We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (125)

fik filteret efter 2 dage

bestilte filter og trøje men det viste sig de ikke havde trøjen aligevel ringede de og sagde så det blev kun filteret.

Review by confirmed purchaser

Nemt og funktionelt - god service

Jeg udfyldte formularen for mister certifikat og modtog et par dage senere end mail. Den skulle blot bekræftes og en lill uges tid senere kom mit nye dykkercertifikat ind ad døren. Skønt!

Absolutelly happy with Danish Divers

I've bought a camera with housing for underwater pictures. Already tryed out. It's awesome, quality is good, nothing leaks.
Regarding recieving, got the package very quickly. So absolutelly satisfied with everything. Thank you very much.

Super

Igen en super service, hurtigt og smertefrit.....

Great service

Very helpful staff, great service and the best followup I ever got from an online shop. Managed to get me a housing from the manufacturer to Stockholm in 4 days, nothing short of amazing. The fact that it got cheaper than buying it in Sweden was only a bonus.

Review by confirmed purchaser

Fast delivery including a little chocolate

Fast delivery and there was a small bag of chocolates included.
Website could improved by offering order status tracking.

Super betjening

Hurtig levering og en god pris,

Findes ikke bedre

God service - God kvalitet

Hurtig og præcis service

Jeg bestilte mit nye undervandhus onsdag og mandagen efter blev det leveret - det kalder jeg hurtig service
Per Christensen

Fin service

Top service af Danishdivers

Review by confirmed purchaser

God service og hurtig nem levering, meget tilfredsstillende.

GOD SERVICE OG PRODUKT SUPPORT OVER TELEFONEN. ORDRE LEVERET INDEN FOR AFTALT TID. MEGET TILFREDS MED HANDLEN.
KUNNE MANGE VIRKSOMHEDER LÆRER NOGET AF.

Review by confirmed purchaser

Super rådgivning og service i telefonen hvis man ringer til dem.
Kun positivet her fra.

Promte levering

Jeg kan klart anbefale Danish Divers - med promte levering.

Review by confirmed purchaser

God service og hurtig levering

Havde mistet en flash diffusor til Ikelite undervandshus.
Ind på Danish Divers' hjemmeside - kunne ikke finde det ønskede produkt.
Ringede og fik med det samme svar på spørgsmål og anvisning på at få den rigtige diffusor!
Varen modtaget få dage efter. Alt i alt en rigtig fin oplevelse at handle med Danish Divers. Varm anbefaling!

Review by confirmed purchaser

Leverer varen til rette pris og yder en rigtig god service

Har handlet Ikelite udstyr hos Danish Divers.
Det første man lægger mærke til er at de ved hvad de handler med og så er de meget opmærksomme på at du får en god service. Priserne er iorden og de overholder deres leveringsfrister m.m.

Rigtig god behandling og gode priser.

Perfekt

Meget venlig og hurtig bejening, alt ver som det skulle være.

Perfekt!

Jeg kan varmt anbefale andre at handle hos Danish Divers. Som professionel fotograf har jeg fået en rigtig god vejledning i forbindelse med køb at nyt undervandsudstyr, og både levering og service gør dem fortjent til 5 stjerner.

Ekseptionel service!

Det er længe siden jeg har oplevet SÅ god service. Alt var bare så nemt. Hjemmesiden er nem og overskuelig, min vare kom hurtigt med posten og Danish Divers var med hele vejen for at sørge for at alt var i orden. Kan VARMT anbefale Danish Divers

God service, hurtig levering

Jeg modtog særdeles kompetent og konstruktiv rådgivning og support fra Danish Divers. Det gjorde det nemt at foretage et informeret valg af udstyr (det ideelle undervandshus til et Canon S100; valget var mellem Ikelite og Canons eget hus).

Selvom varen ikke var på lager, blev den hurtigt og effektivt leveret til den aftalte tid.

Super!

Det virker bare. God information og varerne er i orden.

Review by confirmed purchaser

Superhurtig svar på spørgsmål og levering

Skulle bruge en oring men viste ikke lige vilken jeg skulle bruge til mit videohus, så jeg skrev dem en mail om hjælp, og 10 min efter havde jeg de oplysninger jeg skulle bruge.
Bestilte og 2 dage efter havde jeg min varer

fantastisk

Har søgt efter et kamerahus til mit kamera og får en link til jer og 6 dage efter kom min julegave til mig selv :-)

Effektiv web shop

Jeg fik to dage efter mine varer...uden dikkedarer :-)

Professjonelt og raskt

Bestillingen min ankom tidligere enn forventet enda det ikke var lagervare, og alt var korrekt. Og det beste av alt: der var sjokolade i tillegg ;-)

Intet at udsætte!

Jeg bestilte og jeg fik det je bestilte!

Review by confirmed purchaser

Fin service og hurtig levering

Ordrede fredag .... Modtog varen med posten efterfølgende fredag ... Lige efter planen

Top dollar

God og prof behandling

Handler en del over nettet og her følte jeg mig i gode hænder lige fra bestilling til levering.

super super super

super det er alt hvad man kan forvente af en shop

Gnidningsløst

Fik leveret en lille ting, der ikke passede til mit grej, ombytning - næ nej en ny lille ting blev straks sendt og den passede. Alt skete med et smil. Dejligt sted at handle.

Review by confirmed purchaser

Yderst kompetent og professionel service

Jeg kan ikke forestille mig et bedre sted at købe udstyr til undervandsvideo- og foto. Kvaliteten af rådgivningen er helt i top og varerne lever til fulde op til forventningerne.

Nemt og hurtigt

Nem bestilling og hurtig levering.

Hel formidabel service

Super god service og virkelig stor hjælp da jeg stod og sku på ferie i Thailand og dagen før afrejse ikke kan finde mit certificat. Der blev ringet til Australien hvor jeg havde taget certifikatet i 2003 og 4 dage efter havde jeg en mail med et bevis jeg kunne bruge.Da jeg kom hjem fra ferie lå det rigtige kort til mig. Tusind tak for den meget store hjælp.

Review by confirmed purchaser

Proff. råd & vejledning og hurtig levering

Jeg købte IkeLite grej hos DanisDivers. Ringede en gang og fik præcis rådgivning/svar på mine spørgsmål - udover de også er flinke og troværdige :-)

Danish Divers har et godt udvalg indenfor UVlygter og UV fotoudstyr,
der er en god service og varerne kommer hurtigt

Review by confirmed purchaser

Rigtig god service, hvor der blev fulgt op på ordren og givet besked om status (ordren ordret meget tæt på afrejse .. og dermed deadline for modtagelse).
Produktet (Nikon Coolpix m. undervandshus) fungerer/fungerede i og for sig som det skal/skulle, men den indbyggede blitz er ikke optimal ... hvad der også blev oplyst ved ordringen). At jeg ikke fik en extern lyskilde med (somk anbefalet) var helt min egen "skyld".

Let og overskueligt

Nem og brugervenlig internet side gjorde det overskueligt at finde frem til det jeg skulle bruge.

Review by confirmed purchaser

Danish divers funker som bare det

perfekt pris og rask levering

Review by confirmed purchaser

Meget hjælpsomme, hurtig ekspedition.

Alt var til 5 søstjerner.

Review by confirmed purchaser

Transaktionen og shipping virkede fint!

Jeg fik hvad jeg bestilte hurtigt og uden mangler. Jeg har ikke været i vandet endnu. Men min oplevelse af produkterne virker fint!

Exelent betjening

Ringede først for at høre om produktet, jeg fik en god batjening og en prof. Vejledning. varen kom kun 2 dage efter.
Så jeg er super tilfreds.