[REPLY]
Leveringen var hurtigt, det var nemt at bestille og varen er meget tilfredsstillende, både smukt og godt indpakket
Det er superb, hurtigt betjening og levering. måske blibe det endnu bedre hvis der er mulighed at andre bestilling, fordi tit man glemmer noget
Jeg er meget tilfreds, handler den ene dag og næste dag er varen her.Kan ikke værre letter. Varen er som forventet.
Den bedste forhandler af lys og andet festhalløj efter min mening. Og fragten er ikke slem
Man sparer en masse selv med fragt lagt oveni!!!
Havde bestilt 2x SkyTec 12" 300W, og de kom dagen efter, super hurtigt!
Grunden til 4 og ikke 5 stjerner er fordi en af plastikhjørnerne på en afhøjtalerene havde en flænge, men da jeg skrev sagde de at det ikke var en alvorligt skade.
Alt i alt: Billigt men heller ikke topkvalitet!
Jeg har lige købt to børnedigitalkameraer til julegaver. Fantastisk, næste dag stod pakkeposten i døren og overrakte dem til mig. Så kan det ikke gøres hurtigere. På grund af min egen fejl, fik jeg to røde kameraer. Men ingen problem. Jeg havde en særdeles god snak med en medarbejder, og selvfølgelig kunne jeg få det ene byttet. Hvor er det dejligt og betryggende, at man kan snakke med en medarbejder. Fortsæt på den måde.
Skulle købe et headset til pc som gave til min nevø.
Fandt det perfekte hos Discoworld og det var også på lager.
Leveringstid 1- 3 hverdage.
Jeg bestiller søndag aften og ved at jeg så har det til at give det i gave den kommende lørdag.
Varen viser sig dog ikke at være på lager før efter leveringstiden er langt overskredet., og jeg ender med at komme tomhændet til fødselsdag.
Headset leveres først efter 7 hverdage..
Det er ikke i orden.
Jeg kommer ikke til at handle hos Discoworld igen. Det var en dårlig oplevelse.
Købte et SD kort .... god kontakt med sælger, hurtig forsendelse. Kan kun anbefales. Alt lige efter "bogen".
Købte et guitar startsæt, som ved modtagelse bare ikke var i orden, det var den forkerte forstærker og guitaren måtte jeg ofre yderligere 500 kr. på for at få nogle ordentlige strenge på og justeret den.
Klagede over det, og blev glædeligt overrasket over den fine service jeg fik.
Jeg fik refunderet den merudgift jeg havde haft og jeg modtog en rigtig fornuftig forstærker.
Og det hele var på plads dagen efter vores telefonsamtale.
Har INGEN andre steder fået en SÅ fin service, så min bitterhed i starten, forsvandt 100 % og jeg kan kun anbefale DISCOWORL.DK
Jeg skulle bestille et headset derinde fra, men der gik meget lang tid før jeg fandt ud af, ved at selv at skrive derind at de ikke havde mit headset på lager alligevel, men de tilbød et andet for samme pris.
Manglede et specielt stykke HI-FI. Fandt det to steder på nettet. Discoworld havde den bedste pris. Hjemmesiden er overskuelig og nem. Bestilling og betaling med Visa mandag aften nemt og ubesværet. Tirsdag formiddag ordrebekræftelse og faktura. Tirsdag eftermiddag meddelelse om varens afsendelse. Onsdag middag kommer Postdanmark med varen peerfekt emballeret.
Discoworld i øvrigt godkendt og opdateret med E-handelsmærket.
Det kan ikke gøres bedre.
Jeg havde aldrig handlet hos Discoworld før og skulle købe en metaldetektor til min søn. Jeg bestilte varen onsdag morgen og allerede torsdag eftermiddag kom varen. Det er da hurtigt service. Og det er ikke sidste gang jeg handler der.
Jeg har flere gange handlet hos Discoworld og det er bestemt ikke sidste gang !
Deres service niveau er i top bl.a. da jeg havde en vare der ikke var i tilfredsstillende stand grundet transportskade. Denne vare fik jeg byttet med det samme de havde modtaget den skadede vare! Endvidere lavede jeg bestilling af et mikrofonstativ, men den vare jeg havde betalt for var udgået, og blev derfor tilbudt en dyrere vare til samme pris som jeg havde givet oprindeligt!
Uden tvivl en service i topklasse!
Tak for hjælpen og fortsæt endelig med det gode arbejde!
Til ALLE jer Danskere Der VIL,Have SERVICE.FINDES, DET HER ! IKKE UDEN GRUND;HANDLER JEG: JACKI DUNNEWAY ! MED DISCOWORLD: ! Service er i top,hurtigheden,for leverance,meget kort. MEN HUSK::!!!! I FÅR KUN HVAD I BETALER FOR: ! Discoworld har for alle`s pengepung,dem som sparer,er DE FÅ UTILFREDSE !!! Service for Information og Man power,LIGGER DETTE FIRMA: TAK DERFOR, I har reddet Nytår for .4.652 Mennesker Med Leverance fra Bestilling:::::::Torsdag Kl. 18.25 Expressssssssssss Leveret Lørdag Kl. 11.49 HATTEN AF OG GODT OG GLÆDELIGT NYTÅR FOR ALLE DER BRUGER BELØBET FORNØDENT: Hilsen Jacki
Det er første gang jeg handler med Discoworld, men nok heller ikke sidste gang! :-)
Bestilte digital fotoramme, som kom få dage efter ordreafgivelse, godt emballeret.
