We are hiring!

Review company
  • Reviews (51)

Intet at klage over

Kære venner
Det er nu ca. 7 mdr. siden jeg modtog de ting jeg købte af jer. Jeg har intet at klage over. Puderne blev leveret i en forrygende snestorm, på den sidste arbejdsdag inde jul. Manden som leverede dem, skulle hjem gennem snestormen til Jylland. Han havde dog en ret energi til at ønske os en glædelig jul. STÆRKT

Lynhurtig levering!

Pakken kom to dage efter bestilling - endda i december, hvor mange webshops kæmper med at få pakkerne frem. Det var virkelig dejligt med så hurtig og sikker levering.
Lysestagerne var pakket enormt forsvarligt i flamingo, og jeg er ovenud tilfreds med at handle hos designtendenser.

Review by confirmed purchaser

God pris og hurtig levering.

Klart anbefales, porto blev endda nedjusteret efterfølgende til korrekt beløb.

Perfekt

Hurtig forsendelse.

Review by confirmed purchaser

fin indpakning da jeg hentede varen

God service, fin og sød indpakning selvom jeg hentede varen hjemme hos ejer.

Perfekt

Der blev straks ringet ved udsolgt vare, med forslag til anden vare.

Super oplevelse

Bestilte fire lysestager fra Ferm Living, og blev positivt overrasket, da de allerede dagen efter kom med pakkeposten. Vil klart søge på Designtendenser.dk næste gang, jeg skal bruge et produkt til boligindretningen.

Fin service

God pris og fin service med hurtig levering. Det eneste lille minus var at der ikke blev sendt en mail, da varen var afsendt. Det ville have været rart at være lidt forberedt på hvornår varen ville ankomme

Review by confirmed purchaser

Nemt og hurtigt - til den bedste pris!

Skulle bruge nogle design-bogstaver og fandt dem nem, hurtigt og til den bedste pris hos designtendenser.dk - desuden fri fragt grundet ordrens størrelse var ekstra bonus. Et bogstav var i restordre og de kontaktede mig med info om hvornår levering vil finde - jeg skulle ikke rykke for det. God service og hurtig betjening.

hurtig levering,flot!

fin og hurtig service

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og super varer

Jeg fik varerne hurtigt og varene var super fine :o)

De bedste anbefalinger fra mig - det er ikke sidste gang jeg har handlet hos Jer.

super og hurtig service!

Sådan

Super nemt og super hurtigt

5-stjernet hjemmeside

Har længe været på jagt efter Neon Livings produkter, der var på tilbud, og dem fandt jeg på designtendenser! - Der var super gode tilbud på mange andre mærker også, så det er bare et spørgsmål om tid før, at jeg laver min næste bestilling derinde. Jeg kan KLART anbefale andre at handle derinde!

Review by confirmed purchaser

Super nem og god hjemmeside

Mange fine ting, nem og overskuelig... Vil helt sikkert handle der igen :0)

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og god service

Design Tendenser leverer en rigtig god service. Jeg havde modtaget noget forkert og de sendte hurtigt det rigtige incl. Porto til at returnere det forkerte. Design Tendenser har desuden sendt min levering samme dag, som jeg afgav ordren, da jeg skulle give det i gave. Design Tendenser kan klart anbefales!

Review by confirmed purchaser

Der var uheldigvis fejl på mine varer, men de svarede hurtigt, og sendte straks nye - og jeg modtog det dagen efter!
Sådan skal det bare gøres :)

Review by confirmed purchaser

Kan varmt anbefale at købe her!!

Jeg bestillede mine varer en sen eftermiddag. Dagen efter kl 10 om morgenen kom posten med den!

Super godt gået! :) Køber MEGET gerne igen!!

Helt iorden!

Varen kom hurtigt og vasen var meget forsvareligt pakket ind!

Top Nice

Fik en god service

Review by confirmed purchaser

simpelthen for tjekkede og super hurtige

Bestilte en formiddag og næste dag stod varene der, og jeg bor en den helt anden ende af landet

God og høflig behandling

Lækker hjemmeside og en god behandling trods ventetid på varerne. Opfølgende mails om, hvor langt varerne var og undskyldning ift ventetiden, som nu var ok.

