[REPLY]
Hurtig genvej til de bedste produkter. Nemmere end at lede efter nålen i høstakken
Hurtig levring, god pris og fin service
Super nemt og hurtig Levring
et lile - er der mangle en forvente levring af varen
Jeg kan kun anbefale købet til andre, og det er jo en god og billig reklame.
Jeg var positiv (i disse Big Brother dage) overrasket over at det gik hurtigt fra bestilling af varen, til jeg havde den hjemme.
Godt at jeg sammenlignede priser og fik min fryser billigt.
God beskrivelse, god pris og afsindig hurtig levering.
Vil helt klart hendle her igen.
Jeg har handlet vaskemaskine med "De3bedste", og det har jeg kun godt at sige om. Fin pris,lynhurtig modtagelse og en enkel handel på nettet.
Rigtig fin service og mulighed for at ændre min bestilling undervejs.
Leverede til tiden, til den bedste pris, kan absolut anbefales.
God kommunikation og hurtig tilbagemelding ved spørgsmål.
Nem hjemme side. Og gode billeder samt beskrivelse.
Jeg vil helt klart anbefale dette.
De 3 bedste er ok. Der hvor alt går galt, er det når man på hjemmesiden bliver bedt om at vælge installatør. Der er kun en mulighed. Det er Søkvist i Vanløse. Det er den mest useriøse løgnagtige håndværker jeg nogen har stiftet bekendskab med, Han er kort sagt ved at ødelægge De 3 bedstes forretning. Øv.
Jeg bestilte en opvaskemaskine den 27 april og var angivet 1-4 hverdages leveringstid. Efter 2 hverdage bliver pengene på kontoen trukket. Efter 5 hverdage er der ikke leveret noget. Jeg kontakter firmaet og installatøren og de kan ikke blive enige om hvor maskinen er og jeg kan ikke få at vide hvornår den bliver installeret. Efter 6 hverdage skriver jeg at hvis den ikke er installeret senest to dage senere så vil jeg annullere købet. På 7. hverdag ringer installatøren og vi aftaler levering om formiddagen den 8. hverdag. Min kone sidder hjemme i 6 timer og venter forgæves. Han ringer så om eftermiddagen hvor der ikke er nogen hjemme og forlanger at der er en hjemme lige præcis på det tidspunkt. Han kan ikke vente to timer på at jeg kommer hjem. Min kone kommer hjem efter 1 time og han kommer med opvaskemaskinen. Da han opdager at vi ikke har indgået aftale med de3bedste om bortskaffelse af den gamle, nægter han at installere maskinen, hvis ikke vi betaler ham 200 kr ekstra, hvilket vi så føler os tvunget til at gøre. De3bedste har efterfølgende refunderet mig de 200 kr uden at blive opfordret til det, hvilket kunne tyde på at det hovedsageligt er installatøren (Søkvist i Vanløse) som er problemet i denne sag.
Det var det billigste sted, jeg sammenlignede produktets pris med mange andre steder.
Det var hurtig betjening, indenfor 2 dage havde jeg min maskine.
Super :-)
Perfekt handel, 100 % iorden pris og 100 % iorden vare, og sidst men ikke mindst lyn hurtig levering, mange tak
Nemt at bestille fra hjemmesiden og super hurtig levering og montering. Fra jeg satte mig ved computeren til opvaskemaskinen kørte for første gang gik der 2 1/2 dag!
Købte fire produkter til en lille lejlighed.
Blev ikke adviseret inden leveringen og da jeg dagen efter kom ud til lejligheden for at montere, kunne jeg konstatere at den keramiske kogeplade var ødelagt. Men der var ingen bøvl. Der blev sendt en ny - som kom frem i hel stand. Meget fin behandling. Her handler jeg gerne igen.
Har ikke noget at klage over, hele forløbet har været perfekt.
Bestilte en opvaskemaskine en søndag aften. Løbende leveringsorientering.
Modtaget tirsdag morgen. Kan ikke gøres bedre! Et tvivlsspørgsmål blev via e-mail besvaret hurtigt. Fin service.
Kurt Kørner
de hade det jeg manglede afleverede om to dage og jeg har min nye ting
Bestilte en vinduesvasker. De billigste på markedet og fik den leveret 2 dage efter. Blev løbende opdateret om min ordre. Meget nemt, har før handlet her og gør det gerne igen.
Jeg fik min opvaskemaskine til 150 kr. under konkurrenternes pris, og leveret til døren dagen efter, hvor jeg bestilte halv otte om aftenen. Det er da imponerende.
Havde i første omgang bestilt en OBH stegepande hos Proshop.dk efter nogle dage, uden at høre noget, kunne jeg logge på og se den var gået i restordre. Gav dem en uge mere og der var stadig ikke sket noget, så endte med at afbestille ordren og bestille hos De3bedste, dagen efter var panden i hus og jeg fik hele tiden mail om hvor og hvor langt min ordre var- Det kunne Proshop.dk lære af.
Jeg handler her igen.
Hurtig levering, en god pris - og et produkt der fungerer - hvad mere kan man ønske sig?
To dage efter bestilling blev opvaskemaskinen leveret og monteret. Super.
Gratis levering, billigere end tilsvarende leverandører af produktet (opvaskemaskine) - god hjemmeside og meget hurtig levering "blækket var ikke tørt" da maskinen blev leveret....
Fik leveret dagen efter. Ved udpakning konstateredes en bule i produktet og tog kontakt til De3Bedste. Aftalte en dekort og modtog check på aftalte beløb.
Sådan skal det være. Super service.
Hvad skal man sige - alt gik perfekt, det var en fornøjelse at handle her.