We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (161)

Nemt og overkueligt

Synes det var meget nemt at købe og oprette domæne hos Danhost.
Domænet virkede meget hurtigt efter.

Hurtig tilbage svar

Syntes de er gode til at komme med hurtige svar tilbage, hvis man har problemer med noget, samt man finder rigtig man svar på deres hjemmeside, ved opbygning af webshop.

Top Box

Danhost har ikke kun en helt enestående service - deres web løsninger holder i den grad også. Jeg har fået min hjemmeside skræddersyet, så det dækker mit firmas behov til fulde. En top box herfra for et stabilt og positivt team - altid med et smil på læben!

Kom godt i gang

Jeg har fået en meget fin kundeservice - og er blevet guidet flot igennem mange ting.

Eneste lille ønske , er lidt flere muligheder for at udvikle shoppen og lidt lavere priser, på de specielle ting, der kan tilkøbes. SÅ særligt er en viewer, nok heller ikke...

Danhost ApS

Super service gennem flere år

Jeg har 2 stk. Business og 1 stk. Home websider på Danhosts servere, og det kører bare derudaf (den første webside blev startet i 2006). Har selvfølgelig haft nogle små problemer, der vist som regel var min egen skyld, jow-jow, det kan jeg lige så godt indrømme, men jeg er altid blevet hjulpet igennem hurtigt og smertefrit af jeres altid oplagte suportere, som nogen gange nok har grinet af fejlene. Oplever kun sjældent nedetider på websiderne, og det er altid kort tid. Stor ros herfra.

Review by confirmed purchaser

Lækker webshop til en god pris

Jeg er super tilfreds med det arbejde, Danhost har lavet for mig. De var super hurtige og professionelle, og man kunne ALTID få fat i dem telefonisk, ikke noget med at sidde at vente på en mail. Faktisk gik der kun 10 dage fra bestilling, til jeg havde en færdig webshop, incl. super flot design, som Danhost også tog sig af. Selve webshoppen er lækker, nem at finde rundt i, og jeg har kun haft positive tilkendegivelser. Jeg anbefaler Danhost til alle, som skal bruge en flot og professionel webshop.

Review by confirmed purchaser

Det er i hvert fald ikke vores fejl!

Jeg har godt 20 websites liggende ved Danhost, primært for kunder og samarbejdspartnere. I starten var alt godt, men i takt med at Joomla websites er blevet mere og mere udsat for defacing-angreb, har Danhost udvist en stor mangel på kompetencer.

Trods en grundlæggende sikkerhed fra min side har utallige af mine sites været udsat for defacing-angreb fra hackere. Danhost gør fint opmærksom på at det koster 350 kr,- excl. moms at gendanne en backup af sitet, men de vil under ingen omstændigheder medgive, at deres serversikkerhed ikke er i orden.

Jeg har en del Joomla-sites liggende ved andre hosts, hvor der endnu ikke har været et eneste problem med hackere, trods mine sikkerhedsforanstaltninger er eksakt magen til dem, som jeg bruger ved Danhost.

Alligevel vil Danhost ikke høre tale om at de kan have huller i deres sikkerhedssystem, og de fortsætter gladeligt med at sende regninger for (en del) gendannelser.

Nu har jeg taget konsekvensen og lagt endnu mere sikkerhed på mine sites, men som udbyder bør det være Danhost's største opgave at sikre kundernes websites.

Hej Kim

Defaceing er ikke et specifikt Danhost problem, det rammer mange udbydere. Det er faktisk heller ikke et serverproblem. Defaceing udføres oftest gennem usikrere CMS systemer som Joomla og Wordpress.

Vi er meget opmærksomme på problemet omkring defacing og gør rigtigt meget for at undgå det. Du er meget velkommen til at kontakte os for hjælp til at undgå defaceing fremover.

T: 87 11 87 87

Review by confirmed purchaser

Overskuelig og meget nemt arbejdsredskab.

