We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (38)

Elendig kvalitet

Køber ikke længere fodtøj hos denne virkdomhed.

Købte gummistøvler til min søn. Holdt knap en uge, så flækkede de i siderne. (125,-)

Købte kondisko til min søn. Materialet smuldrer og går i opløsning. Vildt grimme at se på. (299,-)

Købte vinterstøvler til min søn. Syningen gik op i hælen, nede i støvlen og støvlen holdt ikke tør i sne, selvom de var med "tex" og var imprægneret. (399,-)

Købte stiletter fra Catwalk i ruskind. Skindet er så tyndt, at det blir slidt væk på rekord tid. Vildt grimt (599,-)

Købte støvler i "plast". Plasten smuldrer og falder af efter kort tid. (199,-)

Alt i alt, virkelig dårlig kvalitet og servicen (Odense Rosengårdcentret) er ikke go. Sure ekspedienter og dårligt reklamationsret. Ofte får de det lagt over på køber, at man har "brugt varen forkert"!!!!

Laaaaaangt ude.

Super

De sko jeg ville havde de ikke den fysiske butik og ekspedienten anbefalede hjemmesiden og der havde de skoene i min str. Jubiii
Bestilte onsdag (fri fragt) og fredag havde posten lagt en lille seddel om jeg kunne hente pakken på posthuset

Super effektiv betjening

Køb via nettet er perfekt :)

Købte 2 par sko via deres netshop, de blev leveret indenfor den lovede leveringstid. I kassen var der med så det var let at returnere hvis det blev nødvendigt og med fri fragt og mulighed for enten at returnere til butik eller netshop så kan det ikke gøres bedre.

Sure hovede

I December købte jeg et par støvler i en af deres fysiske butikker - havde lidt travlt så prøvede støvlerne gik til kassen og fik en ordentlig overhaling om at jeg ikke skulle lade skokassen stå men tage den med til kasse - ok ok MEN øh det står der ikke lige noget om nogen steder informerede jeg om. Sureste ekspedient EVER. Hun kunne da i det mindste have sagt det på en venlig måde men næh nej, det gjorde damen ikke, jeg var jo bare en kunde der skulle pisse af når kassen havde sagt kling - hvis det ikke havde været fordi jeg havde travlt havde jeg droppet handlen og købt støvler i en andne butik. Øv dårlig oplevelse

God skobutik på nettet

Stort udvalgt, GRATIS fragt og hurtige til at svare på spørgsmål. Super :-)

schnelle lieferung, schöner shop!

ich schaue gern jeden monat bei deichmann.de rein, denn im onlineshop ist meist das angebot gerade in größeren größen vielfältiger, auch die sale aktionen mit tollen schuhen, die nur noch online erhältlich sind, begeistern mich jedes mal. der versand ist angemessen und bisher waren alle pakete bis zum 3. tag da!

Billigt, men dårligt

Jeg har to gange købt sko i deres butik, som ikke har holdt særlig længe. Det er selvfølgelig svært at forvente andet når det er så billigt, men jeg har købt sko i Bilka, ofte til færre penge end de fleste sko i Deichmann, som alligevel har holdt i godt et år.
Det sidste par sko jeg købte hos Deichmann, købte jeg for knapt 2 måneder siden, og den ene sko er allerede gået i stykker - men ikke på grund af slid, men end slids i sålen, imellem mønsteret.
Det er utrolig ringe kvalitet.

Nemt & Hurtigt :o)

Går ind og vælger de sko jeg vil have og har dem inden 3 dage. Jeg er yderst tilfreds !

Intet mindre end perfekt

Jeg bestiller skoene den ene dag og får en bekræftelse med det samme. Næste dag informeres jeg via mail, at skoene er afsendt. På 3-dagen er de ankommet. Det kan vist ikke være bedre!

Derudover har de også et virkelig stort udvalg og til rigtig gode priser!

Let og hurtigt

Super god hjemmeside! Billigt og med hurtig levering. Kan klart anbefales.

Hurtig levering - Fri fragt

Bestilte et par "Venice" ordren blev ekspederet umiddelbart og skoene kom dagen efter med Post Danmark.
Skoene passede fint og var til en god markedspris - Vil sikkert handle hos Deichmann igen.

