[REPLY]
Jeg bestilte mine varer mandag aften og skulle bruge dem onsdag. Ikke noget problem, de dukkede op i tide, og alt var perfekt.
Nemt og hurtigt. Der gik kun 3 dage fra bestilling til levering. Skønne produkter samlet et sted, og dermed var en shoppeformiddag overstået på en halv time online.
Produktet jeg købte var billigere end hos konkurrenter - ikke en finger at sætte på levering
Jeg er fuldt ud tilfreds med alt omkring mit køb hos designme, og fik ennda en vare der er udsaolgt de fleste andre steder
The good I ordered had to be swapped due to fault. It was very quickly and pragmatically solved by the support. I appreciate it very much.
En god side som varmt kan anbefales. Gode produkter, hurtig levering - alt i alt god service!
Siden er lidt svær at navigere rundt i. Men bestilling og betaling, samt levering på 3 dagen, alt i alt er jeg tilfreds.
Du skal ikke bestille før du har plads til varen,for den kommer sikkert dagen efter.
Skulle bruge et par julegaver (lad være usagt hvilke da det jo er overraskelser :-).
Udsolgt de fleste steder (et ret nyt produkt) men designme.dk havde det på lager.
Dejligt nemt at bestille og betale.
Og så kunne man få gaverne pakket ind - super service og faktisk afgørende for os som skal sende på tværs af landet for så kan det sendes direkte - hvem sparer ikke gerne en forsendelse :-)
Den ene af gaverne skulle dog afleveres på lørdag og jeg henvendte mig via email og forklarede at godt nok havde jeg skrevet det var julegaver men jeg ville høre om de kunne nå at sende det hurtigt så jeg kunne have den ene med her i weekenden.
Sendt dagen efter og mail besvaret med oplysning herom.
Se det kalder jeg god service for jeg slap for at være nervøs for gaven ikke kom.
Eneste grund til "kun" 4 stjerner er, at man ikke har lagerstatus med så man kan se om man reelt får det bestilte - det ved man først når ordren er behandlet.
Hvis I laver det så er det 5 fuldt fortjente stjerner!
Vi handles ved :-)
Jeg stod akut og skulle bruge nogle bestemte tekstilledningsophæng, da elektrikeren kom to dage senere. Jeg kunne ikke få dem i den ønskede farve i fysiske butikker og gav mig i kast med at søge på Internettet. Faldt over Designme, der dels havde dem hjemme og dels endda til en rigtig god pris! Designme har telefonnummer angivet på hjemmesiden og besvarede med det samme mit opkald og lovede mig, at hvis jeg godkendte og betalte online umiddelbart efter opkaldet, ville de skynde sig at sende varerne. Alt foregik som lovet og jeg havde ledningerne dagen efter.
Supergod service! Handler gerne der igen og anbefaler hellere end gerne siden til andre!
Jeg har flere gange brugt Designme og alle gange fået en 100% god oplevelse.
Bestilte den ene dag, varerne kom den næste. Ringede lige til firmaet for en sikkerheds skyld, da jeg skulle bruge varerne næste dag.
Der var rigtig god service, og selvfølgelig ville de sørge for, at varerne kom næste dag.
Det gjorde de også.
Så var den fødselsdagsgave i hus på ingen tid;-)
Hold da helt op leveringen var hurtig. Efter en time på gågaden hvor jeg gik fra den ene til den anden butik uden at finde hvad jeg søgte, bestilte jeg mine varer hos designme.dk om eftermiddagen. Og vupti næste dag kom de med posten fordi jeg havde skrevet at ordren hastede. God service.
Anbefales på det sterkeste. Setter kunden i fokus og god informasjon op oppfølging! Takker for en splangt hyggelig handel!
Kanon service ,, også via telefon,..,
Alt fungerede til min fulde tilfredshed
Bestilte en sofapude, fik dagen efter både opringning og mail om at puden var udgået. Blev tilbudt tilsvarende pude til meget fordelagtig pris. Modtog puden 2 dage efter med personligt brev fra Designme medarbejder. DET er service i topklasse :-)
Sådan kan man også handle på nettet, fede produkter og hurtig levering .. År efter år leverer designme,dk julegaver til os. Levering til aftalt tid samt flot indpakning, perfekt for os.
Bestilte varen en lørdag, hvor der stod 1-2 dages levering. Skulle bruge varen efterfølgende søndag, så var i god tid. Da varen ikke var kommet onsdag eftermiddag, ringede jeg og ingen svarede. Jeg indtalte besked i tlf. svarer, men ingen ringede tilbage. Jeg skrev en mail, men heller ingen reaktion. Torsdag ringede jeg 4-5 gange, ingen tog telefonen. Fredag ringede jeg igen, stadig ingen svar. Skrev mail, om at skulle ringes op. Nu lykkedes det så, at tale med en. Hun fortalte, at varen ville komme lørdag på min privatadresse, og det gjorde den så. Men man må sige, at det er meget frustrerende ikke at få nogen tilbagemeldinger overhovedet. Jeg stod jo og skulle bruge varen til en fødselsdag.
Meget fin og især hurtig butik.
Havde lidt problemer med at se hvilken farve jeg kunne vælge imellem da jeg skulle vælge produkt, ellers ingen problemer overhoved.
Manglende ting i leveringen og forkerte pudebetræk.
Dog hurtig svar og ombytning inkl returseddel på det, der skulle sendes retur.
Yderligere noget overrasket over "bagsiden" af pudebetrækkene, som jeg gik ud fra lignede forsiden, da intet andet var beskrevet på hjemmesiden. Det viste sig imidlertidig at pudebetrækkene på trods af at de er bestilt som værende helt ens, faktisk har forskellig farve på bagsiden. Dette kunne godt være langt bedre beskrevet på hjemmesiden.
Fik varen med posten så hurtigt det overhovedet kunne lade sig gøre.
Talte i telefon med firmaet inden og fik en sød og dejlig betjening, hvor jeg kunne høre glimtet i øjet.
Tak for god og proff. behandling.
Helt igennem upåklagelig handel. Hurtigt ekspedition og levering.God pris
I sendte varen til en forkert adresse først trods det hastede. Men i god kundeservicestil korrigerede I fejlen tidsnok til jeg fik lampen op til weekenden som ønsket.
tak for det.
Jeg er ikke til fræs da det tog over 14 dag før det kom frem, fra jeg bestilt til den var på min bopæl og at varen også har nogle grimme ridser ned af den en side.
Venter stadig på min ordre, pengene hæve for flere dage siden
Jeg anbefaler at købe på Designme, fordi de giver en god service med hurig aflevering.
jeg har købt en weekendtaske. Jeg troede, at det var selvfølge, at en sådan havde to hanke og en skulderrem, som passer i længden til høj dansk kvinde. Tænke slet ikke på at det ikke kunne være sådan, men ingen hanke og en alt for lang skulder rem, som jeg nu har bundet to ordentlig knuder på. Det var ikke, hvad jeg så og kunne læse mig til. Sidst bestilte jeg et par bukser, som ikke var der i den farve, jeg bestilte. Kunne godt ønske mere detaljeret informtion, en bedre opdatering og dermed lidt færre overraskelser.
Da en af de varer jeg havde bestilt var udgået og en anden manglede i farve tilbød de mig 15% rabat ved andet valg og fri fragt da jeg så ikke kunne når de 800kr til fri fragt, utrolig flot syntes jeg!