God service og support, simpelt og enkelt at arbejde med, selv for IKKE it sagkyndige.

Det klapper bare (næsten) altid

Bort set fra små detaljer så har Danhost altid hjulpet mig og i sidste ende har de løst alt for mig. Jeg har en hel håndfuld domæner hos dem og det virker.

Alt for uprofessionelt!

Vores webshop har nu været suspenderet i over 24 timer.

Der er intet svar via deres "helpdesk", når man kontakter dem, har ventet og ventet. Har endda sendt dem email - men den svare de heller ikke på. Dette er ikke første gang at vores webshop bliver suspenderet ved danhost. Det er under al kritik. Vi har ikke engang modtaget nogle former for informationer eller lignede angående denne suspendering eller de andre suspenderinger, vi har heller ikke haft nogen ubetalte regninger før.

Så vil _ALDRIG_ nogensinde anbefale dig at bestille et webhotel hos danhost, hvis det skal være online 24/7/365 dage om året, fordi det kan de bestemt ikke overholde. Du kan heller ikke komme i kontakt med dem i weekenderne, de er fuldstændige ligeglade..

Nu er der gået tre dage, og de har endnu ikke givet noget som helst svar. Vi er desværre blevet nød til at flytte vores webshop eftersom at dette er langt fra acceptabelt.

Mit sidste ord, "vælg en anden udbyder, du fortryder Danhost"!!!

Danhost ApS

Alt for mange nededage på servere

Jeg sendte nedenstående for en lille måned siden. Vil egentlig bare meddele at nu er den gal igen.

Hold jer fra Danhost hvis I vil have noget der fungerer stabilt.

Danhost er billige - MEN...............de har et stort problem med servere der går ned. Vi har en webshop er er afhængige af at have 0 (skriver nul) nededage på vores webshop. Gentagne gange har vores website været nede inden fordet sidste halve år, hvor voi således mister omsætning. Utilfredsstillende !
Overvejer at gå tilbage til Dandomain, de er dyrere, men havde dem før og oplevede ingen nededage på de 3 år vi var der.

med venlig hilsen

Dan Hejlsberg

Nikolaj found this review useful

Hej Dan

Jeg er utrolig ked af at høre om dine oplevelser, det er absolut ikke meningen. Jeg vil undersøge med vores driftsafdeling om der er et specifikt problem omkring din hjemmeside. Jeg vender tilbage til dig direkte.

Det skam fint nok

Det et godt host firma men kunne godt bruge at der var mulighed for man kunne lave om på sin php så man kunne sætte den op som man vil. Uden man skal ind og kontakte host'en

Hej Dennis
Der er rig mulighed for at ændre sine PHP indstillinger uden at skulle forbi vores support.

Har du f.eks. brug for at ændre timeouts eller safemode, kan du gøre dette ved at oprette en lokal php.ini fil i mappen, hvor du ønsker at lave ændringen. Derefter indtaster du den konfiguration du gerne vil have og så vil ændringerne træde i kraft med det samme.

Har du spørgsmål hertil er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Jeg synes der mangler support for os over 60 år

I taler for hurtigt, bruger computersprog, er sindsyg dyre, der laves ikke ordentlige prisaftaler, der går for lang tid, der sker misforståelser og meget mere. jeg har ondt i maven hvergang jeg er nødt til at bruge jer, og jeg overvejer at finde et billigere sted.

Hej Susanne
Du skal have tak for din udtalelse.

Den kan vi bruge til meget og det er allerede blevet drøftet, hvorledes vores service skal forbedres. Du har helt ret i at vores support og de tekniske informationer skal tilpasses til hvilken kunde, der ringer ind til os. Jeg vil sørge for at følge op på din sag og skulle du opleve eventuelle misforståelser, vil jeg meget gerne høre nærmere fra dig.

Sender for mange regninger

Jeg synes det er underlige at I udsender flere regninger lige efter hinanden. Slå dog tingene sammen, så jeg som kunde ikke skal sidde og overføre penge til jer konstant!

