[REPLY]
Vil blive endeligt indviet 7. juni i forbindelse med festligholdelse af bestået stort kørekort i første hug.
Har handlet med dartshop.dk et par gange. Altid god service og hurtig levering. Fik bestilt forkert den ene gang og havde ingen problemer med at returnere varerne og få mine penge retur og fik endda leveringen gratis på det ny-bestilte. Altsammen i løbet af et par dage.
Bestilte en Dartskive. Det er jo snart sommer (hmmm).
Den kom efter et par dage, helt uden problemer.
Den er sat op, så er det bare at komme igang med at træne.
Bestilling og leverig forløb helt uden problemer og meget hurtugt.
Rigtig fin hjemmeside,let at finde rundt i og let at bestille. Fik hurtig et track and trace nummer så jeg kunne følge min bestilling. Kan kun anbefales.
Leverancen skete som forventet og lovet.
Alt i skønneste orden,,
Så handle bare her ... :-)
Skulle bruge en dartskive til garagen. ville have en ordentlig, men dog uden at bruge en masse penge (man er vel jyde).
Søgte rundt på nettet. Men Dartshop var den mest overskuelige hjemmeside for en rookie som mig. Nem at navigere i, nemt at bestille og meget hurtig levering.
Skal jeg bruge noget mere, bruger jeg dartshoppen igen
Jeg har tildligere anmendt Dartshop med kun 3 stjerner, grundet lidt irritation. Det vil jeg gerne have fjernet, da utilfredsheden skyltes egen uvidenhed.
Jeg kan kun varmt anbefale Dartshop til alle, som mangler dartudstyr,reservedele eller anden hjælp ud i dart-verdnen.
Vh. Morten
Jeg bestilte nye pile samt div. udstyr for ca 1000 kr. bestilte lørdags levering imod extra betaling af ca 60 kr.. Jeg fik min pakke om Mandagen og kontaktede defor Dartshoppen og fik uden problemer tilbageført min betaling for manglende lørdags levering... Flot
Jeg har så spillet 3 gange i klubben siden og sidst gik 2 pile spidser så løs..
Jeg ved godt at det "bare" er 1 dråbe superlim der skal til men aligevel.
Kvaliteten bør vel være bedre....
Pilene jeg købte var Bull's v8 23g 90%
Kanon fedt at møder man op og er i tvivl om hvilke pile, man skal havde, ja så pakker de blot et sæt pile op, og man kan afprøve dem på stedet.
Desuden bliver man ikke prakket de dyreste ting på en , men dem der er passende.
Thomas Rohde
Bestilte en dartskive,pile & en beskyttelsering,blev ringet op af dartshop som gjorde mig opmærksom på at tingene ikke passede sammen,men det var jeg klar over men super service at de bruger tid på at ringe til en istedet for at bare sende tingene modtog varene dagen efter bestillingen.så kan det ikke gøres bedre.
Claus.
De kan varmt anbefales, stort udvalg og fornuftige priser.
Da jeg handlede hos Dartshop lavede jeg en fejlbestilling - jeg skrev en mail til dem og de lavede det hurtigt om og også på mit betalingskort da jeg købte noget der var lidt billiger - så der handler jeg gerne igen en anden gang.
Jeg bestilte en gave til min bror, som blev bestilt til mig og som jeg så skulle sende videre til sverige. Jeg bestilte varen og havde den allerede dagen efter. Allerede her er det jo skønt :)
Da jeg så fik sendt gaven til sverige, fandt vi ud af at den desværre var købt dobbelt og var nødt til at blive returneret. Trods overskredet fortrydelse, får min bror lov til at tage pakken med til Danmark (da det er utrolig dyrt at sende fra Sverige), hvor vi så herfra sender pakken tilbage til Dartshop.dk.
Jeg afsender pakken Mandag, Tirsdag får jeg en mail om at den er modtaget og at mine penge vil blive returneret, og allerede morgenen efter står pengene på min konto. Det er f..... Fantastisk service.
Tak til dartshop.dk for at være så søde og rare.
Vil helt klart have jer i tankerne en anden gang hvis jeg skal bruge en gave.
Hej har lige bestilt nyt sæt dartpile ,er lige begyndt igen med at spille dart på hobbyplan.Så god service og gode priser der passer til mig ,uden at de ville sælge mig deres dyreste ,så det er kanon kundeservice.
God og overskuelig hjemmeside. Lynhurtig levering. Venlig kundeservice og ukompliceret ombytning. Kan ubetinget anbefales!
Hvis du ringe til dem får du altid hjælp. hvis man tager der ud kan du finde alt inden for dart, billiard, poker og andet spil.
De laver klub login hvis man handler som klub.
Og jeg handler der gerne igen.
Billigt og fint produkt. Havde lidt bøvl med Postdk, men super god service da Jeg ringede til Dartshoppen.dk's kundeservice- de fiksede det hele for mig. Top notch !!