[REPLY]
DSBs konsulent fandt en bedre forbindelse end jeg kunne finde på internetet og rejsens samlet pris var ikke dyrere.
Rejse til Thailand 2012
Vi har gennem mange år bestilt flybilletter og hotel gennem DSB Rejsebureau til Fjernøsten, Australien, New Zealand og USA.
Vi har været yderst tilfredse med service, rejseinformationer og
positiv tilgang til rejser fra vores rejsekonsulenter.
Vi kan kun anbefale DSB Rejsebureau som rejsearrangør.
Med venlig hilsen
Ulla, Nakskov
En by der hver at se, nyde og så videre - den ligger skønt ud til fjorden, og hvis man er heldig, så er stadig nogen i Flensburg der kan dansk.
Hotel Arcadia er et udemærket turistklasse hotel.
Vi har valgt at bruge DSB rejsebureau til at lave vores rejse til USA.
Valget er helt sikker ikke sidste gang vi bruger det.
Vi skal afsted næste år,men allerede nu har vi gennem vores konsulent Ann Mortensen fået en kæmpe serviceoplevelse gennem hendes engagement og vi bliver rigtig godt klædt på til at tage afsted,samt for en meget positiv oplevelse af DSB,da man føler at DSB tager ansvar for gæsterne og man bliver ikke betragtet som en varer der bare skal igennem fabrikken for økonomiens skyld.
Vi kan komme med rigtig mange anbefalinger her ca ½ år før vi skal afsted, og vil helt sikkert komme tilbage med en bedømmelse når vi kommer hjem igen.
KH
René
Jeg skulle bestille togbilletter til Berlin til syv personer og fik at vide at vi kom til at sidde sammen ved to borde, men det viste sig ikke at være rigtigt hvilket skabte en smule dårlig stemning ...
Alt virkede perfekt, vi måtte godt nok afvente lidt i Hamburg da der var noget galt med det andet tog. Men det var dejligt at rejse med toget meget afslappende, dejlig tur.
Tur til færøerne måtte rykke ,efter at have indbetalt 10.000 kr
måtte vi rykke dsb i roskilde for billetter m m.
Det værste var at man ikke vidste at der er tidsforskel på en
time, så vi måtte ud Taxer for at nå det Ps. Vi tog tog fra Roskilde
på Første Klasse til Hirtshals, og sejlede til Færøerne
Sød og venlig betjening af sagsbehandleren på rejsebureauet.
interrail for ældre mulighed for udforskning i roligt tempo, europa på langs senere europa på tværs!
Igen er vi rejst på interrail voksen. Det virkede som sædvanlig, men der manglede nogle forudsatte pladsbestillinger, men så løste vi det selv.
Og så er det med undren, at vi konstaterer, at DSB kræver penge for pladsbestillinger, som er gratis i udlandet.
Og med mere undren, men også en gentagelse, hvorfor skal vi dog betale for at rejse ud og ind i Danmark. DSB er jo også en del af produktet.
Jeg har rejst med DSB tidligere og det har altid været ok.
Denne gang til Berlin med et barnebarn og Jytte Møller fra DSB rejsebureau var meget hjælpsom og lavede en pakkerejse, som jeg var meget tilfreds med. På hotellet var de meget venlige i receptionen. Jeg vil helt sikkert bruge DSB igen.
Med venlig hilsen
Irene Aggernæs
Undertegnede Vil hermed gerne rose DSB Rejsebureau samt rederiet for Göta Kanalen for en fantastisk fin rejse med skibet M/S Wilhelm Tham med besætning - for en eventyrlig rejse igennem 65,sluser og ca. 600 km lange sejltur. Med dejlig mad og fine vine og den ene smukke udsigt efter den anden,Og en ekstra oplevelse var det at blive modtaget af familien Kidbom i Forsvik, Hvor de sang og spillede bla, ,, Perleporten " Så ikke et øje var tørt.
VHL Fra Hans & Lone Yvonne
Per og jeg bruger altid DSB Rejsebureaupå Københavns Hovedbanegård, når vi skal ud og opleve. Der sidder fire utrolig søde kompetente mennesker. Første gang var vi meget spændte, vi ville til Berlin, og jeg skal love for vi blev betjent fint, fik masser af gode råd.
