We are hiring!

90 customer reviews
Review company
  • Reviews (90)

Fin betjening

Købte og fik leveret dagen efter,, fik endda god assistance via telefonen.

Featured review of Designme

herlig betjening.

Fik varen med posten så hurtigt det overhovedet kunne lade sig gøre.
Talte i telefon med firmaet inden og fik en sød og dejlig betjening, hvor jeg kunne høre glimtet i øjet.
Tak for god og proff. behandling.

Kanon shop

Sådan kan man også handle på nettet, fede produkter og hurtig levering ..

Dårlig

Bestilte varen en lørdag, hvor der stod 1-2 dages levering. Skulle bruge varen efterfølgende søndag, så var i god tid. Da varen ikke var kommet onsdag eftermiddag, ringede jeg og ingen svarede. Jeg indtalte besked i tlf. svarer, men ingen ringede tilbage. Jeg skrev en mail, men heller ingen reaktion. Torsdag ringede jeg 4-5 gange, ingen tog telefonen. Fredag ringede jeg igen, stadig ingen svar. Skrev mail, om at skulle ringes op. Nu lykkedes det så, at tale med en. Hun fortalte, at varen ville komme lørdag på min privatadresse, og det gjorde den så. Men man må sige, at det er meget frustrerende ikke at få nogen tilbagemeldinger overhovedet. Jeg stod jo og skulle bruge varen til en fødselsdag.

Super fint

God og hurtigt respons ifht spørgsmål. Fin vare : )

Fin handel

Meget fin og især hurtig butik.
Havde lidt problemer med at se hvilken farve jeg kunne vælge imellem da jeg skulle vælge produkt, ellers ingen problemer overhoved.

Designme

Fejl i levering og bedre beskrivelse på hjemmesiden.

Manglende ting i leveringen og forkerte pudebetræk.
Dog hurtig svar og ombytning inkl returseddel på det, der skulle sendes retur.

Yderligere noget overrasket over "bagsiden" af pudebetrækkene, som jeg gik ud fra lignede forsiden, da intet andet var beskrevet på hjemmesiden. Det viste sig imidlertidig at pudebetrækkene på trods af at de er bestilt som værende helt ens, faktisk har forskellig farve på bagsiden. Dette kunne godt være langt bedre beskrevet på hjemmesiden.

Fantastisk service

Helt igennem upåklagelig handel. Hurtigt ekspedition og levering.God pris

Hurtig ekspedition

Vi fik vores varer næste dag uden problemer...

Designme

Med en korrigeret fejlforsendelse gik det godt.

I sendte varen til en forkert adresse først trods det hastede. Men i god kundeservicestil korrigerede I fejlen tidsnok til jeg fik lampen op til weekenden som ønsket.

tak for det.

Designme

Internet siden virker fin og overskueligt

Jeg er ikke til fræs da det tog over 14 dag før det kom frem, fra jeg bestilt til den var på min bopæl og at varen også har nogle grimme ridser ned af den en side.

dårlig levering eller ingen

Venter stadig på min ordre, pengene hæve for flere dage siden

Super god service!

Jeg anbefaler at købe på Designme, fordi de giver en god service med hurig aflevering.

En god oplevelse

Jeg fik hvad jeg ville have og varen kom til tiden

Mangelfuld information på hjemmesiden

jeg har købt en weekendtaske. Jeg troede, at det var selvfølge, at en sådan havde to hanke og en skulderrem, som passer i længden til høj dansk kvinde. Tænke slet ikke på at det ikke kunne være sådan, men ingen hanke og en alt for lang skulder rem, som jeg nu har bundet to ordentlig knuder på. Det var ikke, hvad jeg så og kunne læse mig til. Sidst bestilte jeg et par bukser, som ikke var der i den farve, jeg bestilte. Kunne godt ønske mere detaljeret informtion, en bedre opdatering og dermed lidt færre overraskelser.

Designme

Utrolig personlig og professionel service!

Da en af de varer jeg havde bestilt var udgået og en anden manglede i farve tilbød de mig 15% rabat ved andet valg og fri fragt da jeg så ikke kunne når de 800kr til fri fragt, utrolig flot syntes jeg!

Super god service!

Kan på det varmeste anbefales.
Yder super service, samt hurtig levering!

• Mia
  • 2 Reviews

Hurtig og troværdig handel

Designme er efter min vurdering en troværdig og professionel hjemmeside. Jeg vil helt sikkert handle dér igen.