Hej Michaell
Vi vil meget gerne samle dine fakturaer under én, så du kun skal høre fra os en gang om året. Det er dog ikke noget vi kan gøre uden din henvendelse. Hvis du vil sende en mail med dit ønske om en samlet faktura til bogholderi@danhost.dk så har vi dokumentation for ændringen og så sørger jeg for at du får alt samlet.

Review by confirmed purchaser

Dårlig oplevelse med manglede vejledning i opsætning og kundeservice.

Da jeg bestilte Backup fulgte der ingen vejledning med vedr. opsætning. Da jeg skulle flytte Backup til en ny pc måtte jeg skrive til kundeservice og måtte nærmest trække en vejledning ud af dem ad flere gange. Føltes som om de ikke gad hjælpe.

Hej Henrik
Jeg har undersøgt din sag og jeg kan ganske rigtig se du ikke har fået vejledning sendt med dit kodebrev. Jeg sørger for fejlen bliver rettet og vores support-afdeling bliver informeret. Skulle du yderligere have brug for vejledning, er du altid velkommen til at ringe til os.

Review by confirmed purchaser

Danhost, så kører det smertefrit !!!!

Jeg har flere gange ringet til support hos Danhost, for hjælp til indstilling af PC og Mobiltelefon, og er hver gang blevet hjulpet igennem til min store tilfredshed.
Jeg kan kun give firmaet min varmeste anbefaling.

Flemming Thyboe

Det virker upåklageligt

Så behøver man vist ikke at sige mere

Review by confirmed purchaser

Acceptable priser og super god service!

Jeg har været kunde hos Danhost i et par år og har altid været glad for den service jeg har modtaget. Det er et par dygtige supportere de har siddende og de er hjælpsomme med stort set alle slags problemer. Og det vigtigste for mit vedkommende har været at de tager telefonen når man ringer. Det er vel derfor at prisen er en anelse højere end hos flere andre udbydere, som til gengæld kun kan kontaktes via email!?
Alt i alt har jeg været meget tilfreds med Danhost.

Tilfredsstillende

Danhost leverer en tilfredsstillende ydelse med få undtagelser hvor servicen synes at have været nede.
Forsøg på adgang til min hjemmeside - som pt. er tom - resulterer i at min firewall siger at den har blokeret en threat - "Exploit Blackhole Exploit Kit"

Reply from Danhost ApS

Det lyder umiddelbart som om din side er blevet hacket. Dette opstår typisk hvis hackeren har fundet en svaghed i det system som ligger på din hjemmeside.

Vi vil meget gerne hjælpe dig - kontakt blot vores support-afdeling.

Såfremt din side er blevet hacket i løbet af de sidste 2 uger, har vi en en backup af din side, som vi kan lægge ind for dig. Alternativt kan vi hjælpe med at lægge din side op igen hvis du selv ligger inde med en backup.

Review by confirmed purchaser

Danhost har levet op til alle mine behov

Jeg har haft behov for webhotels og Danhost har altid levet op til mine behov. Det kan godt være de er lidt dyrere, men servicen er værdifuld!

Kan kun anbefales

Jeg har nu i mere end 3 år hostet min firmahjemmeside hos Danhost, og kan kun give dem mine bedste anbefalinger. Der har stort set ikke været nedetid i perioden, og de gange jeg har haft problemer af den ene eller anden art, har deres supportafdeling altid været hurtige og effektive og fået løst problemet hurtigt.

Danhost fungerer perfekt

Jeg er yderst tilfreds med Danhost. Har kun positive oplevelser. - så helt bestemt 5 stjerner

Top Service og Opfølgning

Vi har vores hjemmeside hos Danhost, og er meget tilfreds med den servicen de viser os som kunde.

Vi hadde i sommer en ubuden gæst på besøg på vores hjemmeside, og Danhost hjalp os med det samme med at rydde op efter denne hacker!

