[REPLY]
Du får en fagforeningen hvor servicen , rådgivningen og behandlingen er 100 o/o iorden.
Jeg har selv haft brug for hjælp 2 gange. Begge gange har der stået et team som har varetaget, mit problem 100 0/0. Både inde for det sociale team og advokat bistnd.
Jeg har nu snart været medlem af dfh i snart 4 år og har ALDRIG haft nogle problemer. De har hjulpet mig igennem en fyring under barsel hvor vi vandt. Og de har også prøvet og hjælpe med fuld dagpenge ved skolepraktik desværre ville kommunen bare ikke være med på den. Så jeg kan helt klart anbefalde dfh til andre.
Mvh Stinna Jensen
jeg kunne aldrig finde på, at anbefale det faglige hus til nogen, efter den behandling jeg har fået, omkring hjælp til, at anlægge sag mod a kassen, hvor man ikke ville, selvom der i en lignende sag er faldet dom, nok fordi det var sig selv man skulle føre dom imod, man sagde nej, selvom det, der var kernen forelå skriftlig. derfor er jeg fra 1.2 2013 udmeldt
Da jeg meldte mig ind i Det Faglige Hus var det med en vis usikkerhed omkring hvad de virkelig kunne når det gjaldt. Et par år efter blev jeg syg og nu skulle Det Faglige Hus så stå sin prøve. Det var ikke uden en vis portion usikkerhed og skepsis jeg kontaktede Det Sociale Team under det Faglige Hus og fortalte dem om min sygdoms situation.
Det skulle dog hurtigt vise sig at min usikkerhed og skepsis overfor det Faglig Hus blev gjort til skamme. Ganske få dage efter blev jeg kontaktet af en yderst kompetent og faglig dygtig socialrådgiver ved navn Line Middelhede som herefter førte min sag overfor de kommunale myndigheder. Hver eneste gang der var et møde dukkede hun op og støttede mig, skønt hun måtte køre 200 km hver gang. Det hele endte med at jeg blev bevilget Fleksjob og i dag har jeg en hverdag, jeg kan klare med min skavanker. Tusind tak til Det Faglige Hus og ikke mindst Line Middelhede for yderst kompetent støtte, samarbejde og rådgivning i en svær situation.
Jeg valgte for nyligt at skifte fagforening fra Hk til Det Faglige Hus idét jeg har været ansat i selvsamme firma i 8 år og på nuværende tidspunkt er chef på en Shell og af denne årsag ikke er bekymret for at rende arbejdsløs det næste lange stykke tid. Der var en utrolig god repræsentant fra Det Faglige Hus som i den grad fik mig overtalt til at vælge det faglige hus. Hun gav mig derved lovning på at hele overflytningen ville ske snarest og at jeg ikke skulle bekymre mig. Jeg modtog efterf., en skriftudmeldelse fra Hk d.01-11-12, men blev opkrævet kontigent hele 2 gange efterfølgende. Hele denne overflyttelse som jeg blev givet lovning på, blev der ikke sørget for. Jeg har lægget i telefonisk kontakt med Hk for at få tilbageført mine betalinger, samtidig med jeg intet har hørt fra Det Faglige Hus. Jeg bliver så opkrævet 1911 i kontigent som skal betales d. 01-02 for 3 måneder tilbage, samt for februar måned. Jeg kontakter derved Det Faglige Hus som i første omgang ikke kan svare på det og lader mig vente i yderligere minutter. Jeg får besked på at det som ovennævnt er opkrævninger for hhv., de 3 foregående måneder samt den kommende men at de beklager, da de har haft rigtig travlt de seneste par måneder og derfor ikke har haft tid til at sørge for det.
Jeg er som daglig ansat i en forretningen i servicebranchen på ingen måder begejstret for den service der er blevet givet. De lovninger som jeg fik i første omgang er ikke overholdt, en telefonisk dialog i mellemtiden for at få penge tilbage fra en fagforening jeg for længst har forladt og som Det Faglige Hus selvfølgelig ville sørge for, en ventetid på 3 måneder før man har overblik over situationen for så at få bekræftet af fagforeningen at de ikke har haft tid til behandlingen. Det giver stof til eftertanke hvis man i tilfælde af at miste arbejdet har behov for en hjælp, som de i reklamerne tilbyder men som de ikke kan leve op til.