Gratis fragt og gode priser.

Købte et par nike sko til min datter, alt gik som det skulle uden det eneste problem. Rigtig god pris, hurtig levering og gratis fragt. Kan varmt anbefales!

Laden ja - online nein

Zuerst mal ein fettes LOB an die Belegschaft der Filiale in Schöneweide.
Dort wird man immer anständig und fair behandelt - wie man sich das als Kunde eben wünscht. Ich habe hier durchweg positive Erfahrungen gemacht! Egal ob ich Schuhe gekauft, oder erstmal nur für eine Anprobe habe bestellen lassen.

Kürzlich empfahl mir dann eine Mitarbeiterin, wenn ich Schuhe über den Online-Shop bestelle (das gesuchte Paar war im Laden gerade nicht verfügbar), dann ginge das schneller, als wenn sie die Schuhe in ihre Filiale bestellt.

OK - das hab ich dann versucht.
Schuhe auswählen, als Kunde registrieren - das ging bei Deichmann alles ohne Hürden.
Aber dann:
Ich sollte, nachdem ich dem Kauf bereits verbindlich zugestimmt hatte, eine Bezahlart auswählen.
Zur Wahl standen PayPal, KreditKarte oder "Sofortüberweisung"...
Also ne KreditKarte brauch ich nicht, will ich nicht, hab ich nicht.
PayPal... ist eine Tochter von eBay (allein deswegen will ich's schon nicht) und der gesamte Käuferschutz ausserhalb eBay was ganz anderes als bei eBay intern. Alles was den PayPal-Käuferschutz betrifft, unterliegt nach meinem Wissen noch heute einer "Kann-Bestimmung" - also PayPal muss gar nix.
Es kostet nur den Zahlungsempfänger Geld.
Deswegen nutze ich es nicht.
Blieb also nur eines übrig.
Ich wurde nach der Auswahl der "Sofortüberweisung" gleich aufgefordert meine Bankdaten bereitzuhalten...

Dann kam es: Ich sollte nicht nur meine Kontonummer und die BLZ dort hinterlegen. Nein, die wollten auch noch meine Online-PIN und dazu eine gültige TAN!

Und genau davor warnt jede Bank ihre Kunden.
Niemals die PIN, und schon gar nicht in Verbindung mit einer gültigen TAN an Dritte herauszugeben.
(Und bei meiner Bank würde das wegen des Sicherheitssystems auch gar nicht klappen.)

Daraufhin habe ich den Kauf sofort storniert.

Deichmann reisst es jetzt nur damit noch heraus, dass meine Stornierung per E-Mail umgehend bearbeitet wurde, und der Kontakt freundlich ablief.

Mein guter Rat an Deichmann: Es gibt ein gut funktionierendes altes System: Die Überweisung, also Bezahlung per Vorkasse.
DAS sollte dem Kunden zur Wahl stehen.

Welche Garantie für einen bleibenden Kauf ohne Rückgabe hätten denn die anderen Bezahlarten?
Keine!
Jeder kann alles innerhalb 14 Tagen zurückgeben!
Wer nach 14 Tagen nicht bezahlt hat, bekommt keine Ware.
Den Verkauf kann man dann mit dem Zahlungseingang verbuchen.
Kein Mahnwesen, kein Ärger und zufriedene Kunden.

Denkt mal drüber nach, Ihr könntet noch ein klein wenig besser werden!

Christian Kunze found this review useful

nemt

Det er nemt og billigt.
Jeg kigger altid derinde når jeg skal købe sko til mig og min søn.

Ingen døgnposten

Selvom de skriver de understøtter døgnposten, så gør de det rent faktisk ikke.

Hurtig levering - enkel handel

Ville egentlig have købt et par sko i den lokale butik, desværre var netop denne model ikke på lager.
Bestilte derfor skoen på webshoppen om sent eftermiddagen, og er meget imponeret over at modtage dem 2 dage efter.

Men ... hvordan kan der være økonomi i at sende et par sko til Kr. 99 med Postdanmark pakkepost med omdeling ?2

Men godt koncept at vare kan bestilles i webshop, og ved problemer kan det gøres i den lokale butik.

