[REPLY]
Aldrig i mit liv er jeg blevet SÅ skuffet over en dyrelæge!!!!
Lægen var overlegen, på ingen måde grundig ved undersøgelse og vanvittig dyr!!!
Min lille hvalp på 6 mdr. havde fået spolorm og eftersom at han har været udsat for et menneskeligt overgreb af en fremmede som hvalp er han MEGET bange for fremmede mennesker.
Dyrelægen var fuldstændig ligeglad med at han var meget utryg og hev ham nærmest igennem gangen fordi han skulle indlægges!
Om aftenen ringer hun hjem til os og fortæller at han er meget dehydreret og har kastet op igen. Udover det har han et meget lavt blodplade niveau og mangel på hvide blodlegemer.
Dagen efter ringer jeg for at høre en status og hun siger at han har fået en ormekur og så må vi jo komme igen efter kuren for at se om hans tilstand er blevet værre. 6000 kr !!! FOR HVAD EN ORMEKUR!!!!!
Udover det fortalte hun mig at jeg nok skulle tage at opdrage min hund fordi han ikke ville løftes af hende.
HVALPEN er blevet overfaldet og jeg går til hundetræning/psykolog med ham flere gange om ugen!!! Hvalpen er jo bange for fanden!!!!
Hun mente tydeligvis at der var noget galt med ham og nedgjorde at jeg havde købt ham fra en kennel med DKK stamtavle - for det var jo ingen garanti for en sund hund!
Nej det er jeg godt klar over, men nu er han jo ikke født bange - han har været udsat for et overgreb!!
FØJ EN RINGE DYRELÆGE!!!!
Jeg har haft hund i snart 18 år og ved efterhånden lidt om de forskellige sygdomme som hunde kan få, så stor var min Ærgrelse / frustration over at få at vide efter at havde kontaktet KBH`s dyrehospital og bedt om at få en recept på nogle øjendråber til lidt øjenbetændelse at det kunne de skam ikke udlevere uden at man først betaler fuld pris for en konsultation ( Ca. 600 ) for at de bruger ca. 10 min på at se på min hund dette er så dårlig service, man kunne jo havde håbet at personen havde sagt kom du lige forbi så kigger vi på din hund..men nej man skal betale i dyre domme.
dette er ikke første gang at jeg har haft dårlige oplevelser med Kbh`s dyrehospital man får helt klart den fornemmelse at det eneste det handler om for dem er at få penge i kassen for selv den mindste ting / Hjælp / service Mangel på samme
Jeg syntes det er så sørgeligt at et firma som har med dyr at gøre (vores kæreste eje) har så lidt empati og forståelse / indlevelse
Jeg kunne forstå deres holdning hvis jeg var 1 gangs ejer og ikke viste noget som helst om hunde / dyr, men det er jo ikke tilfældet her
Philip Albert Bundgaard Lauritzen found this review useful
Min kat har været igennem et længere forløb med urinvejsinfektion, og jeg har brugt Københavns Dyrehospital hele vejen igennem.
Jeg har flere gange ringet til dem om aftenen for at få råd, og de har altid været tålmodige og venlige.
Dyrlægerne lytter interesseret til hvad man fortæller, og er meget grundige i deres behandling. Det kan godt være at de er lidt dyre, men til gengæld kan man få fat i dem hele døgnet.
Jeg har overhovedet ikke indtryk af, at det er en pengemaskine. De vælger den behandling, de selv ville give deres eget dyr, og forsøger ikke at prakke nogen noget på, som man oplever hos andre dyrlæger.
Min varmeste anbefaling!
Har været hos dem et par gange.
Udover at de er rasende dyre så har jeg aldrig været imponeret over deres evner. Mit sidste oplevelse var da min lille tæve var gravid. Jeg ville lige have en scanning af graviditeten da det var "min" første fødsel.
Det tog 10 minunter og kostede kr. 1700. "Dyrelægen" mente der var tre hvalpe, måske 4. Der kom 8. Naturligvis kan det være lidt svært at se hvor mange der ligger i maven men at man ikke kunne se forskel på 3 og 8 var alligevel kun noget der bekræftigede min manglende tillid til deres kvalifikationer. Det var nu kun et eksempel. Erfaringen fortalte mig at de kun er interesseret i penge og ikke dit dyr. Jeg har nu fundet en rigtig velkvalificeret dyrlæge til anstændige priser.
Philip Albert Bundgaard Lauritzen found this review useful
Jeg er kommet hos Københavns Dyrehospital igennem mange år og har alrdig været udsat for nogen dårlig behandling. De er højst professionelle og har redet min første kat fra at være prøveklud hos en uduelig dyrlæge da hun fik allergi.
Jo, de er dyre, men det gør altså også en forskel når man ved at ens dyr er i gode hænder. Ingen af mine dyr har været igennem unødige behandlinger og der er altid blevet taget hensyn til dem på alle måder.
Jeg kan kun anbefale Dyrehospitalet og alle deres dyrlæger.
Her får man al den tryghed, ro og ekspertise, som man som dyreejer ønsker sig/har behov for, når ens dyr blir sygt.
Uanset hvornår på døgnet mine dyr er blevet syge, har jeg følt, at jeg blev modtaget med stor faglighed og menneskelig omsorg.
Det kan godt være, at det er lidt dyrene end hos en "alm. dyrlæge" - men for mig at se, er det så også så meget bedre.
Dyrlæge Helle Texel har gjort hele forskellen for min gravhund. Det glemmer jeg hende aldrig for.
Kim A. and Pia Cathrin Rasmussen found this review useful