[REPLY]
Siden kan virke lidt langsom - overførsler af penge kan være noget forsinkede.
Lidt begrænset program på oddset.
Spiller ikke mere , magen til lorteodds skal man lede længe efter. Kan bruge pengene til noget andet.
For dårligt der ikke er apps til Windows Phone ikke nok med det så har i taget den side windows mobil har kunne bruge siden pokket mobil tiden og brugt den til ipad
Jeg er helt sikker på at jeg lukker min konto hos Danskespil. Hjemmesiden er en stor rode butik. Når man er i gang med at spille en kupon går siden tit i stå og man må derefter starte helt forfra med at logge på med nem id. Kort sagt virker siden fuldstændig amatør agtigt
værste side jeg nogensinde har prøvet , man skal bruge et hel nøgle kort for bare at logge ind . Det melder tit fejl , har lige overført penge for at oddse så fucker siden igen og man kan ikke logge ind. Nogen gange kommer de med mærkelige kampe som slet ikke eksistere ( kampe fra arabisk liga ) ligeså snart man oddser bliver kampen fjernet og man taber selv det var første halvleg da jeg sat min odds. ?
det bliver min sidste odds i dag , Hold jer væk fra siden
Snyd og bedrag. Og så når man endelig er heldig, fryser siden.
Hvis jeg orkede, ville jeg sagsøge danske spil for de penge jeg har lagt der. Det gælder både på deres pokerside, kasino og skrab. Kæft hvor det bare kører af røven til. Har aldrig oplevet noget lignende.
Spillede lidt i dag, og det bliver min sidste gang. Øv for en lorte side.
Tror danskespil er det website i danmark der har det dårligste user interface til dags dato. Flash, Java - old gamle teknologier som ikke er cross-browser kompatible.
Prøvede at oprette PLUS abonnement, skulle indtaste mine detaljer igen selvom jeg var logget ind på en bruger. Efter jeg så havde skrevet mig op til PLUS abonnement finder jeg ud af man også kan gøre det under ens konto indstillinger - smart tænkte jeg så er de jo linket sammen.
Men nej, hvis du ikke opretter PLUS abonnementet gennem din bruger indstillinger er abonnementet ikke linket sammen med din bruger - selvom man indtaster CPR-nr begge steder. Der er mangel på bruger venlighed og brugeromsorg.
Lige nu er jeg ikke engang sikker på jeg er skrevet op til et PLUS abonnement, fik ingen bekræftelses email, og kan intet se under mine indstillinger på grund af et inkompetent system.
EDIT:
Har nu modtaget tilmeldings bekræftelsen.
Da softwaren er så ulidelig ringe, spiller jeg kun gratis turneringer. Vinder et par adgangs billeter hist og pist. Første gang kontakter jeg kundeservice på mail, og får da osse ret hurtig svar. Mit problem består i at jeg på ingen måde kan finde de "billeter" jeg har vundet i satelitterne. Den guide jeg får tilsendt er forkert, men finder dog alligevel dem tilsidst. Det med genvejs taster og logik er dem total ubekendt derinde.
Så spiller jeg her den 20/4-2013 et par nye satelitter, som jeg osse vinder adgang til næste level. Den ene billet er til DM $3 turbo satellit, og mailer igen dem, for de simpelthen umulige at finde. Får mail tilbage ret hurtigt at de tilføjet i profil under sektionen Mine turneringer, Mine favoritter. <-- Har stadig ikke fundet ud af hvor det er henne, men opdager godt gemt en knap der hedder mine turneringer. Rigtig nok herinde står de spil jeg spillet og jeg har vundet. Dog er det kun 3 dollar. Den anden turnering jeg vandt som osse stod derinde kan jeg ikke få adgang til what ever turnering jeg nu har vundet adgang til. Skriver så igen til dem at det fint den 3 dollar er dukket op men hvad med den anden.
Tænker jeg må sgu heller optage det, hvis nu..... og rigtig nok, kan se der bliver rettet i mine turneringer, hvad jeg har deltaget i, og hvad jeg har vundet adgang til. Samt hele min "Mine turneringer" er nede et stykke tid, mens det står på.
