We are hiring!

Danskdatasalg reviews

The company behind Danskdatasalg declared bankruptcy on 09 June 2011

• Reviews (3,079)

Sådan skal det være!

Jeg ringede først rutinemæssigt for at få bekræftet at digitalkameraet var på lager. Derefter lavede jeg min ordre på nettet. Kameraet kom med posten 24 timer senere. Bedre kan det vist ikke blive.

Service

Jeg stod og manglede et kamera her og nu, de havde det jeg skulle bruge. De sendte det fredag kl. 15.00 og jeg havde det lørdag kl. 10.00 - det er OK

super sælger

alt ok pakken kom om mandagen bestilte lørdag

Danskdatasalg A/S

Min dvd boks kom godt nok 5 dage efter bestilling, selv om der var snestorm og juletrafik
Hurtigere service kan man vist ikke forvente
næste gang vil jeg gå ind på hjemmesiden først

problemfrit.

Alt gik fint, nåede desværre ikke hjem fra arbejde inden posten ankom, hvilket gav en leveringsdag mere, men det kan i jo ikke gøre for.
Mvh. Kenneth Mortensen

5 stjerner til dansk datasalg

5 stjerner for ekspert betjening da jeg afhentede den bestilte vare som kostede det samme i butik som på nettet.
mvh
Michael Frank

Fin service

Varen kom hurtigt og var fuldt tilfredsstillende

købsoplevelse

Nem bestilling, hurtig svar, professionel håndtering og meget hurtig levering.
En rigtig god oplevelse. Keep up the good work :-)

fem stjerner

lynhurtig levering.god service med gaveindpakning og dermed forlænget tilbageleveringstid. dette blev dog ikke aktuelt da videocameraet blev taget i brug med det samme, men det er rart at man har muligheden.

køb uden problemer

jeg har fået alt mine varer i god tid uden problemer

Nej ikke tilfreds!

Jeg købte en håndfri telefon (troede dog at det var 2). Da der på PRICERUNNER"s, hjemmeside stod twin, da jeg blev guidet videre fra hjemmesiden, var der ikke nogle billeder.

Køb af ram

Hej med jer
Jeg havde bestilt ddr2 Ram på 2GB og fik det med posten dagen efter sååå helt fint fra nig
MVH Flemming

Fin handel

Der var rigtig god information undervejs, så jeg kan kun anbefale firmaet.

Danskdatasalg A/S

Velfungerende ekspedition - holder hvad de lover

Har købt et 46'' Samsung TV og valgt forhandleren ud fra pris og leveringstid, og det fungerede fint. Dog virkede track and trace ikke efter hensigten. Der stod stadig at det befandt sig på Nordjyllands center, da postbudet ringede på døren.

kan absolut anbefales

god pris
Varen blev leveret hurtigt og som aftalt

Hurtig og perfekt levering

Bestilte i løbet af weekenden. Varen sendt mandag - fremme tirsdag morgen. Kan ikke gøres hurtigere!

Perfekt håndtering af ordre

Hjemmesiden nemt overskuelig - ordregivning nemt - mailkommunikation perfekt - forsendelsestid og oplysninger perfekte

Danskdatasalg A/S

Hurtig og på plads (for det meste)

Det gik fint med Dansk Datasalg - min Canon Legria FS22 videokam blev leveret til døren indenfor to dage som lovet. Der var dog en 'pluk seddel' i min pakke som tilhørt en andens indkøb (en gps) og det gjorde mig lidt urolig for om mine indkøbsdetaljer var mon havnet et andet sted, men ellers alt vel.

Danskdatasalg A/S

Jeg er virkelig godt tilfreds med hele handelsforløbet. Kan ikke være nemmere. Derfor 5 stjerner til Danskdatasalg A/S. Venlig hilsen Kurt Jensen

LED TV

Jeg har købt et samsung led 46"
og det er blevet leveret og sendt som lovet. Super

butikken lukket !?

har tidligere igennem længere tid handlet hos Danskdatasalg, men nu er de gået konkurs ?

øv siger jeg bare

Lars Serop found this review useful

Ringe service :-(

Jeg har bestilt et kamera for en uge siden, og har intet hørt fra dem. Jeg har skrevet til dem to gange og de svarer ikke. Jeg har også forsøgt at få fat i dem telefonisk, men forgæves. Kan IKKE anbefale dem.
Mvh.
Claus Krabbesmarkl

Danskdatasalg A/S

Det er bare som det skal være.

God service og varen kom som lovet. Vil gerne handle der en anden gang hvis det går på samme måde.

Allan Nielsen

Manglende kundeservice, Inkonsistent hjemmeside & Manglende vare

Bestilt vare 25/5-11.
Som start modtog jeg en ordrebekræftigelse - dette var dog den eneste form for kommunikation fra DanskDataSalgs side.
Varen var på lager og er det også stadig dagen i dag.
Har til dags dato (05/06-2011) ikke modtaget en erklæring på at varen skulle være forsinket, trods utallige mails (7 styks) samt enkelte telefon opkald som ikke blev besvaret.

