[REPLY]
Recentelijk Zinnat besteld. De ontsteking was na een paar dagen weg. Geen bijwerkingen gehad van het medicijn.
Dokteronline biedt mij de mogelijkheid geneesmiddelen aan te schaffen waar ik bij mijn eigen arts nog niet aan toe gekomen ben.
Veilig en vertrouwde website en de levering was discreet en snel.
Recept voor 12 uur aangevraagd en de volgende dag al
in huis.
Zeer deskundig advies en voel me professioneel geholpen.
Kan het je zeer zeker aan raden als je even snel anoniem
geholpen wil worden.
Een aanrader dus!!!
Aan de hand van een duidelijke klachtomschrijving (Chlamydia door partner) waarvoor ik medicatie (Doxycycline) wilde hebben, kreeg ik binnen enkele dagen het bericht dat de dokter mijn recept had goedgekeurd.
Geheel volgens afspraak, discreet en snel kwam mijn bestelling binnen 48 uur aan de deur. Wel even tekenen voor ontvangst bij de postbode (dat hadden ze er nog even bij moeten vermelden). Maar zeer aan te raden voor een volgend consult.
Maandag bestellen, dinsdag in huis: ik ben super tevreden (weer!)
Goede bereikbaarheid en altijd goed avies! Daarnaast zeer snel in huis, makkelijk voor mensen die slecht ter been zijn.
Voor het eerst een antibiotica via Dokteronline besteld en was erg huiverig om dit te doen. (Zijn het geen neppillen enz....wie controleerd dat....) De Mevrouw van de klantenservice stelde me echter gerust en legde me de procedure rustig en goed uit,wat mij vertrouwen gaf. Er werd heel snel gereageerd via e-mail en binnen de 48 uur waren de medicijnen binnen. Heel fijn vond ik ook de nazorg (wat ik helemaal niet verwacht had). Wanneer er nog ne keer een medicijn in Nederland niet verkrijgbaar is zal ik zonder aarzelen weer beroep doen van Dokteronline. Hartelijk dank voor uw goede zorg. Met vriendelijke groet,S
Betreft Androgel. Wordt door 3 miljoen oudere Amerikanen gebruikt. Tegen botontkalking. Je voelt je fitter. Minder depressief. Herstelt het libido. Alleen willen de reguliere huisartsen in NL dit middel niet voorschrijven. Schrijven liever een anti-depressie middel uit. Als straks alle mannen in NL moeten doorwerken tot hun 67e, raad ik dit middel aan, anders gaan wij mannen het niet redden op alleen bruin brood en kaas.!!!!
het geeft je ruimte om over je eigen lichaam te beslissen.
je weet zelf wel wat je nodig hebt.
Zonder poespas mijn bestelling kunnen plaatsen.
Twee dagen later werd het al geleverd. Ik ben heel tevreden met de service en de nazorgmails.
Na betaling en controle door een arts een snelle levering. Ook controle achteraf dmv mail. Indien ik de verzending goed had kunnen volgen, waren het 5 sterren geweest.
Als jezelf van mening bent, evt. na raadpleging internet, dat een bepaald medicament jouw kan helpen, kun je bij dokteronline snel en discreet toch je medicament bestellen zonder onnodige onderzoeken en consulten.
prima service,eerst een goede diagnose daarna werd pas de medicatie verstekt.
Erg snelle service. Een dag later het bestelde in de bus! Zou ik iedereen aanraden!
zeer geachte dr.Online,
Heel blij ben ik met uw medicijnenondersteuning en het vertrouwen.
Ook de begeleiding is helemaal TOP!!!!!
Hartelijke groet,
Loes van Barneveld te Voorschoten, Nederland
Fast and perfect delivery. Great service! Trustful doctor. Thank you :-)
De informatie op deze website is volledig en is een verademing in de malafide medicijnhandelaren op het internet.
vind het makkelijk en goed geregeld.
