We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (395)

Probleem wordt niet opgelost

Ik heb dus een foto moeten maken van het orgineel wat natuurlijk nooit overeenkomt met het orgineel. Nu krijg ik een beoordeling vanaf een foto en niet vanuit het orgineel. Iemand met goede ogen ziet natuurlijk zo dat de snijlijnen niet goed zijn. En de kleur ja die is lichtgroen en ik had blauw besteld. Daarnaast zitten alle flyers in het hoekje met lijm aan elkaar geplakt, als je deze van elkaar afhaalt is je flyer beschadigd! Dit kan je natuurlijk niet verspreiden. Ik ga er vanuit dat ik mijn geld terug krijg want opgelost gaat het dus niet worden.

Beste Marian,

Bedankt voor uw review.

Allereerst wil ik u graag onze excuses aanbieden voor het uitblijven van onze reactie op uw terugbelverzoeken.
Hoe dit heeft kunnen gebeuren ga ik onderzoeken en wij zullen er voor zorgen dat het in de toekomst niet meer gebeurd.

Zojuist heb ik u telefonisch gesproken en heeft u het probleem uitgelegd, op mijn verzoek zie ik graag de foto's tegemoet zodat wij de klacht in behandeling kunnen nemen. Aan de hand van deze foto's zullen wij er ook voor zorgen dat dit op een correcte wijze wordt afgehandeld.

Esmee van Dijk

Super service!

Ik had oorspronkelijk flyers bij een andere partij besteld. Die leverden maar niet omdat er "iets mis was gegaan" . Heb Drukland gebeld en die konden binnen een dag leveren. Met Ramfis geschakeld aan de telefoon en die heeft het allemaal in orde gemaakt. Hier begrijpen ze wat service is!

Complimenten! Jullie hebben een fan erbij

Freek

Goedemorgen Freek,

Bedankt voor je complimenten! Als het echt moet kunnen wij snel schakelen en veel producten kunnen wij binnen 24 uur leveren.

We staan de volgende keer ook graag weer voor je klaar.

Drukland.nl

Super, snel en professioneel!

Wat een top site,
Ik ga hier voortaan mijn drukwerken bestellen!
Ik had 100 posters besteld.
De prijs super goedkoop en super kwaliteit!
Er stond dat het 9 dagen kon duren voordat de posters er zouden zijn, maar dat was in 4 dagen + dat er een weekend tussen zat!
1 heel klein -puntje: de eerste 2 posters van de 100 waren een beetje aan de zijkant beschadigd, waarschijnlijk door het vervoer.
Al met al echt een SUPER winkel!

Mattijs Rooker

Goedemorgen Mattijs,

Bedankt voor het compliment!
Wij doen altijd ons uiterste best om het drukwerk zo snel mogelijk te produceren en te versturen. Vervelend dat twee posters beschadigd zijn, uiteraard is dit niet de bedoeling. Het zal de volgende keer niet meer voorkomen.

Veel succes en fijne dagen.

Uitermate tevreden!!

Heb er alleen maar positieve woorden voor!!

Beste Noortje,

Bedankt voor je bericht, wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent!
Wij staan graag de volgende keer weer voor je klaar.

Review by confirmed purchaser

nice quality for a attractive price

Fast delivery and good quality, easy to use website and order process. I'm one happy customer and use Drukland.nl services often.

Review by confirmed purchaser

Drukwerk prima, service kan beter

Ik heb nogal wat problemen ervaren met de drukproeven. Deze worden gemaild en vervolgens gaan jullie zitten wachten op reactie, zelfs bij een spoedopdracht. Ik werk niet elke dag, dus drukproeven zie ik pas 2 dagen later. Voor gewone opdrachten zou het nog door de beugel kunnen. Maar voor spoedopdrachten kan dit echt niet.

Reply from Drukland.nl

Bedankt voor uw feedback!

We snappen het probleem en hebben daarom een optie om uw 06 nummer achter te laten na het bestellen, hierin krijgt u dan een bericht op uw telefoon wanneer er actie is vereist omtrent het bestand.

We hopen dat dit een oplossing voor u kan zijn en anders horen we het uiteraard graag! We staan altijd open voor nieuwe suggesties om onze klantvriendelijkheid te verbeteren.

Perfect solution !

Brilliant printwork for a good price.

Waardeloze service

Al meer dan een week bel ik dagelijks met een vraag over mijn bestelling. Ze noteren dan mijn nummer met het verzoek of ze later die dag terug mogen bellen. Geen probleem uiteraard. Maar helaas vertikken ze het om even terug te bellen. Voor mij is dit de laatste bestelling bij Drukland geweest.

Bedankt voor uw review.

Op dit moment is het tijdelijk drukker dan wij kunnen bijbenen. We zijn bezig met een inhaalslag met betrekking tot terugbel verzoeken en het beantwoorden van e-mails, hierdoor is onze reactie snelheid lager dan u van ons gewend bent. We werken aan een oplossing, zodat dit in de toekomst niet meer voor zal komen.

We snappen dat dit erg vervelend is en bieden dan ook onze excuses aan. Dit is zeker niet hoe wij normaal gesproken met onze klanten communiceren.

prima

alles was prima; ook het telefonische contact toen ik vragen had was prima!!