Perfekt

Bestilte 5 par sko søndag aften. Tirsdag kom de med posten. 3 par passede ikke helt. Tog til Hillerød samme dag. Fik pengene retur. ingen problemer overhovedet. Sådan skal e-handel være. Stor stor ros :)

Jeg bestilte sandaler lørdag aften og fik dem med posten tirsdag morgen. Super lækkert

Kunne godt have brugt lidt mere information om deres returpolitik på deres hjemmeside. Jeg skulle 3 trin ind i mit køb før jeg fandt ud af at man kunne bytte i en butik hvis størrelsen ikke var god.

Til gengæld passede de perfekt da de kom. Jeg havde også brugt deres ganske enkle størrelsesguide på siden.

hurtigt og nemt

Bestilte 11 par sko , fik bekræftigelse på betaling dagen efter og dagen efter igen var de leveret , lidt øv at et par var i stykker, men dejligt og gladligt overrasket over at man kan bytte i butik nice
skal bytte sko imorgen og hvis alt er nice der kommer der en stjerne mere

Godt, men lidt dårlig info vedr. levering

Alt i alt gik det hurtigt og nemt... Den eneste lille ting der ikke var helt godt, var at jeg ikke kunne "følge" min ordre dvs. jeg anede ikke om den var på vej eller glemt eller noget!
Men udover det var det hurtigt og nemt

Vi har brugt shoppen 3 gange

og har været tilfreds alle gange.

Det eneste der gør, at de ikke får 5 stjerner, er, at jeg savner mere info om skoene - f.eks. børnesko.
Er de vandtætte mv.

Men ikke "brok" herfra. Og vi vil bruge siden igen.
Gode priser!

Koster 90,- kr. at bytte samme sko fra str 39 - str 38 ???

Fik et par Catwalk sko i fødselsdagsgave fra Deichmann, Bryggen . Vejle. De var desværre et nummer for store og jeg begav mig til forretningen for at få dem byttet. Til min store forbavselse forlangte medarbejderen hos Deichmann en mérpris for ombytningen fra str. 39 til str. 38 på kr. 90,- ???
Begrundelsen var at der var givet rabat til kunden ved købet og nu skulle jeg så betale den fulde pris hvis jeg skulle have den korrekte størrelse - for nøjagtig samme vare.
Jeg troede først det var en joke eller en for tidlig aprilsnar, men det var det ikke!
Jeg vil dog prøve at henvende mig til butikschefen i morgen da der simpelthen må foreligge en fejl fra deres ikke helt kompetente arbejdskraft ( måske elev - hvem ved )
Det er såmænd ikke de 90,- kr. som nager mig, men mere det at blive røvrendt i sådan en grad at jeg mener dette forløb skal déles med alle som måtte have lyst til at læse det. Både her på tråden og selvfølgelig "Trustpilot"
Det er vel unødvendigt at nævne at undertegnede - venner og bekendte aldrig sætter benene i éen af Deichmann´s butikker igen med så inkompetent personale.
Det skal vel også lige nævnes at min alder på 16 år også kan være medvirkende til den lortebehandling jeg fik - De forventede vel ikke at en teenager selv kan tænke?

P.S.
Ringede til dem dagen efter dette indlæg og gjorde opmærksom på at det nu var på trustp. Chefen besluttede derefter at tilbagebetale de 90,- kr - Endnu engang tak til Trusp.

P.s. P.s.
Har i dag 13 april 2012 modtaget denne E-mail fra Firmaet:

Hej Flemming

Først og fremmest vil jeg undskylde det sene svar.
Da Deichmann ikke er på Trustpilot sender vi dig et svar på din mail. Vi vil dog se på muligheden for at komme på Trustpilot i fremtiden.

Tak fordi du skriver til os mht. oplevelsen i Bryggen. Det sætter vi stor pris på, da vi hos Deichmann har fokus på god kundeservice, og derfor naturligvis beklager denne oplevelse du har været ude for. Vi bestræber os på løbende at uddanne vores personale i at yde en god kundeservice og måler løbende på kundetilfredsheden. Ved en ombytning til samme vare blot i en anden størrelse, er det vores politik at gøre dette uden omkostninger i vores butikker. Vi beklager derfor at dette ikke var tilfældet i første omgang da du besøgte vores butik.

