[REPLY]
Bestilte et mini-cruise til Oslo.
Prisen var ret billig, men man får umildbart også hvad man betaler for.
Min kæreste og jeg fik en lille lorte kahyt, som var ulidelig varm, også selvom vi satte aircon på cool. Sengene var forfærdelig dårlige. Derudover virkede det konstant som om at dfds forsøgte at sælge opgraderinger til os. Hver gang jeg henvendte mig i kundeservice, så foreslog de høje priser for opgradering af kahytten. Men gider fandme ikke betale 3100 kr. for at få en kahyt med vindue. Man kan flyve mange gange til Oslo for 3100 istedet for.
Selve faciliteterne på båden var meget skuffende. Båden minder jo bare om Tysklandsbåden. Du kan enten spise til dre priser, eller drikke dig fuld til dyre priser. Vi valgte det sidste, da vi kedede os af helvede til.
Deres vandland kalder de Adventure club, og består af et lille badebassin og en alt for varm jacuzzi, som de så vælger at tage 50 kr. pr. person for at benytte. Det er simpelthen til grin.
Det eneste positive var at vi kunne få 70 % rabat på 2 stk turpas til Tivoli. Men da vi henvendte os til kundeservice, fortalte de at vi ikke kunne bestille dem når båden var lagt til kaj. Men der var blevet reklameret for slaget af disse turpas 10 min forinden over radioen !!
Hold jer væk, medminde I ikke har andet at bruge jeres penge på.
Umiddelbart ikke pengene værd.
Kahyt med 2 enmandssenge og havudsigt. Lille, men tilpas. Virkede generelt okay og rengjort, men madrasserne var ikke ret gode, dyne og pude acceptable. TV'et tilbød et par gratis kanaler, herunder DR1 og TV2. Ellers kan man købe adgang til 16 (så vidt jeg husker) filmkanaler for 99 kr, eller 149 kr for tur/retur.
Morgenbuffet: Okay, ikke fantastisk, men acceptabel.
Bøfhuset: Dyrt. Mørt kød, men havde fået lidt for meget (er sikkert stegt tilpas, men det serveres på en brandvarm plade, hvor det jo nok ligger og steger videre på i flere minutter). Men en udmærket oplevelse. Service også i orden, flinke og spurgte om maden var okay osv.
7 Seas aftensmad buffet: For dyrt, men ligesom morgenmaden, acceptabel (med plads til forbedringer!).
Ting at lave om bord: Stortset ingenting. Der er 1 butik der er åbent 2 gange om dagen, umiddelbart passede åbningstidspunkterne okay med når man alligevel er på båden. Derudover er der kun spisesteder og en enkelt lounge til drinks og lidt live music. Det er okay hvis man kun skal den ene vej, men når man er på mini-cruise og skal samme tur hjem dagen efter, så er det altså lidt kedeligt.
Colchester: Der er lidt over 4 timer fra man kommer af båden, til man er tilbage igen, transporten tager ca halv time hver vej. Dvs. lidt over 3 timer at bruge i Colchester, hvilket er meget lidt, så man skal virkelig planlægge sin tur benhårdt hjemmefra hvis man vil nå så meget som muligt - medmindre man vil nøjes med frokost og lidt shopping.
Vi skulle fejre min fars 75 års med 6 voksne og 5 børn i alderen 8-14år. Maden var bestilt hjemmefra. Morgenmaden mødte vi op til kl 7.45 og der var stadig god plads. Fin buffet med kæmpe udvalg af både sundt og sødt. Aftensmaden bestod af en gigantisk buffet med alt hvad hjetet kan begære både sundt, spændende, eksotisk, skalddyr/krebs/muslinge og rejer, fantastisk oksekød som var mørt mært mørt. Lækkert tilbehør. Børnebuffet til med spaghetti og pomfrit. Man skal selv betale for drikke til maden. Priserne er ok. Der er butik, casino, vinbar, pub og lounge. Noget for enhver smag, og børnene løb rundt og hyggede. Pool indendørs og opvarmet boblebad udendørs (i februar!) Personalet har stort set alle været venlige og imødekommende. Der er rent og pænt. Kahytten er fin til 4 personer. 7 timer i Oslo, som både kan byde på kultur eller shopping. Tøjpriser ok, men madpriser er fx. 75 kr. for en sandwich. Alt i alt en tur som var helt igennem SÅ dejlig, så vi håber på en tur igen næste år.
