[REPLY]
Jeg har handlet der engang og handlen gik fint igennem, og leveringen kom efter 2 dage.
Stort udvalg, gode priser og hurtig levering, så derfor plejede jeg at tage turen til Roskilde når jeg skulle have hardware. Nu har de fået en butik i Glostrup, hvilket bare gør det hele så meget lettere for mig. Anbefales!
Super gode varer let og gode priser Ingen tvivl handler kun der!
Priserne er i bund, trods dette er en fysisk butik, du bliver mødt med ekspertise og et smil hver gang du kommer forbi! De har alt, til ældre computere og udstyr, til alle de nyeste elektroniske gadgets man ønsker sig indefor dette område ! Støt en lokal butik med god service og søde ekspedienter.
Vi lever i en tid, hvor man skal yde sit ybberste om det så er butik, håndværk, kontor osv.
Der kommer ikke noget forærende mere.
Drengene bag Dataworld er hele tiden et skridt foran, det er en nødvendighed, for at overleve på nettet og på gaden!
Der skal ikke meget til før kunden er utilfreds, fordi Danskerne er blevet forvent,
da butikkerne skal overbyde hinanden konstant, med højere og højere kvalitet og service.
Oplever altid service i højsædet, og priserne er nogle af de laveste i Danmark.
Dataworld i gør det godt!
Har aldrig haft nogle problemer med dem, købte en 27" skærm for nyligt og servicen var i top tak..
Har flere gange handlet uden problemer :)
jeg indleverede en Ipad 3, som skulle have skiftet skærm for 1.500kr. Jeg fik besked på, at det ville tage en dag. Efter 3 uger ringede de til mig, at nu var skærmen skiftet.
Til min store overraskelse var arbejdet udført meget sjusket! Der var kæmpe fedtfingere på undersiden af skærmen, og kanten på skærmen var helt flosset.
Da jeg spørger, hvorfor der er fyldt med fedtfingre under skærmen, siger sælger til mig, at det er ligemeget, da man kun ser det, når skærmen er slukket - hvilket IKKE er korrekt.
Jeg får 200 kr. retur som plaster på såret, men ville helt klart hellere have haft udført et pænt stykke arbejde!
alt hvad jeg har købt har været helt i orden og når man mailer dem om de får visse ting så får man svar hurtigt
Du skal prøve at køre i dataworld og se om de ikke har det du skal bruge, nu har jeg handlet det siden 2007 alt lige fra ting til din pc , til ting til din selv. De hjælper dig hvis du ikke selv lige ved hvad det er du skal bruge. Og hvis det ikke er den rigtige ting som du har købt er de til at snakke med om at bytte til nyt, eller hvis din ting er gået i stykker bliver den sendt ind og bliver lavet.
skulle bruge nogle nye højtalere
havde bestemt mig inden jeg kom ind i butikken
men fik hjælp og fik nogle bedre og billigere
Har handlet mange gange hos Dataworld og altid fået en god service.
Kan klart anbefale dem :-)
Super god service, intet at sige der. Til spurgte til information omkring mit produkt og jeg fik det, så intet at sige der
Efter jeg flere gange havde ringet til Dataworld for at få forskellige bærbare anbefaldet (Havde ringet til andre også) valgte jeg derefter den jeg gerne ville have. jeg ringede og ville selvfølgelig derfor bestille den bærbar jeg havde udset mig, men den var desværre udsolgt. Jeg var i rigtig god dialog med butikken og efter 3-4 dage fik de bærbaren hjem og den blev selvfølgelig lagt til side til mig. Dagen efter kom jeg derned og rigtig nok lå bærbaren dernede og ventede på mig !
Er den bedste kundeservice jeg har fået i forbindelse med bærbar køb i forhold til i andre butikker !
Efter mit tidligere indlæg er der nu nyt i sagen.
Min computer kom endelig "tilbage" efter 26 dage indlevering og ekspedient nr. 1 sagde den var klar og fixet.
Da jeg så kommer hjem erfarer jeg at de intet andet har gjort end at re-installere den.
