We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (410)

Review by confirmed purchaser

Fin handel og hurtig levering.

Som smurt i olie. Ingen problemer og hurtig levering

god service, hurtig levering

god service, hurtig levering

Review by confirmed purchaser

Godt sted at handle og hurtig levering kan anbefales

De holder hvad de lover jeg fant en billiger pris på en vare og dagen efter jeg havde sendt dem en mail var de penge jeg havde betalt for meget sat ind på min konto

Review by confirmed purchaser

Fin service, men uholdbar leveringsanvisning på hjemmesiden

Den angivelse af leveringstid der stod på hjemmesiden var ikke rigtig! (den talte ned imens man bestilte "hvis du bestiller inden 16 timer og 43 min sendes din vare imorgen", "hvis du bestiller inden 16 timer og 42 minutter sendes din vare imorgen"). Jeg bestilte onsdag (torsdag var helligdag) og da varerne ikke var afsendt fredag kl 12, ringede jeg og fik oplyst at det var fordi en af mine varer ikke var på lager (en stor vase). Men jeg kunne få den lille vase istedet og få mine penge refunderet, samt fri fragt som kompensation -det valgte jeg da vasen skulle bruges søndag! Varen ankom dog først mandag -æv! Så ok service, da JEG ringede dem op, men øv at leveringstiden på hjemmesiden IKKE passede og at dubuy IKKE selv ringede og fortalte mig hvorfor mine varer ikke var blevet afsendt. Øv øv -ved ikke om jeg ville handle der igen. Det er dog nogen fede ting de har på deres hjemmeside, trods den er noget rodet/upverskuelig.

Reply from www.dubuy.dk

Hej Stine. Vi er kede af de kun 2 stjerner, og vi beklager selvfølgelig at det er har taget 2 hverdage at få varen frem til dig. Som du selv skriver, så var torsdag en helligdag.
Jeg har talt med vores lager, da vi har en aftale om at de skal kontakte evt. kunder, hvis der sker forsinkelser. De oplyser at de har forsøgt at ringe til dig,og at de har lagt en besked på din telefonsvarer. Den har du måske ikke hørt?
Jeg håber selvfølgelig at vi en anden gang kan få lov til at bevise at vi levere lynhurtigt og yder en rigtig god kundeservice.

Review by confirmed purchaser

Det går jo fint - og hurtigt!

Det går jo fint - og hurtigt!

Review by confirmed purchaser

nem at overskue at handle ved, og hurtig med leveringen

jeg har lige hentet min pakke, som jeg bestilte over nettet i går, det er godt nok hurtigt

Super handel.

Hurtig afsendelse, god kommunikation, kan helt klart anbefales. Handler gerne her igen.

hurtig levering

kan kun an befaLES

Hurtig og pålidelig

Jeg bestilte varer om fredagen, modtog straks kvittering, fik samme dag besked om at varerne var afsendt - og mandag morgen fik jeg leveret varerne. Det er da OK!

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og god information

Vil gerne handle der igen, gratis fragt ville have givet 5 stjerner

Intet andet end FANTASTISK

Det er altså super god service - bestilte varen i går og havde den i dag... Det har jeg alligevel aldrig prøvet før, selvom jeg har bestilt rigtig mange varer på nettet.

Imponerende!

Review by confirmed purchaser

God og hurtig levering. :-)

Mange spændede varer på hjemmesiden, og hurtig levering.

Meget fin service.

Der var vare med som var forkerte i farven. Jeg sendte mail og varen retur. Vi fik den rigtige men den var ødelagt af Post Danmark. Jeg sendte endnu en mail fik straks et pænt svar og Dubuy sendte endnu en ny og den kom i hel stand.
Det er service i høj klasse.

Nem og hurtig levering.

Stort udvalg, nemt at bestille, hurtig levering.
Ingen finger at sætte!

Review by confirmed purchaser

Lækre varer og hurtig levering

Det er ikke sidste gang, jeg handler der.

Review by confirmed purchaser

Varen blev afsendt med det samme og er helt som ventet.

Lynhurtig handel og varen er helt perfekt.

Hurtig levering uden problemer

altid tilfreds

god service og hurtig.Du kan roligt handle her.

www.dubuy.dk

Wow for en service og leveringstid!