For en uge siden ringede jeg til DFDS for info om en rejse til Norge. De tog ikke telefonen og efter 15 min gav jeg op. Så skrev jeg i stedet en mail, som de ikke har svaret på. Om selve turen er god ved jeg ikke, men det kan jeg evt vende tilbage med, hvis det lykkes at booke en rejse.
Har nu brugt ca 30.0000 på at tage familien med til norge med dfds to år i træk. Jeg må sige at man føler sig som kvæg når man bliver elendigt betjent i restauranten.
Tjæneren har ikke tid til at servicere , og når man får service med gamle madresrer på så gider,de ikke gøre noget for at rette op på den dårlige oplevelse.
Tror ikke de tager service alvorligt.
Min kone og jeg modtog en dobbelt 60 års fødselsesdags gave - en box til hvor vi valgte Oslo. Vi opgraderede kahytter undervejs og bestilte maden forud - og vinen undervejs. det skulle være second honeymoon. Mad og især vin var helt ok.
Men slutresultatet af kundebetjeningen var at vi betalte 7500 kr. for cruiset og kunne ikke bruge boxen fordi en eller anden i kundebetjeningen pludselig undervejs havde ændret/forlænget tidspunkterne så det blev ændret til en "transporttur" og ikke et cruise. Hvordan kundebetjening kan lade kunden i stikken på den måde er helt uantageligt.
Hvis jeg ikke tilfældigvis havde ringet 2 dage før rejsen for lige at lave en sidste opgradering til udvendig balkon var fejlen ikke blevet opdaget. Og så havde vi stået med vores kufferter på Oslo - kajen og skulle til at finde et hotel.
Nu fik vi et "take it or leave it" tilbud for at komme ud af kniben -nemlig en ekstra regning på 3100 kr. for opgraderingen til balkon - kahytten på hjemrejsen, og at vi ikke kunne betale med "boxen". (Fordi en box - tur skulle have været bestilt 10 dage forinden).
De opkrævede priser står iøvrigt ikke mål med den kvalitet kahytterne har - 3100 kr. oveni basisprisen for en overnatning i en balkonkahyt.
Så pas på - forær ikke din værste fjende en "box" - det er først herfra "the rip and strip" begynder. Og nu har de lige sendt en kundetilfredsundersøgelse til os - hjælp!!!!
Nu er jeg en gammel fighter så kampen er først lige begyndt - så let slipper de sgu ikke for den omgang plat. Vi vil forlange en eller anden form for refusion som minimum for boksen - men også at skulle skifte kahyt mellem ud - og hjemrejse bør kompenseres.
Konen havde givet mig en "romantisk" sejltur, og det endte med at vi valgt turen til Oslo. Udemærket tur.... men der er nogle huller, som gør at vi ikke tager denne tur igen.
1: Vi havde kahyt lige over discoteket, så det var stærkt begrænset, hvad vi fik af søvn.
2: Maden er alt for dyr. Og kvaliteten er lav. Første aften spiste vi på bøfhuset, og det var faktisk ok, men når man bestiller fritter til sin bøf, så forventer man mere end 7-9 promfritter. Næste dag fik vi buffet i "7 seas"... Hold op... det trænger til et besøg af Gorden Ramsey.
Iskolde kartofler... 2 slags sovs som aldrig havde været varmet op. Var oppe at tage en extra gang, da der kom ny mad ind i buffen, men det var heller ikke varmt. De stege som lå på bordet var ikke stegt færdigt... Og det så meget mærkeligt ud. Så tog jeg noget svinemørbrad i sovs, men det var råt indeni, så det spiste jeg ikke op.
Kunne havde taget med konflikten med tjenerne, men de spurgte jo heller ikke om maden var OK. Det forstår jeg godt nu. Jeg ønsker at topchefen lægger dette spisested et besøg anonymt, så kan han se hvordan det foregår. Pris for 2 buffet og 2 sodavand 576 kr. Pinligt
3: Det giver en stress, at man skal forlade skibet, når det er i havn i Oslo. Ind og udtjekning indenfor 6 timer er spild af tid. Oslo er også fuld af tiggere. Så det var ikke nogen oplevelse, og hvad forventer man, at man kan nå på 6 timer i Oslo??
Afrejste fra KBH 20 maj og var hjemme igen den 22 maj.