De røde plamager som den var sendt ind for var der stadig.
Efter allerede mega dårlig behandling gik jeg der ned og talte ekspedient nr. 2.
Han siger så at han slet ikke har sendt computeren ind da de røde plamager på skærmen er min egen fejl fordi jeg har brugt ajax eller lign på den.
Så computeren har faktisk bare stået hos Dataworld i 3-4 uger for ingen verdens nytte?
Første gang laderen blev sendt ind blev den afvist hos infocare pga. computeren ikke var med påstår ekspedient nr. 1.
mens ekspedient nr. 2 siger at første gang lå laderen bare hos Dataworld i 3 uger inden han besluttede at afvise den fordi computeren skulle med.
Hvorfor bruger de 3 uger på at finde ud at dette ?
Nu står jeg så uforstående, da nr. 1 siger at den har været sendt ind og blevet afvist hos infocare fordi computeren ikke var med da de skal teste den sammen med.
Hvordan kan det så være at når jeg indlevere den så sender de den ikke ind?
når den skulle være afvist pga. computeren ikke var med, og skulle de ikke informere mig om at de ikke indsender den selvom jeg opretter en rma-sag på computeren også?
forstår det ikke ? og føler mig så ringe behandlet,
har aldrig oplevet så ubehøvlet, arrogant og dårlig service.
Men de giver mig så en lader til min computer til låns, bare lidt for sent.
Igen forstår jeg ikke hvorfor de ikke kunne gøre det fra start af, så ville sagen jo slet ikke have været så sur? plus hvis computeren alligevel stod i dataworld,
hvorfor får jeg den så først en dag inden at jeg har ret til at ophæve købet?
Mit tidligere indlæg:
Jeg købte en Msi bærbar hos dataworld og efter 6 måneder gik opladeren i stykker.
Jeg kører ned i butikken med laderen og indleverer den og får lavet en Rma-sag. Efter jeg havde rykket utallige gange for den kom til tilbage omtrent 3 uger efter, hvor det viste sig at den var blevet afvist da bærbaren ikke var sendt med ind.
Jeg går så ned i butikken og brokker mig over det og siger det er super dårlig service, ekspienten mener herimod at det ikke er deres skyld. Jeg spørg så om han vidste at bærbaren skulle sendes med og det vidste han enlig godt, men han sagde at de plejede at se igennem fingre med det. Så nu har jeg ventet over 5 uger på at få enten en ny lader eller den gamle tilbage fikset.
Utroligt ringe service at man skal undvære sin bærbar for en lader i over 5 uger og jeg ved så jo ikke hvor meget længere!
Ville aldrig handle der igen !
Er dybt utilfreds med deres behandling.
Jeg skulle havde skiftet batteri i min Iphone, og da han havde brugt en time på dette, fik jeg den info at nu duede den og jeg betalte 400,-, da jeg kommer hjem vil den ikke længere lade op, jeg kører dertil igen og denne gang fikser han den på 10 minutter, men er så fræk at sætte mit gamle batteri tilbage i telefonen og siger endda han nu har monteret et nyt som duer, da jeg ringer dagen efter, og spørger om ikke han har sat det gamle i, kryber han til bekendelse og siger jeg kan hente mine penge, men jeg får ikke engang en undskyldning for hans frækhed. det er f.... dårlig kundeservice, at snyde kunderne
Karsten Da Silva Sørensen found this review useful
Bestilte denne gang en gamer pc til min søn, og ville gerne have den speciel konfigureret. De var supersøde og behjælpelige i hele forløbet som altid....
Fandt et headset, som jeg var interesseret i, hvorefter jeg ringede til deres support. Hvor jeg ville have bekræftet at vareren var på salg. Personen tog hurtigt fat og forklarede, at der kun var én tilbage, og hjalp mig med at få den sidste, af varen. I deres butik.
Synes de fortjener 5 stjerner for en virkelig god support. Med en person, som ikke lyder irriteret, som jeg selv har oplevet tit.