Jeg bestilte igår kl. 14.55, og idag kl. 7.25 stod posten foran min dør med pakken :)

Inden jeg bestilte fik jeg en super service af Kenneth via chatfunktionen på siden, hvor han matchede prisen på en vare jeg havde fundet billigere på en anden hjemmeside. Efter at have lagt den første ordre var der en vare jeg havde fortrudt at jeg ikke havde købt, så skrev igen via chatten om jeg kunne nå at få den med. Igen hurtigt svar fra Kenneth, som oplyste at jeg blot kunne lave en ny bestilling så ville han sende ordrene samlet og selvfølgelig ikke opkræve porto - det er helt igennem god service :)

Det er anden gang jeg handler på siden, og anden gang jeg er fuldt ud tilfreds!

Tak for en god oplevelse - jeg kommer igen ;)

Hurtig og præcis

Jeg bestilte igår formiddag og fik allerede pakken her til morgen.
Var ret overrasket da jeg mødte på arbejde og pakken allerede var ankommet.
Høj fem for den ihvertfald.

Super e-handel

Jeg bestilte varen online - nemt og hurtigt at gå til - og varen blev leveret næste dag! Top karakter hele vejen rundt!

Super service og levering

Bestilte onsdag kl. 14.00 og allerede næste morgen kl. 9.00 blev pakket leveret.
Undervejs kunne jeg følge pakken via track and trace, så alt funger perfekt.
Tak for kanon service, absolut ikke sidste gang jeg hander hos dubuy.dk

Review by confirmed purchaser

Perfekt hjemmeside, hurtig levering og super varersortiment.

Det er enormt nemt at handle på Dubuy.dk og der bliver givet en god service, hvis man har yderligere spørgsmål. Super nemt at bestille via hjemmesiden og varerne er klar til afhentning/levering med det samme.

Hurtig og effektivt

Bestiller varen en dag, og dagen efter er den modtaget

Nyt fint ur

Vores gamle Karlson ur gik i stykker under flytning , vi fik hurtig et nyt via Dubay

Hurtig levering!

Skøn og overskuelig hjemmeside!
Hurtig levering!

Virkelig god service:-)

Super service. Rigtig fine rabatter og meget hurtig levering:-)

Hurtig leverance.

Jeg synes rigtig godt om mit køb herinde, idet leverance er så hurtig om at komme frem. I sammenligning med Zalando, som oftest er forsinket op til flere uger, er det befriende at alting går hurtigere herinde.

Virker perfek

Jeg har handlet 3 gange hos Dubuy. Alle tre gange har været gode oplevelser og de har et godt sortiment med mange originale og sjove indretningsløsninger.

Nemt

Super god service og hurtig levering

Review by confirmed purchaser

Super hurtig service og gide produkter.

Jeg har kun positivt at sige :0) hurtig service, gode produkter. Jeg er fuldt tilfreds :0)

Review by confirmed purchaser

Altid en super god handel

Har absolut intet at udsætte her.. alle handler som jeg har foretaget via dubuy.dk er gået smertefrit og helt efter foreskrifterne.

Mit seneste køb overraskede mig dog lidt fordi jeg ikke lige vidste at knagerækken skulle klisteres op på væggen (den beskrivelse kunne have været nyttig for andre) men var egentlig ret glad for det, i og med at jeg er en klaphat til at bore med en maskine.. så Tak Dubuy.. ikke første og absolut heller sidste gang jeg handler her :)

www.dubuy.dk

Kunne ikke gøres bedre!!!

Handler meget på nettet, og må sige at bedre service og levering fåes ikke andre steder, de er helt i top!
Overskuelig hjemmeside, dag til dag levering, høfligt personale og fornuftige priser!

Helt klart 5 stjerner herfra..

Arabisk slaraffenland

Dubuy er i ordets positive betydning som et arabisk gademarked, - fyldt med fantastiske finurligheder, sjove påfund - kombineret med stilrene klassikere.
Et sandt slaraffenland med god service

Review by confirmed purchaser

Hurtig effektiv og lækre produkter

Rigtig lækre varer og super god og hurtig ekspedering :)

Perfekt!

Jeg bestilte et ur til min væg som jeg fik to dage efter bestillingen. Jeg havde ikke fået ændret min adresse inde på min konto og måtte derfor ringe ind og bede dem sende det til min rigtige adresse. Der var fuld forståelige og modtog kort tid efter en mail, hvorpå de havde ændret min adresse :) Fantastisk service!!

Perfekt

Jeg har handlet hos dubuy rigtig mange gange efterhånden, og der er aldrig en finger at sætte på noget.

Levere til tiden

Vil handle der igen