We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (66)

Review by confirmed purchaser

Hurtigt levering, og en acceptabel pris på porto

Hurtigt levering, og en acceptabel pris på porto, ved bestilling, men der er ikke gratis porto på returvare, hvilket kan blive en dyr affære, med danske porto priser.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering af den aftalte varer

Herligt at handle et sted hvor vareren jeg modtager ligner billedet på hjemmesiden.
Desuden er der et stort udvalg og god søgemulighed.
Jeg er godt tilfreds med min handel hos dress-for-less.dk

Review by confirmed purchaser

Nem bestilling og hurtig levering

Vareudvalget er stort og man sparer ofte meget i forhold til at købe mærketøj i butikkerne. Det er nemt at bestille og varerne er som regel fremme ca 3 dage efter bestilling selvom det sendes fra Tyskland. Ofte kunne jeg godt savne mere info om produktet i beskrivelserne

Fuldt ud tilfreds

Jeg har handlet hos Dress-for-less nogle gange efterhånden og vare, pris og levering har altid været i top. Jeg er rigtig glad for at handle hos dem.

Alt var perfekt

Alt gik hurtigt og nemt. Både tøjet og forsendelsen var perfekt

flotte varer

Gavekøb som viste sig at være et hit!

Høj kvalitet

Jeg har bestilt fra Dress-for-less mange gange de sidste 2.5 år og har altid være 100% tilfreds med mine køb.

Review by confirmed purchaser

You can trust this company

The brands and prices are perfekt

Fantastisk

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Super fin service

Gode vare og rigtig god kvalitet

Review by confirmed purchaser

Billigt, hvis det passer....

Jeg har haft gode erfaringer med dress-for-less. Mange gode tilbud og gode priser. Bestilling kommer frem hurtigt og sikkert. Har én gang kikset i forhold til bestilling i den rigtige tyge typer størrelsesangivelser. Dem skal man holde styr på, da det dyrt at returnere!

Tak for din henvendelse.

For at forbedre vores returbetingelser i Danmark, og stræber derfor efter at opgradere de nuværende muligheder og reducere omkostningerne for vores kunder.

hurtig levering.

varen er som lovet. Hurtig levering.

meget godt

jeg synes buksen var meget flot,prisen var billig.leveringen hurtig..men str skulle jeg har valgt en str mindr i livvidde,da der var lidt mer elastisk enn hvad jeg havde troed..-derfor 4 stjerner, måske uretfærdigt for jer?.. ville gerne givet 4 1/2 stjerner hvis man kunne..Tak:)for handel..og jeg handler ihvertfal igen her ved jer

dårlige returnerings muligheder

Gode og billige produkter, men da et par jeans skulle byttes fandt jeg ud af, at det kostede kr. 80,- at returnere dem til Tyskland, + kr. 40 i forsendelse, ikke nok med det man skal også betale et nyt leveringsgebyr kr. 40,-for at få et nyt par tilsendt. Det er simpelthen alt for dyrt i porto,

Min ynglings web butik

Rigtig gode mærker til rimelige priser. Siden er nem at navigere rundt i og søge funktionerne er gode. Leveringstiden er også ok.

Review by confirmed purchaser

Fine varer og hurtig levering

Kunne ikke være bedre

Altid uproblematiske handler

Jeg har købt en hel del hos dress-for-less og gennem længere tid. Jeg har været helt tilfreds hver gang - så derfor 5 stjerner for gode oplevelser, og fair priser ...

Review by confirmed purchaser

Gode priser, men besværlig udvælgelse

Pris vs. kvalitet hænger fint sammen, men udvælgelsen er håbløst besværliggjort af mangel på sorteringsmuligheder.
Det er kun muligt at vælge størrelse og designer, så derfor tvinges man til at se alle mulige farver og snit som ikke er relevante.
Det kunne være rart at kunne søge på f.eks. snit, farve, specifik størrelse og materiale, så man ikke skal bruge timer på at finde det man leder efter.

Tak for din henvendelse.

Vi arbejder konstant på at være i stand til at gøre vores butik mere brugervenlig og give vores kunder et optimalt layout. Efter grundige test af de nye funktioner, vil vi introducere dem til vores kunder.

Review by confirmed purchaser

Fantastiske priser - kæmpe udvalg.

Siden jeg lærte dress for less at kende har jeg stort set købt alt mit tøj (på nettet) hos dress for less. Mærkevare til billigere penge. I de år jeg har købt tøj hos dem har jeg aldrig oplevet problemer med returret, forsendelse eller reklamation.
Det eneste der trækker ned er at leveringstiden her til Danmark er lidt lang til tider.

Perfekt

Alt var super derfor 5 stjerner.

Esther found this review useful

Review by confirmed purchaser

Stort udvalg, kvalitet og gode tilbud

Der er masser at vælge imellem, og når de sætter det hele ned med 70% bliver man nødt til at handle.
Eneste bagdel er at returvarer skal til Tyskland. Det er underligt at der ikke kan etableres et opsamlingssted i Danmark. Derfor kun fire stjerner.

God service - men....

Modsat mange andre webshops, så tilbyder de ikke gratis returnering - med PostDanmarks priser, så koster det over kr. 200,- at sende en jakke retur, hvis man gerne vil have lidt styr på, at den rent faktisk kommer frem til modtageren.