Troværdig

På designtendensers hjemmeside forelskede jeg mig i en vare hvoraf det fremgik at det blev sendt fragtfrit. Da jeg ville betale var der alligevel pålagt porto. Jeg skrev en mail til designtendenser og fik, at vide, at det var en fejl på hjemmesiden (altså det med fragtfri forsendelse), men at jeg narturligvis ville få faren tilsendt uden fragt.
Få dage senere fik jeg min pakke ..... uden porto! God service!

Review by confirmed purchaser

De er super hurtige hos Designtendenser

Review by confirmed purchaser

Levering som forventet og jeg fik 100 kr i rabat for det jeg købte, pga en fejl på deres side. Dette gjorde de mig opmærksom på, men jeg fik trods dette alligevel rabatten. Det er da god service. Og så har de forskellig fragtafgift alt efter hvor meget man køber, hvilket jeg synes er smart tænkt.

Fantastisk service

Det er ikke mange internetbutikker som har så god service som designtendenser.dk. Vil helt sikkert handle her igen. Masser af lækre ting, som ikke lige kan fås i andre butikker. Kan kun varmt anbefale butikken.

Hurtig statustilbagemelding, fin service

Fornem service og kommunikation. Sendte fragtfrit ekstra ordre der ikke nåede med første - ikke noget man kan forvente, flot.

Hurtig og sikker betjening

Min bestilling kom fluks og var pakket rigtig godt og trygt ind, så den var lige som den skulle være, da den blev pakket ud af modtageren. - og så var den 100 kr. billigere end i butikken.
Så super oplevelse. Tak for det:-)

for langsom forsendelse...

Bestilte mine varer en tirsdag og fik dagen efter besked om, at varerne var udsolgt, men ville være på lager igen den følgende mandag eller tirsdag; dvs. en lille uge senere. Helt i orden! Modtog dog først min bestilling 3-4 dage efter varerne igen skulle have været på lager, dvs. i alt en leveringstid på 10 dage, uden at få besked på yderligere forsinkelse. Lidt irriterende, efter min mening.
Derudover intet at klage over...

Reply from Designtendenser.dk

Hej Susanne. Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med andre her.
Jeg kan kun give dig ret i, at vores informationsniveau i denne sag har været for ringe. Vi vil fremover gøre os endnu mere umage med, at servicere vores kunder - som vi sætter stor pris på.
Jeg håber du bliver glad for dine nye sager.

Super hurtig betjening

Bestilte varen lige over middag og havde den i hænde allerede dagen efter! Desuden billig fragt. Bestemt et sted jeg vil handle igen, og som jeg kan anbefale andre.

Ingen problemer

Vil gerne handle der igen!

Hurtig og god handel

Takker for en god og hurtig handel

Fantastisk service!!!!

Jeg bestilte et par varer d. 22. december. I den tro, at det var julegaver, blev mine varer leveret personligt af "Designtendenser" på min privatadresse d. 23. december. Flot service!

Super Service!!!!!

Super udvalg og en fantastisk service!!!!

Udsøgt service

Stor hjælpsomhed da min computer "nægtede", at skrive det fornødne for, at bestille en vare.
Det var enda efter lukketid.
Tak for det.

Review by confirmed purchaser

Jeg har intet at brokke mig over - det fungerede hurtigt!
Dog vil jeg sige, at når man skal oprette sig som bruger, så kan der godt gå lidt ged i det, men det kan lige så godt have været mig egen fejl - ellers kan dette godt gøres mere brugervenligt.

perfekt og enkelt

Det var nemt og hurtigt at bestille over nettet og varen kom hurtigt. Nyt for mig at købe via nettet, men har nu fået mod på dette.

Love it

Jeg har kun haft gode oplevelser - og super fede produkter.

super service

levede fuldt op til varens beskrivelse

Nemt og hurtigt

Fandt nemt det jeg skulle bruge, overskuelig hjemmeside og nem at bestille og det kom hurtigt.