We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (205)

Nemt

Prøve noget nyt som jeg måske ville have gjort og det har jeg i de fleste tilfælde ikke fortrudt

Downtown DK ApS

Man får ikke det får pengene, man bliver lovet.

Har købt flere tilbud gennem downtown, og har desværre aldrig været rigtig tilfreds. Derfor har jeg nu også meldt mig fra deres mailliste. Det virker nemlig som om, virksomhederne hellere vil vise deres tilstedeværelse frem, i stedet for at give et godt tilbud. Og man får generelt ikke det for pengene, man bliver lovet. Senest købte jeg to ansigtsbehandlinger af hver 40 minutters varighed, og da min ledsager og jeg skulle indløse, var vi begge overståede på 30 min. Før det et frisørbesøg der lovede reflekser i hele håret, men som i stedet blev til striber. Om det er downtown eller virksomhederne, der bærer ansvaret ved jeg ikke, men snydt - det føler jeg mig.

Hej Julie,

Vi er kede af at høre, om de dårlige oplevelser du har haft. Det er naturligvis ikke meningen, at du skal efterlades med en følelse af at være snydt.

Hvis man oplever problemer eller en behandling ikke lever op til forventningerne, så opfordrer vi altid vores kunder til at tage sagen op med den pågældende samarbedspartner, da der ofte kan findes en løsning på stedet. Alternativt kan man altid kontakte os pr. mail eller telefon, og så vil vi bestræbe os på at finde en tilfredstillende løsning.

Skønne tilbud

Har handlet på "Downtown" mange gange og har hver gang fået hvad jeg forventede.
Har enkelte gange haft brug for at komme i kontakt med dem via mail og her kniber det med servicen.
Der er meget lange svartider hvis man da overhovedet får svar.
Alt i alt er jeg tilfreds, men der er plads til forbedring.

Hej Helen,

Tak for din positive anmeldelse.

Vi står lidt uforstående overfor, at du mener vi har lange svartider pr. mail. Vi bestræber os nemlig altid på at svare henvendelser så hurtigt som muligt, og kan således konstatere at vi de sidste mange måneder har haft en svartid på max 24 timer. Ønsker du hurtigere svar end dette, vil vi anbefale dig at kontakte os pr. telefon: 51901453 eller via vores nye live-chat: http://www.downtown.dk/kbh/pages/live_chat

Åbningstider for telefon og live-chat er som følger:

- Mandag: 10-17
- Tirsdag: 10-17
- Onsdag: 13-17
- Torsdag: 10-17
- Fredag: 11-16

GODE TILBUD

Helt afgørende, at man kan returnere dealen mod mindre betaling, hvis man fortryder/ikke når at bruge dealen, og sætte pengene ind på ens Downtown Konto.
Flot service.
Mvh
Pia Hammer

Hej Pia,

Tak for den positive anmeldelse.

Det glæder os, at du er tilfreds med muligheden for, at få refunderet dit køb til Downtown-kontoen, senest 30 dage efter dit værdibevis udløber.

Gode tilbud der holder

Vi har købt en del ting via Downtown, og det fungerer.

Hej Anders,

Tusind tak for den positive anmeldelse, det sætter vi pris på.

Fantastisk service

Jeg har benyttet mig af Downtown flere gange og altid med positive oplevelser.

Hej John,

Tak for den fine anmeldelse.

Dejligt at høre fra en tilbagevendende kunde, som kun har haft gode oplevelser :)

• 3 Reviews

Altid god service

Fin service og altid gode deal

Hej ,

Tak for den positive anmeldelse.

Det glæder os, at du er tilfredse med både service og de kampagner vi har.

Troværdige og professionelle

Hej Lizette og Ole,

Tak for jeres anmeldelse, det sætter vi stor pris på :)

Super super super

Jeg er meget glad for Downtown. Af flere grunde. Der kommer ofte nogle rigtig gode tilbud, som jeg gerne bruger,- dels til mig selv, men også til mine børn og børnebørn.
Det jeg næsten er mest glad for er, at det jo desværre ikke altid mine børn husker at bruge deres bevis, og jeg har ALDRIG oplevet ikke at kunne få mine penge tilbage. De folk jeg snakker med i telefonen er altid meget søde og venlige. Det giver fra mig fuldt hus i stjerner.
venlig hilsen
Helle Bähring

Hej Helle,

Tusind tak for den positive anmeldelse.

Vi er så glade for, at vores tilbud er til glæde for både dig, dine børn og børnebørn.

Downtown DK ApS

Overskuelig side og gode tilbud

Jeg har oftest købt wellness- og madoplevelser inde på downtown og har altid været tilfreds. God kundeservice også.