Alle kan ikke være tilfredse, men med 3 måneders indmeldelse og hele 3 floppere, så er jeg stensikkert overbevist om at jeg har valgt forkert fagforening, og som Chef i servicebranchen ved jeg hvor vigtigt det er at leve op til sit image. Desværre er min begejstring ikke særlig stor.
De annoncerer til højre og venstre uden at organisationen kan følge med!
Det mærker man tydeligt, når man er i kontakt med de forskellige afdelinger.
Jeg mærker tydeligt, at jeg kun er et "nummer", som skal passe ind i deres regler (for deres skyld). Der fornemmes ikke plads til individualitet.
De er ikke engang, som de ellers lover, de billigste på markedet.
Læs herom, og om tilfredshed på: Arbejdsdirektoratets medlemsundersøgelse.
Så ved du, hvor du skal gå hen!
Nu kan jeg ikke helt huske hvornår der kom frit fagforeningsvalg. Men der havde jeg lige været ude for en arbejdsulykke, og 3F vidste egentlig ikke om de gad at køre min arbejdsskadesag. Det var dråben, så jeg skiftede omgående til det faglige hus. Jeg sparede en del penge om året, og Indenfor kort tid fik jeg tildelt en personlig jurist som kørte min sag for mig, hvor jeg fik 10% varigt men. Syntes lige folk som siger at det faglige hus ikke kan en skid, skulle have den her :-)
Først vil jeg lige sige at, jeg nok ikke hade stået distancen, til at få tilkendt et flexjob,
Hvis ikke jeg hade været medlem af, det faglige hus, som har et særdeles dygtig social team,
med Lene Dyhrman i ryggen, fik jeg medhold i min klager over kommunens afgørelse,
som Lene Dyhrman hade set, var meget mangelfuld, så Lene Dyhrman stod for
alt korrespondance med kommunens flexjob udvalg, og klageinstanser
Dette meget tætte samarbejde med det faglige hus social team gav pote den
1/11-12 dar kom det endelige punktum i min sag, hvor Lene Dyhrman ringede til mig og sagde " du er nu visiteret til flexjob " Mvh Kim L Krag
Kan kun anbefale den. De fik en erstatning hjem til mig på 140000kr pga fyring under barsel. De har gode og skarpe folk ansat
Jeg kan kun anbefale Det Faglige Hus, da man får valuta for pengene. De har hjulpet meget i forskellige situationer.
Heldigvis har jeg ikke oplevet problemer af nogen art, og har fået den hjælp jeg havde brug for når det var. Tidligere var jeg medlem af en "pamperforening" og her skal jeg ellers love for at man skulle lede længe efter hjælpen.
DFH kan jeg absolut anbefale.
At være jobsøgende og afhængig af en a-kasse er en forholdsvis ny situation for mig, hvilket vil sige 5 måneder.
Jeg meldte mig ind og startede med at udfylde en masse skema, med hjælp fra en kommunal sagsbehandler. Indmeldingen var ikke gjort korekt, hvilket skabte et mindre problem og ventetid.
Det er klart at der er mere papir arbejde når der er et cvr-nummer indblandet, hvilket blev overstået iløbet af den første måned. Men nu fem måneder efter har jeg fået et svar der er letter modstridende med hvad de selv skriver på deres hjemmeside, nemlig at man kan have egen virksomhed som bibeskæftigelse.
"Det betyder, han ikke kan få dagpenge, før hjemmesiden og cvr-nr. er lukket"
Min virksomhe har ikke genereret kæmpe overskud og det den har genereret er blevet i virksomheden, for at akkumulere nok egenværdi til at skifte til aps frem for enkeltmandsvirksomhed. Jeg har aldrig udbetalt løn til mig selv.
Dette svar har taget dem fem måneder at komme fra til, hvilket jeg vil kategorisere som direkte pinligt og i strid med hvad de lover personer der er momsregistrede. I de fem måneder har jeg ikke fået udbetalt noget fra deres side, men det er klart at jeg stadig skal betale for ikke at få noget?!
Hvis dette var en anmeldelse af min sagsbehandler ville det se helt anderledes ud med stjerner, men dette er et generelt indtryk.!..