Jeg bestilte en tegneplade en søndag aften over deres webshop. Jeg var ikke kunde i forvejen men det var let at bestille alligevel. Jeg fik min vare i dag (tirsdag), så det kunne snart ikke havde været gjort hurtigere. Derfor kan jeg godt anbefale Dataworld!
Jeg købte en ny Asus bærbar computer hos Dataworld - prisen var rigtig konkurrencedygtig iflg. EDB Priser og jeg kunne hente den med det samme da jeg bor i Roskilde, hvor Dataworld har en butik.
En uge senere - og få dage inden jeg skulle til udlandet på en arbejdsopgave, hvor jeg skulle have computeren med - gik den ned; total død og ikke til at få liv i igen.
Jeg tog den tilbage til butikken og forklarede min situation, hvorefter de sat himmel og jord i bevægelse for at skaffe en ny - fra en forhandler i Jylland. Et par dage senere fik jeg bytter computeren, og da jeg allerede (inden den gik ned) var begyndt at installere programmer og overføre data til harddisken fik jeg harddiskene på min oprindelig maskine, og erstatningsmaskinen byttet så jeg umiddelbart var kørende igen.
En yderst tilfredstillende service fra en butik, der kører med megen konkurrencedygtige priser! Mange tak til Michael, især, da gjorde alt hvad han kunne for at hjælpe. :-)
Jeg havde købt et Creative Headset.
Efter 2 måneders tid gik mikrofonen i stykker.
Jeg tog ned til Dataworld i Roskilde.
Fortalte ham om problemet, og kunne se det og var i gang med at lave en RMA sag.
Pludselig afbryder hans kollega og fortæller at jeg bare skal have en ny en.
Det var lidt forkert handling og dog, da jeg havde pligt til at få pengene tilbage, men jeg kunne godt li headsettet og vil bare have det samme som virker.
Så hvis han havde spurgt, om jeg vil have pengene tilbage eller et nyt, så gav det point, hvilket han ikke gjorte så det trækker ned
Denne handling fra hans kollega side af var nok fordi, han kunne se at det var en fejl Creative kommer til at kreditere for, og så istedet for at jeg, som kunde skulle vente på reperationen/fejlmeldning/kreditering, så valgte han og give mig en ny istedet for, så "butikken" skulle vente istedet for.
Hvis ham kollegaen lavet denne handling, så havde butikken fået 5 ud af 5. Men Dataworld får kun 4 ud af 5
Last week I ordered an IP camera from Dataworld. I couldn't afford waiting for more than 6 days for the delivery, so I let them know about that in advance. Impressively enough, the product was packed by them in the next couple of hours and I received a notification by e-mail. I could trace the product immediately and see that it was already at the post office. The next morning I received it in a nice safe package at my door. Well done!
/Theo
Jeg har handlet i DataWorld Glostrup mange gange. Jeg har en teenager søn, som går op i gaming og vi bor (desværre:-) tæt på forretningen, dvs alle vejne fører til Data World. Jeg får hver gang den bedste rådgivning, min søn føler sig behandlet som kunde og ikke som barn, og den mest vigtige aspekt for mig er at få kvalitet for fornuftige penge. Jeg kan hjerteligt anbefale til alle forældre, som har besluttet sig for at give deres børn en pc i gave at få deres rådgivning her. Jeg går aldrig hjem med det dyreste produkt, men med det bedste og mest passende til barnets behov og glæde. Jeg skulle købe et nyt og gaming krævende grafikkort, og junglen er enorm stor, når du står med valget, samt et barn som stiller krav. Michael, medejeren, har spurgt meget omkring min søns gaming og pc forbrugs mønstre, og jeg kom hjem med den perfekte løsning samt jeg sparede 1500 kr. Dette sker hver gang, når jeg eller mest min søn handler her. Jeg kan rolig lade min søn komme alene i biksen, han kommer hjem klogere, med penge tilbage og de bedste produkter. Jeg og min søn bliver altid oplyst om byttemuligheder, deres flinke medarbejdere hjælper på den bedste måde. Jeg er forbløffet over, hvad folk skriver om dårlig service. Jeg har ingen personlig interesse i at promovere dette Glostrup firma, men jeg har bestemt fået mine gode erfaringer her samt motivationen til at vende tilbage, derfor min opfordring til alle at åbne døre her. Min søn og jeg på sender jer, DataWorld folk, en stor hilsen samt tak fordi I går så højt op i jeres job.
