[REPLY]
Har bestil varer i firmaet flere gange. Sidste gang var der efterfølgende "vrøvl" med en bluse efter vask (En Icemann). Blev sendt retur. Efter nogle dage fik jeg pengene incl portoen tilbage. En anden gang var der en fejl på et tørklæde og vi fandt en prisreduktion.
Så hvis man gør sig klart, at varer først afsendes efter udløbet af det pågældende mærkes annoncetid, er der helt klart penge at spare...Jeg er bestemt IKKE færdig med at handle der..♥
Kære D&F,
Siden jeg opdagde jer for lidt over et år siden, er det blevet til omkring 10 ordrer. Det er lidt farligt for min økonomi, at være venner med jer, men det er nu et venskab jeg ikke ville undvære. Jeg vil give jer 3,5 stjerne, men I har været heldige at få de 4, for jeg vil jer det bedste.
Kvalitet til rigtig gunstige priser, - og hvis jeg ikke er tilfreds ryger det let retur.
Leveringstiden har jeg det fint med, det er blot en præmis for at få varerne til så gode priser.
Jeg har en enkelt gang oplevet, at I ikke havde kunnet skaffe varerne, det er selvfølgelig skuffende, men det kan ske for enhver - i sjældne tilfælde. Dog har jeg oplevet prisfejl op til flere gange, alle tilfældene er ordnet nu, men ekspeditionstiden har simpelthen været for lang. Et eks.: Jeg bestilte en ordre, og kunne se, at sammenregningen ikke stemte overens med fakturaen. Dette skrev jeg til jer, lige efter jeg havde afgivet ordren. Men jeg hørte ikke noget fra jer i 10 dage, - skrev to gange til jeres kundeservice, og forsøgte mig også engang på facebook, (da det drejede sig om ca. 1000kr.), men først efter jeg havde modtaget varerne hørte jeg fra jer. Jeg havde gerne set at afregningen havde været ændret før pengene blev hævet fra min konto.
Har du god tid ?? Så kan du evt. handle her.
Efter et par uger uden at modtage varen får man oplyst at nej dem har de da ikke selv fået endnu. Det kan godt være det er billigt men jeg synes det er alt alt for langsomt med 3 ugers leveringstid.
Hver uge nye fristelser fra denne lagersalgsbutik med lækre mærker. Der er ret lang leveringstid, men det går hvis man ikke er utålmodig eller har akut brug for varerne. Det farlige er at man nemt kan komme til at gå amok. Priserne er yderst attraktive.
Og i sidste omgang har jeg oplevet en fantastisk god og smidig service - jeg føler de gjorde alt muligt for at hjælpe - især tak til Emil :-)
Anbefales!
Min frakke? Den er fra KarenBySimonsen og jeg har købt den på sitet Designersandfriends.dk - hvor der altid er kampagner af nogle dages varighed. Leveringstiden er lidt længere end normalt, men så får du til gengæld og så fede varer til rigtig gode priser. Og den ene gang, jeg fik en gal størrelse, var det supernemt at få pengene og portoen tilbage. Jeg kan kun anbefale at følge med :o)
Jeg har benyttet Designers and Friends flere gange og har aldrig oplevet problemer. Jovist, der er lidt lang leveringstid, men sådan er det, og jeg er aldrig blevet lovet noget, som ikke er blevet overholdt. Desuden har jeg mødt dele af personalet til et lagersalg og de var så venlige, uhøjtidelige og virkelig fine, så det gav mig bare et endnu bedre indtryk. THUMBS UP!
Super gode kampagner med lækre mærker til gode priser. Virkelig god, nem og overskuelig webshop, hvor man med få klik kan se, fx hvad der er tilbage af størrelser. Super gode billeder fra mange vinkler. Og når det indimellem kikser med en ordre, så er der en superhurtig og venlig kundeservice til at rette op på fejl. Kan klart anbefales, hvis du har plads i skabet!
Jeg har kun gode oplevelser med at handle med designers and friends. Man skal væbne sig med tålmodighed mht leveringstiden - men det er jo del af dealen;) jeg har en gang oplevet, at firmaet ikke kunne levere den vare, jeg havde bestilt - ærgerligt! Men jeg fik pengene retur og en lille "gave" i stedet.