• Per

Langsom levering

Det tager for lang tid at få varen og kvalitet af de bestilte varer -lever ikke op til mine forventninger. Der er noget galt med pris og kvalitet.

• Nina

Ekstrem langsom ekspedition

Efter bestilling via hjemmeside, går der lang tid inden en respons og efterflg ingen respons på mail

Designme

Let at bestille på designme.dk og levering inden for få dage.
Muligheden for at notere en alternativ form for levering (på trappen, hos naboen eller lign.) er en god idé, men bliver dog ikke fulgt - men det er nok mere Post Danmark, man skal tage den med...

troværdig

vi bestilte en lampe og i løbet af 2 dage havde vi modtaget denne. Man kan sagtens handle med designme.dk og tro på at man også modtager den vare man har bestilt.

Hurtig og nemt

Hurtigt og nemt, og så ved jeg at de ting jeg har købt bringer glæde

framragende

Hurtig, ordentlig og tydelig betjening.
Tak
Mvh.
Anette Juhl

Designme

oversiktrlig side, rask levering.

Jeg var veldig fornøyd med design me sin side, informasjonen rundt bataling og levering var god så handelen føltes trygg. Stort pluss for rask levering. Jeg kommer til å bruke denne siden igjenn for nettshoping.

Fin service

Designme svarede pr. mails hurtigt på spørgsmål og leverede varerne som aftalt.
Forsendelsen var dog forholdsmæssigt dyr. Det ville have været dejligt hvis man havde kunne vælge selv at hente pakken på posthuset, og derved sparet lidt af portoen.

Hurtig og nem betjening

Jeg bestilte torsdag aften, og det blev sendt følgende dag. Super nemt og hurtigt.

Top cool

God service, hurtig levering, personlig henvendelser ved udsolgte varer, problemfrie retuneringer, internet shop som giver oplevelsen af personlig tilstedeværelse

• Lene
  • 2 Reviews
  • Verified buyer

Nem shop og hurtig tilbagemelding

Super nem shop at finde rundt i og stort udvalg. Der var en fejl i shoppen, så min vare var ikke til gængelig, men jeg fik hurtigt en mail om fejlen, en stor beklagelse og et forslag til en anden vare - super professionelt og absolut med til, at jeg gerne benytter Designme igen en anden gang. Har allerede anbefalet shoppen til andre.

Meget tilfreds

Jeg er KUN tilfreds

Designme

Det fungere rigtigt godt.

Det fungerede rigtigt godt. Med god og venlig betjening, DESIGNME holdte hvad de lovede og det er en meget vigtig detalje.

• Ina
  • Verified buyer

Alt levede op til mine forventninger

Hurtig levering og varerne var helt som de skulle være. Kan kun anbefales.

• Kaja

Personlig service.

Der er hurtig kontakt og levering - og så er der omtanke når udsolgte varer pludselig dukker op, en mail og hvor der står: Den er dukket op !har du lyst til at føbe den alligevel ellers er det bare ok .....

• Pia
  • Verified buyer

INTET at bemærke udover en lækker hj.side

Fin handel. Hjemmesiden er virkelig lækker og jeg får ALTID lyst til at købe en masse derfra.. Jeg har endnu ikke sat de skabs greb op, som jeg købte men er sikker på at de vil pryde skabet :)

• Anne

Perfekt behandling

Super hurtig levering og en vare der virkelig lever op til forventningerne...

By Nord Wally

DesignMe ekspederede min ordre hurtigt, den nåede frem 3. dag efter bestilling :-)

• CK

Anmeldelse af DesignMe

Fem stjerne.
God og overskuelig hjemmeside.
Gode vare
Handler helt sikkert her igen !

Designme

leveret til tiden tæt på jul

Designme leverede til tiden tæt på jul

• Tine
  • Aalborg, DK

Julegave-køb

En t-shirt med ulve-motiv fra by nord, DesignMe havde den i grå som den eneste jeg kunne finde. Meget tilfreds. Hurtig levering, gratis og fin indpakning, super vare. Eneste minus: dyr porto! 69,- for at sende en t-shirt....ellers handlede jeg der gerne snart igen.

Køb af badekåbe

Alt er forløbet fint fra bestilling til modtagelse af en fint indpakket badekåbe. Det er første gang, jeg har handlet her, men gør det gerne igen.

Mvh.
Lisbeth

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.