Ganske udemærket.....

Bestilte 2 par sko på hjemmesiden og modtog dem dagen efter, superfint......

Skoene var fine, men billedet på hjemmesiden snød lidt m.h.t. farverne, så det ene par var ikke 100% som forventet.

Men alt i alt en fin oplevelse, så nok ikke sidste gang jeg bestiller fra dem......

Gode sko til fair priser!

Firmaet tilbyder sko i alle prisklasser og kvaliteter. Pris og kvalitet hænger dog sammen hos Deichmann. Er man på udkig efter et par sko i god kvalitet, til en overkommelig pris, kan man gå efter deres egne lidt dyrere mærker (5th avenue, Janet D. osv.) Var så heldig at finde sko i førnævnte mærker på udsalg, og her kan man altså virkelig spare penge, og få super gode sko. Dog skal man som sagt være opmærksom på at man får, hvad man betaler for. Er ikke så begejstret for deres "billige" sko (Graceland), det kan sagtens mærkes at de ikke er i den bedste kvalitet og kun kan holde én sæsson. Men heldigvis har de alternativer, og det skal de have + for.

Rigtig fine sko, god kvalitet til prisen!

Rigtig mange fine sko, også til børn. Priserne er rigtig gode og kvaliteten er fin! Især deres børnesko har vi været rigtig glade for!

Billige sko...

Jeg handler faktisk kun i Deichmann, men kun fordi at skoene er billige og er selvfølgelig godt klar over at kvaliteten er herefter.
Jeg er dog begyndt at blive irriteret over at handle der, fordi ekspedienten bag kassen altid prøver at sælge mig alt muligt tilbehør, div. spray til skoene osv. og de bare ikke vil forstå et NEJ TAK ! For et par gange siden jeg handlede i afdelingen i Hillerød og skulle betale nogle sko, tog ekspedienten en spray frem fra hylden, spørger mig, og jeg citerer: "Har du denne spray? Den er vigtig for skoene, bla bla bla. og nu skal du være ærlig !" Jeg tænkte lige et øjeblik over hvad jeg skulle svare hende, for hvad bilder hun sig egentlig ind at sige sådan til mig ?? Stort set alle mine sko er derfra og har flere jakker der også kræver en gang spray en gang imellem, så selvfølgelig har jeg en i huset. hun ville bare ikke tro på mig. Magen til frækhed !

Deichmann er super til kvinder med skofetichisme

Bestilte sorte stilletter på Deichman.com og fik dem et par dage senere, kun 199,- og INGEN FRAGT, wouw, det er kun pladsen i skoskabet, der er problemet nu...Er der problemer med størrelsen har Deichmann en butik forholdsvis tæt på, hvor jeg kan få dem byttet. Ikke noget med at sende frem og tilbage og betale dyr porto, det kan vi li!!

Fede sko til billige penge!

Deichmann har leveret god service ved at levere til tiden, og vare levede 100 % op til billeder fra hjemme siden.