Michaela og Poul
Min søn har oprettet en RMA for at sende en defekt vare (værdi 600 DKK) ind til ombytning/reparation.
Hos Dataworld er et track and trace nummer fra Post Danmark, hvor pakken er scannet udleveret til modtageren, åbenbart ikke dokumentation nok.
Dataworld beder om en underskriftskopi, som ikke findes for almindelige pakker!
Hvorfor sender Dataworld ikke en ny vare til min søn og tager selv slagsmålet med Post Danmark?
Det havde i mine øjne været god kundeservice. Jeg synes det er en OMMER!
Dataworld kan jo også selv have gjort pakken væk...
Nikolai Hessenschmidt and Aivaras found this review useful
Har kun købt mine mine pc dele hos dataworld...
Både i butik og online.
De har altid overholdt lovet leveringstid samt skide god service i butikkerne... ja, butikkerne, har bådet været i Glostrup og Roskilde og synes kvaliteten af servicen inden for data og it er højt da de ved hvad de taler om.
Har nu haft 3 pc'ere som de har bygget til mig og ingen af dem har der været problemer med, de har bare været forældet til sidst og så har de aldrig været bange for at smække noget nyt ned i samme kabinet og opdatere den for mig..
Helt igennem fantastisk forretning for pc-folket... både dem der har og ikke har forstand på tingene!
Jeg har bestilt en bærbar PC hos dataworld.dk (Sebitex A/S). Efter bestilling ønskede dataworld.dk ikke at sælge til den annoncerede pris. Dette ville jeg ikke acceptere, og klagede til Forbrugerklagenævnet.
Jeg fik medhold i min klage, og dataworld.dk blev dømt til at sælge til den annoncerede pris, og til at betale sagens omkostninger. Dataworld.dk har valgt ikke at efterkomme Forbrugerklagenævnets afgørelse, og i mine øjne valgt at optræde uprofessionelt, arrogant og meget lidt kundevenligt.
Jeg kan kun anbefale, at folk undlader at handle med dataworld.dk, og i stedet handler med seriøse butikker.
Link til sagen: http://www.forbrug.dk/FirmatjekSager/S/Sebitex-Danmark-AS?tc=87D7299BD4EE40DBA91635B1C8D10347
Jess, Mark Alex Larsen, Nikolai Hessenschmidt, Anders Olsen and safesite safesite found this review useful
Jeg har handlet i en del år hos Dataworld.
Lige siden de havde den gamle (lidt rodet) butik i Roskilde.
Jeg har altid været 100% tilfreds med deres service og deres måde at hjælpe folk på.
Det kan godt være de har noget travlt når man er der oppe. men det må man jo bare tage med.
Jeg kan kun anbefale dem til alle andre.
Jeg har handlet hos DataWorld i Glostrup flere gange, hvor det alle gange har været medejer [navn fjernet], som stod bag disken. Aldrig har jeg mødt mage til ligeglad sælger, står og skriver SMS, imens han snakker med kunden foran mig i køen, taler ikke pænt til vedkommende og virker i mine øjne, mest af alt højrøvet og komplet ligeglad med hans kunder. Så kundeservice forefindes der intet af hos dette firma, jeg handlede der udelukkende grundet deres forholdsvis gode priser. Men jeg har sat mine ben i butikken for sidste gang.