Samlet alt incl kom rejsen og mad for 2 dage op i over 5000 kr... det kunne man havde fået virkelig luksus for... Dog var romantikken og den flotte udsigt under indsejlingen til Oslo super :)
hej vi have booket et cruise til oslo og glæder os rigtigt meget til og skulle af sted. da vi køre der ind bliver vi lidt forsinket og da vi finder ud af vi ikke når det til den tid vi skal ringer vi til hovde kontoret og sage vi kom 10 minutter sener end sidste check in og Amanda som vi får fat på ringer til terminalen for os og spørger om der var mulighed for de kunne vente 5 minutter da vi ikke var så langt væk. hun ringer tilbage og siger de venter på os dog skulle en af os løbe op til skrænken med papirerne, så vi kunne godt nå og komme med da vi kommer der op lå færgen der i nu med landbroen nede. jeg løber op og får jeg af vide det kunne ikke lade sig gøre jeg siger jeg har haft kontakt med en der lovet vi godt kunne nå med, så siger en dame nede bag ved på en meget flabet måde " det var kun måske jeg sage til hende" efter 3 munitter hvor jeg siger vi havde snakket med hende amanda kontakter hun en der hedder bo som sige landbroen er taget. og bare vendte en ryggen og så var vi ikke mere af deres service værd. syntes det er dårlig service man ringer i forvejen og siger man ikke kan nå det da det opstået et problem og man får grønt lys. men at de endelig ikke gør en skid for en. men man kan ikke klage over servicen for der er ikke nogle hos DFDS. så DFDS Tak for i ødelage den 60 Års fødselsdag
Begyndte i Bellacenter, med et godt tilbud. Bestilte via nettet, lavede ændring, også via nettet. Yderst nemt, og prof. af Dfds.
Rejsen, maden, underholdnigen, personalet og skibet er i Særklasse.
Superrejse, som skal gentages senere i år.
Kan kun anbefales.
5 Stjerner med pil op.
Jesper.
Jeg er lige kommet hjem fra min 2 tur til Oslo, begge gange har det levet helt op til mine forventninger. Flotte kahytter og betjeningen om bord er helt i top. Jeg havde fødselsdag igår og da vi var færdige med at spise kom tjeneren ned til bordet med champange og chokolade, synes det var pænt af dem. Og de spørgsmål jeg har haft har jeg kunne få svar på med et smil. synes det er en billig og lille hyggelig ferie at tage på. Jeg kan kun anbefale DFDS planlægger allerede det næste besøg.
Jeg har rejst med DFDS fra København til Oslo (og retur) 2 gange, og skal på tredje tur meget snart (gratis tur fra deres seawaysclub).
Da min kæreste og jeg er studerende har vi altid kørt fattigmandsstilen og sigtet efter et lavt forbrug på turen.
Først gange købte jeg et tilbud via deres december julekaldender (fik en kahyt med havudsigt for 2 til 500 kr til april) og anden gang købte jeg en almindelig 2-mands kahyt (tror det var 6-700 kr).
Jeg har aldrig haft de større problemer med bestilligen. Jeg finder deres hjemmeside let og overskueligt. Jeg havde dog problemer med at rette bestillingen for et år siden, men fik hjælp af kundeservice og i dag er hjemmesiden blevet endnu bedre, så man lettere kan ændre i sin bestilling.
Servicen om bord har altid været fint og ganske behjælpelig. Vi har altid kørt en picnic stil, hvor vi selv har haft en køletaske med, med fleste madvarer og drikkevarer til turen, og så kun købt morgenbuffet på hjemturen.
Deres morgenbuffet er ok. Ganske fin og varierende men ikke noget særligt luksuøst, men til prisen ganske udemærket (og hvis der ikke er tøget er der en dejlig udsigt fra deres panorama vindue).
Der er hyggelig stemning om bord og god musik og der er bestemt mulighed for at få en god oplevelse uden at det behøver at koste mange penge.
Det almindelige kahytter er ok. For par vil jeg dog anbefalde kahytterne med underkøjer, så man kan skubbe sengene sammen (eller er det bare to køjesenge). Ønsker man høj sengekomfort, skal man nok vælge commondorklassen.
Deres seawayclub som er gratis er også et dejligt valg, da man får værdikuponer til den aktuelle rejse og man får en gratis tur, når man har rejst to gange (dog kun med afrejse man-ons).
Der er mulighed for at købe snack mm. i deres tax-free shop til rimelige priser og priserne ombord finder jeg generelt rimelige.
Efter at have rejst mange gange på skitur til Norge hvor vi blot har brugt DFDS som ren transport med gode erfaringer prøvede vi en minicruise til Oslo med inkluderet hotel og musical biletter. Da vi søgte oplysninger om hvorledes vi skulle forholde os ved ankomsten hos færgens reception fik vi en arogant forklaring om at der vidste de sandelig ikke de kunne jo ikke vide alt om alle de mange forskellige rejser som DFDS arrangerer
Da vi ankom yil Oslo viste det sig at der hverken var reserveret hotel, eller biletter til forestillingen. Heldigvis var personalet på hotellet meget hjælpsomme med at skaffe både værelse og biletter til musicalen. Det gik dog det meste af en dag som vi havde håbet vi kunne bruge på et sportsarrangement som vores søn deltog i. Efter hjemturen skrev vi til DFDS kundeservice, som aldrig vendte tilbage mes svar.