Det endte med et rigtigt dejligt familie hotel Bregenz), som vi i dag gerne vender tilbage til.(Og gerne råder andre til.)
Så skulle turen gå til Krakow, og belært fra sidst, besøgte vi igen DSB. Det kan være lidt besværligt at flyve dertil direkte, men efter igen en fin betjenning kunne det godt lade sig gøre at flyve direkte.
Så havde vi hørt om en tur til Paris et par dage, og derefter med toget til London.(til en fastsat tilbuds pris)
Det viste sig, at turen var udsolgt, men intet er umuligt, når man kommer der som kunde.
Så efter en times tid fik vi sammensat den samme tur, til næsten samme pris.
Fremover er det kun der, vi skal ind, når vi skal rejse. Det er meget positive personer, der betjener os, altid venligt og ikke det stress, man ofte er ude for i dagens Danmark.
Vi er glade for, at vi her fik mulighed for at komme med vores mening, for hver gang vi er gået ud af døren efter et være betjent, har vi altid sagt, der må da være et sted, man kan komme af med sin tilfredshed. Mange venlige hilsner Vibeke Kaspersen og Per Kristensen.
DSB rejsebureau har arrangeret flere rejser for os og vores venner, og vi har altid følt os i de bedste hænder.
Det var ikke i orden at vi skulle betale særskilt for bagagen ,det fordyrer rejsen!-Ydermere skulle vi på hjemrejsen indbetale beløbet for bagagen et andet sted end hvor vi checkede ind -noget besværligt ! Det kunne godt gøres bedre !
Det skift dog. Oftest er jeg tilfreds. Men forleden skulle jeg sende min 10 årig søn med toget med en brækket arm. Toget var 20 min forsinket og da det kom var der ikke tid nok til at jeg kunne følge ham ombord. En af personalet lovede at hjælpe ham på plads, men da jeg efterfølgnede ringede til ham, fortalte han at fordi der var en sovende passager på den plads min søn havde billet til (jeg havde netop købt pladsbillet til min søn for at være sikker og fordi han elsker at sidde ved vinduet), så havde han bare fået anvist en anden plads og ikke fået hjælp til at løfte sin baggage op. Det var ikke noget super god oplevelse.
Det var nemt og overskueligt at bestille rejse gennem dsb rejsebureau. For mit vedkommende var det dejligt med hjælp til at bestille flybilletter, samt at bureauet også tog sig af ombooking da mit oprindelige fly blev afslyst.
Tak for god service.
Vi har i de seneste 3 år været i Berlin i foråret. DSB - Lyngby station - har arrangeret rejsen og efter vores ønske fundet hotellerne - 3 forskellige steder i Berlin ,hvilket har været perfekt.
Vi har kun oplevet, at konsulenten har gjort sit ypperste i alle henseender for at gøre vores rejse så positiv som mulig.
På ny en behagelighed at rejse på 1. klasse, hvor komforten i form af plads og begrænset støjniveau står i godt forhold til prisen.
Vi blev behandlet meget fint. Rådet til anden rejsedag, end vi egentlig ønskede, pga besparelse.Jeg kunne ikke bestemme mig, så jeg snakkede med min mand og ringede op igen. Her fik jeg en ny dame.Vi aftalte alt vedr rejsen, men da ekspedienten, åbenbart var kommet til at fremskrive rejsedatoen med en måned, blev jeg ringet op. Hun var kommet i tanker om, en sætning, jeg havde fremført, vedr den specielle orkides blomstrings-tidspunkt, som var årsagen til vores rejse, og dette kunne ikke passe med flybilletten! Alt blev ordnet på bedste vis. En tryg og dejlig afslappet samtale. Rejsen gik fint. Tak til jer. Vi kom afsted til halv pris, tror jeg nok!
har rejst flere gange til Wien, Madrid, Barcelona og Berlin -og altid fået den perfekte løsning og rejse i DSB - Rejsebureau Jernbanepladsen 47 i Lyngby - hos Vibeke Reinhardt.
Anbefaler venner at bestille deres rejser der.
Vi købte en "pakkeløsning" til Paris med fly og hotel.
Begge dele var OK til prisen.
Vi skulle mellemlande og skifte fly i Frankfurt.
Hotelet lå et stykke fra centrum, men dog tæt på Metro station.