Jess and Nikolai Hessenschmidt found this review useful
Jeg har købt en USB-køler ( http://www.dataworld.dk/product_card.php?prod_nr=CLN0015 ). Den kom inden for den lovede tid og jeg er rimlig tilfreds med produktet. Jeg siger rimlig, fordi der kommer en lille summen fra den, når den står på mit bord, som godt kan irritere en lidt. Men når man så sætter den på lårene er den helt stille. Den køler rigtig godt (Acer 5742) og den underlige lyd er til at leve med, når den køler så godt :)
Kan godt anbefale dem dataworld.dk, og USB-køler, men giver ikke 5 stjerner pga. lyden fra køler, da det lyder som om den enligt ikke skal sige sådan. Men ellers en rigtig fin oplevelse.. :D
Havde fået købt en forkert vare, og returnerede den. Oprettede samtidig RMA-sag efter deres vejledning.
Fik først pengene retur efter næsten 4 uger, og det efter manglende svar på talrige mails.
Kan kun fraråde at handle dér. Aldrig oplevet så dårlig en service.
Nikolai Hessenschmidt found this review useful
Jeg har handlet en del hos Dataworld A/S i Roskilde og det er blevet min stambutik pga.følgende:
1. Personalet ved hvad de snakker om - og deler gerne ud af egne erfaringer hvis de selv bruger produkterne, både gode og dårlige ting ved produkterne
2. Ved reklamation får du hvad du har krav på jvf. loven - og de går gerne langt for deres kunder hvis de mener kunden har ret over for producent/importør.(personlig erfaring hvor rma returneret vare fra HP havde flere fejl returneret end ved indlevering)
Og nej jeg mener ikke at butikken nødvendigvis altid skal give kunden ret, for de har ikke altid ret og er ærlige når de anmelder skader.
3. Uanset hvor mange der er i butikken har de tid til du er færdig, ærgerligt hvis du hænger i køen og venter men super hvis du har brug for hjælp og vejledning - flere butikker af den slags.
4. De er mennesker som os andre, laver de en fejl er de dog ikke for store til at indrømme det og udbedre/undskylde. Forskellen er bare at de hænges ud for det på sådanne sider selvom det kan være kundens fejl, læs hele tråden og gerne imellem linierne.
Følgende er en generel observans herinde på Trustpilot:
Til dem der klager over RMA status, der er faktisk online status af egen sag på WWW.DATAWORLD.DK som jeg selv bruger hvis jeg har været uheldig da jeg handler en del mere hardware end normale og derfor også har været ramt af defekt vare.
Skal til slut sige at jeg ikke er tilknyttet virksomheden på nogen måde men bare er en tilfreds kunde som ærgrer sig over at en god butik får dårlige karakterer af brugere der tydeligvis ikke selv aktivt har logget på RMA siden og set status og været i løbende dialog - dette gælder ikke kun Dataworld A/S.
Jeg sendte sidste i november 2011 et tastatur med en fejl ind og oprettede en RMA sag.
Jeg kontaktede dataworld kundeservice efter godt en måned (12-2011) for at høre angående sagen da jeg ikke havde hørt noget.
Jeg fik intet svar, og skrev efterfølgende (22-12-2011) igen for at høre angående status. Jeg fik nu at vide at sagen ville blive behandlet med det samme.
Der skete dog intet, og godt en uge efter (2-1-2012) skrev jeg igen angående status.
Jeg fik ingen svar og skrev igen (efterhånden noget frustreret) angående min henvendelse 2 dage efter (4-1-2012). Her fik jeg at vide, uden forklaring på forsinkelserne, at sagen ville blive behandlet dagen efter.
Der skete dog intet dagen efter, så jeg skrev igen.
Den 6. januar kom der så en mail hvor jeg blev oplyst om at de ikke havde min adresse og at de behøver den for at sende mit tastatur.
Den har de fået og jeg håber nu jeg kan få mit tastatur, som jeg efterhånden har savnet i godt 2 måneder.
Jeg synes det er dårlig service at jeg bliver nød til at rykke 7 gange for status på en RMA sag, uden at jeg på noget tidspunkt har følt at jeg er blevet informeret om sagen (hvilket jeg har forespurgt i flere mails). Desuden synes jeg også det er ringe service at der flere gange i processen ikke er blevet fulgt op på mails, og at jeg er blevet lovet opfølgning som ikke er blevet gennemlevet.
Nikolai Hessenschmidt found this review useful