Så har nogle fine videoer af hvor mine turneringer er på den ene, mens de forsvundet på den anden. Samt den såkaldte nede tid.
Det kan da for fanden på ingen måde være lovligt det de har gang i derinde i den biks ?
Martin Clemmensen found this review useful
Okay når man skal betale men for at tjekke gevinst burde man ikke bruge nem ID, desuden er der alt for mange pinlige fejl på hjemme siden, skift julemand webmaster ud med en lidt mere moderne senior jobber, typisk en halvoffentlig virksomhed.
Danskespil er den dårligste af alle udbyder latterligt hvor grådige det er, lave odds end alle konkurrenter, odds må ikke overstige 3000 hvorfor? Nu må der hellere ikke spilles mere end 8 kampe.
For slet ikke at nævne deres kasino og poker, deres andre spil er også utroligt ringe og umuligt at vinde, har desuden hørt at flere af gevinster i kasino spillet slet ikke eksisterer, det er for at lukke kunder til.
Utroligt at en selskab som danskespil snyder så meget trods af alle de milliarder de få ind
Hanne Hansen and Helle Holm found this review useful
Det kan konkluderes på baggrund af mange indlæg, at danske spil snyder med statistikken / sandsynlighederne.
Ali Fc Real found this review useful
Har INTET med sandsynlighed, at gøre når der kan være 23 dobbeltslag i et spil backgammon, de fjolser der har sat den side op, har ALDRIG spillet i det virkelige liv.....
Jonas Brønd found this review useful
Der kan gå flere uger, før de svare tilbage på mail og man venter typisk 20-30 minutter, hvis man vil igennem på telefon.
Desuden bliver man spammet på mail og tilmeldt igen, selvom man er afmeldt!
Ali Fc Real and Helle Holm found this review useful
Jeg synes danske spil fungere fint og deres pokerside er også glimrende, har aldrig oplevet problemer.
Har i 2012 været plus abbonnent, dette blev opsagt i Dec. men fanme om ikke bare de selv tilmelder en igen og igen når man afviser betalingen, som Danskespil selv opfordere os til at gøre brug af ved opsigelse.
Der henvises faktisk til at afmelding anses som en opsigelse fra kundes side af.
Men dette respekteres åbenbart ikke overhovedet, man ender bare med at blive tilmeld igen og igen.
I skylder mig pt 200DKR, samt noget af en forklaring på hvordan fanden i kan finde på at bruge PBS på den måde overfor jeres kunder ?
Se venligst at få sendt mine penge tilbage og undlad at genoprette aftalen igen tak !
Kundenr.
Aftalenr.
Jonas Brønd found this review useful
Simpelthen for dårligt, forfærdelig rodet og langsom hjemmeside! Udbetaler så også pengene på en forkert konto, hvordan kan man overhovedet gør det forkert? det er sgu en ommer danske spil, kan slet ikke anbefales, hold jer væk.
Så kort kan det siges.
Det er selvfølgelig ikke særligt konstruktivt, så her kommer lige lidt mere.
Jeg spillede Oddset, men er nu stoppet, alene pga. den håbløse hjemmeside. Den er ulidelig langsom til tider og kræver ofte en reload af siden for overhovedet at reagere. Det er jo totalt frustrerende i en live betting situation.
Også meget irriterende at man ikke har noget overblik over sine igangværende spil uden at skulle åbne pop-up vindue som ikke engang er i stand til at give de samme oplysninger om ens kampe som dem man kan finde på de lister hvor man vælger væddemålet.
Hvorfor, åh hvorfor har I dog valgt at bruge flash til noget som det på ingen måde er velegnet til? Og kan det være rigtigt at man i 2013 skal se noget der ligner iframe's (vinduer inde i vinduer) med scrollbars på kryds og tværs!
Koncentrer jeg nu om brugervenlighed og hastighed (sæt f.eks. et par brugere til at vurdere funktionaliteten, inden alle vi andre bliver tvunget til det) og så brug dog for skyld ikke krudtet på at lave specialtilpasninger til IE6, når der nu er så meget andet at bruge det på!
