We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (2,178)

Review by confirmed purchaser

Nemt og hurtigt - og til bedste pris!

Vi bestilte på hjemmesiden bl.a. grundet den gode pris - og 3 dage senere havde vi varen, som fungerer perfekt!

Super hurtig levering

Bestilte søndag og modtog nye grillriste tirsdag. Kan kun anbefales.

Hurtigt og effektivt

Hurtigt svar, om varen er på lager. Nemt med afhentning fra lager. Hurtig bekræftigelse på orden. Fin service

Review by confirmed purchaser

De holder hvad de lover og leverer til tiden.

De holder hvad de lover og leverer til tiden.

Den fine service

Det er dejligt at handle med nogen der yder en fin service overfor kunden

Review by confirmed purchaser

Nemt og hurtigt uden bøvl

Rigtig god og ærlig webshop

Super pålidelig

Har købt varer 3 gange på kort tid og de er kommet til den dato der var angivet (hurtigt nemt, og pålidelig

Fuld tilfredshed!

Hurtigt og smertefrit

Service ok

Selv om pakken skulle helt til bornholm, kom den til tiden

Review by confirmed purchaser

Kunnne levere det jeg har manglet i 3 år på 14 dage - perfekt hurtigt og godt.

Det er den fedeste oplevelse , at få de reservedele som jeg har savnet til min grill (Veber Summit 470) i mere end 3 år, som ingen andre har kunnet levere.
Davidsenshop leverede en sublim vejledning og varen var leveret på 14 dage til døren.
Nu kan jeg endelig bruge den grill jeg fik hjem fra USA.

Troværdig

Mine bestilte ting kom til den aftalte tid.
Kan kun anbefale dette sted.

Upåklageligt

Bestilte varer, der ikke var på lager - og fik straks en bekræftelse med en forventet leveringsdato 10 dage senere. Dagen før lovet levering fik jeg en mail om at min pakke nu var afsendt med Post Danmark, og 24 timer senere bankede posten på med min pakke. Fuld track & trace, levering som lovet til tiden...kort sagt ikke en finger at sætte på Davidsenshop!

Nemt og bekvemt

Lidt forvirrende hjemmeside, men fadt da had jeg søgte....bestilling og betaling ligesom alle andre internetbutikker...OK herfra

Super hurtig levering

Varerne nåede frem til den dag, jeg skulle bruge dem , selvom jeg bestilte i sidste øjeblik.
super betjening

Review by confirmed purchaser

5 stjerner, kan kun anbefales!

Varen var omkring 30% billigere end hos den næst billigste leverandør på nettet, så var lidt skeptisk mht. bestillingen, men varen blev leveret dagen efter i perfekt stand. Top karakter herfra!

Det fungerer

Kan godt anbefales

Super betjening

De skrev før jeg bestilte varen at der kunne være 6 til 8 dages ventetid, det er service. Og den kom efter 6 dage

god handel

Købte overtræk til gasgrill, hurtig bestilling og hurtig levering helt igennem en god handel.

Ingen bemærkninger

Ingen bemærkninger

Perfekt service

Vi har sjældent oplevet sådan en god service.
Vi havde en hængekøje der gik i stykker da vi satte den op og en defekt stol - ingen problem - det blev hentet og nyt blev bragt (afventer dog stadig stolen, men den skulle komme i morgen) flinke mennesker at tale med og alting er nemt

Telefonekspedition

Undertegnede ville købe en grillpresser i støbejern (pris 99,95Kr.) som står i bladet fra april 2013, men kunne ikke finde den på nettet, så jeg ringede til jer, men det var meget svært at komme igennem til omstillingen , og umuligt at komme videre, så man tilbød at ringe tilbage , hvilket aldrig skete.
2 dage senere ringede jeg igen, ventede igen lang tid, men kom til sidst igennem, hvor man kunne fortælle mig, at man desværre ikke havde grillpresseren mere, men kunne tilbyde mig en grillpresser fra Weber til 249 kr, samme pris som Bilka og andre, hvor jeg ikke skal betale fragt.
Mvh. Peter Dam

Review by confirmed purchaser

Super service og levering til tiden

Skulle købe overtræk til ny stor Weber grill. Ringede og kom straks igennem til en venlig herre, der forklarede kort og præcist, hvilket overtræk der passede. Bestilte derefter varen på deres overskuelige hjemmeside om aftenen, og to dage efter kom det med posten. Det var min første oplevelse med Davidsenshop - men ikke den sidste...

Super hurtig levering

Jeg bestilte en saltkværn som blev leveret meget hurtigt. Hurtig levering er alfa omega for mig.
Winni

Review by confirmed purchaser

det er bare noget der virker

Ens varer kommer som beskrevet i deres mail til tiden

Fine anbefalinger herfra

Fin hjemmeside, godt udvalg og hurtig ekspedition. - jeg handler gerne igen hos Davidsenshop.

Review by confirmed purchaser

Hurtig leveringstid og god pris

Review by confirmed purchaser

Det gik hurtigt og det var nemt, og en god pris på den vare jeg skulle have

Der var ingen problemer med at bestille varen, det var nemt og hurtig levering. Det var en fars dags gave og det var et grill sæt der ønskes. Det var faktisk det billigste af god kvalitet jeg kunne finde. Det er allerede afprøvet og det er et hit :)

Bedste service i danmark

Jeg ledte efter et rotisserie til min nye gasgrill, men kunne kun finde den til min grill`s lillebror, skrev til shoppen og 1 time efter fik jeg en mail, at de havde en på lager og de oprette den i deres webshop med det samme, var et link med i mailen, så god service og gode priser, ikke sidste gang jeg handler der.

hurtig og men handel

At der gik 5 dage inden jeg modtog varerne, var postdanmarks skyld. Her kan i roligt handle.

• Islands Brygge, DK
  • 2 Reviews

kort og godt perfekt..

kom som aftalt og ja.. alt er som det burde være.. hurtigt og nemt.. :)

Perfekt

Perfekt sted at handle, alt gik som det skulle, lige fra start til slut. jeg handler der helt sikkert der igen.

super service

super hurtig levering - bestilte sømdag, og modtog tirdag

Hurtig!

Effektiv og hurtig levering. En anden leverandør end post Danmark ville dog være skønt, da man så bedre kan sige et tidspunkt for leverance

Hurtig og præcis levering

Dejligt stort udvalg af ting til haven. Der var lige de ting til vores nye drivhus vi ledte efter. Leveret på få dage, super.

Weber grillustyr

Let at bestille til en god pris, blev leveret hurtigt

Review by confirmed purchaser

Skarp pris og hurtig levering...

Det er skønt at opleve en internet butik der i den grad lever op til forventningerne.

Det virker bare!

Overskuelig side, der indeholder præcis det, jeg skulle bruge og til fornuftige priser. Nem betaling og varerne var hos os to dsge efter.

Hurtig og fejlfri betjening

Forstår handel på nettet