We are hiring!

322 customer reviews
Review company
  • Reviews (322)

Voorafbetaling is vervelend

De snelle levering is heel fijn!!
Wat wel jammer is, is dat er vooraf betaald moet worden.
Beide jurkjes die ik besteld heb, voldoen beide niet naar verwachting en moet ik dus retour sturen en hopen dat de 200 euro snel weer terug gestort wordt. Hier nog over in afwachting hoe dit behandeld wordt.

Featured review of Dresses Only

Dresses Only

In één woord : Perfect !!!!

Tot nu toe 2 x een kleed gekocht. Het was zoals op het plaatje.
Zeer mooi en precies wat ik wou.
De service is meer dan perfect. Mooi en degelijke emballage.
En levering binnen de 2 of 3 dagen !!!
Dus, ik ben zeer tevreden over Dressesonly en beveel het iedereen aan.

ik kom terug

snelle service zowel levering kleding als SAV

Prima

Goede service, correcte afhandeling bestelling.

Jurk goed, prijs minder

De jurk is mooi. De plooien aan de zijkant ontstaan doordat er aan de binnenkant elastiek in de zijnaad is genaaid. Je kunt hem dus inderdaad langer maken, maar zal door het elastiek ook weer omhoog kruipen.
Wat wel een tegenvaller is, is dat ik de jurk op een andere site tegenkwam, en hij hier 20 EURO!!! goedkoper was. Erg jammer, en zal een volgende keer beter zoeken of ik de jurk ergens ander goedkopen kan vinden dan bij Dresses-only.

Perfect

Aangename legging die prettig en stevig aanvoelt zonder te knellen.

Dresses Only

Top kwaliteit en levering!

Ik heb een heel leuke jurk gevonden op de site, blijkt van goede (zware) kwaliteit te zijn, als de kleuren houden in de was, is het een helemaal perfect jurkje! Super blij mee, snelle (en nette) levering - en er was een mogelijk het gratis terug te zenden als de bestelling me niet beviel. Dus ik heb geen op- of aanmerkingen.

Dresses Only

Leuk aanbod en erg snelle service!

Inmiddels heb ik al een paar keer jurkjes besteld bij Dresses Only. De omschrijving bij je de jurkjes is heel nuttig, want je weet precies wat je kan verwachten. De bestelde jurken zaten dan ook als gegoten!

Ik heb ook Top Only ontdekt. Twee aparte bestellingen op de verschillende sites werden keurig als één bestelling de volgende dag naar mij verzonden. Voor mij een teken dat ze hier logistiek gezien ook hun zaken goed op orde hebben.

Ik hou de site in ieder geval in de gaten, want ik hoop hier nog vaker een leuke jurk te vinden!

Makkelijk geregeld

Zeer goed, had het direct.
Niets op aan te merken, alles is zeer duidelijk.

Goeie koop!

Snel geleverd, ook meteen antwoord op vragen en de kleedjes zagen eruit zoals op de foto.

• H.T.

zeer klantvriendelijk

zeer makkelijk te bestellen en te retourneren.
het jurkje beviel niet, maar de service wel
ik zou zeker hier nogmaals wat willen bestellen

geweldige service

toppie! Ik ga zeker weer wat bestellen.

• Ger

geweldig

Het zit soepel, je voelt je niet samengeperst, maar de jurkjes zitten net wat mooier.
Fijn ook dat je buste niet ingedrukt wordt, want zelfs met mijn cup E zit het hemdje heerlijk

Dresses Only

snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding

Erg leuk en goed assortiment. Heel trendy en snelle levering!

• Why

Slechte kwaliteit

De jurk die ik bestelde was aan twee mauwen gehavend, ik vind het verschrikkelijk dat jullie die jurk durfde te versturen. Hiermee verspil je niet alleen mij tijd en telleurstelling, maar ik vind het ook een belediging aan het adres Supertrash.
Als je producten wilt verkopen voor deze bedragen zorg er dan voor dat je goede kwaliteit verstuurd en check de spullen voordat je ze op de post doet.
De service wbt snelheid van handelen is goed in eerste instantie, maar als je daarna nog rrageerd wordt je genegeerd erg jammer.
Kortom productkwaliteit 2
Klantegerichtheid 5

Beste,

Om te beginnen vinden we het erg vervelend dat het kledingstuk niet voldeed aan de verwachtingen die je ervan mocht hebben. We controleren alle items zorgvuldig voordat ze onze shop verlaten, maar mogelijk is dit jurkje er toch tussendoor geglipt. Inmiddels hebben we dit product extra gecontroleerd op fouten.

Je meldt dat je door ons bent genegeerd, maar het initiatief van het beeindigen van het contact lag niet bij ons. Nadat wij diverse oplossingen hebben aangereikt, gaf jij aan hiervan geen gebruik te willen maken en heb je ons verzocht geen contact meer met je op te nemen. Dit verzoek hebben wij vanzelfsprekend ingewilligd. Mocht je alsnog gebruik willen maken van een van de geboden alternatieven, dan horen wij dit graag!

snel

een vlugge levering en gewoon je krijgt wat je ziet

Dresses Only

prachtig jurkje en mooi afgewerkt

ik ben heel blij met het bestelde jurkje. Het werd in een mooi pakje en in perfecte staat bezorgd en is mooi luxe afgewerkt. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Super.

