[REPLY]
Jeg har handlet hos dreamshop et par gange. Til min datters barnedåb og hendes 1 års fødselsdag. De har et bredt udvalg af pynt. Det er nemt at bestille, det bliver hurtigt leveret og der er intet der mangler. De har en super betjening og du føler dig i centrum som kunde. Det er helt sikkert et sted jeg vil handle igen. Og jeg kan varmt anbefalde dreamshop til andre!!
Bestilling i netshop om eftermiddagen og levering næste hverdag. Det kalder man super hurtig levering og god kundeservice!
Generelt god og hurtig service, men der var mangel på et produkt, men det en mindre ting. der var heller ik instruktionspapir til gaveæsker. Lidt irriterende men overall god service
Der var det vi skulle bruge på lager og det blev leveret i løbet af 2 dage.
Super god og hurtig service og levering.
Varene lever fuldt op til forventningen.
Jeg er helt tilfreds.
Jeg bestilte nogle fold-selv gaveæskehjerter - super flotte, og levede bestemt op til mine forventninger. Det eneste jeg undrede mig over var at der ikke var en vejledning med, men vi fandt hurtigt ud af det, da de var relativt simple at samle alligevel:-)
jeg har været på jagt efter hvide karton hjerter I en ren hjerte form .. og blev ellevild da jeg fandt dem på Dream-shop.
Desværre har jeg modtaget hvide karton jerter I en helt anden form end billedet viste og dermed også betalt en noget dyre pris for produktet.
Mange vil sige det er en bagatel om hjertets form men for mig har det været vigtigt ikke at bruge et blød kurvet hjerte til mine bordkort. Men det ender det så med alligevel..
ÆV siger jeg bare .. Hvorfor er det svært at have billeder som er identiske med produktet..
Jeg synes siden er god at bevæge sig rundt i. Man finder mange gode forskellige ting til det tema man skal bruge produkterne til. Helt tilfreds med det hele.
Super fin hjemmeside :-) Jeg kunne hente min pakke dagen efter bestilling.
Jeg er meget tilfreds!
Kom rigtig sent ud med t skulle holde barnedåb o have bordpynt. Bestilte fredagen inden barnedåben og havde det lørdag!!!! Helt fantastisk!
Jeg har bestilt bordpynt til min datters barnedåb, og var meget spændt på hvordan det nu så ud osv i virkeligheden.
Vi modtog det før vi troede, fint pakket ind/beskyttet og varerne levede fuldt op til mine forventninger.
Jeg vil med glæde bestille igen når vi skal holde en anden fest.. :)
Anbefaler med glæde andre at handle hos Dream shop..
- har allerede fået en anden veninde til at bestille derfra :)
Efter at have handlet hos Dream-Shop, kan jeg kun andbefale alle andre der skal bruge festartikler til at handle her, de har et stort udvalg af alt hvad man skal bruge til en fest også har de meget hurtig levering.
Kvaliteten er i top og hjemmesiden er nem at bestille fra.
Jeg skulle finde lyserøde kaffeservietter til barnedåb - det kan man så bare ikke lige i alm. butikker. Men så fandt jeg Dream-shop på nettet, hvor jeg kunne få servietter - og alt muligt andet, som jeg også skulle bruge. Skønt... Så nu er vi ved at være klar til barnedåb på søndag.. For tingene kom dagen efter de var bestilt. Så bare rigtig godt udvalg, rimelige priser og hurtig levering.
super god service og vejledning vedr. farvevalg og sammensætning af fest artiklerne,og lynhurtig levering.
Vil helt sikkert handle der igen.
Så fin kvalitet og pænt : ) er super glad for jeg bestilte der, det skal gentages snart !
Det er nemt at bestille og dejligt det kommer med posten.
Jeg er meget tilfreds med de bestillte varer og den meget hurtige levering. I har et stort udvalg af varer. Jeg vender tilbage til jer,hvis jeg skal bruge flere ting.
Ich würde euch jeder Zeit weiter empfehlen!
Jeg skulle bruge nogle ting ting til studentergulde og sendte en ordre afsted. Lynhurtig ekspedition og venlig service - jeg handler helt sikkert i shoppen igen :)
Varene lever fuldt op til forventningerne - lyn hurtig levering :-)
Dejlig nem hjemmeside. Efter bestilling af vare, bliver de leveret 2 dage efter. afleveringssted kan selv vælges, hvilket gjorde at man næsten fik det lige til døren. Varerne bliver pakket ud, og de lever 100% op til hjemmesiden.
En perfekt forretning med hurtig levering
Jeg fik min pakke i løbet af få dage - blev afsendt allerede dagen efter - selvom jeg først bestilte kl. 23 om aftenen!
Alt var pakket fint ned med avispapir - så det var helt intakt.
Varene svarede helt til billeder og beskrivelser på hjemmesiden.
Fuld tilfredshed !
De følger hurtig og tæt op på orderen. God til at informere om hvor langt de er med orderen...
Det gik fint med at bestille på hjemmeside, overskueligt. Der kom hurtig svar fra Dream-Shop og varene blev sendt dagen efter.
Så rigtig god oplevelse og vil klart bruge dem igen :-)
Har handlet hos Dream- Shop for første gang. Kan kun anbefale dem meget :) Varerne levede fuldt ud op til mine forventninger og meget hurtig levering. Så ja, jeg handler der gerne igen :) Det kan ikke gøres bedre. Venlig hilsen Marian.
Jeg bestilte om aftenen, og to dage efter kunne jeg hente pakken.
Dream shop kan klart anbefales. Hurtig levering. Indholdet korrekt. Ingen problemer.
Fik super fin pg personlig behandling, og gudskelov fungerede bestilling, forsendelse osv absolut uden slinger i valsen, - jeg fik mine varer dagen efter bestilling, så Thumbs up og fuld tilfredshed ;-))
Helt igennem tilfreds... Hurtig levering, o enormt god kundeservice.. Jeg skal helt sikkert handle der igen.. Kan varmt anbefales
Fuldt ud tilfreds med min bestilling hos Dreamshop.dk Min ordrer var allerede til afhentning på posthuset allerede 2 dage efter, trods der havde været en helligdag imellem. Kan kun anbefale det til andre købere, meget fine ting de har.
Nem hjemmeside - og god inspiration.
Hurtig levering og alt var med... Ingen rest ordre eller mangler.... Selvom vi bestilte en hel masse...
Dog fik vi kvittering og faktura og ordrebekræftelse sendt op til flere gange i vores mailboks...må nok betegnes som en systemfejl der er en engangsoplevelse...
God hjemmeside, hvor jeg fik nogle gode produkter til studentergilde. Hurtig levering og alt var perfekt ved leveringen.
Jeg bestilte (i sidste øjeblik) disse guldserpentiner, og skrev efterfølgende en besked til firmaet, som skrev at de nok skulle sende mine varer med alm. post, så jeg var sikker på at modtage dem dagen efter........og sådan gik det. Jeg fik mine varer til tiden, og jeg kan varmt anbefale andre at bestille varer hils Dream-Shop