Jeg er blevet kontaktet, hvilket har resulteret i at vi nu er startet forfra igen med at udfylde alt der der er blevet udfyldt en gang. Man burde tro at I lavede en form for journal over jeres kunder i stedet for at starte fra nul hver gang der er en ny der skal sættes ind i sagen.
Så I behøves ikke at kontakte mig, jeg er i kontakt med jer næsten dagligt, så hellere brug tiden på at komme tilbunds i sagen
Billigt kontingent, juridisk bistand og hotline er meget godt alt sammen. Men Det faglige hus har og laver ikke overenskomster. Det betyder at jeg juridisk set, ikke har nogle rettigheder ang. løn, pension, barsel feriefridage og alle de andre ting en overenskomst giver ret til. Så jeg valgte at blive i min nuværende fagforening Dansk Metal, trods prisforskellen. Man får hvad man betaler for, der er jeg nemlig dækket af en overenskomst.
Efterfølgende svar:
Da DFH ikke er medlem af LO og dermed ikke er en del af det fagretslige system undrer det mig, at i siger medlemmerne af Det faglige hus har samme rettigheder. Hvis der opstår uenighed mellem arbejdsgiver og lønmodtager. DFH kan kun føre en cvil-retsag og ikke en fagretslig sag. Dvs.længere behandlingstid i retten og risiko for, at dommeren underkender DFHs medlemmers ret til at være sikreret den overenskomst, som DFH ikke selv har forhandlet igennem.
Johnny W K and Sidsel Marie found this review useful
Havde et problem på mit arbejde som har overenskomst med FOA, Skrev til det Faglige hus søndag, fik hjælp mandag. Hvorimod mine kollegaer henvendte sig til FOA mandag og har endnu ikke fået hjælp, det siger da utrolig meget om det Faglige Hus
Venlig hilsen og tak for hjælpen
Torben
Blev udsat for et overfald på arbejde, som DFH. hurtigt tog sig af.
Det helt fantastiske ved Det Faglige Hus er, at de ikke har travlt med at fedte for jobcentre og lignende ligesom HK og andre politiske fagforeninger.
I forbindelse med min tidligere arbejdsgivers konkurs lod jeg DFH varetage hele sagen. Nogle af tingene gik glat, men flere ting er gået mindre glat.
Problemet er, at jeg af fagforeningen har fået at vide at jeg skal være aktivt jobsøgende og til rådighed for arbejdsmarkedet ALLE uger i fritstillingen - inklusive de uger som LG inddrager som ferieuger for begrænsning af tabet. Dette er IKKE korrekt.
I de inddragne uger kan man afholde ferie på samme måde, som hvis man var i job. Der er altså intet krav om, at man skal være til rådighed for arbejdsmarkedet eller skal være aktivt jobsøgende. Dette har LG dokumentation for, at jeg har været - og jeg har dokumentation for at det er blevet mig pålagt.
Af ovenstående årsag er jeg muligvis også berettiget til ferietabserstatning - noget DFH pure har nægtet.
Indtil videre har en sagsbehandler fra LG rådet mig til at sende en redegørelse til dem og anmode om at få min sag genbehandlet med mulighed for at tilføje yderligere krav.
Igen, DFH's A-kasse fungerer glimrende, men den juridiske bistand er godt nok til grin!
Jeg gik syg med en arbejdsskade og de hjalp mig gennem hele forløbet. Det var dejligt endelig at møde et menneske som ikke dømte en og så en som en hypokonter. Bare fordi man ikke kan se man er syg behøver det ikke betyde at man ik er syg. Tak til Muna Jensen fordi du er så god og professionel i dit arbejde. !
Tak !
Har 3 gange henvendt mig med faglige spørgsmål, gennem telefonisk henvendelse og efterfølgende mail. Alle gange; venlig, hurtig og særdeles speciefik hjælp til netop mit spørgsmål.
Jeg kan stærkt anbefale Det Faglige Hus, de er meget behjælpelig med jobfaglige spørgsmål, bekymringer og situationer. A-kasse og Fagforening til rimelig pris, hvor du får meget for pengene.
Utroligt, men sandt.