Review by confirmed purchaser

Op zich wel goed maar kan beter!!!

Als ik klik op bel me terug omdat ik een vraag heb, gebeurt dat niet.
Dan moet ik er zelf achteraan bellen omdat ik het te drukken bestand niet goed kan beoordelen. Verder gaat het wel allemaal goed, vlot en snel.

Bedankt voor uw review!

Op dit moment zijn wij bezig met een inhaalslag met betrekking tot openstaande e-mails en terugbel verzoeken. We zullen maatregelen nemen, zodat dit in de toekomst niet weer gebeurd. Ons streven is onze klanten altijd binnen een uur te beantwoorden, ook als het druk is. Onze excuses voor het voorval en het zal in de toekomst niet meer gebeuren.

Review by confirmed purchaser

Prima. Ik heb het al veel mensen aangeraden.

Geen tijd! Echte geen tijd! Helemaal geen tijd!

Mooi drukwerk, goede prijs

Drukland levert mooi drukwerk, goede producten en goede service tegen heel aantrekkelijke prijzen.

Review by confirmed purchaser

Drukken gaat goed, communiceren wat minder

Conversatie werd -toen de betreffende medewerker er geen zin meer in had- gewoon gestopt (per mail). Gelukkig pakte een andere collega het uiteindelijk wel goed over. Kwaliteit drukwerk is prima.

Reply from Drukland.nl

Bedankt voor uw feedback!

Uiteraard is het niet de bedoeling dat een conversatie zomaar gestopt wordt, er zal iets fout zijn gegaan. We gaan uitzoeken wat er precies gebeurd is met het e-mail contact om dit in de toekomst te voorkomen!

Onze excuses voor het eventuele ongemak en we zien u graag terug als klant.

goed

Snel en keurig afgehandeld. Mooi produkt

super,

goede service, houden zo. blijf kritisch en je leverd samen met ons als klant het mooiste product.

Review by confirmed purchaser

Al jarenlang mijn keus voor flyers en brochures

Prijs-kwaliteitverhouding is super.
Enige ergernisje ...(maar dat kan ook bij mij liggen)...mijn bestanden worden zelden in 1x goedgekeurd. Wel erg prettig dat ik hierop gewezen wordt overigens.

Review by confirmed purchaser

Fijne site met goede producten en klantvriendelijke werknemers.

Drukland zelf is klantvriendelijk, behulpzaam, meedenkend en hebben een fijne site.
Bovendien hanteren ze een goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede service en kwaliteit

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de service die drukland mij geeft. Als mijn document niet in orde is, dan wordt ik de volgende dag gebeld met uitleg of er volgt een mail met wat ik dien aan te passen. Dit ervaar ik als prettig. Ik prefereer wel de telefoon, omdat de mail vaak globaal is en niet duidelijk wat er nu precies mis is aan het document. Daarvoor dien ik dan zelf te bellen, maar dan krijg ik wel een vakkundig personeelslid aan de telefoon die mij kan ondersteunen.
Verder leveren ze binnen de gestelde deadline. Dat vind ik erg prettig. De prijs kwaliteitsverhouding is erg goed.

goede service

Snel en goed geleverd.
ik hoop dat de volgende bestellingen net zo gaan

Review by confirmed purchaser

Goede service, prijs-kwaliteit verhouding en prettige website.

Ik heb meerdere producten besteld via Drukland.nl en ik ben uiterst tevreden. De (snelle) levering is via internet te volgen, de producten hebben een goede kwaliteit en de medewerkers zijn kundig en aardig. Zelfs toen de kleurstelling van een bestelling 'in het echt' anders bleek te zijn, heb ik een super service (en nieuw product) mogen ontvangen. Ik zal Drukland.nl zeker aanraden bij anderen.

Goed product, goede service

Laatste bestelling prima afgehandeld en geleverd. Mooi resultaat eveals vorige bestellingen. Kan de levertijd misschien iets korter zonder al te veel kosten?
Soms is haast geboden maar voor een kleine vereniging zijn de extrakosten voor snelle levering toch een probleem. Verder alle lof.

Review by confirmed purchaser

Goede Service, Verpakking mag beter.

Postbestellers gaan niet goed om met drukwerk?!? Al een aantal keer gehad dat de verpakking beschadigd is en drukwerk ook deels?

Bedankt voor uw review.

Het probleem is bekend en wordt zo snel mogelijk opgelost! Mocht uw drukwerk beschadigd geraakt zijn, dan horen we het graag. U heeft dan altijd recht op een kosteloze herdruk.

Top!

Wij zijn altijd heel content met Drukland!

Review by confirmed purchaser

Beautiful People On Tour is een hip en jong bedrijf in de kinderfotografie, wij moeten vaak snel schakelen als we een nieuwe acount optimaal willen bedienen, snel nieuwe flyers of ander drukwerk bestellen, mooie reclamebanner of plastic tassen. Drukland zorgt altijd voor de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs èn snelle levering.

Review by confirmed purchaser

goede levering, goed product, goede service.