Hej Tina,

Tak for den fine anmeldelse.

Det glæder os, at du er tilfreds med både hjemmeside, tilbud og kundeservice.

Rigtig god kundeservice!

Jeg har købt mange deals gennem Downtown, og mange af dem har været fine. Fornylig havde jeg dog en uheldig oplevelse med en vinduespudser, som snød mig for den service jeg havde købt.
Heldigvis var Downtown super servicemindede og refunderede den udgift jeg havde haft. Derfor vil jeg heller ikke betænke mig i at købe nye deals i fremtiden.

Hej Line,

Tak for den positive anmeldelse.

Vi er kede af den oplevelse du havde i forbindelse med vinduespudseren. Det tager vi naturligvis til efterretning når vi tilrettelægger nye kampagner i fremtiden.

Downtown DK ApS

Godt sted at handle - det fungerer bare

Prøv tilbud fra Downtown DK... der er rigtig mange gode tilbud og køb fungerer bare

Hej Birgit,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores udvalg af tilbud.

Variende udbud

Stort udvalg, og god service, vedr. spørgsmål/tilbagebetaling af bevis.

Hej Susanne,

Det glæder os at du er tilfreds med både udvalg og service :)

Det fungere bare!

Har handlet hos Downtown 2 gange nu og har ikke oplevet problemer, med hverken selve købet eller oplevelsen. holder øje hver dag og vil bestemt benytte mig af siden igen og anbefaler den gerne videre!
For den sidste stjerne ville jeg ønske nogle flere tilbud!

Hej Natalia,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi arbejder hårdt på at blive den sidste stjerne værdig :)

Alt en fornøjelse!

Jeg har ikke oplevet andet end gode køb gennem downtowns fantastiske dealsite. Jeg vil blive ved med at vende tilbage! Tak..

Hej Ditte,

Tak for den positive anmeldelse.

Det betyder rigtig meget, at vores brugere er tilfredse med vores site.

Nemt og pålideligt

Jeg har haft god glæde af de gange, jeg har handlet hos Downtown.dk. Det er dejligt at kunne købe oplevelser og produkter billigere, og jeg er blevet inspireret til nye oplevelser. Jeg har ikke haft nogen problemer, kun glæde af mine køb, og værdibeviserne fungerer upåklageligt.

Hej Helene,

Det er dejligt, at du har haft glæde af at handle hos os, og vi samtidig kan være med til at inspirere dig til nye oplevelser.

Downtown DK ApS

Let og problemfrit.... og en pæn rabat.

Brugen af DownTown er nem og enkel - som altid ved tilbud skal man selvfølgelig være bevidst om den "normale" pris, og selv bedømme rabatten....

Hej Frank,

Tak for de rosende ord.

Vi forventer også, at vores kunder er prisbevidste når de handler hos os. Derfor gør vi i alle kampagner opmærksom på både førpris, samt den rabat man opnår, hvis man køber noget hos os.

Spiller bare

Super nemt, og virker bare. Absolut, at jeg fremadrettede bliver stamkunde

Hej Henrik,

Tak for den positive anmeldelse.

Vi er glade for at have dig som stamkunde :)

Super gode tilbud

Super god tilbud og en god blanding af gode tilbud

Hej Anne-Sophie,

Tak for de rosende ord.

Det glæder os, at du er tilfreds med de kampagner vi udbyder.

Downtown DK ApS

Let og ligetil. God service!

Downtown har tit gode deals og der er fin service. Har bestilt en del igennem dem og der har aldrig været problemer med dem. Få gange har der været med stederne der har haft deres tilbud men så er pengene refunderet af downtown uden problemer.

Hej Mie,

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Det glæder os, at du er tilfreds med de tilbud vi udbyder, samt den service du får hos os.

Super nemt og pålideligt

Jeg har flere gange benyttet tilbud fra Downtown og har altid været helt tilfreds med det.

Hej Maike,

Vi er glade for, at du finder det nemt og pålideligt at handle hos os.

Downtown DK ApS

Downtown når jeg fristet til at prøve noget nyt

Downtown kommer med nogle tilbud, som gør at jeg kommer mere ud og får prøvet nogle nye steder. Produkter falder jeg også af og til for, dog er der alt for ofte en noget lang leveringstid.

Hej Sophie,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at vi kan være med til at du kommer ud og oplever nye steder. Vi arbejder løbende på at nedbringe leveringstiden på produkter, dog kan det være svært, da vores samarbejdspartnere ofte bestiller partier hjem når de ved, hvor mange der har købt en bestemt kampagne, og varerne først skal sendes fra en ekstern leverandør.