Standarten var noget slidt, men igen - OK til prisen ... og vi skulle jo kun sove der, det var byen vi ville se.
Annemette
Yderst kompetent og effektivt rejsebureau med venlig betjening
Vi besluttede os for en rejse til Holland med tog og spurgte om muligheden for 1.kl rejse med sovevogn, når man er kørestolsbruger.
Det kunne godt lade sig gøre fra København, men der var udsolgt på 1. kl. hjem. Vi købte billetterne og var heldige lige inden samtalen med DSB rejsebureau sluttede at få at vide, at 1. kl. sovekabinerne jo lå 6 trin oppe i toget ???? Ikke just muligt for en kørestolsbruger. Vi måtte så have refunderet de billetter, som vi havde købt og have nye 2. kl. billetter. Kørestolsbrugere kan med DSB kun henvises til 2. kl. liggevogn.
Senere viste det sig så, at der slet ikke kørte 1.kl. sovevogne til destinationen i Holland.
Vi skulle så bruge hjælp til at komme af og på toget.
Det kunne rejsebureauet ikke hjælpe os med (det klarer andre rejsebureauer normalt nemt). Vi skulle selv kontakte DSB handicapservice. De kunne godt klare på- og afstigning i Danmark, men vi skulle selv kontakte et servicecenter i Holland for at få hjælp til af- og påstigning der.
Vi kontaktede DSB rejsebureau servicecenter i Lyngby for at få faktisk information om muligheder for adgang til spisevogn og andet. Efter "kun" 25 min. ventetid var de eneste svar vi kunne få: "se hvad der står i papirerne", "det har vi ikke oplysninger om her" og "det kan vi ikke gøre noget ved".
Da vi kom på toget (2.kl. handicap liggekupé) startede turen meget godt med det venlige tyske togpersonale.
Handicapkupéens "liggehylder" var så hårde, at det kun var muligt at sidde i kørestolen og "sove", og vi måtte vælge en anden transportform hjem.
Vi har efter hjemkomsten gentagende gange prøvet at kontakte DSB Rejsebureau om problemet, men uden at kunne træffe den person, som vi skulle tale med, eller blive kontaktet efterfølgene.
Til andre: benyt ikke DSB Rejsebureau. De ved ikke, hvad de har med at gøre, kender ikke rejseforholdene og har ingen service, der kan hjælpe dig. Brug fly eller et rejsebureau i det land, som du skal til.
Man kan mene, hvad man vil om DSB's rullende afdeling; aflyste tog, hyppige forsinkelser osv., men den service, man får hos DSB Rejsebureau (i hvert fald i Aalborg), er second-to-none; kompetent rådgivning, nøjagtighed i beskrivelse og i det leverede produkt, penge at spare (f.eks. på rabatter, du ikke selv var opmærksom på, hotelbestilling til discount-priser osv.).
Skal du uden for landets grænser (med tog - har ikke prøvet fly endnu), så lad DSB Rejsebureau ordne paragrafferne frem for selv at fedte rundt på Internettet og stykke noget sammen.
Bare et godt råd ;-)
jeg er utrolig glad for DSB rejsebureau i Nykøbing F, de er altid søde glade og dygtige, Hjælper os ud af alle kniber vi kommer i pga vores egen ubetænksomhed, som fx at låne bil i USA i et navn som ikke har kørekort !!!
Først bestilte vi togrejse og hotel i Prag. Så fik vi at vide at hotellet var over-booket og så valgte vi et andet. Så var vores udtrykkelige ønske om vinduespladser i toget ikke opfyldt (og vi var i god tid og havde specielt valgt at rejse med toget for at nyde landskabet på vejen). Så det spurgte vi om og fik det rettet og nye pladsbilletter tilsendt. I samme moment fik vi at vide, at vi ALLIGEVEL ku' få det første hotel, hvis vi ville, hvilket vi sagde ja tak til. Men så lige før vi sku' rejse, kunne vi alligevel ikke få det og måtte i huj og hast forholde os til et tilbud om et andet, som vi så valgte - og som så også viste sig at være udmærket altså. - Men det var mange ups'er i servicen for en 5-dages rejse til Prag, når vi netop var i god tid - selvom vi blev venligt nok behandlet.
