We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (598)

Review by confirmed purchaser

Jeg skulle bruge en bestemt wallsticker til mit barnebarns fødselsdag. Selvom jeg bestilte med 3 dages varsel, så nåede gaven frem inden hendes fødselsdag.

Og hun blev iøvrigt meget glad for gaven.

Meget fin response på mail !!

Alt var perfekt

God service - hurtig levering

Købte en smuk plakat til vores frokoststue, den kom som aftalt og pynter gevaldigt.

Fantastisk

Den fedeste Wall stickers er kommet op i køkken/alrum 'vores familie' i sølv! Super sej og hurtig levering.Det var et sats da den skulle op på vandskurede vægge, men det er blevet et godt resultat.

Super!

God kvalitet, hurtig levering som helt klart kan anbefales.

Superb

Hurtig levering og flotte produkter - kunne være rart hvis i nogen dage eller uger kørte med gratis levering - bare for at lave lidt anderledes...

Review by confirmed purchaser

Meget hurtig levering :-)

Var meget tilfreds :-)

Review by confirmed purchaser

Højeste kvalitet og hurtig levering.

Jeg anbefaler Dimaria til alle jeg kender og når vores gæster spøger hvor vores flotte wallstickers er fra så viser jeg dem hjemmesiden.

Hej Christina

Det bliver jeg godt nok glad for at høre, tusind tak for det! Med venlig hilsen Anni, DiMaria.dk

Review by confirmed purchaser

Hurtig og uproblematisk køb.

Stort udvalg og hurtig levering.

fin service

super kom til aftalte tid.......

Godt lavet

Hurtig service og god rådgivning, glad for resultatet :)

Hurtig levering, god kvalitet

Ingen problemer. Vil kæart anbefale dem og deres produkter.

Review by confirmed purchaser

Nemt at bestille, god opfølgning og fint produkt

God oplevelse at handle med jer - kommer gerne igen hvis behovet skulle melde sig;-)

og så i påskeferien...

Super service - meget nærværende og så endda på en helligdag...
Jeg kan klart anbefale virksomheden og dens produkter.

Perfekt

Intet mindre end perfekt. Sidder så flot på væggen i min entre :-)

Review by confirmed purchaser

Behagelig og hurtig service.

Er super glad for mine wallstickers,som jeg købte hos jer. Vil uden tvivl anbefale jeres shop!:-)

Wallstickers

Hejsa....
Jeg har modtaget min sidste bestilling.....men er ikke så tilfreds som første gang, jeg bestilte hos jer.....Det var ikke så nemt at sætte op denne gang....ved ikke om det er fordi væggen er nymalet( i påsken), eller wallstickersen er anderledes....men det klistrede ikke så godt denne gang...men ellers er jeg glad for det.....
hilsen Christina Kristensen

Reply from DiMaria Wallstickers

Hej Christina. Glad for at høre du er tilfreds med det endelige resultat. vi bruger den samme folie som vi altid har gjort, men vi skriver i vejledningen, at man bør vente 4 uger med at sætte wallstickers op på nymalede vægge - en væg skal være helt gennemtør, for at give et optimalt resultat, så det kan være en forklaring. Mvh Anni

god og hurtig betjening

Super nemt. hurtig levering.

Review by confirmed purchaser

Endelig noget flot på en skrå væg

Vi bor i et hus med skrå vægge og det evige problem er at fine noget til at pynte på væggene, og der for prøvede vi at købe et wallsticke,fra dimaria Det ser fantastisk ud,,

Review by confirmed purchaser

Vi modtog pakke med 2 wall stikkers, den ene havde en skade i folien, men blev straks byttet uden nogen problemer. Dejligt med god service - som man nogle gange skal lede længe efter :o)

Sublim service.

Jeg har bestilt wallstickers hos dimaria 2 gange nu, og det er gået glat hver gang.
De pryder min væg, og jeg smiler over, hvor fine de er hver dag.

Perfekt

Købte et citat i akryl. Fineste kvalitet, er yderst tilfreds. Står fint på en hylde nu :) Hurtig levering på en dag. Indpakningen var i top, i papkasse med bobbelplast, derudover var selve akryl-citatet i en fin trææske pakket ind i silkepapir. Der var desuden medsendt en gave, to wallstickers og et stykke chokolade :) God service.

super service

Hurtig og sød betjening og super produkter. Kan kun anbefale at handle her.

Perfekt!

Perfekt, bestilte den ene dag modtog 2 dage efter. Klasse;0)

Super lækre produkter:)

Lækre produkter som varmt kan anbefales. Kunne købe mig fattig i jeres brede sortiment! Og så må vi jo ikke glemme den lille chokolade snack som I vedlægger.. Hihi;)

Fin service :-)

Hurtig levering og varer levet op til min forventning...

Hurtigt og nemt

Smart, at man kan vælge den skriftype, der passer bedst til sit temperament.

super service

Super service og godt og let produkt at sætte op :-)

Udemærket service

det har været en rigtig fin oplevelse at handle med dem. Mine wallstickers ankom som lovet og hænger nu rigtig fin på børneværelset.

Super

Super Wall sticker.
Hurtig forsendelse.
Så alt bare tip top :-)

Review by confirmed purchaser

Varene kom få dage efter bestilling, og der var ingen mangler

Varene kom hurtigere end jeg havde forventet, og det hele var i pakken. Ingen problemer overhovedet!

Fuldt tilfreds

Ingen problemer med bestilling og pakken kom et par dage efter, meget tilfreds!

Fall in love

Hej.

Kan anbefalende dig at prøv se på links www.DiMaria.dk.

Der er så mange muligheder og mange seje banner citater osv. JA du er nødt at se det selv. Har spurgt om de kunne lave lige den højde og længe. INgen problem. Det er virkelig en kanon god service hos dem. Sikkert på du kan finde noget til dit hjem.

Ciao so long

hurtig og sikker levering

Fik en hurtig og sikker levering af en flot wall-sticker

Review by confirmed purchaser

Levede fuldt op til forventninger og god service

Jeg vil klart anbefale andre at vælge wallstickers herfra. Rigtig god service og kvalitet

Perfekt handel.

Hurtig levering og god service.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og fin wallsticker

Rigtig hurtig levering og med en overraskelse af en ekstra lille wallsticker. Dog vil jeg ikke anbefale en wallsticker til vægge som ikke er helt glatte i form af filt, da dagslyset tydeligt viser, at det er et klistermærke og ikke noget der er påmalet. Det er muligt jeg kunne have læst mig frem til at det ikke giver et pænt resultat på vægge med rutex, men helt kønt ser det ikke ud, selvom den er rigtig fin som lovet. Produktet er i top, det er mine vægge bare ikke til det :-)

Hurtigt nemt og flot

Varen kom hurtigt og er så super flot i vores stue!
Og så var det super let

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og fine wallstickers

Er super tilfreds med DiMaria.
Det var super nemt at bestille, mærkerne kom hurtigt og er rigtig fine. Jeg er positiv overrasket over hvor nemme de er at sætte op, og det er blevet SÅ flot.

Review by confirmed purchaser

Til tiden og i god kvalitet!!

Dimaria er en god og billig hjemmeside som jeg helt sikket vil handle ved igen. De har mange spænende produkter som heldigvis også er i super kvalitet og jeg har ikke haft andet end positive ting i tankerne når jeg har kigget efterfølgende på siden! :)