Jesper and Ali Fc Real found this review useful
Jeg sidder her og laver liveodds, så 5 minutter inden Arsenal score mod Swansea, så sætter jeg nogle penge på inden Arsenal scoring. Men der kommer hele tiden noget op med at spilet ikke kan gå igennem. Jeg havde masser af penge på min konto og jeg bliver selvfølgelig rasende da jeg ser Arsenal score og jeg ikke vindet nogle penge!!
Ali Fc Real found this review useful
Det er på forunderlig vis lykkedes for Danske Spil, at fabrikere Danmarks absolut langsomste, ustabile, rodede og splatter farvede internet site. Fyr dog den chef der er så tåbelig ikke at afprøve sin software, før han/hun smider denne i hovedet på kunderne. Det kombineret med en ualmindelig uhøflig kundeservice skal da nok få folk på andre tanker. De dårligste odds finder man på "Dan lange", hvor man er sikker på at snyde sig selv hver eneste gang. Det er simpelthen en OMMER.
Ali Fc Real found this review useful
For få år siden var dansk travsport en familiesport, hvor hele familien tog på de hyggelige danske travbaner.
Så overtog Dansk Spil hele konceptet med spil og siden spil over nettet.
Nu dør dansk travsport ganske langsomt, og svensk travsport oplever et boop af spil - godt hjulpet på vej af Danske Spil.
Jeg testede Danske spils roulette (pro version).
10 sorte numre i træk... Patrick O'Neil-Dunne lavede i 1971 et forsøg med 20.000 spil. Han erfarede 8 enslydende farver i streg 1 enkelt gang ud af de 20.000 runder på rouletten. Jeg spillede maksimalt 500 spil og formodentligt ikke mere end 300 spil og sluttede alligevel med 10 sorte numre i træk, således forstået, at mine penge slap op ved 11. sorte nummer. På grundlag af dette faktum, skal jeg til skræk og advarsel råde ethvert menneske til at boycutte Danske Spil. Jeg kontakter i øvrigt Justitsministeriets hasardafdeling for at gøre dem opmærksomme på problemet. Jeg vil i øvrigt berette om denne råddenskab på samtlige sites, jeg kan komme til det, således at målsætningen er, at Danske Spil mister størst muligt kundegrundlag.
Det skriger til himlen.
Helle Holm, Uffe Klausen, Ali Fc Real and Kirsten Bækgaard found this review useful
Af alle de steder jeg har prøvet at spille på nettet må jeg desværre sige, at Danske Spils poker/casino software er det ringeste jeg nogensinde har oplevet.
En standard aften på poker siden kræver mindst 6-7 nøgler fra NemId kortert, fordi softwaren lige pludselig smider en ud, eller ikke åbner spillebordene når spillet begynder, uden at man logger ud og ind igen.
Ofte kan man sidde og vente på at en tunering begynder, for så bare at finde ud af, at det er hos en selv der ikke er forbindelse.
Casino delen er også helt til hundene. Har endnu til gode at opleve en eneste gang på casino siden, hvor der ikke er en fejl. Prøver man at overføre penge mellem spilkonto og casino konto, eller indbetale, får man ALTID, en fejlside.
Det er en absolut ommer.
Jeg giver en enkelt stjerne, og den går udelukkende til personalet på kundeservicetelefonen, som altid har givet en helt perfekt service.
Titel siger alt. Der findes ingen udbydere på markedet der tilbyder en så gennemført pinligt ringe totaloplevelse som danskespil.
Inden for alle områder, fra generel usability og web-teknologivalg, til odds, udbetalingsmuligheder, bet-afregningstid, nedetid, stabilitet og browserkompatibilitet. Pokersoftwaren fremstår som en ussel beta, og er ekstremt tyndt befolket. Udbuddet af tuneringer er grinagtigt og softwaren er yderst ustabil. Genstart af klienten er tit nødvendig for at kunne komme ind i en turnering man har meldt sig til, og serveren går ned i flere timer ad gangen. En software opdatering tager danskespil over 9 timers nedetid. Pokersoftwaren "timer ud" hver halve time og lukker dig HELT ud (nemid login igen) - SELVOM du er tilmeldt en turnering.