Orlistat 120 mg besteld voor meer dan 250 euro (dat is veel geld) om af te vallen. Voorheen had ik Xenical 120 mg en dat werkte goed. Ik viel goed af en als ik incidenteel eens te vettig at, zag ik dat terug in mijn stoelgang. iets wat je ook helpt om weer minder vettig te eten. Omdat Xenical duurder is, besloot ik de tweede keer de naamloze/merkloze versie te nemen, enkel met het middel. Er zit nl. het zelfde in, stond op de website. Vanaf het moment dat ik ze kreeg en innam heb ik geen resultaat meer. Ik val niet af en zie niks terug ook niet als ik te vettig eet. Om te checken twee dagen (een stripje xenixcal dat ik nog over had) uitgeprobeerd en dit werkte meteen weer. Ik voele opgelicht en heb heel erg spijt dat ik de originele pillen niet heb genomen. Echter vertrouwde ik dokteronline maar dit blijkt dus niet te kunnen. Ze hebben selectief goede en slechte producten.
ben er heel blij mee dat het opdeze manier besteld kan worden zonder dat iemand er iets van weet
Het werken in deze tijd met Dokter online is, gezien het huidige tijdperk en de steeds groter wordende "eigen zorg" van de mens waarbij de kennis van lichaam en ziel steeds groter wordt, een makkelijk en toegangbare ingang voor de medischezorg. Hierbij is de begeleiding en nazorg duidelijk aanwezig. De enige opmerking die ik zou hebben is dat de bestelde producten veel tijd nodig hebben tijdens de verzending namelijk zo'n 8 dagen, hier zou wat verfijning op mogen worden toegepast.
Enorme zenuwpijn door gordelroos en de reguliere arts je maar afschepen met paracetamol, misdadig is het... Gelukkig is er dokteronline, spul werkt prima en heb in lage doses niet eens bijwerkingen, pijn is weg, kan weer doen wat ik wil (+slapen). Als zelfstandige kun je niet altijd even een paar weken niet werken.
Voor heel veel medische zaken is de wetenschap de afgelopen 2000 jaar geen fluit opgeschoten; pijnbestrijding (en functioneel blijven) is dan het enige.
Mijn eerste bestelling via deze site. Ben erg tevreden over de wijze van en afhandeling van de bestelling. Voor herhaling vatbaar.
La commande s est tres bien passée, j ai reçu l article commandé tres tres rapidement et il est conforme a ce que j attendais
tellement conforme que j ai voulu en recommander mais malheureusement ma deuxieme commande a été refusée (et tres vite remboursée)
J espere que si je la fais à nouveau plus tard elle sera acceptée...
Très bon site pas de souci bien suivi
Merci
nul a chier c est vrement pouri sa maerche pas
Ik had een medicijn besteld tegen het griep virus.
Dit sloeg vrijwel meteen aan.
Het medicijn werd snel voorgeschreven,en ik had het snel binnen.
Alleen jammer dat er geen Nederlandse bijsluiter bij zit.
Wel goed dat de vragenlijst streng is,en er contact opgenomen kan worden met je eigen huisarts.
Deze site is dus wel betrouwbaar.
Al veel pijnstillers gebruikt maar zaldiar is het enige waardoor ik niet hoef dat stoppen met werken.
Bestelling vandaag besteld morgen al in huis maar het product is veel te duur .
Bij mijn eigen huisarts is hetzelfde product (zelfde merk en mg) meer dan de helft goedkoper als bij Dokteronline.com.
De werking van het medicijn is trouwens goed.
commande simple, sécurisante car délivrée après un questionnaire détaillé à remplir, rapide, discret.
Consegna velocissima, prodotto arrivato in perfette condizioni
Ik heb recentelijk een bestelling geplaatst voor medicijnen bij dokteronline.com.
De bestelde medicijnen werden de volgende dag per TNT afgeleverd.
Prima service.
Enkele dagen laten nog een e-mail ontvangen omtrent nazorg.
Martin
Ik heb sinds lang niet zo'n fijne ervaring gehad met met mijn partner na het innemen van het tabletje.Het effect is er alleen na prikkels die nodig zijn om opgewonden te raken.
Het zal misschien niet elke keer gebruikt worden, maar toch wel zeer regelmatig.
ik heb geen last van bijwerkingen gehad.
Het is het geld meer dan waard.
Livraison rapide commander la veille reçu le lendemain
Les produits achetés ont ete d une efficacité total reste assez cher quand même
bestelorder 406882
Ik ben zeer tevreden over de gebruiksvriendelijkheid van de site en de snelheid van levering van het gevraagde medicijn .
Ik vind het alleen jammer dat er niet op voorhand contact wordt opgenomen over het afleveren van de produkten .
Prima.
Vanaf dat ik bestel t/m dat ik de pillen heb gaat goed.
Soms is het wat lastiger met de bestel dag want dan zit je net voor het weekend en komen ze te laat omdat ze dan bij mij thuis op zijn maar het weekend er tussen zit waardoor de bestelling wat later komt maar dat is overmacht en ligt niet aan de service.
Alle respect voor de service.