Har tidligere handlet med dette firma uden vanskeligheder. Men det er slut nu..
Opstår der problemer med en vare af dårlig kvalitet, er man utrolig dårligt stillet.
I det konkrete tilfælde var der tale om en subwoofer, der fejlede efter kort tid. Discoworld påstår hårdnakket, der er tale om en overbelastning samtidig med at specs på varen er meget uklare. Vi har skrevet og brugt utrolig lang tid på at forklare og argumentere for produktets uklare specifikationer ift. hvordan specifikationer normalt er opgivet for professionelle PA højttalere. Discoworld afviser blankt alle anklager, endda selvom sælger er forpligtet til at angive entydige data for et produkt.
Enden blev at de ikke ville erstatte varen og pengene derfor er tabt (1300,-)
Vi har handlet en del produkter hos DiscoWorld. Senest har vi fået ombyttet en vare med defekter inden for garantiperiode uden problemer .
Mvh. Henrik
Jeg havde forud tjekket virksomheden på Trustpilot (god vane), men var uheldig med at få en forkert vare. De var desværre lidt svære at komme i kontakt med, men genvandt min tillid.
Jeg bestilte den ene dag og posten kom med varerne tidligt den anden. Det gik så stærkt. Det har jeg ikke før oplevet med en internet-handel.
Der var ingen problemer. Min vare kom dagen efter. Fakturaen kom også med det samme. Så jeg vil gerne anbefale Discoworld. Min vare er også perfekt.
Jeg købte en sl15 400w højtaler på hjemmesiden, til 499.
Da jeg kigger på hjemmesiden er den sat op til 899,-
Jeg føler mig heldig, og venter spændt !
Kan kun sige 1000 tak!
Kan kun sige at jeg er yderst tilfreds både vedr varene og den gode behandling som ydes i firmaet ... De varmeste anbefalinger herfra tilfreds kunde handler bestemt der igen når behovet er der 😄
Jeg vidste hvad jeg skulle have, men alligevel en god service og forelagt andre ideér. De rådførte mig faktisk til at købe et billige produkt, en jeg havde tænkt mig.
Jeg bestilte et par Monacor højtalere, til et Activboard i en 4. klasse, må sige, at levering næste dag er bare kanon.
5 stjerner herfra og en masse jublen fra en hel 4. klasse :)
Købte et keybord til min lille datter, fik hurtig og venlig hjælp og hurtig levering. Kvaliteten er meget plastic-agtigt, men jeg havde heller ikke forventet andet til prisen.
:-)
Vi er som firma begyndt at lægge vores køb hos DiscoWorld på grund af den hurtige betjening og gode services. Vi oplever aldrig problemer og når vi skal bruge varene hurtigt sker det som dag til dag levering.
Bestilte 2 mikrofoner til et arrangement, havde en ordrebekræftelse få minutter senere og pakken kom næste dag.
Dog manglede den ene mikrofon... ringede øjeblikkeligt til kundeservice der lovede at tage sig af det med det samme... der var sket en fejl i pakkeriet og selvom kl var efter 16 kom pakken alligevel med posten og jeg havde den næste dag :-)
En beklagelig men forståelig fejl, og en fremragende service til 5 stjerner.... :-)
Produkterne er de samme som alle andre har og kvaliteten på mine vare var helt i top ..:-)
God hjemmeside, nem at bestille, stort udvalg og til billig priser... men forvent ikke top kvalitet og regn ikke med leverings tidspunktet især ikke hvis der bestilles flere af samme slags... ingen info hvis de ikke kan leverer til tiden eller hvis det skal leveres fra andet sted...
Det kan ikke betale sig at sende mail, der kommer intet svar retur..
ringer man bliver man holdt hen med en undskyldning efter den anden...
Lidt problemer med at høre et given sæt højtalere i butikken. Jeg havde snakket med en medarbejder som sagde jeg skulle komme ned et par dage efter og høre dem. Det endte med at der gik 1,5 uge fordi han ikke var til stede og havde åbenbart ikke givet ordet videre. Men det lykkedes dog til sidst.
De medarbejdere jeg har snakket med er meget imødekommende og flinke at snakke med.
Købte en del højtalere og valgte derfor at få disse leveret. Dette tog flere dage end leveringen var sat til, -lidt irreterende.. Fragtfirmaet havde dem bare stående og var ikke rigtig til at komme i kontakt med.
Skulle bytte nogle af produkterne og dette skete helt uden problemer :)
discoworld har noget fine ting til nogle super fine priser, deres udstyr er bare svært at tage seriøst til noget virkelig brug, hvis man overvejer at købe noget seriøst diskoudstyr, skal man give nogle gange mere, lav pris lav performance, husk det
Thomas found this review useful