Men der ud over så kan man ofte finde nogle meget strålende tilbud på gode mærker.

god og hurtig levering

Jeg kan dog godt blive lidt i tvivl og mærkernes oprigtighed , da jeg på et tidspunkt købte en Milano Strik i februar/Marts og efterfølgende i April købte en Strik Anna David er de nøjagtig ene i strikket , snit osv, den eneste forskel er mærket i nakken hmmm

Overskuelig

En overskuelig side med mange gode tilbud og alt hvad hjertet begærer af dress!

Review by confirmed purchaser

Der er hyggeligt at shoppe fra dressforless

Hvis du vil have nogen nyt tøj, bare go' på netet hos dress for less!!!

Kunne være fantastisk

Jeg har snart handlet i mange år hos dress for less og min primære grund er prisen. Her kan man altid få et jakkesæt til en fantastisk pris.

Når det nu ikke giver 5 stjerner er det fordi flere ting kunne være bedre.

F.eks er der ikke en søgefunktion på sitet. Således skal man først finde den kategori man gerne vil have, såsom skjorter og herefter bruge browserens søgefunktion.

Et andet irritationsmoment er at man ikke kan søge. Pris, farve, nyeste tilføjet m.v. er noget ALLE andre sites kan finde ud af.

Når varen er bestilt burde der være en returmulighed til en dansk adresse evt. med porto betalt. Evt kunne man betale et lille gebyr for denne mulighed, da firmaet helt sikkert kunne få bedre rabatter end vi andre ved "Post Dyrmark." Hvem gider købe en varer til 1000,- hvis det koster 200,- og returnere den?

En sidste sidebemærkning er, at det ikke fremgår tydeligt hvilket sprog man skal skrive på, hvis man kontakter dem. Er det tysk, engelsk eller dansk?

Tak for din henvendelse.

I de sidste par måneder har en dansk version af vores hjemmeside været tilgængelig. Vi har desværre stadig ingen dansk kundeservice, men du kan kontakte os via e-mail og telefon på følgende sprog: Engelsk, tysk, fransk, hollandsk eller spansk.

Review by confirmed purchaser

Har handlet der flere gange og altid været perfekt.

Okidoki

Jeg er tilfreds med dress-less. Leveringen var iorden. Returvarer blev taget tilbage uden problemer, og pengene blev sat på konto igen.

Jeg ville foretrække at betale efter regning og ikke forud.

Dress-for-less = Ubeskrivelig billig/God service

Hjemmesiden er total overskuelig og den er virkelig så nem at arbejde med. Det eneste er at vi mangler at få Tommy hilfiger igen så man kan købe det i Danmark :)

Tina Frantzen found this review useful

Fantastisk service

100 % pålideligt. Kæmpe udvalg, hurtig levering og optimal service fra start til slut.

Hurtig levering, god markering

Dress-for-less har en god markering, og deres website er let at navigere. Jeg kan anbefale dress-for less til alle, der kan ikke lide shopping in byen.

Review by confirmed purchaser

Super service, priser og levering

Jeg handler ofte på dress-for-less. Jeg er endnu ikke blevet skuffet. Priserne er fornuftige, og ofte er der rigtig gode tilbud. Jeg måtte engang sende et par bukser retur pga. jeg ikke kunne passe dem, og få dage efter stod alle pengene igen på min konto. Jeg betalte dog cirka 30 kr. i porto af egen lomme, men det er jo ikke mere end hvad jeg havde brugt i benzin for at køre ind og bytte dem i en butik. Så alt i alt, super service.

Review by confirmed purchaser

Super hurtig levering - meget dyr returfragt!

Pakken kom inden for 3 hverdage. Det var virkelig dyrt at sende det retur det ikke passede. Pakken skulle sendes til Tyskland og det kostede dkk 240! Dress For Less fungere rigtig godt, og det er surt at det er Post Danmarks priser der gør at jeg ikke vil handle her mere, da det er for dyrt at returnerer.

Perfekt

Med en besparelse på godt 900,- på et par jeans og en skjorte, er jeg yderst tilfreds. Kvalitet, pasform og forsendelsen var som forventet. Dress-for-less er hermed anbefalet til andre.

www.dress-for-less.dk

Fine varer, pris og leveringstid - selv op til jul!

Fine varer, pris og leveringstid - selv op til jul! Intet at klage over.

www.dress-for-less.dk

Perfekt webshop med stort udvalg til hele familien :-))

Jeg har handlet hos dress-for-less.dk flere gange, og hver gang har de modtagene varer levet fuldt ud op til mine forventninger.
Priserne er gode i forhold til vejl. udsalgspriser i butikkerne.
Og så er der tilmed også hurtigt levering, hvilket jo er skønt :-)

Jeg vender helt sikkert tilbage, og vil meget gerne anbefale webshoppen til familie og venner :-)

God jul :-)

www.dress-for-less.dk

Alt som lovet - pasform, perfekt!

Bestilte en polo og en sweater fra Dress-for-less primært på grund af at tingene var sat utroligt meget nede + de var super fede!
Man kan følge ordren gennem DHL og det tog 6 dage at komme frem fra Tyskland.
Da tøjet kom frem, var pasformen perfekt, hvilket vil sige at LARGE faktisk også er LARGE :-)
Kommer 100% til at købe mere herfra igen!

www.dress-for-less.dk

Gode priser, tilfredsstillende leveringstider, men dyrt at sende noget retur

Som overskriften siger, synes jeg de har gode priser og det tog dem tre dage at levere mine varer. Desværre koster det en formue at sende noget retur, hvis det skulle være nødvendigt og derfor kun den middelmådige bedømmelse.

Rikke found this review useful