[REPLY]
Jeg har købt en grillrist til min Weber grill, og den kom som lovet, hurtig levering, nem og overskuelig hjemmeside, super oplevelse.
Bestilte mine Weber støbejerns grillriste plus en børste torsdag den, 30 maj.
Delene blev leveret mandag den, 3 juni rimelig godt gået.
Fik løbende info med hvor langt pakken var :-)
Her handler du med overblik over hvad de har af udvalg, det er nemt og hurtigt og du får en god service.
Der er altid venlig og kompetent kunderådgivning, samt hurtig levering af varer.
Det er nemt, hurtigt og enkelt at handle på Davidsenshop. Klik, betal og varerne kommer dagen efter.
Alletiders sted at handle, nem hjemmeside og hurtig levering, og så har de alt hvad man ikke kan få andre steder. Det er anden gang jeg har handlet hos dem, og absolut ikke sidste gang.
Hjemmesiden er nem og bruge, varen kommer hurtigt og betalingen bliver ikke trukket før varen er leveret.
Jeg kunne godt tænke mig man kan lave en tillægs ordre uden man skal betale dobbelt porto og i ringer tilbage når i lover det.
De har en hjemmeside der er meget overskuelig og har det man skal bruge, til gode priser
Nu er det 3. gang jeg handler hos Davidsenshop og det er lige efter bogen aldrig nogen problemer :-))
Fin betjening og hurtig levering, men posthuset havde mistet pakken væk, men har fået den nu ☺
Super hurtig levering, kan varmt anbefales :)
Fiok varen leveret anden hverdag efter bestillingen.
Det gik sgu fint med den handel
Helt fint, men jeg manglede accept af købet, og blev noget overrasket, da varen blev leveret ved døren, men ville gerne have vidst, at den var på vej.
Davidsen reklamerer med
MCCULLOCH PLÆNETRAKTOR M115-77T-5,8 KW 77 CM SORT
Stærk pris. Kan ikke bestilles på Davidsenshop, ikke på lager . I tømmerhandlen Rødekro er der heller ingen traktor til salg. Man lover så at ringe, når man har fundet ud af, om det er muligt at skaffe en traktor.
Ingen opringning .
Dårlig service. lokker med nogenlunde gode tilbud. Men har ikke varen. Til alt held er der andre i kommunen der kan sælge samme traktor endda 40kr. billigere
Jeg søger en vejr fane til min skorsten, da røgen slår tilbage i stærk blæsevejr.
Jeg håber at i har et godt tilbud på løsningen af dette problem..
Merd venlig hilsen
Frode Møller Ladekjær
helt igennem en positiv oplevelse som man godt kunne lære noget af andre steder på nettet
Købte en grill som blev leveret indenfor den lovede tid. Jeg havde en reklamation som blev løst med det samme og 2 dage senere havde jeg en ny del. Perfektg service
Fint, billigere end andre, hurtig levering
Skriv som du taler med en ven.
Je har været glad og tryg ved at handle med Davidsn, alt er forløbet som de har beskrevet det på deres hjemmeside.
Bestilte min nye gasgrill hos Davidsenshop.dk og fik leveret et par dage senere. Efterfølgende var der noget jeg ikke kunne finde i kassen - og Kenn var lynhurtig til at løse mit problem. Tak for en god net-handels-oplevelse!
Bestilte en reservedel til min Webergrill. At var ok fra bestilling til levering.
Det var en god personlig kundebetjening i udførte,da i ikke kunne leverer den varer jeg havde bestilt. Opringningen til mig var en god oplevelse.
Jeg modtog min varer til aftalte tid,men det hele var ikke med. Jeg ringede over til jer og fortalte der manglede en ting. I undskyldte og sendte straks den manglende varer.
Jeg kan anbefale at handle med jer.
Vi har købt et havebord i galvaniseret ramme og med 4 granitplader. Ved hjemkomsten fandt vi 2 plader, der stak ud fra normalen - en plade i rigtig farve, der var flækket 10 cm ind og en plade, der ikke passede i hverken tykkelse eller farve.
Vi kørte de 2 plader til forhandleren 25 km væk og ville´gerne have pladerne byttet. den flækkede version var ikke noget problem, men den anden plade ville de ikke bytte, da vi skulle acceptere farveforskelle.
Da vi kom hjem og satte pladerne sammen igen, var forskellen stadig for meget og vi tog billeder, der dokumenterede forskelle i tykkelse og farve.
Efter endnu en tur på 25 km fik vi overtalt til et bytte mod at de modtog billeder til dokumentation overfor leverandøren.
har på vegne af ældre beboere indkøbt 4 havemøbelsæt og fået en konkurrencevenlig pris samt en hurtig og god levering.
jeg kan kun varmt give mange +++++++++++++++++++ herfra og min varmeste anbefaling.
Vores drivhus blev leveret særdeles hurtigt og de revnede glas i den ene pakke blev omgående erstattet.
Særdeles venlig betjening, som gør, at jeg gerne handler her igen
Rigtig god hjemmeside. Super venlig service! Meget hurtig levering!
Denne shop er stort set tilgængelig uden fejl.
Dog kan man ikke se andre varer lagt i kurven - men kun den aktuelle vare, hvilket gør, at man let kan blive i tvivl om man nu også rent faktisk HAR husket en given vare - med risiko for at bestille den to gange ...
Bortset fra dette hjertesuk - så kører shoppen super - er hurtig at og let at finde rundt i - og der er - især med weber grej - et dejligt stort udvalg.
PS: Priserne er som regel meget fornuftige.
5 stjerner for hurtig levering. Varen modtages dagen efter bestillingen, hvis man bestiller inden kl. 12.
Dog trækkes der en stjerne fra da jeg skrev til personen for salg og vare info, og ikke fik svar før jeg skrev til afdelingschefen for webshoppen.
Varen jeg bestilte fulgte helt op til det jeg havde forventet. Selv om jeg havde den kedelige oplevelse, vil jeg dog gerne handle der igen.