Har handlet der en del gange, med gode oplevelser. Dejligt med de skiftende salg, kan ikke lade være med lige at tjekke udvalget, hver gang der kommer mails derfra. Og det at det er et begrænset udvalg, gør det overskueligt at løbe igennem. Har lidt svært ved de lidt lange leveringstider, selvom man ER oplyst om det, og ville sætte stor pris på en mail, når returnerede varer er modtaget. Har stor betydning at fragten er på et rimeligt niveau, dejligt.
Designersandfriends har tit mange fede mærker som kampagner og priserne er til at forholde af til som studerende! Siden har alt det jeg har brug for!
Fede mærker og store besparelser. Har handlet der nogle gange efterhånden. Har også brugt siden til at købe gaver - og også returnering fungerer ubeklageligt.
Den eneste ulempe er den lange ventetid - men i forhold til det man sparer, synes jeg det er tiden værd.
Jeg har bestilt en super lækker taske til en helt fantastisk pris! Varer ankom hurtigt efter at kampagnen var slut.
Hvem elsker ikke billige varer? Udvalget er ikke det største, men besparelserne gode, Og fede mærker. Tilfreds med pakke og betaling. Savner en ca. Angivelse af hvornår det vil blive sendt, plus det selvfølgelig er ærgeligt at skulle vente næsten 2 uger :)
Jeg har været fuldt ud tilfreds med de handler jeg har haft hos DAF. Jeg har ventet nogle dage ekstra end ved andre webbutikker, men det har jeg været klar over ved bestillingen at jeg kunne forvente. Jeg handler gerne hos DAF igen :-)
Jeg er fint tilfreds med D&F syntes de yder en super fin og imødekommende service!, Eneste grund til her ikke er 5 stjerner, er at jeg er så pokkers utålmodig for at modtage mine varer, og ofte syntes det er æv at vente på at salget slutter.
Synes det er godt at der er noget for både kvinder mænd og børn. Man må påregne længere leveringstid men det bliver man også informeret om.
Jeg har af flere omgange handlet hos designersandfriends. Der er altid hurtig levering efter endt kampagne. Varene er som beskrevet og altid super priser.
Trygt sted at handle så derfor gør jeg det gerne igen.
Jeg benyttede mig i december af Designers & Friends tilbud omkring et nytårssalg. De reklamerede med, at bestilte varer ville blive leveret inden Nytårsaften, såfremt man bestilte senest d. 27. december 2012. Jeg afsendte bestilling d. 20. december - altså i rigtig god tid. Desværre ankom min vare ikke inden Nytårsaften.
Da jeg d. 6. januar 2013 endnu ikke har modtaget min ordre, ej heller hørt fra Designers & Friends, at der skulle være forsinkelser på ordren, fremsender jeg en mail til deres kundeservice. Her oplyses jeg om, at min henvendelse vil blive behandlet indenfor 1-3 arbejdsdage. Jeg hører dog fortsat intet fra firmaet.
I går, d. 11. januar, modtager jeg så min ordre, uden at have hørt et eneste ord fra firmaet på trods af en gedigen forsinkelse og en ubesvaret henvendelse til kundeservice.
Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse!
Har handlet flere gange hos Designers and Friends, og generelt har jeg intet haft at beklage mig over. På det sidste har de dog forlænget deres leveringstider til at være liidt lange, derfor kun fire stjerner, men ellers upåklageligt.
Nemt at handle og navigerer deres site.
Jeg har nu adskillige gange handlet hos Designers and Freinds og syntes det er et helt fantastisk koncept. Har fået købt adskellige varer til langt under den pris man vil skulle betale i en butik og med samme kvalitet. Har endvidere også været i kontakt med dem to gange per telefon, og det er sjældent man får så god service og behandling af et venligt personale når man kontakter internetbaserede virksomheder. Jeg giver gerne min varmenste anbefaling og er helt uforstående over at læse enkelte af anmeldelserne her på trustpilot. Ser frem til at handle næste gang
/Nicolai, København
Jeg har flere gange handlet hos designers & friends og sparet mange penge på lækkert designertøj. Det har fungeret fint for mig også når jeg har skulle bytte hvis tøjet ikke passede i størrelsen. Servicen har altid været i top!
Jeg har handlet et par gange hos Designers & Friends og har i den forbindelse kun haft gode oplevelser.
Priserne er fænomenale og har aldrig oplevet fejl i leverancen :)
Jeg kan ærlig talt ikke genkende de dårlige anmeldelser diverse kunder har givet her.
