[REPLY]
Jeg havde bestilt et par sneakers som levet 100% op til beskrivelsen. Leveringen fandt sted indenfor ganske få dage. Jeg er en meget tilfreds kunde!
Hurtig levering , sendte mail hver gang der var sket en handling . Meget tilfreds ikke sidste gang Jeg har handlet med dem
Bestilte varer lørdag nat og den ankom tirsdag morgen supertilfreds
Det er et godt og nemt sted at handle. Varene var sendt forsvarligt og effektivt, kom samme dag selv om de var fra forskellige forretninger.
Købte sko, men der gik ged i størrelserne pga US - UK - dansk/fransk. Mente jeg bestilte i UK, fik US - på bestillingen stod blot st 6! På andre hjemmesider viste de størrelsen i UK der samtidig lavede en omregning til danske størrelser - smart. Ville være en god ide for jer i fremtiden. Øv at få den forkerte størrelse, når alt andet fungerede tip top
Godt udvalg, ingen problemer med forsendelse. Fik rabatkode tidligere for at bestille en ting de ikke havde nået at få fjernet fra siden. så bonus der :) kunne dog godt mangle et par "køb 3 for 2's pris" eller noget i den stil. men alt i alt, thumbs up herfra.
Hurtigt svar på spørgsmål, og da varen desværre var for lille og måtte returneres, fik jeg uden problem pengene tilbageført, samt information om dette undervejs i processen.
Fandt det jeg skulle bruge til en markant lavere pris end alle andre steder. Bestilte tirsdag, og havde mulighed for at hente pakken dagen efter.
En stjerne for hurtig levering, men jeg havde købt og betalt fire skjorter - forsendelsen indeholdt kun tre. To af de tre skjorter har stadig alarmer monteret!!!
Hurra for internet handel. Havde været enormt meget nemmere at købe dem i en regulær butik....der havde man i det mindste kunne forlade butikken igen når man så det var en dresseret søløve der prøvede at pakke ordrene.
Thanks for nothing.
Jeg bestilte varen nemt og uden problemer. Leveringen var meget hurtig. Kan kun anbefales :O)
Eow jeg har lige købt noget tøj fra Drop dead det sider rigtig godt på mig tøj fra drop dead er det bedste de har de fede mærke vare tøj og deres tøj er rigtige flotte og deres tøj er os rigtig meget stillet
God service, man får hurtig varen man har bestilt, og er super tilfreds med alt :-).
Super betjening!! og nogle lækre varer! tusind tak for klistermærkerne, 5/5 herfra!
Drop Dead er en meget dejlig butik at være i, hvis man er til den stil, deres medarbejdere er meget flinke og de er meget friske på en snak.
Kan varmt anbefale at handle her, lynhurtig levering
og super god service når man ringer ind og skal ha´hjælp.
Drop dead har ydet en super god service via mit køb på deres online side. Den er nem og overskuelig, man får sine varer meget hurtigt og så er det altid god kvalitet de leverer.
Billige priser, god kommunikation omkring ordre og forsendelse. Kan anbefales
Det kan helt klart anbefales at handle her. leveringstiden var hurtig som lovet, og med løbende mails på din ordre
Det var hurtigt og nemt og hele tiden blev man fortalt at nu var varen pakket, og nu var pakken sendt og hvornår vi kunne forvente at modtage den. Nemt og helt uden problemer - så prøv det :-)
Super hjemmeside med fede mærker, lynhurtig levering
Fantastisk hurtigt , og en god service !!!
Man får hvad man betaler for til tiden som altid :)
Meget hurtig levering og god service ved henvendelse.
Fik varen jeg bestilte og betalte for. Drop Dead kan man godt stole på.
Jeg købte et par lækre Nike sko, og de kom som lovede og var perfekte! Absolut et sted jeg vil købe fra igen!
Intet at brokke sig over. Sikker nethandel.
Ikke så mange overraskelser og besvær. Nemt at bestille varen, kvittering via mail, orientering når varen er ekspederet 1,2 og 3 dagen vupti har du varen- sådan.
Jeg syntes de har en god service med hurtig levering.. Men syntes det er lidt for høje priser..
Jeg vil helt sikkert anbefalde denne hjemmeside. Købte nogle nike air max i mandags og fik dem allerede med posten onsdag. Hurtig levering og super lækker sko!
Dog selvom jeg købte en tshirt i størrelse XXXL og der ikk var lige så stor som en som XXXL er, det var lidt træls..
.....for det er da vanedannende, at handle et sted hvor opbygningen af siten er suveræn - nem og ligetil - svutivup og der var valgt - bestilt og betalt.
Og 2 dage senere kom posten med pakken. :-)
Hvor svært kan det være.
Vender helt klart tilbage - har 6 par fødder i hustanden.
Kærlig hilsen Marianne
Rigtig gode priser, super fedt udvalg, ingen problemer overhovedet