Kan kun anbefale at støtte din lokale sportsklub via direkte bidrag og undgå denne her katastrofe hvis du ønsker at bidrage via tipsmidler, danskespil virker ikke modne til at forvalte opgaven.
Alene det faktum at der ikke er en "Udbetal" - knap !! Det er så hamrende arrogant at danskespil opfatter det scenarie at man gerne vil have sine penge udbetalt, som et eller andet særtilfælde som kræver en opringning til kundeservice. Hele automatisk udbetaling til bankkonto-beløbsgrænsen er en decideret bizar konstruktion som kun skaber forvirring.
Mærkeligt at der ikke, for det første, er nogen basale kvalitetskrav man skal opfylde for overhovedet at få licens hos spillemyndigheden - og sekundært en eller anden kontrolinstans der tilsikrer at tilstrømningen af tipsmidler fra borgerne ikke forvaltes af en organisation der teknologisk set er gået i stå midt i 90'erne, og over hele linien kunne gøre det så utroligt meget bedre end de gør.
Kunne desværre ikke give 0 stjerner.
Søren Spot, Ali Fc Real and Jens Sørensen found this review useful
Ekstrem dårlig kundeservice, lavt antal af muligheder, dårlige odds... Danske spil lever slet ikke op til alternativernes ellers lave standard.
Helle Holm and Ali Fc Real found this review useful
Har aldrig oplevet noget lignende - selv kundeservice taler ned til en...???
Fortsæt den gode stil og tillykke med den ene stjerne jeg desværre skal give jer..
Thøger Kaufman and Ali Fc Real found this review useful
jeg vil starte med at sige hvis har for brug for hjælp ang. jeg rettigheder inde for retsinfomationer § : for spil og lov/bekendtgørelse om onlinekasino så læg en kommentar :) da jeg ved at der ikke er mange som kender deres rettigheder selv advokater ved ikke så meget om det da der ikke er mange der tør at lægge sag an mod online kasino/poker/bets
jeg har brugt 3 - 5 dage på at læse alle regler inde for lov og spil/onlinekasino/spillemyndigheden/datatilsynet/gratis retshjælp da jeg er ved at samle en sag mod danskespil.dk/kundecenters medarbejder og SPECIAL en teamleder
det hele startede 14. november 2012 med jeg havde satse 1000kr i et blackjack spil hvor efter spillet frøs, jeg ringede til deres kundecenter for at hører hvad jeg skal gøre jeg blev ved med at sige bare spillet dukker op igen som det altid har gjort hvis spillet fryser med de samme indsats og spil samt kort jeg havde på daværende tidspunkt, men inde i samtalen havde den pågældende annulleret mit spil som jeg var midt i WHAT??? den pågældende sagde at han/hun lige vil tjekke nogle ting for mig derefter hørte jeg bare dyt dyt dyt i min telefon HMM underligt tænkte jeg"
jeg ringede så op igen og fik en anden medarbejder på røret og spurgte hvorfor mit spil bare var annulleret osv. personen var ked af at det var sket og ønskede at kunne gi mig den daværende spil igen men det kunne personen ikke. jeg bedte så om at tale med en leder/chef men de var gået hjem alle sammen kl. var ca 18.00 den dag (kunne ikke sove hele natten pga. frustrationer) ARGGGG
dagen ringede jeg så igen og blev bedt om at sende en skriftlig klage og det gjorde jeg så der gik ikke mere end 30 min så ringede en af deres teamleder/chef (navnet ved jeg ikke om jeg må offenlig gøre endnu) teamlederen beklagede situation osv. og fortalte at han/hun havde hørt alle de samtalerne med mig og de medarbejder der er inde blandet i sagen og han/hun nok skulle ta en snak med dem om de sagt og gjort... vi snakkede så frem og tilbage og lederen kunne ikke gøre mere for mig end at beklage Hmm. jeg blev ved med at diskutere med teamlederen også tilbud lederen mig så 2 biograf billetter for svie og smerte WHAT??? jeg sagde jeg vil gå rettens vej hvis det var det eneste han/hun kunne gøre. lederen svarede så... (NU KOMMER DAGENS NYHED) som jeg desværre ikke kan udtale mig om uden beviserne endnu men jeg blev helt kold i ryggen og mund lammet da lederen sagde det...
