We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (1,482)
DBA

Har virkelig haft dårlige oplevelser

Jeg skal ikke gøre mig klog på om systemet virker, men jeg ved bare at jeg ikke altid synes det er en behagelig oplevelse. Senest ved et køb af en kameralinse oplevede jeg trusler på livet og aaalt for besværlig kommunikation med sælger.
Det er selvfølgelig ikke DBA's skyld at nogle folk er idioter, men der burde fandeme være et bedre system til at anmelde brugere og advare andre købere.

Julius AB found this review useful

Hej Nikolaj

Jeg er ked af at høre at du har haft en dårlig oplevelse med en sælger på DBA. Er du blevet truet på livet vil jeg klart anbefale dig at melde sagen til politiet.
Hvis der er oplysninger vi kan hjælpe med herfra i sagen er du velkommen til at henvise politiet til DBA support.

Du må meget gerne sende en mail til support@dba.dk med kontaktoplysningerne på sælgeren, så vil vi naturligvis notere sagen på sælgerens brugeroprettelse.

Review by confirmed purchaser

Godt sted at finde alt muligt

Har købt og solgt alle mulige ting her - virker hver gang!

Review by confirmed purchaser

Sælg ud af pulterkammeret eller køb for at fylde det..... :)

Kniber det med at finde det du har behov for, ka' du da bare søge på DBA....og det er da også nemt, at slippe af med alt det, du ikke bruger mere, samme sted....

DET ER STEDET DER ER FOR COOL

det er det bedste sted hvor der sker meget køb salg eller bytte cool

Lav en fængende overskrift for at få din anmeldelse til at skille sig ud

har kun godt at sigeom dba,hjemmesiden er enkel og nem at have med at gøre,faktisk bedre,end bilbasen.bilzonen

RIGTIG GODT SALGSTED

Rigtig godt salgsted, desværre er der også en del som skal sælge og aldrig levere varen uden at nogen gør noget som helst, men så kan man jo finde et andet sted at sælge/købe genenrelt er det godt, bortset fra en stor bøn!! når man har gemt en annonce på noget man har købt og venter på at få det sendt og sælger sletter annoncen så vupti er det hele væk!! og man kan ikke finde hinanden igen!! det var bedre før hvor man accepterede et bud og derved fluks fik sælger/købers personlige
info. pr. automatik

mvh Lisbeth

Review by confirmed purchaser

dobbel slag. for at komme ud af siden er irriteren

du kan finde mange gode ting her inden dba .

Review by confirmed purchaser

blå avis er en familie part

Hej blå avis er hjælpe som ,for at find din drømme

Review by confirmed purchaser

Fantastisk sted for køb/salg af brugt grej mm

Alle tiders bruger flade, nemt hurtigt og overskueligt.
Eneste opgradering jeg kunne tænke mig var, som på eBay, en række lignende produkter/el. hvad "andre der har kikket på dette produkt" funktionen dvs. en række billede annoncer der køre i bunden, som "alternativer", smart og funktionelt.(evt. med lignende produkter/passer til fra sponsore/reklamer, noget i kunne tjene extra på, vil jeg tro)

Review by confirmed purchaser

super sted til salg af vare

køber og sælger en masser af computer ting herinde .Har endnu ikke haft problemer med vares stand eller med en sælger

Review by confirmed purchaser

Egentlig skulle da være fem stjerene

Men det blev det ikke.
Som en ansporing at altid forbedre gode ting er da kun fire. Det betyder ikke, der er ting , de er dårlig eller forkert.

Review by confirmed purchaser

Kunderne skal beskyttes lidt mere

det skal være mere sikkert at handle, jeg blev snydt mange gange på dba.
ingen kunne hjælpe mig, heller ikke politiet.

Review by confirmed purchaser

Seriøst sikkert sted at handle

DBA er et godt sikkert sted at købe og sælge alt fra lommeure til flyvemaskiner ,og det er nemt at navigere rundt mellem de forskellige annoncer.

Jeg ser altid først i Den Blå Avis

Når jeg skal købe en ting ser jeg altid først i Den Blå Avis om der skulle være nogen som har det til salg lettere brugt som jeg vil købe og det er tit jeg finder det her

Uundværlig

Bruger den blå avis rigtig meget - både til køb og salg og det har vi gjort i årevis.
Den kan vi overhovedet ikke undvære.

Review by confirmed purchaser

god, men for mange reklamer.

Der mangler mulighed for at hente mange flere annoncer ned af gangen.
Eksempelvis som ebay.
For meget plads er optaget af reklamer, og ikke alle har noget at gøre med den søgning man er igang med.

Iorden !

Jeg synes det er en super side, dog mangler man lidt at en professionel kunne vurdere dine ting, for priserne variere meget, og hvis man skriver til folk at deres pris er for høj får de et møgfald, men ellers utrolig god side.

et god sted at mødes

Jeg bruger det meget

Review by confirmed purchaser

Bedste danske sted for brugt handel uden sammenligning.

Kan kun anbefale folk at bruge DBA.
Det kræver selvfølgelig man har tiltro til andre mennesker, og en hvis grad af fornuft at undgå at blive snyt. Men hvis du lader være med at købe en iPhone 5 til 2000 så skal det nok gå :)

Eneste minus er faktisk at eBay som ejer DBA ikke bare har lavet det om til eBay og tvunget fx england til at sende til andre EU lande. Der er rigtig mange sælgere i england der ikke vil sende til europa... desværre :(

Lav en fængende overskrift for at få din anmeldelse til at skille sig ud

Godt – fin behandling og meget lidt irritation :)

Review by confirmed purchaser

lidt besværlig at indrykkr ann.