• Smit
  • Verified buyer

Ik ben heel tevreden over de vlotte afwikkeling!

De kwaliteit van het jurkje is ook goed. Ik heb de jurk alleen maar teruggestuurd om dat ik iets zoek voor een gelegenheid en dit type jurkje verder niet meer zal dragen. Tevens beetje moeilijk wassen.
Verder een geweldige jurk en goede service.

Hartelijk dank

Snelle service

Op vrijdag besteld en zaterdag was de jurk al binnen, geweldig!
En het paste perfect!

Fantastisch

Snelle levering, goede kwaliteit maar vooral erg mooi!

• VK
  • Verified buyer

Een hele leuke webshop met goede spullen. Daarnaast ook een snelle service! Perfect!

Dresses Only

Een bedrijf wat alles goed op orde heeft!

Een vraag, snel beantwoord, netjes geleverd en snel. Meer wens ik niet

Helemaal tevreden!

Ik had de bestelling snel binnen en ook het omruilen van het product was geen enkel probleem. Kortom, helemaal tevreden!

goede & snelle service!

kan ik een ieder aanbevelen, feestje om te shopppen online!

Dresses Only

Snelle service perfecte afhandeling.

Overzichtelijke site alleen mis ik het overzicht op maat. Een mooie die die in beweging blijft met mooie nieuwe merken. Helaas mis ik mijn Deense merken zoals Snob.

Dresses Only

Reuze blij met deze zonnige jurk.

Mooie stof en goede kwaliteit.

• Kim
  • Verified buyer

Prima levering, goede prijs.

Snel even een jurkje besteld uit de opruiming. Netjes geleverd binnen enkele dagen. Precies volgens afbeelding en productinformatie. Wel jammer dat je vooruit moet betalen. Ik zou een optie om tegen iets meer geld achteraf te mogen betalen wel fijn vinden.

Dresses Only

Echt een aanrader dresses only

Hele goede afhandeling van mijn bestelling, ik kan het iedereen die overweegt iets te kopen bij dresses only aanraden.

Super Service!

Top service! Tas en een armband besteld, super snel in huis :D ... Helaas was de armband kapot, kreeg ik meteen een nieuwe toegestuurd! Geweldig! Jullie zien mij zeker vaker terug @ jullie webshop! Bedankt!

• Anne

Prima

Ik ben erg tevreden over dressesonly. Levering is snel en geld wordt ook snel terug gestort indien de kleding wordt teruggestuurd. Alleen de kleur kan in het echt wel eens verschillen van het plaatje.

Dresses Only

De supersnelste, gemakkelijkste en meest up-to-date webshop

Het is een modieuze site met eerlijke prijzen en up to date.
Snelle correcte bestellingen doen en zeer eenvoudig!

Hoi .

In een woord: super, super snelle levering, goede kwaliteit enz, veel leuke en verschillende jurkjes op de site, voor ieder wat wils.
niks op aan te merken dus!

Prima service

Tot nu toe een prima service. Vriendelijk geholpen aan telefoon. Moet nu een jurkje ruilen, dus nog afwachten hoe dit gaat. Beetje jammer dat retourformulier niet is bijgesloten. Ik heb geen printer dus moest dit elders uitprinten. Verder erg tevreden. Ga zeker vaker bestellen.

• Ann

Super!!!

Sneller dan wat ook!! Voor je er erg in hebt, heb je een nieuwe outfit!!!

geweldig

alles zeer netjes ingepakt en snelle service

Uitstekende levering

Snelle levering en artikelen van een prachtige kwaliteit. Top!

Dresses Only

Goede site, bezorging niet optijd

Producten worden netjes bezorgd, goed verpakt. Terugbrengen is ook erg gemakkelijk. Terugstorting prima. Wanneer ik voor 16.00 een bestelling had gedaan werd het niet de volgende dag bezorgd. Verder prima site.

Beste Jessica,

Wat vervelend dat je bestelling langer onderweg is geweest dan verwacht en door ons beloofd. We verzekeren je dat alle orders die voor 16 uur geplaatst worden, dezelfde dag ons magazijn verlaten. Helaas is PostNL er niet in geslaagd om de beloofde levertermijn van 1 dag te halen en het pakket op de afgesproken tijd bij je te bezorgen. Onze excuses hiervoor. Gelukkig komt het zelden voor, maar we zullen hier in elk geval melding van maken. Hopelijk ondanks deze tegenvaller toch tot een volgende keer!

Top!

mooie jurkjes, aparte designs, betaalbaar. Goede service en altijd reacties via mail retour, hier denken de dames in mogelijkheden.

Gewoon uitstekend!

Snelle en nette verzending!Binnen 1 werkdag was mijn bestelde armband in huis.Aan te bevelen webwinkel@!

Heeeeeeel content!

Snel geleverd! Donderdagavond bestelt en dinsdagavond in de brievenbus! Het is nog mooier als op de foto!

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.