Jeg har flere gange handlet hos Designers & Friends og jeg har sjældent oplevet problemer. Vareudvalget er stort og hver uge findes der varer til enhver smag.
Leveringstiden er fhv. lang, men det gøres klart ved bestilling og jeg venter gerne på mine varer til de gode priser. Derfor er det vigtigt at væbne sig med tålmodighed.
Jeg har aldrig oplevet at mine varer ikke lever op til mine forventninger og når man får fat på kundeservice, er de gode til at hjælpe og løse ens problemer.
Har handlet en del med D&F, og jeg har nu lært aldrig at stole på dem. Kommer varen? Har to gange fået svar om at de ikke kan levere - efter flere ugers stilhed. Får jeg den rette vare? Har er par gange oplevet at de sender forkert vare, end det som er bestilt. Den ene gang fik jeg min rigtige vare efterfølgende, men i dag er jeg (efter mere end de 1-3 dages svartid på rykker) blevet fortalt at min vare ikke er tilgængelig, men jeg kan returnere den forkerte.
Det er super ærgeligt, for deres koncept er godt, men kan man aldrig regne med leveringsdato, indhold eller levering i det hele taget, er det bare ikke godt nok!
Læste om flere som har fået rabatter ved manglende leverancer mv. Jeg er aldrig blevet tilbud noget som helst - det kan jeg så yderligere undre mig over.
Jeg kan også læse ang. fejlagtige kontotræk - må vist lige tilbage i gemmerne, og kigge på mine....
Handler jeg der igen - tvivlsomt.
Anbefaler jeg stedet igen - nej! Det er ikke besparelsen værd.
Jeg vil rose Designers and Friends for en altid kompetent behandling. Jeg har handlet med dem mange mange gange. levering af varer og hurtig besvarelse både på mail og telefon er super tilfredsstillende. Jeg er altid blevet behandlet af kompetente og professionelle medarbejdere. De varer jeg har købt er både billige og af højeste kvalitet. Tak til Designers and Friends. :-)
Hilsen
Helle
Har for første gang handlet hos Designers and Friends og gik rigtig og glædede mig til at modtage mit tøj:-)
Glæden blev dog kort: Pengene blev hævet i fredags, varerne afsendt igår og idag har jeg modtaget en halv ordre og en seddel om at de desværre ikke kan levere resten men at de SELVFØLGELIG kun hæver penge for de leverede varer! Sandheden er dog en anden, da jeg ifølge min konto har betalt for den fulde ordre!
Dette var aldrig sket hvis lovgivningen om at pengene først må hæves ved afsendelse var blevet overholdt, da man så ville kunne se hvor meget jeg så reelt skulle betale!
Derudover finder jeg det betænkeligt at jeg kun modtager en helv ordre, men jeg er ikke på nogen måde blevet informeret om dette før jeg modtager varen - det kunne jo godt tænkes at jeg ikke var interesseret i en halv ordre? Hvad nu hvis jeg havde bestilt noget som jeg havde planlagt at bruge som sæt?
Men, når alt kommer til alt, så er det tøj som jeg trods alt har modtaget fint nok, men jeg mangler altså nogle penge på min konto.....
Trine Greve
Opdatering onsdag 8. august 2012: Fik efter mange forsøg fat i firmaet som beklagede og lovede omgående at tilbageføre pengene samt bekræfte på mail
Opdatering søndag 12. august: Har stadig ikke modtaget hverken penge eller bekræftelse
Har nu handlet flere gange hos Designersandfriends og må alt i alt sige, at det er super godt.
Lækkert tøj til super gode priser og jeg kommer igen.
De må dog godt være lidt hurtigere til at sende varerne afsted og til at svare på henvendelser.
Svarer ikke på henvendelser - hæver penge uden at sende varerne - jeg vil fremover ikke hverken anbefale eller købe via denne virksomhed - føler mig i den grad bondefanget - og må blot konstatere, at jeg er blevet 500,- kr. fattigere.......og klogere.
KØB ALDRIG HER.
Jeg har nu handlet 4-5 gange på Designersandfriends, kun en gang oplevet, at varerne var udsolgt hvilket jeg straks fik besked om. Alle de andre gange er varene kommet i løbet af 2-3 dage helt som de skulle, senest idag.
Jeg kan derfor kun anbefale siden, og gør det, til alle jeg kender.
