en guitar der har kostet mig 799 + porto + blod + sved + tårer og så er det endelige resultat kun nogenlunde til at spille på.
Hvis man ikke har lyst til et håndværkertilbud vil jeg ikke anbefale Danguitar.dk
Det eneste jeg kan takke dem for er al den viden jeg har måtte tilegne mig om guitarers opbygning. Jeg har i hvert fald lært ikke at købe efter prisen igen.
Bestilte:
Chateau C08-TC1 El-Guitar Hvid PAKKE 3
Samme dag som bestilling modtog jeg mail med ordrebekræftelse og senere samme dag endnu en mail om at·mine varer var afsendt.
Dagen efter modtog jeg mine varer, som var godt indpakket.
Blev glædeligt overrasket over kvalitet og lyd på både guitar og forstærker :-)
Så bestemt ikke sidste gang jeg køber her.
KAN VARMT ANBEFALE ANDRE AT KØBE HOS DANGUITAR.DK
Fremragende service på alle områder. Besvarede hurtigt mine mails og leverede den perfekte service. Varene lever fuldt ud op til mine forventninger. Kan kun anbefales.
Jeg havde bestilt lidt forskellige varer bl.a. nogle plektre. Leveringen var hurtig, men efter et par dage med plektrene knækkede nogle af dem. Jeg skriver så en mail til DanGuitar kl. 20 om aftenen og skriver egentligt bare, at det er lidt træls. Jeg får svar kl. 22 samme aften med en beklagelse og en lovning på nye plektre og nogle andre plektre, som måske holder bedre til mig og mit spil.
Det er dybt imponerende.
Jeg vil anbefale alle at handle ved DanGuitar!
Brian Yb Kjær found this review useful
Tip top service. Hurtig svar og respons på henvendelser. Jeg kan anbefale alle at bruge denne webshop
Kanon butik.
Der de opfylder alle mine krav.
Denne butik kan jeg 100% anbefales til andre!
Super overskuelig hjemmeside, gode priser og ikke mindst hurtig og personlig respons. Selv da jeg selv har klumret med leveringsadressen er der ingen bøvl overhovedet. Får endda svar på mail om aftenen. Det er firma'er som Danguitar der gør at skeptikere som mig tør handle på nettet.
Jeg kan ikke se hvordan det kan gøres bedre.
Bestilte et par plektre. Hurtig levering og varen ser fin ud - så alt i alt en handel helt efter bogen +++++ herfra
Bestilte en onsdag aften, næste dag sent, og fredag lå det i min postkasse, og samme dag fik min guitar nye strenge og knap. Det kaldes hurtig service, stærke priser og en god hjemmeside at finde rundt i. Handlet hos dem to gange, og begge gange lige hurtig, til trods oderne ikke er særlig store. Max points, bedre kan du snart ikke få det ^^
Jeg har købt en 12 str. Martin guitar hos danguitar.dk. Bestilte søndag eftermiddag, leveret med posten tirsdag morgen.
Produktet levede 100% op til mine forventninger. Fornuftigt indpakket, og fantastisk at spille på. (har spillet i 40 år) absolut det bedste instrument jeg har haft. Og tænk engang, den stemte da jeg pakkede den ud... Har handlet et par gange med danguitar, og hver gang super service og kompetente medarbejdere..
Det må jeg sige.
Jeg har aldrig oplevet noget så fantastisk som dette.
I started af August måned køber jeg et Midikeyboard fra Danguitar.dk
Da jeg prøver det, finder jeg ud af at min pitchbender ikke virker som den skal.
Jeg siger så til mig selv, at jeg skal skrive til dem angående hvad der er galt.
Da jeg ikke lige har den bedste fokus, glemmer jeg det meget hurtigt, og får ikke skrevet til dem før en måned efter.
Da jeg endelig får taget mig sammen til at skrive til dem, bliver jeg dybt overrasket.
2 minutter efter jeg har sendt mailen modtager jeg et svar fra dem hvor der står at de har sendt et returlabel til mig.
Jeg modtager returlablet næste dag, og får sendt keyboardet afsted.
2 dage efter modtager jeg det igen, og det er så godt som nyt.
Tusind mange gange tak Danguitar for en fantastisk service!
Alting perfekt: En prisbillig mikrofon viste sig at være god, og den kom dagen efter jeg havde bestilt den. Fint
Danguitar svarer omgående på henvendelser, de sender varen samme dag den er bestilt, udførte reparation og returnerede mit klaver samme dag, de modtog det til service, giver omhyggelige og tålmodige instruktioner telefonisk.