Downtown DK ApS

Ingen risiko ved at handle hos DownTown, så bare køb :)

Glæder mig hver dag til at se, hvilke deals jeg skal tage stilling til, om jeg vil købe :)
Havde et problem med en deal, men DownTowns personale støttede og hjalp mig med at få den afmeldt, og pengene blev sat ind på min konto samme dag - det er stort, synes jeg :)
Charlotte

Hej Charlotte,

Tak for den fine anmeldelse, det glæder os at du føler dig sikker når du handler hos os.

Downtown DK ApS

Internethandel på førsteklasse - til lavpris.

Jeg kan varmt anbefale downtown.dk til alle, der har lyst til at opleve byen til halv pris.
Downtown leverer en lang række spændende smagsoplevelser, wellnessbehandlinger og boligfornyelser. Man betaler altid kun det halve, hvilket giver gode muligheder for at komme mere ud og for at afprøve byens nye tilbud.
Jeg har benyttet mig af Downtowns tilbud adskillige gange, og oplever Downtown som et meget troværdigt firma. Servicen er i top, og jeg har aldrig oplevet problemer med Downtown af nogen art. I et enkelt tilfælde overholdt en leverandør ikke sin aftale, og i den forbindelse var Downtown flinke til at informere, svare på spørgsmål og selvfølgeligt betale alle pengene tilbage, da købet blev annuleret.
Jeg er så glad for at være tilmeldt Downtowns daglige nyhedsbrev, så jeg ikke går glip af alle de nye og spændende tilbud i Aarhus. Og de dage, man ikke har tid og overskud til at læse nyhedsbrevene, sletter man dem jo bare eller indstiller sin mailbox til at ryde op.

Hej Christina,

Hold da op, en fin og udførlig anmeldelse. Tak for det.

Det glæder os, at du er flittig bruger af vores side, og er tilfreds med de tilbud vi udbyder, samt den service vi yder.

De er bare go´e er de

Super kundeservice..
Der er intet at komme efter og kundeservice på mail virker.
eneste minus er telefontider de kunne godt være længere, men vi er i den digitale verden.

Hej Henrik,

Mange tak for den gode anmeldelse.

Skulle man have behov for at kontakte os uden for almindelig telefontid, så har man altid mulighed for at sende en email til kundeservice@downtown.dk - vi svarer typisk på din henvendelse indenfor 24 timer.

Nemt og hurtigt

Mange gode tilbud, og nemt at bestille

Hej Bente,

Tak for de rosende ord, det sætter vi pris på.

Downtown DK ApS

Skide gode tilbud og super nem bestilling

Skriv som du taler med en ven.

Hej Gitte,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at du er tilfreds med både tilbud og bestilling af disse.

Reelt firma

Downtown er der ikke noget at kritisere for. God hjemmeside, god personlig side og godt kundecenter. Kan lige at få deals på sms. Har dem altid ved hånden. Har efterhånden købt meget forskelligt der. Nogle af firmaerne der sælger deals via siden har jeg dog oplevet sælger produkter som ikke lever op til beskrivelsen. Og derfor giver jeg kun 4 stjerner. For jeg ville ønske Downtown i højere grad vil stille krav og checke tilbudene bedre.

Hej Bodil,

Vores jounalister og markeringkonsulenter gør meget ud af, at kvalitetsteste de produkter og oplevelser vi tilbyder på siden. I denne forbindelse, sætter vi i lige så høj grad pris på den feedback vi får fra vores kunder. Det er vigtigt at den kvalitet vi oplever, også matcher den kvalitet vores kunder oplever. Skulle du støde på et produkt eller en oplevelse, der imod forventning ikke lever op til det der er blevet annonceret, så er du altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@downtown.dk - så går vi videre med sagen, og kan på den måde forhindre dårlige oplevelser for fremtiden.

Super service!

Havde købt en deal ved downtown, men desværre var det et knap så reelt firma jeg var kommet i klørende på. Jeg kontaktede derfor downtown og uden noget brok, overførte de starks beløbet og beklagede mange gange, og de har nu stoppet samarbejdet med den pågældende virksomhed. Det er sgu sådan man får glade og tilfredse kunder, det er jo ikke deres skyld der er folk uden samvittighed og moral...

Hej Carina,

Mange tak for din anmeldelse.

Det hænder desværre en sjælden gang imellem, at vi oplever samarbejdspartnere der ikke lever op til de forventninger vi har, samt de forventninger vores kunder har. Her er det vigtigt, at vores kunder også får deres penge retur, hvis en samarbejdspartner ikke har overholdt deres del af aftalen.