unkompliziert kaufen

Ich hasse es Schuhe zu kaufen. Für mich selbst finde ich es sowieso schlimm.
Ich bin über 30 Jahre alt und kann heute noch nicht genau sagen, welche Schuhgröße ich wirklich habe....ich schwanke immer zwischen 39 und 40. Und irgendwie habe ich das Gefühl, dass nicht meine Füße insgesamt breit sind sondern eher die Zehen. Aber das spielt hier nun keine Rolle.
Wenn ich dann also endlich mal ein paar Schuhe gefunden habe, die mir dann auch passen und mit denen ich auch wirklich laufen kann, dann kann ich mich glücklich schätzen. Das Problem ist nur, dass ich es nicht einsehe so viel Geld für Schuhe auszugeben. Denn manchmal merke ich erst nach zwei oder drei Wochen ausgiebiger Bentutzung, ob ich mit den Schuhen wirklich gehen kann. Traurig aber wahr, aber ich habe dafür wirklich kaum Gefühl.
Früher habe ich immer richtig teure Schuhe gekauft. Das mache ich nicht mehr. Habe dadurch schon so viel Geld verloren. Sehr ärgerlich.
Ich bestelle jetzt entweder nur noch in Shopping-Clubs Schuhe, weil sie dort schön günstig sind und es dort immer mal wieder tolle Marken im Angebot gibt oder ich bestelle die Schuhe bei Deichmann. Bei Deichmann selbst im Laden bin ich seltener.
Mich nervt das Gekrame dort und oft finde ich dort auch nicht mehr meine Größe.
Bei den Kinderschuhen geht es mir genau so. Wenn ich für meine Tochter Schuhe brauche, dann sind meistens genau die nicht mehr da in ihrer Größe, die sie haben möchte. Seit zwei Jahren bestelle ich die Schuhe deswegen einfach im Deichmann online Shop. Das ist sehr einfach. Das Gute bei dem Shop ist, dass der Versand so günstig ist bzw. ist er kostenfrei!!!! Nur bei Nachnahme fallen 2,50 Euro Gebühr an. Geliefert wird innerhalb von 48 Stunden. Mit Hermes oder DHL. Falls dann der Schuh nicht passt, ist er sogar kostenlos zurückzuschicken oder einfach in einer Filiale abzugeben. Also auch sehr kundenfreundlich. Zahlung per Kreditkarte, Giropay, PayPal, per Nachnahme oder per sofortuebweisung.de möglich.
Wer doch lieber in die Filiale möchte um den Schuh vorher anzuprobieren, kann auf der Shopseite nachsehen, in welcher Filiale der Schuh gerade vorrätig ist. Das ist ein super Service finde ich. Allerdings muss man dann die genaue PLZ des Shops kennen, sonst kriegt das Programm Schwierigkeiten. Also PLZ im Umkreis berücksichtigt das Suchprogramm nicht.
Alles in allem bin ich sehr zufrieden mit dem Shop-Angebot und mit dem Service.
Gerade Kinderschuhe bestelle ich hier gerne, weil ich sie so unkompliziert in mehreren Größen bestellen kann und die nicht passen, schnell und kostenlos wieder wegschicken kann. Den Shop empfehle ich sehr gerne weiter.

1A Schuh Online Shop

Zu empfehlen, Bestellung auf Rechnung , Lieferung schnell, und auch Retouren sind problemlos.

B. Engel

Blev overfuset af ekspedient

Jeg har tidligere glad handlet i Deichmann. Mange gange og har altid set mig selv som en tilfreds kunde af konceptet. Det er vist slut nu...

Jeg var i butikken i Bruuns Galleri onsdag den 9/11 mellem kl 14 og 15, og jeg prøvede ET PAR SKO. Da jeg tråde ud af dem, skubbede jeg dem pænt ind til siden og gik et par skridt væk for at ville prøve et andet par... da bliver jeg fuldstændig overfaldet af en ekspedient.

Hun nærmest hvæser af mig, om jeg ikke har tænkt mig at stille de sko på plads. Hun spørger ikke engang pænt. Jeg bliver helt paf og inden jeg når at svare, siger hun spydigt: "du har måske ikke lært hjemmefra, at man skal rydde op efter sig selv?"
Den måde vil jeg bare overhovedet ikke tales til, og slet ikke når jeg som kunde er inde i en i en butik for at prøve lidt forskelligt. Giv mig da lige en chance!
Jeg bliver trodsig og fortæller rolig pigen at jeg ikke vil rydde op, når hun taler sådan til mig, og at hun sal huske, at det her er en del af hendes job, og gør så klar til at gå.
Ekspedienten fortsætter derefter men at tale ned til mig, nedgøre min opdragelse og pointerer at "jeg da slet ikke skal forvente at de vil hjælpe mig, hvis jeg spørger om hjælp, når jeg ikke engang vil rydde op". Jeg var mundlam. Hvad siger man til én, der tydeligvis ikke er klar over, hvilken jobfunktion hun har. og hvad man kan tillade sig. Og hvad der er rimeligt.

Jeg fik ikke sagt særlig meget videre til pigen, hun fik læsset en masse lort ud over mig og jeg kommer aldrig igen i den butik. Ikke før den ekspedient har været på en-eller.anden form for salg&service-, kundehåndtering- eller anger management-kursus. Det var meget meget ubehageligt.

