We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (56)

professionel

jeg har købt office pakken, og blev godt vejledt, vil ikke tøve med at handle der igen og anbefale til andre

Super hurtig levering.

dinpcbutik.
Købte en universal oplader til laptop. Købte varen fredag morgen, leveret mandag. Fik løbende opdateringer på behandlingen af ordren indtil afsendelse. Herefter link til Post Danmark så leveringen kunne følges.
Perfekt service!!!

dinpcbutik.dk

Super hurtig service. 1 Dags levering!

Købte Windows 7 Ultimated. Der var kun 1 dags levering. Alt forløb super godt. Stor ros.

dinpcbutik.dk

Super seriøs vejledning, med holdning

skulle bruge en Ms. Officepakke og fik anbefalet en større og billigere end den jeg selv havde fundet. Topdollars!
kunne konstatere der var uoverensstemmelse i en beskrivelse af en vare og med det den faktisk indeholdt i deres webshop, men 5 min. efter jeg havde gjort opmærksom på fejlen var den rettet, det bare i orden.

god rådgivning

Jeg have bestilt og købt et vare hos dem. Så blev jeg kontaktet af dem og gjort opmærksom at et andet vare (billigere) ville passe bedre til det jeg egentlig havde behov for...

Næste gang jeg skal køb noget hardware eller software, bliver det nok igen i DINPCBUTIK...:-)

Fejlfri effektivitet

Lenovo x200 2,4 GHZ Bestilt kl 15 tirsdag - personlig henvendelse fra butiksejer ang. styresytem kl 15.45.
Modtaget torsdag morgen kl 09.30 Ready to go!

TOP SERVICE

dinpcbutik.dk

Hurtig respons og korrekt levering!

Jeg bestilte 2 Windows 7 Ultimate licencer og fik omgående svar at de ville blive leveret 5 dage senere. Ingen firmaer kunne levere fordi MS var bagud. Måtte senere ændre bestillingen fra 64 bit til 32 bit versionen. Lynhurig respons: Det var intet problem! Licencerne blev alligevel leveret med posten til tiden. Flot! Thank you dinpcbutik.dk !!!

dinpcbutik.dk

Jeg købte det nye windows, og synes bare der var supergod service. Nu kan jeg desværre ikke huske hvem jeg snakkede med, men han sørgede for at jeg fik det rigtige produkt. Havde først fået at vide at de ikke havde det jeg selv søgte, men han ringede tilbage 2 min efter og oplyste mig om et tilsvarende produkt, som oven i købet var det helt rigtige. Og derudover var det helt problemfri og venlig service, betaling og levering.

Super kundeservice

Skrev en email med et spørgsmål til virksomheden og 10 min. efter kontaktede de mig på telefonen, personen ga sig rigtig god tid til at hjælpe mig med hvordan og hvorledes dette produkt fungerede og hvad for en version der var den bedste for mig. det er klart den bedste kundeservice jeg nogen sinde har haft på nettet.

dinpcbutik.dk

Kort og Godt: SUPER SERVICE!!!

Min pakke "blev væk" i posten, det viste sig dog at en nabo ville være "flink", og havde taget pakken, så den ikke blev væk.

Casper (Dinpcbutik.dk), kontaktede straks PostDK, som kontaktede mig, og sammen fandt vi frem til pakken.

Casper skal have den største tak :)

/Søren Vendelboe

Fin service

Jeg bestilte en ny strømforsyning til min laptop, den blev straks afsendt fra butikken, og kunne følges via track and trace ved Postdanmark. Stor var min overraskelse da jeg der kunne se at pakken var afleveret til privat, som jo altså burde være mig. Problemet var at jeg ikke havde set skyggen af nogen pakke!! SURT show. Efter henvendelse til dinpcbutik, gik der kun yderligere en arbejdsdag inden jeg havde en anden (denne gang sendt til min arbejdsplads). Ingen problemer med at anbefale butikken fra min side.

Michael

God service !

Selv efter at postDK igenigen havde kaget i det sendte dinpcbutik.dk varen til mig for anden gang - uden beregning .. det er god service !

Super service!

Nemt og overskueligt.
Man føler sig i trygge hænder, når man handler hos DinPcButik.
Rigtig god kunde kontakt og vejledning.
Dejligt med en netbutik med super kunde service!

godt alternativ til Fona

Ganske nydeligt, dygtige medarbejdere

deres udvalg i strømforsyninger og batterier kunne dog være større.

dinpcbutik.dk

God, professionel og hurtig service!

Jeg kontaktede dinpcbutik, for at få rådgivning omkring hvilken bærbar jeg skulle vælge. Han spurgte til mit behov og fandt hurtigt en rigtig god computer, som oven i købet var rigtig billig.

Computeren modtog blot et par dage efter, og blev løbende rådgivet omkring ordrestatus.

Alt i alt en god og professionel behandling med hurtig service!

Kan stærkt anbefales!