vi diskuterede så videre og det endte med at lederen vil gi mig 250kr i kompensation plus 2 biograf billetter ( har sat de 250kr i regulering/kompensation i min spil konto men ved ikke hvor de 2 biograffbilletter er blevet af???) KAN DET VIRKEDE PASSE MAN KAN FOHANDLE SIG MED ET STATEJET SELVSKAB OM EN BEDRE KOMPENSATION??? i skal nok få at vide senere hvad grunden er jeg sagde ja til den kompensation teamleaderen kom med.
den fulde historie kommer senere da flere er indblandet i sagen nu.
jeg havde d. 20/11 12 sendt danskespil.dk kundecenter en mail vedrørende de oplysninger de har om mig ang. de telefon samtaler de har optaget vedrørende denne her sag og spille historik/annulleret spil de har om mig.
jeg har brugt datatilsynet´s paragraffer indtil videre til at få indsigt i de oplysninger de har om mig.
her håbede jeg på at få alle de samtale optagelser de havde om mig og medarbejder og teamlederen for så havde jeg en masse beviser mod dem... MEN NEJ NEJ der er deres jurister lidt kloge de vil godt gi mig de samtaler og spille historik der vedr. mig men de vil så redigere ALT hvad teamlederen/medarbejderne har sagt da de kun er forpligte til at gi mig de oplysninger der vedr- mig og juristen endte med at spørge mig en ekstra gang om jeg så stadigvæk vil ha optagelserne OMG WHAT??? juristen skrev at det kræver en stor redigerings arbejde osv. hvis jeg stadigvæk vil ha de oplysninger :0)
SÅ MIT SPØRGSMÅL ER SÅ TIL DANSKEPIL.DK HVIS DET KRÆVER ET STØRRE REDIGERINGSARBEJDE OG I IKKE HAR NOGET AT SKJULE HVORFOR SÅ IKKE BARE GI MIG DE FULDE ORGINALE OPTAGELSER. SÅ BEHØVER I IKKE BRUGE TID/KRÆFTER/PENGE PÅ AT REDIGERE HVER ENESTE TLF. SAMTALE???
to be continue:
sikkert en masse stavefejl + mangler komma og punktumer ;)
tak til de alle de jurister/datatekniker/advokater med deres rådgivning.
media har modtaget breve/nyheds blade er ved at blive under rette om de er interesseret i en historie og hvad jeg ellers kan gøre da der er mere som danskespil.dk ikke overholder
Check this out: http://www.betxpert.com/forum/diverse/vis/ingen-toer-ligge-sag-an-mod-online-casino
Thøger Kaufman, Helle Holm and Ali Fc Real found this review useful
Vandt en sølle 10 krone i miniskrab, jeg valgte at købe nyt lod. Internetforbindelsen var væk i et par minutter og det samme var min ti krone, blev trukket for loddet.
Det burde være sikret. Hvad hvis det havde været en million? Overvejer at droppe at spille på siden af samme årsag. Sæt nu jeg vandt og mistede gevinsten på grund af dårligt design af hjemmesiden.
Fik lavet et plus-abonnement, som jeg dog fortrød at have oprettet kort tid efter igen.
Jeg slettede min pbs aftale i god tid, men af uransagelige årsager blev pbs aftalen alligevel trukket på betalingsdatoen.
Det viser sig at jeg skulle have afvist betalingen, før jeg slettede aftalen, og min bank kan åbenbart ikke (som den eneste bank i landet) manuelt gå ind og afvise betalingen.