Jeg kan slet ikke rose dem nok, og vil altid købe mine varer hos dem.
Bestilte en effektforstærker der stod til at være på lager, men så viste det at den ikke var det af lige vel, så jeg bliv ringet op af Danguitar.dk kl.16.00 og vi fandt en anden effektforstærker, og som bliv sendt samme dag...... SUPER SERVICE.....
Har handle der flere gange og handler helt sikkert hos jer igen i fremtiden!
Pakken kom som lovet og violinene og blev godkendt på musikskolen....Vejledningen var rigtig god og prisen helt rigtig:)
Bestilte fra let og overskuelig hjemmeside. Kontaktet pr tlf dagen efter, fik en god snak, og dagen efter var ordre på bopæl. En fornøjelse. Tak og handel fortsætter fra min side :-)
Bestilte mine nye strenge til min guitar onsdag eftermiddag, fredag da jeg kom fra arbejde lå de i postkassen - de er nu monteret, og lyder fantastisk.
Hjemmeside er let og ´tilgængelig, og det er nok ikke sidste gang jeg handler der.
TAK.
Godt produktsortiment, let bestilling, hurtig levering, overskuelig information undervejs uden de store dikkedarer. Det var bare perfekt!
DanGuitar er bestemt 5 stjerner værd.
Jeg bestilte mine varer torsdag morgen, de kom fredag morgen. Desuden var de perfekt indpakkede, dog manglede der en tuner, men efter en henvendelse til Thomas blev en ny tuner omgående sendt, og den kom også dagen efter henvendelse.
Gode priser, god indpakning, god service.
Der er ikke ret meget mere at sige, udover at jeg vil købe her igen, ingen tvivl om det.
Fik en rigtig god behandling, af Robert, da jeg havde problemer med hjemmesiden og betaling med kort. Næste formiddag havde jeg pakken. Det er hurtig levering og god kundeservice. Her skal jeg helt sikkert handle igen
Da jeg samler på guitarer, og andre strengeinstrumenter søger jeg ofte efter leverandører af tilbehør. Hvad angår strenge er jeg fuldt tilfreds med hvad jeg har købt indtil videre. Kvaliteten er fin og 2 dages levering til brevporto er super.
Dag 0 =ordrebekræftelse.
Dag 1= mail om afsendelse.
Dag 2= varen ankommer.
Denne procedure har Danguitar overholdt hver eneste gang. De sidste strenge jeg købte var mandolinstrenge som endda var ca. 60% billigere end min lokale musikforretnings, og så har jeg endda medregnet portoen.
Rigtig god service. Bestilte min guitar onsdag klokken 12, og modtog den med posten idag torsdag. Det må siges at være rigtig god service! Prisen var også rigtig god, og guitaren er endnu bedre end forventet. Det eneste minus der er, er at Post Danmark valgte at levere pakken til min nabo istedet for.. Heldigvis kom min nabo over og afleverede den, men det har jo ikke noget at gøre med DanGuitar, så 5 stjerner herfra! Handler helt sikkert hos jer igen i fremtiden!
Torsdag den 9/2-2012 bestilte jeg en guitarpedal, som jeg modtog med posten dagen efter. Da jeg prøvede pedalen var der en defekt ved betjeningsskærmen. Da det var fredag eftermiddag kunne jeg først kontakte danguitar.dk om mandagen den 13/2-2012.
Jeg talte her med en meget flink person, som ville sende en ny pedal samt returportoseddel til returnering af den defekte.
Tirsdag den 14/2-2012 modtog jeg så den nye pakke med en pedal, der var 100% i orden, og en indlagt portoseddel, så jeg kunne returnere den defekte pedeal uden omkostninger.
Super professionelt og super service hele vejen igennenem
God og hurtig service - der gik to dage, fra jeg bestilte en guitar til jeg modtog den.
Da jeg åbnede pakken viste det sig at guitaren var blevet beskadiget under transporten. Jeg ringede for at gøre opmærksom på dette og jeg fik at vide at de straks ville sende en ny afsted, sammen med et returmærke til den beskadiget guitar.
Ingen dikkedarer - det er da god service.
Jeg har lige modtaget min Chateau C08-LP2 El-Guitar og nogle andre småting med posten, hurtig levering uden problemer, bestilte mine varer igår 26-01-12 og står med min nye guitar idag 27-01-12, super billigt og hurtig ekspedition. Kan varmt anbefale Danguitar.dk