Er dette firma gået fallit? Jeg har gennem længere tid forsøgt at oprette mig hos dem - de annoncerer jo alverdens steder, når man googler nogle varer som de åbenbart må forhandle, men det kan overhovedet ikke lade sig gøre. Det er som om siden slet ikke reagerer på den oprettelse jeg laver. Nu da jeg har været på Trustpilot og set vurderingen af firmaet, så har jeg fået min tvivl om de overhovedet eksisterer mere !
Jeg bestilte mine varer d. 3 juli og har endnu ikke modtaget dem.
Der står, at ordren er fuldent, men jeg mangler et pakkenummer, så jeg kan spore pakken.
Har skrevet til Designers & Friends og er spændt på, hvornår de svarer og hvad de svarer.
Mvh.
Anne
Min kone og jeg har to gange forsøgt at bestille varer hos Designer & Friends. I begge tilfælde kunne de ikke levere alle varer. I det sidste tilfælde kunne de slet ikke levere nogle af varerne, selvom det var forskellige slags. I en e-mail fik leverandøren skylden, men det kan vi jo ikke bruge til så meget! En stjerne for tilbagemeldingen.
Jeg har ad flere omgange købt varer hos Designersandfriends, og det har hver gang været nemt at gå til. Udvalget er varieret med nogle super mærker med rabatter, der kan mærkes på budgettet. Der er både velkendte mærker, men jeg har også opdaget forfriskende nye - man skal til tider være hurtig på knapperne for at få fat i ”the good stuff”
Sidste uge modtog jeg både tøj fra de gamle kendinge Bruuns Bazaar og Style Butler og sko fra Shoeshoe. En nederdel jeg havde købt, sad ikke helt som jeg havde håbet, men den blev taget tilbage uden problemer og pengene returneret med det samme. Endeligt et koncept, der ikke gør livet besværligt – Det er noget, der passer mig.
Har nu haft handlet en del på designerand friends. Nogenlunde tilfreds, MEN har en gang fået en Burberry med lange ærmer, hvor jeg havde bestilt en med korte, lod det være, alle kan fejle, men er lige blevet ringet op af dem, hvor de meddeler at den taske som skulle have været afsendt er de desværre kommet til at sælge, til et lagersalg de havde et eller andet sted. Flot, hvordan kan man sælge varerne 2 gange, når de blev udsolgt på nettet....man kan dermed konkludere at firmaet måske ikke er så proffesionelt, som hjemmesiden lader en til at tro. Derudover har jeg skrevet til dem at jeg nogengange når jeg logger ind, logges ind som andre kunder og kan se deres oplysninger, fik en mail om at de ville lade deres IT se på det, men det sker stadig engang imellem, hvilket jeg finder betænkeligt.
My wife bought a pair of earrings from this site.
She happily chose a nice pair of earrings and paid for it. Although the site says that stock is available, but would take a little longer to process the order, she's fine with it. 2 weeks passed and no news from the site.
When emailed to support to inquire about the status of order, a support response email was received the very next day. This is too slow! 1 day for a response? I am not talking about the automatic response, who cares about these automatic response saying that they have received our email? We need fast feedback. 1 day is just too damn long.
Then support told my wife that the particular product is no longer in stock. The order took 2 weeks to process, what stock would it have left if it is a hot item or a promotional item?
Of course, my wife is offered another pair of earrings of similar kind in exchange for the out of stock item, she accepted it unwillingly, and that time was the last time she would ever buy from the site.
Har ikke modtaget vare, har bestilt 2 gange, og begge gange her jeg ikke modtaget eller hørt noget fra dem(de har dog heller ikke trukket nogle penge). Jeg har forgæves forsøgt at kontakte dem, men de svare ikke. Hvis ikke det var for dem som skriver her på trust pilot at de har modtaget nogle vare, ville jeg tro designersandfriends var rent reklame for forskellige firmaers produkter.
Har været rigtig glad for at købe gennem D&F. Har fået mine varer hurtigt, og de har været rigtig hurtige til at returnere penge, hvis det har været en forkert størrelse el.lign.
Er ellers ikke altid lige tilfreds med online tøj-bestilling, men synes de har gjort det rigtig godt ved alle mine leveringer.
Jeg har dog kun købt en vare indtil videre eller det vil sige har lige bestilt en bluse som jeg afventer. Men fik varen til tiden og den var som forventet så her er det ikke sidste gang jeg bestiller fra D&F. Lækkert at man har mulighed for at få noget lækkert mærketøj til billige penge :)