[REPLY]
Het was een plezierige ervaring.
Ik heb een bestelling geplaatst en 2 dagen later had ik deze keurig in huis.
Geen problemen ervaren. Ik ga nog vaker een bestelling plaatsen bij de Weegschaal.
Bestelling in de webshop ging eenvoudig. Bestelling werd direct bevestigd en had ik 2 dagen later al in huis. Alle breekbare spullen waren keurig ingepakt in bubbeltjesfolie. Kwaliteit van de spullen ( voor zover al geprobeerd!) is ook goed.
Ik bestel zeker nog eens!
Ik ben tevreden en zal zeker vaker bestellen via jullie site
Ik had alles snel in huis en de spullen waren heel netjes en goed verpakt. Voor herhaling vatbaar.
De bestelde goederen waren snel in huis en handig te volgen met track and trace.
levering ed was niet overdreven snel.
en op de klsntenservice weten ze A niet hoe ze heten en B reageren ze helemaal niet terug op mail
Goede keus , snel geleverd en ook al was t m'n eerste bestelling, het bevalt al goed
Fijne website, met fijne spullen. Je kunt rustig thuis alles uitzoeken en het wordt netjes ingepakt en snel verzonden.
Gevonden via beslist.nl, maar de opgegeven link aldaar werkt niet. Daarom los hiervan naar de Weegschaal gezocht. Geen spijt van, zie de beoordeling. Advies, verbeter het zoekpad via de normale zoekmachines. Verder, perfect!
Het was makkelijk bestellen. Makkelijk betalen. Snel de bestelling ontvangen.
Perfect!
Heb voor de 1 ste maal besteld en het is heel goed meegevallen,mijn pakje was snel geleverd,maandag besteld en woensdag had ik het al in mijn bezit.
De chocola is wat duurder dan ik gewend ben maar de service is prima, met gratis bezorging als je boven de € 60,00 besteld, en ik heb ook andere interessante artikelen gevonden die ik nog even ga uitproberen als dat goed bevalt dan voeg ik de Weegschaal toe aan mijn vaste mailorder bedrijven.
Hi,pijnpleisters hechten heel slecht op de huid,en koelen bijna niet,zonde van het geld,
waarom geen vijf sterren?
op website bestelling gevolgd om afleveringsdatum te kennen...kwam uiteindelijk 1 dag vroeger, gelukkig was ik thuis;
via de post bzorgd (zoals amazon) is gemakkelijker, daar weet je wanneer die ongeveer langs komt.
Goed vindbaar op internet en na bestelling snel geleverd.
Het product was op voorraad en is snel geleverd, binnen een paar dagen in huis. Netjes verpakt en zonder beschadigingen.
Producten zijn eenvoudig te vinden, te bestellen en worden snel geleverd.
De informatie over de producten is echter erg minimaal. Veel producten hebben helemaal geen beschrijving. Zelf was ik op zoek naar producten zonder specifieke ingredienten, maar die moest ik vervolgens op andere sites erbij zoeken. Eenvoudig de tekst op het product zelf, plus de ingredienten/inhoud lijst zou al voldoende zijn voor een veel prettigere winkelervaring
Dit is de eerste keer om zo een bestelling te doen. De hele bestelling is compleet, goed en vlot aangekomen.
Ben zeer tevreden over de service die verleend werd. Zeer goed, degelijk, oprecht en met kwaliteit.
Ik werd nog gebeld dat een product niet in voorraad was en er werd mij een alternatief geboden. Dit was eigenlijk nog beter passend bij mijn wensen dan mijn oorspronkelijk bestelde product.
prima webshop maar bestel geen breekbare toast!
Prima webshop. De bestelling is vlot afghehandeld.
Ik kan De Weegschaal aan iedereen aanbevelen. Goede omschrijving van de producten, je kunt de bijsluiter lezen en de artikelen worden goed verpakt en supersnel geleverd.
Ik bestelde het product een dag voor Hemelvaartsdag (donderdag) en ontving het al op zaterdag.
goede service en zorgvuldig als men een artikel niet in voorraad heeft .
De bestelling werd snel afgehandeld. Snelle levering naar België
goed en correct afgehandeld en optijd bericht
Ik heb niet lang moeten wachten en alles is vlot verlopen !
Ik ben winkel in en winkel uit geweest voor een badborstel, waarmee ik mijn rug kan scrubben.Nergens te vinden.
Uiteindelijk op google maar eens gezocht en uiteindelijk kwam ik terecht bij de Weegschaal Gezondheidswinnkel.
Daar stond mijn product en nog voor een aantrekkelijke prijs.
Dat daar verzendkosten bijkomen is logisch.
Enfin, besteld en betaald en binnen 48 u hing mijn product in de badkamer voor direct gebruik.
Snelle bezorging, prima verpakkingen. Fijne prijs!
Het was er nog sneller dan verwacht dus ik ben dik tevreden!
Prima levering, goed verpakt en snel