Overordnet var der:
- Ingen kundeservice
- Ingen overholdelse af deres egne leveringsaftaler
- Ingen mulighed for at annullere en ordre ud fra deres egen guide på deres egen hjemmeside (Inkonsistent hjemmeside)

Danskdatasalg A/S

Ingen vare, ingen reaktion, ingen kontakt

Bestilte vare d. 18/5-11.
Modtog straks en ordrebekræftelse.
Varene var angivet som værende på lager. (og det er de stadig i webshoppen)
Havde den 27/5-11 ikke modtaget vare eller besked om forsinkelse el.
Ringede til firmaet. Kaldet blev ikke taget.
Skrev e-mail samme dag til salg@danskdatasalg.dk og rykkede for en leveringstid.
Fik ingen reaktion.
Ringe de dem d. 1/6-11. Kom ikke igennem på trods af flere forsøg. Har lagt en besked igen. Forventer ikke at høre fra dem.

Danskdatasalg A/S

Ingen mulighed for kontakt.

Har i forbindelse med køb forsøgt at komme i kontakt med dem både via mail og telefon.Intet besvares.

De meddeler nu på deres hjemmeside,at de er syge og der intet personale er til at betjene kunderne.

Lad være med at handle der,der foregår noget vi ikke er klar over,uden jeg skal kunne sige hvad det er.

• roslev, DK
  • 1 Review

INTET SVAR I 8 DAGE

Dette er det værste firma jeg nogensinde har været i kontakt med!!!!
Den 24-5 bestilte jeg en bærbar til 5898,- Status blev at den afventer
godkendelse, og det er det endnu. Det var til min søn for hans konfirmationspenge så jeg ville gerne vide hvad der sker. Jeg ringede og blev sat i kø det har jeg været over flere gange sammenlagt over en time. Jeg har skrevet mail til 3 forskellige afdelinger, ringet på 2 mobil tlf. og lagt besked. Jeg kan ikke afbestille min ordre så jeg har snakket med banken og spærret min konto.Stadig intet svar her den 31-5. SIKKE ET MØJFIRMA

super hurtig levering

Købt en Nitendo DS. Ordren blev sendt samme dag og jeg havde den dagen efter - og dermed dagen før gaven skulle gives.
Jeg manglede indpakningen, som I så flot tilbød.
Mvh Nina

Snydere

Jeg har d. 24. maj bestilt et powerline produkt hos danskdatasalg, man trak beløbet omgående, men idag d. 31. maj har man ikke leveret noget som helst.
Samtidig har det været umuligt at få forbindelse pr. telefon den sidste uge, man svarer heller ikke på mails.
Der gøres derfor indsigelse i banken.

Svindel?

Jeg købte et grafikkort med 16 enheder på lager. Efter en uge er varen ikke sendt, pengene blev trukket omgående og efter sammenlagt 9 timer i telefon "kø" over 4 dage tager de stadig ikke telefonen.

Det er både første og sidste gang jeg handler hos DanskDataSalg. Næste skridt er at ringe til banken og gøre indsigelse mod betalingen. Suk...

Ingen returret på laptops

Jeg vil kraftigt advare folk imod at købe bærbar pc hos DanskDataSalg. Butikken nægter, at tage maskinen retur, hvis først den har været tændt - også selv om det kun er kortvarigt. Denne markante indskrænkelse af returrettet fremgår ikke af salgbetingelserne på nettet. Kommunikationen ophører, hvis man har indvendinger - også selv om de er holdt på et sagligt og sobert niveau. Jeg har sjældent følt mig så dårligt behandlet.

Dårlige kundeservice

Danskdatasalg er åbentbart fuldstændig ligeglade med deres kunder.

Jeg har bestilt en varer til afhenting i deres butik fra 2 dage siden, fik at vide den ville være der efter en dag. Det er så hvad det er, men de er umulige at få fat på i deres kunderservice og svarer ikke deres email.

Pisse irriterende og spild af min tid.

Canon Digitalkamera

God hejmmeside
Vare på lager
God pris

God nethandel

Lave priser

Købte trådløs Sennheizer RS 120 til 649,-
Prisen hos Elgiganten 949,- og Expert 899,-
Lave priser med mulighed for selv at hente varen i Aalborg
Kan varmt anbefales

DanskDataSalg

Bestilte Garmin Edge 605 en søndag, den kom om tirsdagen. Perfekt leveret og penge trukket på afsendelsesdag.

Danskdatasalg A/S

Superhurtig og fin levering.
Alt gik, som det skulle.

Danskdatasalg A/S

Super hurtigt... og go pris!!!

Bestilte Tirsdag aften kl 21:46, modtog pakken Torsdag morgen kl. 09:22, det kan vist ikke gå meget hurtigere..... Samtidig den bedste internet pris på den vare jeg skulle bruge :-)

• København, DK
  • 1 Review

Dårlig serviceoplevelse!

Har købt en Phillips trådløs telefon der også kan bruges til Skype uden brug af PC.

Har nogle problemer med den og jeg har i den forbindelse skrevet til Danskdatasalg via deres hjemmeside "LiveHelp"..... Fik hurtigt en bekræftelse på at min besked var modtaget men siden har jeg samme oplevelse af manglende svar fra butikken som jeg kan se mange andre også har.

Måske er deres strategi at bare ignorere kunderne hvis de oplever fejl/problemer med de solgte produkter?

Butikken kan ikke anbefales!

Super - super

Ordren bestilt den ene dag, leveret den anden dag fra
Danskdatasalg. Bedre kan det ikke gøres. Første gang jeg har handlet der, og det bliver ikke sidste.