Jeg synes det et godt sted at finde det jeg lige mangler.

DEN VIRKER

Jeg har gjort en del handler igemmen den blå avis, og det har virket intil nu.
Der dukker nogle gange køber op fra Afrika som også vil betale over pris,
men dem hopper jeg over.
Jeg kan kun give den blå avis top karakter.
Mvh. Knud

God måde at sælge brugt

Kunne ønske at alle bud kunne gøres offentligt, så det er lettere for andre at se bud, og ens vare derfor kan komme i en bud runde, så man kan opnå den mest optimale pris.
Jeg har flere gange oplevet at jeg er den første der har skrevet på en vare, men så er den solgt via telefon eller mail. Det kan være lidt fustrere de..

Review by confirmed purchaser

Dba var kimen til at gøre mig velhavende

En elektronisk markedsplads der bare fungerer!

Konceptet gratis for brugerne, reklamerne betaler er genialt.

Skønt sted at handle

Jeg synes det er dejligt nemt og overskueligt at handle på dba.dk der er lidt irritation, men der vil altid forekomme kritik på alle sider. Så alt i alt 4 stjerner ud af 5. Det er da værd at kigge på siden så, ikke "Ingeborg" ;-)

Review by confirmed purchaser

Altid godt salg når prisen er rigtig!

Absolut go for it

nem at over skue

det er godt med det nye med kilometer afstand

Anne Poulsen found this review useful

Nemt

Overskueligt. Brugt det både som køber og sælger.

BRUGER BETALING

Man skal tilsyneladende bruge en masse penge på at få sine ting solgt...

Anne Poulsen found this review useful

Hej Max

Som udgangspunkt kan du indrykke en annonce med billeder gratis i de fleste rubrikker - du kan se undtagelserne her: http://www.dba.dk/annonceringsregler/

Man kan undervejs i indrykningen vælge forskellige fremhævelser som fx. galleriannonce, billede i søgeresultatet, overskrift, m.v. - disse koster lidt.

Du kan hele tiden i øverste højre hjørne følge med i hvad annoncen "er løbet op i" ligesom du vil få en opsummering du skal godkende inden annonce indrykkes.

Lav en fængende overskrift for at få din anmeldelse til at skille sig ud

Rimelig nemt og overskuelig, måske menyen kunne laves mere enkel

Review by confirmed purchaser

Den bedste til køb/salg af brugte ting

Logisk at finde rundt i. Gode søgemuligheder

FÆNOMENAL

Alt fungere og virker som det skal... Kun positivt at skrive om det :o)

alt er nemt med dba

Jeg synes siden er super god og nem at komme runt på

Fremragende!

Bruger jævnligt den Blå Avis, når der skal ryddes op og tyndes lidt ud i beholdningen af ting og sager og ikke mindst når der skal købes nyt.

En lille bøn kunne være at formidle- at tingene ikke bliver mere værd af at de bliver brugt :) især når det gælder elektronik- et eksempel kunne være spejlreflekskameraer, som jeg pt. er interesseret i at købe, her er tendensen at de grundlæggende er dyrere på Den Blå Avis end de er i forretningerne der sælger nyt (måske kunne man lave en form for vurdering, som man har det i auktionshusene?)

Men ellers er jeg en glad bruger af DBA

Torben Bach

Elsker at det er gratis

Nemt at betjene og så er det gratis :) wuhuu

Review by confirmed purchaser

Brugbar, men en vigtig funktion mangler: Flere visninger på én side!

Jeg bruger DBA rigtig meget, men hver gang irriterer det mig, at der øverst er visninger fra firmaer og at det ikke er muligt at få vist resultaterne fra flere end 22 på én side. Det gør systemet til en øv oplevelse desværre.

På alle andre sider af samme kaliber findes der valgmuligheder for, hvor mange visninger man vil have på én side, det er noget DBA kan lære af og på den måde opnå en højere brugertilfredshed

Hej Laura

Tak for dit forslag.

Inputs fra vores brugere er meget velkomne og jeg håber derfor du vil bruge to minutter på at poste dit forslag i vores feedbacksystem - Her vil du og andre kunne stemme på de forslag som I synes er bedst og på dette grundlag vil vi løbende kunne forbedre dba.dk med de funktioner som I savner.

Du kan oprette forslaget her:

Supersælger

Kan klart anbefale dba.Har opnået salg ni ud af ti gange jeg har haft en annonce i dba,inden for en uge.Ingen tvivl dba er Danmarks bedste markedsplads.

fem stjerner

hej DBA,
jeg syntes i er blevet mindre seriøs, jeg skrev til jer ang, noget jeg har købt men varen var defekt og han ville ikke retunere varen, selvom han sagde den var iorden,
han skulle have haft en anmærkning, men jeg hørte aldrig noget fra jer, der blev jeg lidt
skuffet, ellers har i fungeret fint,
mvh,Peter Christensen.

Hej Peter

Vi svarer alle de henvendelser vi får i support, så det lyder mystisk at du har kontaktet os, men ikke fået svar. Det beklager jeg naturligvis.

Du må meget gerne sende en mail til support@dba.dk- att. Trine, hvor du beskriver sagen, så skal jeg se på dette.

Review by confirmed purchaser

God side, men dårlig responstid.

Der kan altid findes nogle gode ting, dog er der som skrevet, dårlig responstid fra diverse sælgere i forhold til andre sider. Nemmere betalingsmetode ville også være at foretrække.