På et tidspunkt undrede jeg mig over, at jeg blev indkaldt til "kammeratlig" samtale med A-kassen hver 10.uge - svaret var, så får vi (A-kassen) flere point !!!!!!
Håndtering af min tilbagevending til dagpenge efter sygemelding var mildest talt uprofessionelt, ifb. med registrering af udbetaling af feriepenge pga. hindring - det krævede adskillige opringninger både til a-kassen samt ATP for at få verificeret, at jeg havde ret.
Det skal siges, at jeg havde god faglig bistand da min tidligere arbejdsgiver ikke fik indbetalt mine feriepenge, tak!
Jeg vil hverken ønske for ven eller fjende at opleve det som jeg har oplevet gennem Det Faglige Hus' A-kasse.
Det hele startede med at jeg blev sygemeldt, og derfra blev jeg mistænkeliggjort, dårligt vejledt, talt ned til og fik frataget min dagpengeret i næsten et halvt år.
Jeg er blevet decideret forkert rådgivet flere gange (mht. opsigelse med/uden karantæne, og mht. anvendelse af blanket i forbindelse med sygemelding).
Den kontorelev som havde min sag da jeg blev ledig var MEGET svær at træffe, og informerede mig ikke ordentligt angående mine 3 timeansættelser jeg havde mens jeg var på supplerende dagpenge.
Efter jeg havde skrevet frem og tilbage med den juridiske afdeling, hvor mine klager blev yderligere forsinket pga. flere videresendelser til Arbejdsskadestyrelsen, fik jeg gennem flere beslutninger tilkendt størstedelen af de dagpenge jeg skulle have haft. Det var ikke nemt at nå dertil - bl.a. blev en af mine klager delt op i flere dele, som, således revet ud af kontekst, blev sendt til forskellige instanser pga. en teknikalitet omkring indhold.
Sammen med dagpengeudbetalingen fik jeg en undskyldning fra en jurist på vegne af Det Faglige Hus grundet utilstrækkelig vejledning og sagsbehandling.
Hvorfor, tænker jeg, skulle jeg trækkes igennem dette helvede af patroniserende skrankepaver, og sygemeldes yderligere 5 måneder pga. en psykisk deroute som direkte følge af sagsbehandlingen i Det Faglige Hus... Og så sidde med en flad undskyldning på et A4 ark som ringe, ringe trøst?
Måske er der nogen der synes at det er dårlig karma at give en dårlig anmeldelse.
Men hvis denne anmeldelse kan redde bare én fra at blive udsat for samme behandling som jeg har været udsat for, så er det ok i min bog.
super fagforening, har aldrig været ude for der var noget galt.
DFH tog handsken op og var behjælpelig med at indkassere løntilgodehavende som eurodan huse prøvede at ændre til et modkrav på mere end en mio. kr. eurodan huse valgte modstridende at betale under et retsforligsmøde. Løn tilgodehavenet var mere end kr. 250.000,.- men eurodan huse skulle have lidt for at beholde æren :)
Godt gået Ulrik fra DFH
i hjæpe ikke jeres medlemmer når de er i nød
De for dårligt for example jeg blive fyret med igen ground så fordi forst de var ikke nogle støtte til mig i sted jeg får et telephone nummer jeg skal ringer til og når du ringer så da telephone svar og når du enelige komme igenem så kan de ikke går nogle ved det jeg synes at de er for dårligt
DET FAGLIGE HUS er efter mening en super profesionel fagforening
Da jeg pludselig stod i en virkelig kedelig arbejds situation og aldrig nogensinde havde haft brug for min fagforening, så havde jeg fra andre hørt om netop den ekseptionelle hjælp Det faglige hus havde ydet og derfor kontaktede jeg dem straks og fik den mest fantastiske hjælp jeg slet ikke havde forventet, Tusind mange tak for den flotte super indsats og skønne hjælp jeg også fik. Det sku da " Verdens bedste fagforening ", TAK.
Så tvivl ikke, men meld jer endelig ind, det kunne blive dig, der engang også fik
brug for hjælp .
De hjalp mig gennem en svær tid med arbejdsskade og efterfølgende opsigelse fra tidligere arbejdsplads. Jeg følte mig taget af og taget alvorlig. Jeg er blevet guidet gennem dagpengeansøgningen og alt hvad der vedrører ledighed, på bedste vis.