Jeg har selv stået i butik i næsten 10 og er af den overbevisning, at når man vælger et sådan job, skal man acceptere at man er i et servicefag. Det vil sige, man sørger for glade, tilfredse kunder, hjælper, støtter og sørger for, at de får en god oplevelse. Og her er oprydning altså en stor del af det. jeg har aldrig nogensinde bedt en af mine kunder om at rydde op efter sig selv. Aldrig. Og ville ikke så meget som overveje at bede dem om, selv at lægge en t-shirt på plads, komme sko tilbage i æsken eller tømme prøverummet. Det er mit job!

fin butik

Jeg har aldrig haft noget problem med at købe sko hos deichmann okay service, billigt og en god kvalitet til prisen.

Jeg kunne dog godt ønske at de lavede en online shop også.

Jeg har lige en lille kommentar til dem som klager over at de skal rydde op: Er det ikke normalt at man rydder op efter sig når man har prøvet noget?!?

LAV PRIS

KØBER KUN MINE SKO HOS DEM DA DE HAR EN LAV PRIS OG SKONEN ER GODE NOK HOS DEM HVORFOR KØBE DYRE SKO NÅR MAN KAN FÅ DEM TIL EN LAV PRIS OG DE ER GODE TIL AT HJÆLPE HVIS MAN HAR BRUG FOR DET

tania frøsig

handlede meget i esbjerg storcenter s Deichmann sko men en dag jeg var derinde med mine 2 piger og min mor - havde vi en rigtig dårlig oplevelse

vi stod og kiggede på sandaler til begge piger de skulle have 2 par hver

min store pige kigger på et par sko meget stille og rolig og pludselig hører vi en mand der over rumbler min datter ?? jeg dår derom og spørger hvad problemet er og får et svar fra en mandlig ekspedient "at han ikke gad rydde op efter børn hele dagen " what tænker jeg ! min datter havde kigget i en kasse og pænt sat den tilbage
hvis man ikke kan tåle børn skal man nok ikke sælge børne sko !

vi gik efterfølgende derfra uden at købe
ingen skal overrumble mit barn især uden hun havde gjort noget

Fik et par sko med forskellig størrelse

Min mor har købt et par sko til mig, da jeg ikke bor her i landet.
Efter at have taget skoene på og startet en rejse konstaterede jeg at venstre sko er størrelse 43 og højre sko størrelse 46.

Jeg har skrevet til deichtmann-sko tre gange og ikke fået noget svar.

Totalt uacceptabelt at de ikke svarer

Fantastisk service

Jeg købte et par sko til 299,- i Sønderborg butikken og 2 dage senere gik den ene så i stykker ved snørebåndet.
Det kunne sagtens argumenteres at skaden var selvforskyldt ved voldsom behandling (det var den dog ikke). Jeg tog tilbage til butikken og fik uden slinger i valsen (og med et stort smil fra den flinke ekspedient) byttet skoene til et par nye.
Selvfølgelig er det ærgeligt at skoene gik så hurtigt i stykker, men det kan sagtens have været en produktionsfejl. Servicen fejlede i hvert fald ingen ting.

Uvenlig ekspedient

Købte støvler til mine to døtre i Deichmann sko i Esbjerg Storcenter. Spurgte ekspedient, der var ved at ordne hylder, om de havde andre størrelser end dem der var i butikken, fik bare "nej!" uden hun så meget som vendte sig om, vi gik til kassen og betalte de to par støvler vi havde bestemt os for, lige da vi havde betalt, kom "hende fra hylderne" farende og sagde at "en anden gang måtte vi gerne rydde op efter os!" Pigerne havde godt nok prøvet flere par og nogle havde vi sat op på hylderne, men det kan da godt være, at der stod et enkelt par eller to tilbage, men hvis Deichmann-butikkerne ønsker, at man selv skal rydde alt op efter sig, kunne de måske skilte med det, lige som man i f.eks. Bilka skriver i prøverummene, at man gerne vil have, at folk hænger det prøvede tøj på plads. Jeg vil lige tilføje, at det var støvler til 299,- og 349,- vi købte, men hun var måske sur over, at hun skulle arbejde en søndag og så skulle det lige gå ud over os.