Mekka for tilbudshajer!

Downtown.dk er et solidt bud på et dealsite med masser af forskellige tilbud på alt fra mad over wellness til bolig, tøj mm.
En fordel er, at Downtown altid selv har været ude at prøve sagerne og skriver herom, så man undgår de værste kvalitetssvipsere.

Hej Kunde,

Vi gør en dyd ud af, at kvalitetsteste de produkter og oplevelser vi udbyder, så det er rart at det også bliver modtaget sådan hos vores kunder.

Downtown DK ApS

Gode aftaler - okay pris!

Har købt en del køb via Downtown og har ikke haft problemer med nogen af dem.
Kan godt anbefales!

Gode aftaler de har med forskellige virksomheder, god pris!!

Fortsat god shopping!

Hej Fru Fred.,

Tak for den fine anmeldelse.

Vi er glade for, at du ikke har haft nogle problemer i forbindelse med de køb du har foretaget hos os, og at du samtidig er tilfreds med de aftaler vi laver, og den pris vi udbyder.

Overskueligt, enkelt og smart

Gode deals og god Kundeservice.

Hej Martin,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du finder det overskueligt, og at du er tilfreds med deals såvel som kundeservice.

Fremragende service

Har handlet rigtigt mange gange hos downtown senest i dag, og bliver lige imponeret over deres super professionelle setup. Gode tilbud og hvor er det fedt at man mod et mindre fee, kan få beløbet retur hvis man ikke har fået brugt sin deal inden udløb.

Hej Kim,

Tak for de rosende ord, det sætter vi pris på.

Vi gør en dyd ud af, at yde en god service, så det er rart at blive bekræftet i, at det også bliver modtaget sådan hos vores kunder.

FANTASTISK

Alle burde kende til Downtown DK ApS

Uanset hvad man laver, hvem man er og hvad man er til, så vil der på et eller andet tidspunkt været noget som man kan bruge fra Downtown DK ApS.

Jeg har selv gjort brugt at tilbuddene ifm. fødselsdage, jul, værtindegaver eller bare når jeg synes mit liv skulle forkæles eller gøre lidt mere praktisk.

Hej Nina,

Tak for den fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Downtown DK ApS

Fine tilbud og produkter, men lang leveringstid

Rigtig fine tilbud og produkter, men leveringstiden er længere end oplyst

Hej Pernille,

Det glæder os, at du er tilfreds med vores tilbud og de produkter vi udbyder. Hvad leveringstiden angår, så hænder det desværre indimellem at vores samarbejdspartnere har forsinkede leverencer, men vi kan forsikre dig om, at vi arbejder på, at forbedre os på dette område.

SUPER GODE TILBUD

Alletiders tilbud, bl.a. 50% på gode spise steder ;)

Hej Birgitte,

Tusind tak for din anmeldelse, det glæder os at du er tilfreds med vores tilbud.

God pinse :)

Gode rabatter.

Generelt har jeg været tilfreds med Down Towns tilbud.
Men log in på deres hjemmeside ( min side ), har voldt problemer , op til flere gange.

Hej Marianne,

Det er naturligvis ikke meningen, at du skal have besvær med at logge ind på vores side. Hvis du skulle støde på dette problem igen, må du meget gerne kontakte os pr. mail: kundeservice@downtown.dk - så vil vi prøve at hjælpe dig på bedste vis.

God pinse :)

Gode oplevelser :-)

Jeg har benyttet mig af adskillige DownTown-tilbud gennem de sidste par år, og har fået masser af gode oplevelser og produkter :-)

Lasse Petersen found this review useful

Hej Katja,

Tak for de rosende ord, det sætter vi stor pris på.

Du må have en rigtig god pinse :)

God service, gode produkter

De er altid søde når man ringer eller skriver med dem. Det er super fedt, for ofte hvis man skal ringe eller skriver til Downtown er det fordi der er gået noget galt, og så er det fedt at bliver mødt med et smil og en hjælpende hånd.

Desværre har jeg været ude for at dem der sælgervarerne igennem Downtown, ikke altid er super gode, så det kunne være fedt hvis Downtown blev endnu bedre til at vælge de helt rigtige leverandøre til alle deres mange tilbud.

Lasse Petersen found this review useful

Hej Marie-Louise,

Vi er glade for, at du er tilfreds med den service du får, når du kontakter os. Vi forventer også, at vores samarbejdspartnere yder samme gode service. Skulle du imod forventning have problemer med en bestemt samarbejdspartner, er du altid velkommen til at sende os en email på kundeservice@downtown.dk - så går vi videre med sagen.