Heb jullie naam al diverse malen aanbevolen bij collega's (gisteren nog)

prima

Altijd keurig op tijd. Drukwerk is goed.

Review by confirmed purchaser

Snelle service en leuke prijzen

Snelle service voor een leuke prijs en een prima kwaliteit

Review by confirmed purchaser

uitstekende kwaliteit voor een lage prijs!

Ik ben erg tevreden over drukland, al is de standaard productietijd wat aan de lange kant, is de kwaliteit gewoonweg goed. Een oog voor detail ziet lichte printerstrepen op de zwarte spandoeken, maar voor zo'n prijs mag je natuurlijk ook niet alles verwachten! Prima bedrijf, prima producten!

Review by confirmed purchaser

Drukland doet wat het beloofd!

Al sinds enige jaren met regelmaat afnemer van de produkten van Drukland. Er wordt altijd op tijd en met het juiste resultaat qua kwaliteit geleverd. En mocht het een keer mis gaan dan worden zaken snel hersteld. Ik ben erg tevreden en hoop nog lang gebruik te kunnen maken van de diensten van Drukland.

Review by confirmed purchaser

They are always willing to help!

And not only to help but they are able to listen as well.

perfect delivery!

Drukwerk netjes en goed geprijsd.

Review by confirmed purchaser

Snel, hoge mate van service, scherpe prijs

Service, snelheid en prijsniveau zijn ongeëvenaard. Drukkwaliteit een 7,5

Review by confirmed purchaser

Drukkwaliteit is goed maar leverdat komen niet overeen met de orderbevestigingen.

2 verbeterpunten sinds dat jullie een gedeelte van de productie hebben verhuisd naar Manchester.

1. Kwaliteit doos uit Engeland zeer slap en vaak gescheurd. (gelukkig is het product vaak nog een keer verpakt zodat beschadiging meevalt.
2. Levertijden welke jullie aangeven op de website worden bij standard levering niet of nauwelijks gehaald!

Bedankt voor uw review,

Bedankt voor uw feedback. Wij zijn hiervan op de hoogte en ook druk mee bezig om dit probleem op te lossen.
Mocht uw drukwerk onverhoopt beschadigd geleverd worden dan heeft u altijd recht op een herdruk en vernemen wij het graag van u wanneer dit van toepassing is.

Wij werken er aan om dit te verbeteren!

Review by confirmed purchaser

Drukwerk,. qua kosten versus kwaliteit,... gewoon goed.

Eén puntje,..
een beetje krenterig met de extra kosten voor de betalingswijzen!

very good

The service is okay and the quality is also good.

Review by confirmed purchaser

Goede kwaliteit voor goede prijs maar onduidelijk contact

Kwaliteit is goed
Website is goed en overzichtelijk
Prijzen zijn over het algemeen redelijk goed

Mijn laatste bestelling was net iets afwijkend van wat standaard is en daardoor was het nodig even contact te hebben met medewerker over mogelijkheden en levertijd. Dit contact ging niet goed en levertijd is meerdere keren gewijzigd zonder bericht hierover.

Bedankt voor uw review,

Bedankt voor de mooie complimenten.

Graag wil ik u onze excuses aanbieden voor het niet doorgeven van de gewijzigde levertijd. Dit is uiteraard niet de bedoeling en wij zullen hier in de toekomst beter op letten.

Review by confirmed purchaser

Slecht bereikbaar, nooit worden teruggebeld en verkeerde levering

Bestelling geplaatst en duidelijk aangegeven naar welk adres het moet worden afgeleverd. Meerdere mails gestuurd en terugbel notities achtergelaten dat er dingen niet goed gaan, geen reactie terug gehad. Ik ben hier echt niet tevreden over. Zal ook niet zo snel weer iets bestellen. Waarschijnlijk zijn ze te snel gegroeid waardoor dit allemaal zo is zoals het nu is.

Bedankt voor uw review,

Allereerst onze excuses dat wij geen gehoor hebben gegeven aan de achter gelaten terug bel verzoeken en de meerdere e-mails die u naar ons toe heeft gestuurd.
Naar alle waarschijnlijkheid is er iets fout gegaan. Wij gaan het uitzoeken en zullen hier in de toekomst op letten.

Wij hopen u van dienst te kunnen blijven zijn.

Netjes hoor

Snelle service, mooie kwaliteit

Review by confirmed purchaser

Qualty and prices are good

Order and shiment is very fast Posters and flyer are fron very good quality.
We gone order more in the future!!!!

Review by confirmed purchaser

prima service, aardige mensen, goed resultaat

Beste mensen van Drukland,
Ik heb NIET enige weken geleden mijn bestelling bij jullie gedaan maar enige maanden geleden.
Dus de mail om deze enquete aan te kondigen klopt niet.
Ook gek dat deze enquete in het Engels is.

WEL ben ik "erg tevreden over Drukland".
Ik vermeld nog even als aandachtspuntje dat er indertijd met de juiste afleveringstermijn bijna iets was misgegaan.
Zie de opinie-zin hierboven, alsmede jullie prijs- kwaliteit verhouding vond ik goed.
Vriendelijke groeten,
I. Stokvis