[name removed] er tidligere dømt for at have snydt med sine dagpenge, [name removed] kone solgte et hus til det faglige hus, det faglige hus renoverede det og [name removed] købte det tilbage til den samme pris som han solgte det inden renoveringen. Denne forretning er kun til gavn for [name removed] og hans familie som alle er ansat eller har været ansat. Når man ser på lønnen til [name removed] så ligger den i den høje ende. Samtidigt fraskriver man sig retten til at strejke hvis man bliver urimeligt behandlet, Spild af penge. Prøv og se alle der skriver negativt om det Faglige hus, så kommer der en beklagelse og en sang fra de varme lande. Prøv at se på alle de sponsorater som det farlige hus har hvad tror I ikke det koster. Hvor mange ansatte har ikke skrevet på denne trustpilot for at værer mere posistiv end det er, spild af penge - og de ansatte blive skiftet ud i et væk, når de finder ud af hvad det er for en forretning så løber de skrigende bort. spild af penge
Christian Feldborg Jørgensen and Nikolaj Lundsgaard found this review useful
Min mand og jeg er begge medlem, og har begge prøvet at have brug for hjælp. Begge gange oplevede vi stor opbakning, og Det Faglige Hus gik aktivt ind i vores sager, Begge gange fik vi med hold, og har har begge fået en økonomisk fordel ud af, at det Det Faglige Hus gik ind i sagerne.
Vi har stor ros til Det Faglige Hus.
Har hjulpet mig på flere måder, når man stod over for et "stift system" der ikke behandlede en godt.
Jeg har været medlem i mange år, og har enkelte gange haft brug for faglig hjælp i forbindelse med opsigelse eller krav om ny kontrakt.
Alle gange har jeg fået god hjælp og sidst hvor jeg stod med et krav fra arbejdsgiver om en ny kontrakt, fik jeg klar opbakning til min opfattelse af de nye betingelser, og Det Faglige Hus overtog al kommunikation for mig indtil sagen var afgjort, og firmaet accepterede at betragte det som en opsigelse.
Har efterhånden en meget dårlig fornemmelse af DFH
Jeg har fået direkte forkerte oplysninger af deres akasse, omkring hvordan man beregner en feriedag når man er deltidsansat. (timer vs dage)
De ringede dog og undskyldte, -så thums up for det. Men stadig er det jo dem og ikke jeg der burde kende til reglerne.
Derudover har jeg flere gange ringet for at få uddybet min overenskomst, da jeg syntes at den var svært at læse. Vedkommende jeg talte med, kendte intet til min overenskomst, -og havde bestemt heller ik i sinde at undersøge noget som helst.
Så fik standart svar ala man plejer at...
Dette kunne jeg selvfølgelig ikke bruge til noget, så jeg kontaktede BUPL og fik svar.
Så havde jeg succes med at stille mine spørgsmål pr mail, fik pludselig ordentlige og fyldestgørende svar. :-D
Men nu har jeg så for 1½ måned siden haft lidt spørgsmål ang barsel, og her efter 1 måned har jeg endnu ik hørt noget fra dem. Det sidste jeg hørte var at min forespørgsel ville blive sendt videre til en af deres faglige konsulenter.
Så har endnu engang måtte kontakte BUPL -hvor man får svar med det samme :-)
Så kan kun sige at det er en billig fagforening, spørgsmålet er bare om det billige stadig er for dyrt ??
Om ik andet ville det være skønt hvis man kendte en bestemt medarbejders mail, og kunne skrive direkte. For min opfattelse er af det kommer meget an på hvem der tager tlf/besvarer mails den dag man spørger :-(
Er blevet gjort opmærksom på at DFH skulle ha sendt mig svar ang barsel. Har dog ikke modtaget noget, men det er da et plus at der er sket en fejl, så det ikk er normalt at vente 1 måned på svar :-)
I radion hører jeg at Det Faglige Hus dækker en lige så godt fagligt som alle andre store Fagforeninger. Jeg er selv medlem af DFH, men kan kun sige at man får hvad man betaler for.