Alle spørgsmål bliver besvaret hurtigt, slik at vi som kunde kan kommer videre.

Mange tak for god service!!

Infravarme Scandinavia ApS
Cathrine Johansen

Danhost ApS

Utrolig service - vi har ikke haft et eneste problem i flere år! - Aldeles perfekt!

Det fungeret så godt at jeg kun kommer i tanke om Danhost en gang om året - når der kommer en faktura!. Så bliver det ikke bedre!

Frank Kvist Iversen
KVIST automation

Danhost - er bedst.

Til Danhost.
Stor tak til supportafdelingen, for altid venlighed - hurtighed- og stor hjælp, hvis der opstår et problem med sin hjemmeside.
Med venlig hilsen.

God Teknisk support! - Men alting er bare lidt for besværlig

Deres teknisk support er rigtig god, og ved hvad de snakker om!
Dog synes jeg der var mange små problemer, som gjorde jeg skiftede til en anden udbyder, hvor tingene bare fungere!

Så de er fine nok, men tror ikke jeg bliver kunde igen...

Danhost - altid på pletten

Danhost, er det bedste - og altid på pletten, når der skal gøres noget....Tak for det!

Hurtig og professionel

Reagerer promte på henvendelser og får meldt tilbage, hvis der er fejlt etc.

Review by confirmed purchaser

Hvorfor er det så svært at forstå mit navn.

Hvorfor skriver i Mette når jeg flere gange har fortalt jer jeg hedder Marianne Jensen.

Hej Marianne
Hvis du har modtaget mails fra os, hvor vi skriver dit navn som Mette bunder det i at jeres virksomheds kontaktperson er blevet oprettet med navnet Mette.

Via jeres kundecenter kan i altid opdatere jeres kontaktoplysninger.

Kathrine Svendsen,
Danhost

Review by confirmed purchaser

Har altid fået den hjælp jeg havde brug for

Jeg har brugt Danhost al den tid jeg har haft selvstændig virksomhed til at hoste min hjemmeside og har aldrig oplevet problemer. Så hvorfor skifte:-)

Det virker - uden problemer

Har ikke haft brug for at tale ret meget med Danhost. Det er vel positivt! Kun i forbindelse med etablering af hjemmeside og da var de meget hjælpsomme/flinke/hurtige.

Fin service fra Danhost

Jeg har nu haft et webhotel hos Danhost i mere end 4 år og det har fungeret fint. Det er sjældent, at jeg oplever nedetid.

Review by confirmed purchaser

God service med gode priser!

Vi har samlet 6 domæner igennem Danhost, blandet imellem webhotel, shop & business. Danhost har altid hjulpet os indenfor kort tid hvis vi havde brug for det. Hvis vi skal have nye hostede løsninger tager vi fat i Danhost igen. Med den service & de priser vi får hosDanhost ser vi ingen grund til at shoppe rundt efter andre løsninger lige pt.

Review by confirmed purchaser

God og konkurencedygtig leverandør, men driftsinformation kan halte indimellem

Vi er utroligt glade for Danhost, og benytter dem på alle vores domæner (4 stk). Der er en fornuftig oppetid. Supporten er også ogd, og selvom vi henvender os udenfor alm. åbningstid, får vi alligevel svar næsten med det samme. Eneste rigtige men (som trækker ned på min bedømmelse) har været at der indimellem ikke har været udsendt driftsinformations e-mail, og vi har derfor ikke vist hvor længe en evt. driftsforstyrrelse vil vare. Hvis Danhost får styr på denne del, vil jeg gerne give 5 stjerner.
David Clement
Hotel Krogen, Aalborg

Ingen problemer herfra

Alt har fungeret, så kar ingenting at klage over.

Review by confirmed purchaser

Altid venlig og god kundeservice

De levere det de skal; hosting og god kundeservice. Professionelt vil jeg altid vælge Danhost.