Jeg kontakter Danske Spil og forsøger derigennem at få hjælp til mit problem.
På dette tidspunkt er der stadig 15 dage til at abonnementet går i gang (første trækning).
De mener at jeg skal henvende mig i banken, og at banken sagtens kan trække betalingen tilbage,
og jeg kontakter atter min lokale bank-filial.
Efter at have snakket med 4 forskellige ansatte i Danske Bank, vælger jeg igen igen igen at skrive til DS kundeservice, og meddeler dem at min bank IKKE kan hjælpe mig med at få pengene tilbage på min konto.
Jeg spørger dem meget enkelt om de kan eller ikke kan overføre de penge til min konto, og jeg citerer endda den sidste mail jeg modtog fra Danske Banks kundeservice.
Jeg har til dato ikke fået en tilbagemelding, på trods af at jeg har sendt mailen 3 gange, over 3 dage.
Man vælger simpelthen at ignorere en simpel forespørgsel, sikker med håb om at jeg dropper ide'en med at få mine penge tilbage.
Desuden er Danske Spil åbenbart det eneste firma i Danmark der ikke kan/vil betale penge tilbage for en ubrugt tjeneste.
Og det eneste firma, der ikke kan overføre et beløb fra egen konto til anden.
Jeg har indtil nu, aldrig oplevet en kundeservice der decideret ignorerer en forespørgsel fra en kunde, og det er den absolut ringeste oplevelse med en sådan, som jeg har haft til dato.
Helle Holm found this review useful
Tak fordi man nu skal bruge NemId for at logge ind. Kunne aldrig huske min kode, men nu er problemet løst. Vil besøge Danskespil mere i fremtiden:)
Hold kæft en fiasko ..
Det er da helt vildt amatør agtigt .. I burde være flove over det i har lavet..
Christian found this review useful
Spillede en gang blackjack (ie explorer) hvor dealers hånd var/viste 6+6 men næh nej... derudover har jeg også for tid siden spillet et spil hvor der loves gevinst på hvert 3. lod men trods 4. spillede lod var gevinsten da udelukkende i danskespil.dk's favør
Christian found this review useful
Jeg har haft danske spil i efterhånden en del år, men efter at man lavede designet om på hjemmesiden og mobilsitet kigger jeg efter andre veje:
1) Nu skal man benytte NemID: Hvorfor det?! Fungerede det ikke fint nok tidligere?! Men vores folkevalgte (jf ny spillelov) mente efterhånden også, at det skulle NemID/PBS også have MONOPOL på!
2) Den gamle hjemmeside fungerede fint. Ikke den mest fancy, men den fungerede fint, loadede hurtigt og kunne køre på selv mindre kraftige pc'ere. Den nye er baseret på FLASH (URK!), så det kører langsomt, loader langsomt og kræver en halvkraftig pc - åbenbart fordi det skal vise en masse reklamer, fancy grafik etc.
3) Mobilsitet var tidligere relativt primitivt, men det fungerede ganske udmærket, selv på en halvgammel mobil med en edge forbindelse fungerede oddset ok! Nu skal der et Apple produkt/ Google Android telefon til (+ 3G forbindelse). Hvorfor har man ikke bibeholdt den gamle html baserede løsning, som virkede til at være baseret på standard teknologi.
Peter Siggaard, Christian, Thøger Kaufman and Jonas Brønd found this review useful
Er super hyggeligt med Bingo, når man keder sig og mangler lidt spænding!
Har flere gange vundet småbeløb..
Mangler bare den Jackpot!
På trods af jeg aldrig vinder, så bliver jeg nød til at give 5 sjterner. For man gambler når man spiller feks lotto og det kan jeg ikke klage over.
Deres casino spil er også ganske udmærket. Dog ville det være sjovere hvis man kunne spille poker kun mod danskere.
ok - men sendt engang en mail ud om at man havde vundet en højere præmie end den man havde. og der af blev der en helt masse skriveri ud af :0(
- ellers fint
Ja gid det var såvel, men jeg har aldrig problemer med at finde rundt på siden, nem og overskuelig!