DFH har ikke resurser til at tage alle og enhver mands problemer. Jeg har et problem med mit arbejde og fordi vi snakker om ca 1500 kr som jeg mangler at få udbetalt og fordi det er en 3F overenskomst, så ser de bare passivt til hvordan mit firma "knepper" mig i bagen. OG det er på trods af at de har fået alle de informationer som beviser at mit arbejde "knepper" mig i bagen.
Jeg siger bare..... DU FÅR HVAD DU BETALER FOR..tag en af de fagforeninger der har flere muskler. Du betaler for bedre beskyttelse. Især de her krise tider. De store Fagforeninger har firmaer mere respekt for. DFH er er begyndt at blive stor, men stadig ikke stor nok, men i mine øjne bruger de det meste af deres overskud på dyre radio/TV reklamer, for at fortælle hvor gode de er, men i virkeligheden ikke er andet end en følelse af at du lige havde købt en kopi vare (SKIDE BILLIGT, MEN INGEN GARANTI)....
For at i ikke tror jeg er tosset i hovedet, så skal jeg fortælle nogle eksempel
1. Firmaet trækker penge fra min løn (uden at informere mig om det)...DFH gør ingenting
2. Firmaet beholder deres ret til at trække penge fra mig via et tvetydig sætning i bonus aftalen (i bonus aftalen står der ikke TYDELIGT at jeg ikke er berettiget til min bonus hvis jeg feks er syg).... DFH gør ingenting
3. Jeg er funktionær ligende ansat og der stå i overenskomsten "ingen afkortning i lønnen når jeg ikke er på arbejde"... DFH gør ikke noget...
Jeg har afleveret alle løn sedler, kontrakter og bonus aftaler og stadig ser de passivt til....
DFH gøer kun... ingen bid.. Det er deres taktik vs firmaer.. Og det er derfor ingen store firmaer har respekt til dem. De håber at bare deres truen til en firma er nok til at firmaet giver sig. Hvis firmaet ikke giver sig, så håber de at personen giver sig så de kan spare sig en stor sag. De har ingen resurser til store sager.
Jeg siger bare: Held og lykke til dem der stadig vælger DFH
En ting mere.. Grunden til at jeg ved så meget om DFH er fordi, jeg læste selv 3F overenskomst og bonus aftale og jeg ringede til en HK konsulent og han var noget forundret over DFH fremgangs måde. Han rådede mig til at tage kontakt til 3F for at melde mig ind til dem.
Christian Feldborg Jørgensen found this review useful
Jeg har fået god støtte og opbakning fra det faglige hus i en tid hvor jeg absolut ingen hjælp fik. Men det trækker gevaldigt ned at akassen ikke har kunnet finde ud af at administrerer mit fradrag, mens jeg har været på supplerende dagpenge og havde et arbejde. Det betyder at jeg skal betale en stor b skat tilbage hvilket jeg ikke har råd til. Det var virkelig ærgerligt, og har desværre bekræftet påstanden om at det bedre kan betale sig være på dagpenge. Og ikke forsøge at arbejde sig ud af arbejdsløsheden med det arbejde man nu en gang kan finde.
Jeg har flere gange benyttet mig af hjælp fra Det faglige Hus.
Sidste gang var i forbindelse med en ikke korrekt lønkørsel.
Det faglige Hus har engagerede medarbejdere, der tager sine klienters problemer alvorlige.
virker ikke som om de er vil gøre noget for medlemmerne, flytter selv fagforeningen så snart det er mig muligt, kan ikke anbefales.
27/10-12.
Har talt med min sagsbehandler fra a-kassen og der er kun ros til hende. Problemet / min dårlige oplevelse ligger hos faglig afdeling. Den sag jeg ønskede der skulle køres ifm. Min opsigelse er squ ikke vær at skrive om, ligesom svar tiderne når man mailer til faglig afdl. Oftes når man har brug for fagl.afdl. er det fordi man har brug for akut hjælp. Tænk over det.
Christian Feldborg Jørgensen and Jacob Bech Danielsen found this review useful
Jeg har i forbindelse med at tidligere arbejdsgiver ikke ville udbetale for nogle timer jeg havde haft, fået hjælp af Det Faglige Hus.
Desværre har jeg også haft en arbejdsskade, hvor det faglige hus kørte sagen for mig.
jeg kan kun anbeale Det faglige Hus.
Kompetent fagforening, der har "tid" til os når vi har brug for det.