At vi ikke kan anbefale DFDS ud over ren færgetransport kan vel ikke være en overraskelse.
Pas lige på hvis i drister jer til Klaipeda i Litauen fra Karlshamn. Det er sovjettiske kvinder der sidder ved skranken. Jeg var på på vej hjem fra Letland og kørte i ny bil som jeg ikke havde registringsbevis med på. Det var intet problem i Karlshamn, idet jeg viste mit pas som hun så ved få tast på pc kunne se tilhørte mig (det er jo skønne Sverige :-) Men i Litauen sad de to hårde kvinder faktisk og grinte af at nok ikke nåede færgen til Sverige og som konsekvens skulle vente i Klaipeda færgehavn i 24 timer !
Jeg vil stærkt advare jer mod disse sovjet-kvinder der sidder i skranken i Klaipeda/Litauen....skal ALDRIG til Litauen igen. I de civiliserede lande er man da lidt flexible som f. eks i Sverige hvor man kan tjekke ejerforhold på ny bil via pas ? Det var virkelig en træls oplevelse- så vær oppe på mærkerne når det er Klaipeda og Litauen og DFDS
Dejlig tur til Oslo og tilbage igen. Meget hyggeligt om bord, nemt at komme til i spisestederne uden for højsæsonen, vi bestilte ikke hjemmefra og kunne få bord lige når vi havde lyst.
Samt super hyggelig aften underholdning i baren. :)
Rasmus B. Pedersen found this review useful
har prøvet minicruise 2 gange til norge på commodoreclass, det var næsten perfekt, bortset fra at dobbeltsengen var to rammesenge sat sammen og jeg slog knæet ned i rammen på den sidste tut og måtte gå syg flere uger efter, men at jeg fumler rundt kan man jo ikke laste dfds for, turen var perfekt ellers. jeg syntes dog at prisen er ved at komme godt op desværre og deres tilbudspriser er sjovt nok altid væk, lige pt er der tilbud 1495 i commodore kahyt men ved bestilling er det pludselig en indvendig kahyt,har fjernet en stjerne pga, priserne efter min mening er horrible, et minicruise er dyrere en en weekend for med fly ophold og mad i en europæisk storby, men til alle, tag endelig afsted og nyd det.
Har flere gange sejlet Kbh-Oslo på smutture, men da jeg her for en uges tid siden ville finde endnu en tur til familien, må jeg indrømme at jeg gik min vej med uforrettet sag.
Bookingdelen af hjemmesiden var grim, tung og bøvlet. Manglede evnen til at give en letforståelig pris samt finde alternativer.
Jeg tror det er en af de første gange jeg har været i købsmode (øjnene funkler, sveden perler, fingrene danser på tasterne og visakortet er linet op i mellemrummet mellem tastatur og skærm) på en hjemmeside, og så rent faktisk opgivet købet på grund af sidens købsproces.
Med risiko for at støde DFDS meget, så vil jeg sige at det er en ommer.
Når jeg rent faktisk giver dem 3 stjerner så vil jeg sige at det er 5 for tidligere tiders fantastiske ture, og så minus 2 for denne oplevelse.
Min kone og jeg fik hver et gavekort til DFDS til vores bryllup, og besluttede at dette skulle være vores bryllupsrejse, da pengene er små som studerende.
Selve bestilingen foregik uden de store problemer, og da dagen oprandt, var personalet ved tjek ind venlige og meget behjælplige. Vi fik anvist et sted vi kunne vente til vi skulle ombor og blev tilbudt sodavand og kaffe samt lidt kage.
Turen forgik uden problemer, maden var skøn (dog fandt vi ud af at vi er for meget bonderøve til det fine mad), stemningen var helt i top hos kunder såvel som besætningen, der var meget behjælplige med alt.
Der var live musik i baren og vi med med på første parket. Besætningen fik alle til at føle sig i centrum.
Deres svømmepool ombord er gudeskøn efter en lang dag i Oslo.
Alt i alt en super tur som vi ikke vil være foruden, og den bliver ikke den sidste tur vi har haft med DFDS. :o)
Bettina Larsen found this review useful