Jeg køber gerne min næste rejse i Aarhus eller i Næstved.
Begge steder får man en virkelig god behandling.Min oplevelse af mit nærmeste bureau i København er desværre ikke så godt.De kunne ikke sælge mig togbillet fra Fiumicino airport til Rom,Sagde at jeg skulle købe billetten lokalt. Ugen efter købte jeg billetten iAarhus.
Vi var på krydstogt i Middelhavet med Msc.
Fik en utrolig god service af Marlene og Anne Grethe Neve i Sønderborg. Vi havde Mange tvivlspørgsmål da vi var 4 afsted og skulle afrejse fra KBH hvor der ingen muligheder var for tog eller flytilslutning. De undersøgte alle muligheder for os og tilbød booking af hotel. Ligemeget hvad vi spurgte om blev tingene undersøgt og vi fik altid en hurtig tilbagemelding og altid et svar om hvis vi havde yndererligere spørsmål var vi altid velkommende. TAK i to.
Vi skulle med tog fra Aarhus til Berlin, direkte uden skift. Det blev så til TRE skift på vej derned. DSB kunne selvfølgelig ikke gøre for, at DB toget gik i stykker, så vi først måtte stå af et sted uden for lands lov og ret, hvor der så kom et regionaltog til Rensburg, hvorfra der kom et bumletog til Hamborg, hvorfra vi så skulle vente en time og tage et tog til Berlin. Men når man kun har 2½ dag i Berlin, er en forsinkelse på tre timer lang tid!!
Park Inn hotel kan klart anbefales, rigtig fedt og morderne hotel. Vil dog bare lige give den oplysning videre, at der IKKE findes et kasino på toppen af hotellet, og ikke har gjort det i nogle år, som DSB skriver på deres hjemmeside i annoncen, og i øvrigt giver "fribilletter" til. Vi havde glædet os til at komme op og prøve det kasino, men i stedet er der så en tagtaresse på taget, og kasinoet er for længst flyttet op i Fehrsehnsturm, hvor det i øvrigt koster 11 euro at komme op, og så indgangen til kasinoet, som man altså ikke havde fribillet til alligevel. Måske en bagatel, da hotellet ellers var rigtig fedt, men jeg synes alligevel at det skal fjernes fra annoncen....
Ud over det, var det en god rejse :)
Da jeg via telefon bookede, var sælgeren så kvik at anbefale mig familiekupé (vi rejste sammen med vores 4 årige datter). Det bevirkede at vi hele vejen havde rigtig god plads til leg og bevægelse, i et ellers overfyldt tog.
Turen til Barcelona var alletiders, hurtigt derned med fly, ikke så langt fra lufthavn til centrum, og hotelllet meget centralt.Kun 2 stjernes men god service og morgenmad dog var de meget lydt på værelserne, men alt i alt ok til prisen.
Bestillingen af vores togbilletter var perfekt - der blev fuldt op på min mailkorrespondance med den ansatte fra rejsebureauet.
Der hvor filmen knækkede, var vores pladser i toget - havde forventet da vi var en familie, at vi kunne sidde sammen alle fire, så vi kunne snakke sammen, ellers havde jeg nok bestilt 1. klasse, hvis det var grundet manglende plads. Jeg forventer til næste gang at blive spurgt, hvordan vi vil sidde, da jeg ikke sidder med en oversigt af toget (men ved hvordan de er indrettet)
Vi fik sendt billetter for rejsen internt i Schweiz men var selv nød to gå på jagt efter billetter Kbh./Basel t/r Det betød at jeg skulle gå ind til Hvdb. med alle mails, billetter osv. så vi kunne få billetter. Og det tog tid og frustration.
Vi havde bestilt 1.klasse i Schweiz så vi kunne rejse i observationsvogn med Brünig ekspressen. INGEN i DSB fortalte at den kun kører 2 gange i døgnet!. Så vi ikke rejste med super udsigt!
Så som ”Shopping oplevelse” var der ingen oplevelse Mere ”nedlevelse”
DSB REJSEBUREAU er hjælpsomme og venlig med god planlægning af rejser.
Godt tilrettelagt tur med flydende skift mellem togene.
Både rejse og hotel levede fuldt op til det bestilte. Rejsen forløb efter planen.