We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (624)

vejret uden kaos

Et fint site der er nemt at finde rundt på og vejret er vigtigt.

forældet

Siden er ok med informationer, men grafikken ligner noget fra 1998. Virker ikke særlig indbydende. Desuden er det håbløst med deres ugegrafer, som ligner mine geografibøger fra 1980'erne.

Har somregl ret

Det er heller ikke nemt at spå vejret så 5 skal de have for den fremragende vejrudsigt de yder. Er slet ikke til at undvære. Bruger dem hver dag.

DMI

En vejr udsigt der passer

Dejligt med en en hjemmeside og en iPhone App der bare virker

Super

Fedt koncept men forudse vejret det kan de ikke. :-)

ha ha ha ha ha ha

hold nu op, kan man ikke blive andet så bliv metrolog, det er totalt ansvarsløst og man kan sige lige hvad man TROR uden at det får konsekvenser

Godt

DMI er en af de sider jeg bruger engang imellem når jeg skal planlægge grill fester og sådan noget. og der har været få gange hvor informationerne ikke holdte helt stik men ellers er DMI en meget præcis vejrstation som ellers holder 96% ca hvad de lover ud fra det deres system fortæller dem.

"Man kan dog ikke planlægge naturens krafter.. alle folk gør nu klogt i at huske dette"

Kan man regne med det?

Jeg bruger stortset kun observationerne - radar, nedbørsmålinger o.lign. fra DMI... vejrudsigterner er jeg i tvivl om, man kan regne med.

Rigtig god

Syntes det er en god side som jeg tit bruger.. Dejligt altid at kunne følge med i vejret

Vejret

Absolut min favoritvejrside... også som app. Love It :-)

Vejret lige i hånden

Det er lidt ærgerligt dette her blevet erstattet med bing weather i windows 8 :-(

det er jo vejret.

det er ikke altid det holder men det kan de jo ikke altid gøre noget ved. men mener de skulle opdater der design.. lidt kedeligt at se på..

Uundværlig

Et af de sider der bliver checket hver dag, og gerne flere gange om dagen.
Nem at overskue og mange gode, sjove og nyttige historier.

god og nem

En god og nem hjemmeside at se på, og det passer meget godt med vejret, inden for 3 døgn

Super service - gammel hjemmeside

Trods hjemmesidens efterhånden aldrene design gør den hvad den skal - leverer vejrdata man rent faktisk kan stole på. Specielt nedbørsradaren er brugbar til at planlægge hvornår man skal udenfor.

lillian hald

det er dejligt at man ka tjekke hvordan vejret bliver når man skal ud i naturen

God side

når man har brug for at se hvordan vejret bliver.
Har den også på min Iphone - den apps kan jeg ikke undvære.

Løgn

De sagde det ville blive varmt og så begyndte det at regne, ØV!

Rigtig god App

Den fungerer fint og forudsigelsene passer næsten altid.

Rigtig god vejrside.

Bruger dmi.dk dagligt. Især byvejr bruger jeg meget. Der er også rigtig mange interessante artikler om alt indenfor vejr, men det kan være lidt svært tilgængeligt da det rummer mange fagudtryk. Dog er siden ganske uundværlig.

DMI

Man kan IKKE klare sig uden!

DMI har altid været god, Jeg er nærmest afhængig af vejr og de tilhørende artikler. De kan virkelig deres kram. Spændende

(savner dog et afsnit, for de "øvede" der er lidt mere teknisk)

Troværdig

Mere præcise vejrudsigter sammenlignet med YR, WeatherPro, etc.

fint

Fint, men syntes sku tit at prognosen svigter .

Pålidelig

Sammen med yr.no, min fortrukne vejrside..

overblik over regndråberne

Det sidste jeg gør hver morgen før jeg kaster mig ud på cyklen er at chekke DMI og ved udsigt til mørke skyer: radar.. ;-)

Super webside

Smarte og hurtige løsninger. Bruger den dagligt.

Skønt

Som regel stemmer deres forudsigelse. Ideelt når man har arbejde udenfor.

DMI

Uundværlig - til morgenkaffen !

Jeg er friluftsvejleder, kajakinstruktør, og påvirket af vejret i rigtig mange henseender både på arbejde og i fritiden. Her finder jeg ALTID de informationer jeg har brug for omkring vejret for at kunne planlægge og gennemføre enhver aktivitet godt forberedt.
Professionel, overskuelig og troværdig inden for 48 timer.
Starter altid min morgen hos DMI.

DMI

Altid hjælpsom og opdateret.

Hjælpsom og god site - Både på computer og telefonen.
Bruger den dagligt som rettesnor.

Tak for vejrudsigt

Men det kunne godt være lidt mere overskueligt.

DMI

Troværdig og yderst anvendelig!

Skal jeg gå hen og handle nu, eller vente en times tid? Tjekker lige DMI´s nedbørsradar, så har jeg svaret :-)

DMI

En pålidelig information om et upålideligt emne.

Dejlig overskueligt og en nem tilgang til de ønskede informationer. En god fornemmelse for at siden altid er helt opdateret.

Tak for vejret!

Jeres app til iphone og android er perfekt til mig der arbejder i en branche hvor vi er afhængige af pålidelige og opdaterede info om lokale vejrforhold.

DMI kan man stole på

Mine overordnede erfaringer med DMI, er at deres prognoser nogenlunde holder og det er jo og bliver det vigtigste. Man kan finde de vejrkort man vil og finde vejre for andre lande!
Dog synes jeg at brugerfladen hænger lidt og derudover fremstår den ikke speciel strømlinet eller lækker.

Is DMI your company?