[REPLY]
Booja - Let's do this er start meddelelsen du møder går du på deres chat. I deres nyhedsbreve kan de finde på at skrive noget som
"We have now reached a million customers - imagine me petting a hairless cat right now"
Dette kombineret med at de har et imponerende og overlegent produkt til en billig pris.
seriously love you guys!
Jeg må sige jeg er imponeret. Jeg har godt nok fået 1 år hosting til 10dollars da jeg tilfældigt kom forbi siden på "veterans day" med 91% off i forbindelse med jeg havde brændt fingrene (og 600kr) på Servage.dk. Jeg har tidligere haft en US hosting og der var pingtiden elendig - hvilken den egentlig stadigvæk er ca. 192ms, men det opleves ikke sådan. Jeg er meget imponeret over at det rent faktisk speeded min side op at flytte fra Gyldendals Hosting Center i DK (havde sponsered hosting) til en server i Californien :S
Der er god support enten via chat eller "ticket system" svar inden 16 timer. På chat måske 30-40min ventetid, men til prisen - hvad kan man forvente?
SSH adgang. Unlimited plads. Unlimited domæner. Email google hosted - hvilket har sine pro and cons, men læs mere om det på nettet. Passer til mit behov.
Jeg tror jeg har fundet min hosting for de næste år. Har nu på 4 år haft server i USA, Tyskland, Danmark x 2 og nu USA igen og denne gang en webhost, men med SSH adgang. Det klare mine behov.
Jeg køre www.studmed.dk på den.
Jeg var kunde hos dreamhost i 1½ år og det har kun været positivt, skiftede kun fra dem fordi at jeg ikke længere jeg hvade behov for mange af de muligheder de tilbød og derfor ville prisen være for høj.
De reagere hurtigt på nedbrud og kunde kontakt er super. Dog lavede de en nedgradering på en service der betød at jeg ikke længre kunne køre en application der krævede en højre version end den de nedgraderede til. Der var ikke meget hjælp at hente til løsningen af problemet, men efetr lidt tid fandt jeg selv ud af at omgå det.