[REPLY]
Det kan siges meget kort:
Nem og overskuelig side.
Levering er hurtig og præcis.
Priserne er acceptable.
Hej har skrevet lidt
Jeg bestilte et par Adidas håndboldsko til min søn til en rigtig god pris. Samme dag kunne jeg afhente skoene hos Dinsport her i Kolding. Nemt. :-)
Den hjemmeside kan jeg kun varmt anbefale:-)
pålidelig og hurtig både ved køb og returnering
Bestilte mit regntøj onsdag kl. 13. Det kom dagen efter kl. 14. Det er da kvikt.
En hjemmeside, der er nem og overskuelig
Der er aldrig nogle problemer ved bestillinger, ens ordre bliver betjent med det samme - dvs. samme hverdag eller hverdagen efter og jeg har altid været tilfreds med behandlingen man får.
Min første bestilling af et par sko gik ikke så godt idet man slet ikke havde de sko der var til salg på hjemmesiden hvorefter min ordre blev annulleret et par dag efter bestilling. De samme sko var stadig til salg på hjemmesiden flere dage efter? Min anden ordre gik fint og smertefrit med hurtig levering.
Super betjening, super service og super levering. Din sport er bare bedst;-)
Som overskriften siger, har jeg kun haft gode erfaringer med dinsport.dk. De har fair priser i forhold til resten af markedet, og 2 dage efter bestillingen havde jeg varene i hånden.
Fint sortiment
Tiden der gik, indtil man havde varen - alt for lang
Ville gerne det kunne komme samme dag, men desværre kan de først leverer dagen efter.
Hvis du har brug for at købe sportudstyr kan du prøve Dinsport.dk.
Let og nemt. Hurtig levering. Og billigt.
Der var problemer med systemet ift. fri fragt, men en venlig medarbejder ordnede købet (på en lørdag), så det hele stemte.
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Bestilte mine varer om eftermiddagen, og modtog en SMS næste formiddag om at min pakke var klar til afhentning.. Super betjening.
Ingen problemer med levering og returnering igen grundet størrelse. Super service :-)
Jeg havde bestilt 2 par sko. Men fik skrevet min e-mail adresse forkert, så jeg fik ikke nogle ordrebekræftelse. Så jeg skrev til dinsport, om orden var gået rigtigt igennem. Og jeg fik super hurtigt svar, selv på en søndag. Og jeg fik mine sko, om tirsdagen, hurtig levering- og gode priser.
Nemt at bestille, fik varen forholdsvis hurtigt, butikken svarede på spørgsmål jeg afgav ved bestillingen via email.
Jeg godt kunne bruge er flere produktoplysninger på hjemmesiden. Købte et par Nike Be Bold. Be Bold findes i 2 udgaver, hvad jeg ved af, en i nylon og en i polyester. På hjemmesiden kan man ikke se hvilken en, det er de sælger. Så flere produktoplysninger ville være godt.
Og prisen var rigtig god. Jeg var interesseret i en helt specifik vare, som der ikke er flest af på markedet, så jeg følte mig heldig at finde den i rigtig str. Og samtidig til en billigere pris end et par andre steder, som lå inde med den.
Netbutikken er nem at finde rundt på og der var flere options på porto og forsendelse.
Selvom jeg valgte den billigste, fik jeg varen på et par dage i ordentlig emballage.
Jeg er supertilfreds med hele købet.
Var en lille smule skeptisk til at begynde med, skoende jeg købte var meget billige Ca. 1/2 pris, så der var sikkert en hage ved det. Men nej, alt forløb som lovet og til tiden, og skoende var 100% OK.
Hurtigt email-svar retur vedr. lagerstatus på jakke. Ordre i øvrigt gennemført fuldstændig planmæssigt.
Dinsport er et anbefalingsværdigt sted at handle. Det er gode priser og hurtig levering. Super!
Vi bestilte varen, og den ankom få dage efter (bestilte før en weekend).
Det var den rigtige vare der ankom.