Danhost ApS

Nu trækker jeg snart stikket

Jeg har været kunde hos Danhost et par år. Og har egnetlig været meget glad for deres services.

Jeg har oplevet venlighed og hurtig support - og jeg har oplevet gode oppetider og hurtige systemer.

Men der begyndte at komme lidt ridser i lakken. Og nu er det opstået en totalskade.

Det hele startede med at jeg i Plesk ikke længere kunne slette domæner. Et problemet de aldrig fik løst - istedet lod de mig oprette et uendeligt antal domæner. En plat løsning - men det hjalp mig da på vej.

Men så en dag, var et af mine domæner pludselig sat som suspenderet inde i Plesk - jeg havde ingen ændringer foretaget. Og det er komplet umuligt at aktivtere domænet igen inde i Plesk, på trods af at domænet havde 6 måneder til det skulle fornys.

Efter skriverier med supporten, fik de aktiveret domænet igen. Siden er bare aldrig kommet op at køre. Man mødes stadig blot af en fejlside. Og intet ønsker de at foretage sig.

Jeg får nok og kontater supporten og stiller dem et ultimatum. Løs problemerne - ellers skifter jeg udbyder.

Nu ville de så flyttet mig fra en løsning med Plesk over på cPanel. Så vidt så godt. Efter at have aftalt dato/tid for flytning, skete der intet. Hørte ikke fra dem. Da jeg så kontakter dem, får jeg at vide at de havde besluttet sig for at vente til ugen efter - tak for info! Jeg havde nemlig planlagt hele min dag efter netop DET!

Da de så endelig vil flytte tingene, og giver grønt lys, får jeg en forkert IP adresse af dem.

Efter at have fået den korrekte IP adresse, og fået tid til at rette IP hos GratisDNS, så går vores forretningsmail ned. Nu kan vi ikke få varer afsted, vi får ikke supporthenvendelser og alt går i stå (på dette tidspunkt har vi flyttet vores webbutik til anden udbyder - mail forblev dog hos Danhost).

Lidt senere går min private mail også ned.

Jeg forsøger nu at tilgå det nye kontolpanel, jeg har har fået fortalt har samme kode som jeg brugte på Plesk. 50 forsøg senere, giver jeg næsten op, men prøver så at finde det 2 år gamle kodebrev frem, for at se om den oprindlige kode mon virker - det gør den.

Inde i cPanel kan jeg så se at INGEN mailadresser er oprettet, på trods af at de havde lovet dette (de havde også fået adresser og koder). Løftet om at alle mails var flyttet med over osv, var altså også en stor løgn.

Nu sidder jeg her en søndag. Der er stadig intet der virker. Mandag er jeg ude hele dagen.

Status: Privat mail virker ikke. Forretningsmail virker ikke. Et par af vores annoncesider er nede (mister vi 500 pr dagligt). Alt sammen takket være en pludselig opstået inkompetence, der har stået på igennem et par måneder. Takket være fejlinformation og aftaler som ikke er overholdt.

Danhost er helt ufatteligt heldige, hvis jeg stadig er kunde hos dem, inden næste uge er omme.

Der foreligger komplet dokumentation i form af mailkorrespondance, som gladeligt deles med enhver der er i tvivl om rigtigheden af dette indlæg.

Review by confirmed purchaser

Dårlig forretningsmoral - god teknisk service.

Har været kunde i flere år, dog kun pga deres gode tekniske service. Deres forretningsmoral kan der intet godt siges om, da selv skriftlige tilbud ikke stemmer overens med hvad der faktureres og der endda faktureres ydelser, der aldrig er leveret. Deres eneste forklaring er: "Ups, det var”bare” en automatisk udsendelse". Og så skal man slås for at få krediteret, hvis de overhovedet svarer på henvendelserne. Er det nødvendigt at sige vi ikke er kunde mere?

Høj driftsikkerhed - God support

God betjening ved hendvendelse.

Super Godt

Danhost er et super godt hosting service, der gør altid fungerer og har god support.